Tjen penger på Affiliate Marketing

Affiliate Marketing Metric ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad-Medium
Medium

Tid

tid middels
Medium

Inntekt

Inntjening Stor
Stor
“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Metoden som gjør at du kan tjene flere hundre kroner i måneden!

Tjen penger på affiliate marketing

Affiliate markedsføring har blitt en svært populær måte for bedrifter å skaffe kunder, og kanskje en enda mer populær måte for “vanlige folk” å tjene penger på nettet.

Det finnes eksempler på tenåringer som har tjent mer enn 40000 kr per måned på fritiden og andre “voksne” som har tjent hundretusener av kroner på denne måten.

På grunn av økende bruk av internett blant folk flest har flere og flere selskaper begynt å bruke affiliate markedsføring. Ideen er enkel: hver gang du skaffer selskapet en besøkende til deres nettside, et salg eller en form for registrering for tjenestene deres blir du belønnet med en viss sum penger. Det som gjør det hele så enkelt er det faktum at ingen direkte kontakt med selskapene er nødvendig ettersom såkalte “affiliate nettverk” har hundrevis av programmer du kan velge mellom. Konseptet er relativt enkelt, og selv den dårligste PC-bruker kan tjene penger på affiliate markedsføring. Fortsett å lese og lær hvordan du kan tjene penger på nett.

Hva er affiliate markedsføring?

For å tjene penger, må du forstå hvilke parter som er en del av å få det du vil ha: penger!

Eksempel:

Selskapetønsker å selge en telefon og kontakter derfor Affiliatenettverket for å finne folk til å markedsføre produktet. Affiliatenettverket plasserer annonsen på et forum, som sier at du tjener åtte kroner hver gang du skaffer websiden et besøk og 280 kr hver gang du genererer salg av en telefon. DU får annonsen og plasserer den på din blogg, hjemmeside og Facebook-side. Forbrukeren besøker bloggen din – ser annonsen – klikker på den (8 kr) – kjøper en telefon (280 kr).

Types of Affiliate Programs

tjene penger på nett

Tjen penger på nett med affiliate markedsføring

Med et minimum av grunnleggende kunnskap kan du nå begynne som en affiliate. Nøkkelen her er å være motivert og fokusert.

Affiliate markedsføring kan skaffe deg mye penger, så det lønner seg å være fokusert.

tjene penger på nett
Tjen penger på affiliate marketing

Finn et affiliatenettverk

Som allerede nevnt er det mulig å kontakte et firma direkte og be om et samarbeid. Vi anbefaler ikke dette før du er en erfaren agent. Den smarteste løsningen er å finne et affiliatenettverk. Et affiliatenettverk er et markedsføringsbyrå på nett som tillater bedrifter å markedsføre sin nettside/butikk gjennom affiliate (deg). Nettverket har samlet en omfattende mengde annonser fra ulike selskaper du som en affiliate partner kan bruke.

Vi anbefaler at du melder deg på mellom ett og fem affiliatenettverk, slik at du har et bredt utvalg av annonser å velge mellom. Medlemskapet er gratis og deltagelse er veldig enkelt.

Eksempler på nettverk er:

tjene penger på nett

Sjekk annonsene og finn den rette

Etter å ha registrert deg som bruker med et av affiliatenettverkene vil du se en rekke alternativer for annonser. Det er tre avgjørende faktorer når du velger hvilke annonser du skal velge.

Hvis du allerede har et nettsted med bra trafikk og et høyt antall daglig besøkende vil det optimale valget være en annonse som er relevant for din egen side. Å bruke affiliate-markedsføring er den perfekte metoden for å tjene penger på blogg. Ved bruk av relevante annonser skaper det tillit hos de besøkende, som igjen vil generere flere klikk. La oss si du har en blogg om telefoner – i så fall vil en affiliateannonse som selger deksler eller abonnement være bra.

Hvis du ikke har en blogg eller et nettsted, fortvil ikke. I dag er det blitt svært enkelt å lage nettsider ved hjelp av gratis programvare som WordPress, Drupal og andre og det koster ikke mye å få din egen nettside opp og gå.

Som et utgangspunkt kan det å annonsere for noe som interesserer deg ofte være et godt valg. Hvis du for eksempel lager en blogg eller oppretter et nettsted vil det alltid være enklest og mest moro hvis det handler om noe du interesserer deg for. Det vil resultere i en bedre side som også vil føre til flere besøkende. Til syvende og sist betyr det at det blir lettere for deg å tjene extra penger.

En annen viktig faktor å huske på er inntjeningspotensialet. Å velge en annonse som du kan forholde deg til i bloggen din, på hjemmesiden eller bare av personlig interesse er ubrukelig hvis den ikke har noe inntjeningspotensiale. Derfor må du ta en rask analyse av annonsen for å se om den har potensiale til å tjene penger hjemmefra.

tjene penger på nett
ProfitFarmers: Den enkle måten å tjene penger på, på nett.
Vi har forsøkt dette selv, og resultatene?
22 250 kr i fortjeneste. Mindre enn 25 minutter brukt per dag.
Sjekk ut vår anmeldelsesvideo, for å finne ut hvordan du kan tjene penger
siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?
Bitcoin

Forberedelser

Så snart du har valgt produktet eller annonsen er din oppgave som partner å lage en nettside, blogg eller annet for å markedsføre produktet. Her er en kort beskrivelse av ulike medier:

Nettsted

Tjen penger på affiliate marketingNettsteder påstås å være den mest kjente måten å markedsføre affiliate produkter på og det med god grunn. Et nettsted har et hav av muligheter og det du kan gjøre på et nettsted er egentlig bare begrenset av dine egne tilbøyeligheter og evner.

