Tjene penger på betalte spørreundersøkelser

By 14. April 2016Tjene penge

Tjen penger på betalte spørreundersøkelser

Vanskelighetsgrad:

Vanskelighetsgrad

Tidsinnsats:

Tidsinnsats

Inntjeningspotensiale:

Inntjeningspotensiale

Gjennomsnittlig timefortjeneste

0
NOK.

Inntjeningsmulighet:

En glimrende inntjeningsmetode på Plusspenger.no.

Tjen penger på betalte spørreundersøkelserÅ tjene penger på online betalte spørreundersøkelser er faktisk ganske lett. For mange kan det virke rart at du kan tjene penger bare ved å gjennomføre en betalt spørreundersøkelse, men det er faktisk en god grunn til det.

Din kunnskap og din mening er faktisk gull verdt for moderne firmaer da økt kunnskap om kundene og potensielle kunder kan være til stor hjelp for firmaer.
Hvordan komme i gang

Å begynne å tjene penger ved å utføre betalte spørreundersøkelser er ekstremt enkelt. Hos noen nettsteder for spørreundersøkelser kan du tjene penger på spørreundersøkelser etter bare 10 minutter.

 1. Du registrerer deg hos et eller flere av de anbefalte nettstedene for spørreundersøkelse på nett
 2. Bekreft registreringen med e-mail (sjekk nettsøppel boksen hvis du ikke mottok en e-mail)
 3. Motta betalte spørreundersøkelser per e-mail!
 4. Ricevi i sondaggi pagati via e-mail!
 5. Tjen penger på spørreundersøkelser!

De beste firmaene for betalte spørreundersøkelser

De forskjellige spørreundersøkelsesfirmaene varierer mye, og hvis du ikke vet mye om emnet, kan du lett registrere deg hos nettsteder som er ubrukelige.

Nedenfor kan du se en liste over de beste sidene for betalte spørreundersøkelser. Vi har testet hvert og ett av firmaene og har gitt dem en kombinert score basert på:

Brukervennlighet
Hvor ofte de sender ut undersøkelser
Pengebeløp du kan tjene på undersøkelser fra firmaet

Vær sikker på å registrere deg hos alle firmaene for spørreundersøkelser da du på denne måten kan motta så mange online spørreundersøkelser som mulig, og dermed tjene anstendig med penger.

Netværk

Inntjeningsmulighet

Beskrivelse

Besøk

Tjen mellom 10-75 kr pr. spørgeskema!Besøk side
Tjen 10 - 40 kr pr. spørgeskema!Besøk side
spørreundersøkelse på nett Giver omkring 5 kr. pr. spørgeundersøgelse.Besøk side
betalte spørreundersøkelser Tjen mellom 5-10 kr pr. spørgeskema!Besøk side
tjene penger på spørreundersøkelser Tjen mellom 1-5 kr pr. spørgeskema!Besøk side

Tjen penger på betalte spørreundersøkelser

5 beste spørreundersøkelses sider

Yougov

Inntjeningsmulighet:  

Yougov har eksistert i mer enn 10 år og er blant de største nettstedene for betalte spørreundersøkelser. Brukerplattformen er veldig bra og brukervennlig. Det er enkelt å registrere seg og du begynner å tjene penger på spørreundersøkelser med en gang.

Det er et utrolig antall med betalte undersøkelser du kan delta i, og spørreundersøkelsene på nett tar ikke veldig lang tid. Du kan ikke bare tjene penger på spørreundersøkelser, men også ved å referere en venn som gjøres kun ved å dele en henvisningslink. Poengene kan brukes på nettstedet hvor du kan delta i trekninger for fantastiske premier.

En betalt spørreundersøkelse betaler gjennomsnittlig 100-500 poeng. Så, om du finner ut at 1 poeng er verdt 15 øre, så er en undersøkelse verd 15 kr. – 75 kr.

