Hvordan tjene ekstra penger

Du har uten tvil på et eller annet tidspunkt opplevd – eller vil oppleve – et behov for å tjene ekstra penger. Du er definitivt ikke alene!

Selv om det er mange glimrende måter å tjene ekstra penger på, føler mange at det å generere en ekstrainntekt er en uoverkommelig og tidkrevende oppgave.

Du har kanskje allerede vurdert å skaffe en ekstrajobb, men før du kommer for langt inn i den prosessen, bør du ta deg tiden til å lese vår guide for hvordan du kan tjene ekstra penger!

I følgende guide vil du finne svar på hvordan du kan tjene ekstra penger og se de beste måtene for å generere en ekstrainntekt.

tjene ekstra penger

De beste metodene for å tjene ekstra penger på nett

Det er massevis av forskjellige metoder å tjene penger på nett, men mange av metodene er ineffektive tatt i betraktning mengden arbeid og hvor mye du kan tjene.

I denne artikkelen har vi utelatt alle de ubrukelige metodene og vi har valgt ut de beste måtene du kan tjene ekstra penger! Etter du har lest denne artikkelen vil du ha en god oversikt over hvordan dette kan gjøres.

Internett har gjort det enkelt å få en ekstrainntekt fordi det er mulig å tjene penger fra hvor som helst og når du vil. Du kan tjene ekstra penger mens du jobber hjemmefra, når du er på reise, eller hvor du enn er, så lenge du har en datamaskin, smarttelefon eller et nettbrett.

Å tjene ekstra penger på nett gir deg muligheten til å ha en slags ekstrajobb som kan gjøres når som helst på dagen. Dette betyr at du enkelt kan tjene ekstra penger hjemmefra uten å behøve å slutte i din nåværende jobb eller gå ned i stillingsprosent siden det vil være en ekstra inntekt for deg.

Ikke bare er det praktisk å kunne tjene ekstra penger hvor som helst og når som helst, men å jobbe på internett er kostnadseffektivt hvis du velger riktig inntjeningsmetode, siden oppstarten ikke krever store investeringer og inntjeningspotensialet er høyt! Hvis du bruker riktige verktøy, vil du kunne tjene penger ganske raskt!

Du vil garantert få en ekstra inntekt ved å bruke en eller flere av de følgende inntjeningsmetodene her i vår “hvordan tjene ekstra penger guide“. Så gjør deg klar til å få litt ekstra å rutte med!

Tjen ekstra penger på nett med Bitcoin

Bitcoin kan for noen høres ut som en merkelig og komplisert ting, men det er faktisk ganske enkelt å tjene penger på det Akkurat nå er det ingen enklere og mer effektiv måte å tjene penger på online!

Du har kanskje allerede hørt om Bitcoin, den verdensberømte digitale valutaen. Flere økonomiske eksperter som Richard Branson og Bill Gates har kalt Bitcoin “Fremtidens penger”, og det med god grunn!

Se David bruke et gratis Bitcoin trading-system for å tjene €1000 på 24 timer

På Plusspenger.no har vi funnet en utrolig måte å tjene ekstra penger Bitcoin på, som gir deg muligheten til å tjene rundt €50 i timen med lite beløp og innsats.

Davis fra Plusspenger.no har brukt Bitcoin trading-systemet for å tjene mer enn €4000 i uken på Bitcoin. Se videoen nedenfor og se nøyaktig hvordan du kan gjøre det samme.

tjene ekstra penger

Som du ser er dette et Bitcoin trading-system som er veldig lett å bruke. Du kan lese mer om hvordan det fungerer i  vår detaljerte guide her.

Husk at systemet er 100% gratis og man betaler kun 1% av pengene man tjener.

tjene ekstra penger

Joachim Kristoffersen
Jeg satte inn 250$ på min trading-konto, og nå har jeg 1300$. Det tok ikke mer enn 10 minutter å komme i gang! Forbløffende
Brock Bennett
Hei, jeg ville bare dele erfaringen min med trading-systemet… Jeg startet for over en uke siden…

Det har vært helt vilt så langt! Jeg har tjent mer enn 3000$ på en uke. Jeg har allerede tatt ut halvparten av det, og det var enkelt å få dem ut.