En ting som ofte holder folk tilbake er troen på at det å skape en god nettside krever en doktorgrad i webdesign. Dette er IKKE sant! I dag kan du veldig raskt lære hvordan du kan lage en flott nettside gjennom informasjon i form av videoer og artikler. Verktøyet Money Market anbefaler at du bruker (vent på det …) innholdsstyringssystemet WordPress. Denne programvaren er gratis og gjør det svært enkelt å lage nettsider. Programmet blir brukt av flere tusen mennesker over hele verden og regnes som et av de beste og enkleste programmene for å lage nettsider.

For å utnytte WordPress må du ha et domene hvor du faktisk lagrer alt på nettstedet, fra navnet www.example.com til alt du skriver på siden din. Et sted du kan opprette et såkalt domene og sette opp din egen nettside er på UnoEuro, som tilbyr domeneregistrering og hosting på oppføringer av nettsider fra kun 1 euro per måned. Vi bruker denne webhosten selv og kan anbefale det!

Om du ønsker å lære deg å lage en nettside, kan du finne mange opplæringsvideoer som kan hjelpe deg å opprette en. Bare søk etter “WordPress” på Google eller liknende.

Blogging

Selv om en partner ikke allerede har en blogg, er det veldig enkelt å lage en. Blogger gir deg en god mulighet til å skrive mye bra materiale rundt produktkategorien til den valgte annonsen og de tiltrekker seg ofte mange lesere. Du kan opprette en blogg relativt billig og det eneste du egentlig trenger å betale for er et såkalt domene, dvs. en nettside med webhosting konto. Når du oppretter bloggen din anbefaler vi på det sterkeste at du benytter deg av gratisprogrammet WordPress. Et sted å ha din hjemmeside hostet er UnoEuro, som er samme webhosten vi bruker og deres billigste registrering koster bare 1 euro per måned.

Salgsvideoer

Du finner vanligvis denne typen affiliate aktivitet på nettsteder som YouTube eller Vimeo. Du kan gi dine egne vurderinger av selve produktet, vise hvordan det fungerer, snakke om dine egne erfaringer osv. Du kan sjekke ut PlussPengers guide til å tjene penger på YouTube, for mer.

Facebook

Ved å bruke Facebook har du muligheten til å lage sider gratis som kan hjelpe deg å markedsføre produktet. En måte er å lage en side som inneholder vurderinger eller bruk av ulike ting og deretter fra tid til annen vise til annonser og affiliate programmer som kan gi deg inntekter. Facebook gir god reklame for nettsteder, så hvis du allerede har en nettside eller blogg anbefaler vi å bruke Facebook for å hjelpe å promotere nettstedet ditt.

Hvis du vil lære mer om å tjene penger på Facebook, kan du sjekke ut vårt innlegg om Facebook sites.

Instagram

Hvis du har en Instagram-konto med masse følgere, kan du begynne å promotere andres produkter eller tilbud, og lede følgerne dine til å kjøpe dem! Affiliate-markedsføring er også en fantastisk metode for å tjene penger på Instagram.

Produktvurderinger

Du kan også bruke vurderinger av ulike produkter for affiliate markedsføring. Med denne metoden er ideen rett og slett å teste en rekke produkter i annonsekategorien du markedsfører. Du kan gjøre dette på en side som er utformet spesielt for dette formålet, eller på andres fora eller blogger. Denne typen affiliate markedsføring når oftest den type forbrukere som allerede er på jakt etter produktet du annonserer eller som ønsker å høre om andres erfaringer med det.

Tracking – Strømlinjeforming av siden

Tjen penger på affiliate marketingNår siden er oppe og går er din viktigste oppgave å den så effektiv som mulig. Dette betyr at du må sørge for at flest mulig personer kommer til nettstedet ditt, klikker på annonsene og kjøper eller “abonnerer på” produktene du promoterer. Dette kalles tracking og kan gjøres med en rekke forskjellige programmer.

Disse programmene som også er bygget inn i noen affiliatenettverk, undersøker hvor mange mennesker som besøker nettstedet, hvor lenge de blir der, hva de bruker tiden sin på, hvor mange som klikker på annonsene, etc. Disse systemene hjelper deg så å vurdere hvordan siden bør utformes og hva slags innhold som bør være på den ved å vise deg hva som fungerer best. Plusspenger.no anbefaler sterkt at du benytter deg av disse programmene, da de er avgjørende for å lykkes med siden din.

Vi i Plusspenger.no håper at du har hatt glede av å lese dette, og spesielt det å lære hvordan du kan tjene penger på nett med affiliate markedsføring.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top