 

 •  Betalingsmetode: Paypal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 15 og 75 kr.
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 5-10 min.
 • Hjemmeside: Yougov
 • Les mer om Yougov
  Som nevnt er analysefirmaet Yougov et av de største firmaene på området for betalte spørreundersøkelser. Yougov finnes i 4 forskjellige land noe som gir mange personer muligheten til å tjene penger på spørreundersøkelser.
  Sammenlignet med andre firmaer som tilbyr betalte spørreundersøkelser har Yougov de høyeste gevinstene.
  Yougov plattformen fungerer ved at du mottar en e-mail når det er nye betalte spørreundersøkelser å fylle ut for penger. Gjennomsnittlig tar undersøkelsene bare 5 – 10 minutter, og du kan svare anonymt hvis du vil, så du ikke blir kontaktet av reklamefirmaer senere.

I-Say

Inntjeningsmulighet:   

I-Say er en ekstremt stabil og godt utstyrt portal som er fantastisk brukervennlig og har bra support. Brukergrensesnittet er veldig enkelt og det vil ikke ta deg mer enn 2 minutter å begynne å tjene penger med betalte spørreundersøkelser.

Du mottar online spørreundersøkelsene på nett på e-mail og de sendes ut ca 10 ganger hver måned. Som mange av de andre undersøkelsesportalene, tilbyr I-Say at du får penger for betalte spørreundersøkelser, men også at du får gavekort, etc.

Vi estimerer I-Say til å ha det høyeste inntjeningspotensiale av alle sidene vi har testet da du får så mye som 40 kr. for en fullført undersøkelse. Dermed er mulighetene for å tjene penger for betalte spørreundersøkelser absolutt eksepsjonelle, og de har utbetalinger uten noe tull. Hvis du ikke er interessert i å få pengene du har tjent fra betalte undersøkelser, kan du donere pengene til veldedighet.

 • Betalingsmetode: Paypal, Gavekort, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: Mellom 10 og 40 kr.
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 min.
 • Hjemmeside: I-Say
 • Les mer om I-Say
  I-Say er en av de veldig populære portalene for å tjene penger med betalte spørreundersøkelser. Firmaet er loaklisert i USA, hvor de også får de fleste av kundene sine. Som vi har nevnt tidligere i teksten, gir dette nettstedet noen av de beste mulighetene for å tjene penger på spørreundersøkelser.

Meningstorget

Inntjeningsmulighet:  

Hos Meningstorget kan du registrere deg og komme i gang med å svare på betalte brukerundersøkelser på 5 minutter. Akkurat som hos de fleste andre undersøkelsesportalene, mottar du undersøkelsene via e-mail.

Det tar vanligvis omtrent 2 og 5 minutter å besvare hver spørreundersøkelse på nett og du tjener omtrent 6 kr for hver fullførte undersøkelse. Det faktiske brukergrensesnittet på hjemmesiden er veldig rett frem, og undersøkelsene du mottar er ikke spesielt avanserte.

Med det sagt, så er Meningstorget en av de gode spillerne på markedet med morsomme betalte spørreundersøkelser, bra brukervennlighet og gode muligheter for å tjene penger på spørreundersøkelser. Som en litt spesiell funsjon mottar du et lodd hver gang du fullfører en undersøkelse hos Meningstorget. Dette loddet gir deg tilgang til en trekning hver 3. måned for 35.000 kr.

 • Betalingsmetode: Paypal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 10 og 25 kr.
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 min.
 • Hjemmeside: Meningstorget
 • Les mer om Meningstorget
  Meningstorget har raskt blitt en av de større spillerne i det Europeiske markedet, og det er en god grunn til det. Helt siden starten for firmaet i Europa har de fokusert på brukervennlighet og gode gevinster. Meningstorget er definitivt et av de veldig bra stedene for å tjene penger på spørreundersøkelser!

Toluna

Inntjeningsmulighet:  

Dette er en av de ekstremt bra sidene når det gjelder betalte spørreundersøkelser. Tolunas utseende/grensesnitt er veldig bra laget, ser bra ut og er lett å manøvrere på.