Jeg investerte 300$, og i dag har jeg 10 ganger mer. Jeg kan virkelig anbefale dette!
Erik Strand
Kan jeg alltid ta ut pengene som jeg setter inn? Og hva med pengene jeg tjener, hvordan får jeg dem?
John Olav Bonsak
Ja, pengene du setter inn kan tas ut når du ønsker det! Du kan ta ut pengene du tjener til bank-kontoen eller til PayPal. Det tar vanligvis 2 dager før du ser pengene på kontoen din.
Hege Marie Antonsen Kjos
Jeg var skeptisk til dette systemet i starten siden jeg ikke kunne tro at det ville være mulig å tjene penger så lett. Men jeg prøvde det og jeg har tjent 300$ på en dag! Takk 🙂
Silje Finnestrand
Fungerer virkelig dette systemet? Det høres ut til å være for godt til å være sant
Mikkel Eriksen Klokkerud
Ja, det gjør det! Jeg har tjent penger i 3 dager nå. Jeg ba om å få pengene mine ut og jeg fikk akkurat 900$ satt in på bank-kontoen min 😀
Alexander Veberg Lund
Det er glimrende. Jeg registrerer meg og setter inn et innskudd på 250€
Morten Fronth-Andersen
Fungerte det for deg Silje?
Merete Bølstad
Jeg kan bare anbefale å bruke systemet! Det var lett å sette opp og alt fungerer automatisk. Jeg har tjent mer enn 1000€ allerede. Takk Plusspenger!
Yun Hege Klevar
Trading-systemet har allerede tjent 500$ for meg! Har bare brukt det i 2 dager. Jeg holder dere oppdatert på hvor mye jeg tjener.
Odd Fronth-Andersen
Jeg tjente nye 600$ i dag
Marius Tyseng
Dette er jo utrolig.
Tarand Marie Skott-Myhre
Fungerer det fortsatt for deg Yun?
Mikkel Eriksen Klokkerud
Ja, det gjør det. Det er utrolig. Jeg har tjent +500$ hver dag denne uken! Jeg har betalt ut alle lånene mine, og jeg flyttet akkurat inn i en fin leilighet!

tjene ekstra penger

Få en ekstra inntekt med betalte undersøkelser

Hvis du ikke allerede visste om det, så er det i dag mulig å tjene ekstra penger basert på dine meninger.

Å vite mer om kunder, potensielle kunder og forbrukere generelt er en av de mest verdifulle tingene for firmaer i dag. En måte å lære om forbrukerne er å ganske enkelt spørre dem direkte og det er akkurat dette som gjør at du kan tjene ekstra penger!

Hvordan kan du tjene ekstra penger på betalte undersøkelser

  • Registrer deg hos et eller flere undersøkelsesfirmaer
  • Motta betalte undersøkelser på e-post
  • Svar på undersøkelser på nett
  • Motta penger!

Som du kan se, er det ekstremt enkelt å tjene penger på denne måten. Det bør understrekes at dette ikke er noe som vil gjøre deg rik, men det kan være en grei ekstrainntekt. Vi klarte greit å tjene 2000 kr i måneden, så det er definitivt verdt det!

Nedenfor kan du se de beste sidene å tjene ekstra penger på undersøkelser. Husk at jo flere portaler du registrerer deg på, dess flere undersøkelser mottar du = mer penger!

Du kan også lese mer om betalte undersøkelser i artikkelen vår her.

Beste undersøkelsesportaler for å tjene ekstra penger:

Nettverk

Inntjeningsmulighet

Beskrivelse

Besøk

spørreundersøkelse

Tjen mellom 8-40 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen 32 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

Giver omkring 6 NOK pr. spørreundersøkelse.

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen mellom 8-24 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen mellom 5-10 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side

Hvordan tjene ekstra penger ved å selge fotografier

Hvordan tjene ekstra pengerDag har de fleste smarttelefoner og kameraer og disse er faktisk bra verktøy hvis du ønsker å tjene ekstra penger. Mange nettsider, aviser og andre typer medier er på utkikk etter bilder. Dette betyr at det er mulig å selge dem og det er det ganske lett å gjøre.

På dette nettstedet kan du laste opp fotografiene dine, legge dem ut for salg og dermed tjene penger og få en ekstra inntekt fra dem

Du kan lese mer om hvordan tjene ekstra penger på denne måten i vår artikkel her.

Få en ekstra inntekt ved å lage YouTube videoer

En av hovedgrunnene til at YouTube er blitt så populær er deres enorme videodatabase, hvor du kan finne videoer om nesten hva som helst. Gjennom årene har populariteten økt jevnt etterhvert som flere videoer har blitt lagt til.