Derfor er det enkelt for deg som paneldeltager å finne spørreundersøkelsene og rett og slett sette i gang med å tjene penger på spørreundersøkelser. En veldig spesiell funksjon hos Toluna er at det faktum at du har kontakt med andre brukere på siden.

Den er et slags sosialt media i tillegg som gjør at det er moro å være på portalen. Du kan til og med lage din egne spørreundersøkelse på nett og diskutere den med andre brukere.

 • Betalingsmetode: Paypal, gavekort
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 5 og 15 kr.
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 min.
 • Hjemmeside: Toluna
 • Les mer om Toluna
  En annen funksjon som skiller Toluna fra de andre, er deres smarttelefon/nettbrett app. Du har faktisk mulighet til å bruke din smarttelefon eller nettbrett for å tjene penger på spørreundersøkelser og dermed ha mulighet til å besvare spørsmål. Etter du har akkumulert opp et visst antall poeng som du får når du fullfører spørreundersøkelser, får du et gavekort.

GlobalTestMarket

Inntjeningsmulighet:  

Veldig fin hjemmeside. Dette er en av de veldig store spillerne på markedet, og mulighetene til å tjene penger med betalte spørreundersøkelser er faktisk ganske bra.

De har en opsjon for å få utbetalt cash, som gjøres med pengeoverføring til kontoen din. De betalte spørreundersøkelsene tar mellom 1 og 4 minutter og du tjener gjennomsnittlig 8 kr per undersøkelse. Det finnes omtrent 5 undersøkelser på nett om dagen å fullføre.

 • Betalingsmetode: Paypal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: Mellom 5 og 10 kr.
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 min.
 • Hjemmeside: GlobalTestMarket
 • Les mer om GlobalTesMarket
  Vi mottok pengene bare en og en halv uke etter vi ba om dem, som er en anstendig tidsramme. Det er ganske lett å tjene penger på spørreundersøkelser med Globaltestmarket, og det er også derfor vi har anbefalt dem som et av de beste stedene for å tjene penger på betalte spørreundersøkelser.

betalte spørreundersøkelser

Hvor mye kan du tjene på betalte spørreundersøkelse på nett?

Det er viktig å understreke at du ikke vil bli rik ved å tjene penger på å fullføre spørreundersøkelser. Det er mulig å opparbeide en anstendig ekstra inntekt når du tjener penger på spørreundersøkelser da alt som kreves er at du uttrykker dine meninger.

Tjen penger på betalte spørreundersøkelserVår ekspert på området, David, har som rekord tjent $116 på en måned, men de fleste månedene tjener han rundt $90 når han tjener penger på å fullføre spørreundersøkelser.

Ved å tjene penger på spørreundersøkelser kan du skaffe deg en god inntekt, og om du bruker noen få minutter på å tjene $3 om dagen, kan du tjene $90 i måneden!

Bra å vite når du skal tjene penger på betalte spørreundersøkelser

Før du setter i gang og tjener penger med spørreundersøkelse på nett er det noen ting det er veldig bra å vite.

Gode råd for betalte spørreundersøkelser:

Ved å opprette en deidikert e-mail adresse for spørreundersøkelse på nett kan du få en veldig god oversikt over undersøkelsene. Samtidig unngår du å drukne din private e-mail.

Når du skal tjene penger på ut spørreundersøkelser kan det være anbefalt å opprette en Gmail konto eller en Live mail konto helt gratis, og disse er begge gode alternativer.

Noen spørreundersøkelsesfirmaer sender deg ikke undersøkelsene kun på e-mail. På hjemmesidene til mange av firmaene kan du finne ekstra online spørreundersøkelser som kan gi deg litt ekstra penger.

Vi anbefaler at du ser etter betalte spørreundersøkelser en gang i uken hvis du vil tjene gode penger på å fylle ut spørreundersøkelser.

Jo flere anbefalte spørreundersøkelsesportaler du registrerer deg hos, jo flere betalte spørreundersøkelser mottar du, og dermed tjener du mer penger på undersøkelsene.

Derfor anbfaler vi at du registrerer deg hos alle de online spørreundersøkelsesnettstedene, da du på denne måten tjener mest penger.

For nettsteder vi anbefaler må du være oppmerksom på følgende:

De forskjellige portalene har et minimumsbeløp for å betale ut penger du har tjent på undersøkelsene. Vær sikker på at du tar ut pengene dine så snart du når minimumsbeløpet for utbetaling! Det ville være trist å tjene penger på spørreundersøkelser bare for å miste dem ettersom tiden går.

Hvor det er penger er det nesten alltid svindlere. Det er en stor mengde legitime firmaer for betalte spørreundersøkelser, men det er også i tillegg mange svindlere.

Om du blir fortalt at du kan tjene mer enn $30 for en spørreundersøkelse på nett, eller at du vinner en bil, for eksempel, er sannsynligheten for at det er en svindel stor. Hvis du vil tjene penger på spørreundersøkelser på nett, anbefaler vi at du holder deg til firmaene vi lister opp her hos Plusspenger.no

For å være sikker på at du faktisk får betalt for alle de betalte spørreundersøkelsene du fullfører, anbefaler vi at du fører en eller annen form for logg over fullførte undersøkelser. Når du tjener penger på spørreundersøkelser kan det være vanskelig å ha full oversikt over alle undersøkelsene du har gjennomført.

Ta et utklipp fra skjermen for den fullførte betalte spørreundersøkelsen, skriv ned navnet på undersøkelsen og noter hvor mye det er meningen at du skal tjene på den.

Uheldigvis kan noen av undersøkelsesnettstedene ha en tendens til å jukse litt med tallene. Når du tjener penger på å fylle ut spørreundersøkelse på nett vil du noen ganger komme borti firmaer som forsøker å komme unna med å ikke betale deg. Hvis du føler deg lurt, ikke la det passere. Start med å kontakte det online spørreundersøkelsesfirmaet. Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra dem, bruk sosiale medier som Facebook eller Twitter og fortell folk om erfaringen din. Dette har ofte vært løsningen for problemer med for lite betaling, eller ingen betaling i det hele tatt.

Du kan bli spurt om penger for å registrere deg for betalte spørreundersøkelser, og det burde du holde deg unna! Alle de legitime undersøkelsesfirmaene tilbyr gratis medlemsskap og sender ut spørreundersøkelser helt gratis. Det ville også vært temmelig rart om du måtte betale penger for å kunne tjene penger på spørreundersøkelse på nett.

Heldigvis er det ganske lett å tjene penger på din mening, da det finnes firmaer som spesialiserer seg på å koble forbrukere og firmaer. Portaler som Survee, Toluna, Mitpanel og Eovendo er firmaer som gjør deg i stand til å tjene penger på din mening! Disse portalene tilbyr forskjellige spørreskjemaer fra andre firmaer og tilbyr deg penger for din mening.

Hele prosessen er veldig enkel, og krever i grunn kun at du registrerer deg på undersøkelsesportalen, taster inn litt informasjon om deg selv, og så setter deg tilbake og mottar undersøkelsene. På noen undersøkelseportaler, har du også muligheten til å evaluere bannere, TV reklamer, etc., som også er en glimrende måte å tjene penger på for din mening, Her hos Pengepanel.dk, har vi samlet de portalene vi mener er best, og de vi tror du vil tjene mest penger på for din mening. De forskjellige anbefalte portalene har allerede blitt testet av David, og om du har noen spørsmål om noe, kan du også gjerne kontakte ham.

Hvem støtter det?

Mitt navn er Alf, og jeg har test pratisk talt alle metoder for å tjene penger online

Alf-jensen

Alf Jensen
Nettsted grunnlegger