En av hovedgrunnene til at så mange videoer legges ut, foruten å ville dele morsomme og informative videoer, er at man kan tjene penger på dem. Derfor kan du tjene ekstra penger på YouTube og hvis du vil vite mer spesifikt hvordan du gjør det, kan du sjekke vårt innlegg: Tjen penger på YouTube.

Bli med på konkurranser og tjen ekstra penger

Selvsagt kan det diskuteres om dette handler om å tjene penger siden det egentlig handler mer om å vinne dem. Hva du enn kaller det, ved å delta i konkurranser får du muligheten / sjansen til å få litt ekstra penger.

Så hvordan kan du tjene ekstra penger på konkurranser? Du kan enten være veldig heldig og vinne et stort beløp, eller kanskje kun noe mer beskjedent. På Plusspenger.no har vi listet opp et antall helt gratis konkurranser du kan delta i bare ved å legge inn din e-postadresse og svare på noen få spørsmål. Du finner konkurransene her. Lykke til!

Hvordan tjene ekstra penger på å handle aksjer

En metode som er vesentlig mer langsiktig enn de andre metodene er aksjehandel. Denne inntjeningsmetoden gir deg ikke noen gevinst på kort sikt, så hvis du ønsker en rask måte å tjene ekstra penger på, er kanskje ikke dette måten å gjøre det på.

Hvis du er interessert i verdipapirer og utviklingen av forskjellige verdier, bør du kanskje også sjekke binære opsjoner som en inntjeningsmetode.

Tjen ekstra penger med affiliate markedsføring

Dette er en av de mest populære metodene på dette nettstedet og det er med god grunn. Med affiliate markedsføring kan du få deg en stabil og god inntekt og denne inntjeningsmetoden kan brukes på mange forskjellige måter.

I grunnen betyr affiliate markedsføring å reklamere for andres produkter og tjenester. For å gjøre dette mottar du en slags provisjon, det vil si penger. Å få en ekstrainntekt med affiliate markedsføring krever en del arbeid, men det er definitivt verdt å prøve. Du kan lese Plusspenger.no sitt innlegg om affiliate markedsføring her.

Bruk Fiverr.com for å få en ekstrainntekt gjennom dine talent

Fiverr.com er en fantastisk portal som du kan bruke både om du vil ‘selge’ dine tjenester og ‘kjøpe’ tjenester fra andre. Salg og kjøp av talent kan høres litt rart ut, men det finnes en helt normal forklaring.

På Fiverr.com registrerer du deg som bruker og du kan selge forskjellige tjenester til folk som vil kjøpe dem. På samme måte kan du kjøpe tjenester fra folk som kan gjøre noe du ser etter. Fiverr.com er en ekstremt spennende portal som nyter stor suksess over hele verden. Du kan lære mer om hvordan du kan tjene ekstra penger på Fiverr ved å lese vårt blogginnlegg her.

ekstra inntekt

Oversett tekster og tjen ekstra penger

De fleste kan snakke og skrive på mer enn sitt morsmål og dette gir muligheter til å tjene gode penger på nett. Ved å registrere deg på portaler som Fiverr og Elance, kan du tilby folk over hele verden tjenesten med å oversette tekstene deres. Det er relativt enkelt å tjene penger på denne måten. Hvis du vil lese mer om å tjene ekstra penger ved å oversette, kan du lese vår artikkel her.

Skriv tekster for folk og firmaer og tjen ekstra penger

Hvordan tjene ekstra penger

Akkurat som du kan tjene penger ved å oversette tekster, så er det også gode muligheter for å tjene ekstra penger ved å skrive tekster. Ved å skrive tekster for firmaer eller privatpersoner, kan du fort tjene 180-270 kr i timen – om ikke mer, det avhenger selvfølgelig av hvor god du er. Vanligvis har man en spesifikk pris per ord og det varierer fra 18 øre per ord og om du er veldig god, helt opp til 1,35 kr per ord.

På både Fiverr og Elance, som ble nevnt tidligere, tar de fleste brukerne omtrent 18 øre per ord, noe som gjør det ekstra enkelt å tjene en ekstra inntekt.

Lag logoer og selg dem

Hvis du er kreativ og vet hvordan du kan bruke programmer som GIMP eller Photoshop, kan du lære å lage vakre og nyttige logoer. På Fiverr.com, eller lignende portaler, kan du selge logoene du ha laget for en grei pris.

Hvordan tjene ekstra penger på Facebook

Som du helt sikkert har lagt merke til, i alle fall hvis du har en Facebook-konto, ønsker massevis av firmaer å få budskapet sitt ut på Facebook. Det er mange annonser på sosiale medier og hver gang noen klikker på disse, tar Facebook betalt fra annonsøren.

Gjennom affiliate markedsføring kan du få annonser fra affiliatenettverk og publisere dem på Facebook. Hver gang noen klikker på annonsen, betaler du et lite beløp for å sende kunden til nettsiden du annonserer for. Hvis brukeren kjøper eller bestiller noe, gir det deg en liten provisjon.

Hvis du er dyktig på Facebook-annonsering kan du tjene virkelig godt med ekstra penger, men det er definitivt en sjanse for å tape penger også. Hvis du vil lese mer om en annen, mindre risikabel måte for å tjene penger på Facebook, les artikkelen vår her: Tjen penger på Facebook.

Lag nettsider for andre og få en ekstrainntekt

tjene ekstra pengerHvis du er flink til å lage nettsider, kan du selge dem til både firmaer og privatpersoner. Hvis du ikke aner hvordan du skal lage en nettside, er dette noe du kan lære deg og hvis du har litt talent med datamaskiner, tar det ikke lang tid å få tak på det grunnleggende. Her er en side du kan finne ut mer om å lage en nettside.

Det kan være flere forskjellige måter å selge en hjemmeside på og noen er bedre å tjene ekstra penger på enn andre. Du kan starte med å forsøke å finne noen interessante firmaer eller kunder, kontakte dem for å høre om de er interessert i utvikling av et nettside. Du kan i begynnelsen ikke ta mye betalt for det så lenge du ikke har referanser å vise til, men det er en bra start og du kan tjene noen hundre kroner.

Den andre måten du kan gjøre dette på, er å se på forskjellige firmaers nettsider og vurdere om de trenger en oppdatering. Hvis du tror de kanskje kan være interessert, kan du lage en nettside uten at de vet det for så å vise den til firmaet som et forslag til en mulig nettside. Denne metodener risikabel siden du vil jobbe med noe uten å vite om du kan få noe igjen for arbeidet.

Lag dine egne nettsider og tjen ekstra penger

Hvis du likevel har lært hvordan du kan lage nettsider kan du også forsøke å lage dine egne nettsider. Du kan legge ut affiliate eller AdSense annonser på disse og dermed tjene ekstra penger fra annonseringen din. Du kan lese mer om hvordan du kan tjene ekstra penger på affiliate markedsføring her.

Blogg og tjen penger

Blogger på nett blir mer og mer populære. Hvis du er flink til å få lesere til bloggen din, er det også gode muligheter for å tjene ekstra penger her. Ved å inngå avtaler med forskjellige firmaer for annonsering av produktene deres på bloggen din vil du motta penger for eksponeringen, avhengig av hvor mange lesere du har. Du kan også bruke affiliate markedsføring på blogger, anbefale og teste produkter, som du så refererer tilbake til.

Du kan lese mer om å generere en ekstra inntekt med en blogg i vår artikkel her.

Tjen ekstra penger på et rulettsystem

ekstra inntekt

Denne er en av de noe mer alternative og annerledes måtene å tjene ekstra penger på. I virkeligheten handler det ikke så mye om å tjene penger, men mer om å vinne penger. Siden metoden er en forholdsvis trygg måte å tjene ekstra penger på, er den med på listen.

Ved å benytte en spesiell metode som betyr at du får en statistisk fordel over ruletthjulet, kan du tjene gode penger ved å spille på det.

David fra Plusspenger.no har laget en video hvor han viser hvordan man kan tjene ekstra penger ved å bruke en spesiell metode. Du kan se hvordan han kan tjene over 900 kr. på en time med dette systemet. Les mer om det på siden: Tjen penger på et roulette system.

tjene penger på nett

Noen siste ord om det å tjene ekstra penger

Alle de forskjellige metodene for å tjene ekstra penger kan skape noe forvirring om hvilken inntjeningsmetode man skal velge.

Vårt beste råd er å bestemme seg for 2-5 forskjellige inntjeningsmetoder og prøve dem ut selv. På denne måten vil du kunne finne ut hvilken metode som passer deg best.

Hvis du fortsatt ikke vet hvordan tjene ekstra penger, kontakt oss gjerne på vår Facebookside, eller her på vår kontaktside.

Lykke til med å generere en ekstrainntekt!