Tjen penger på betalte Spørreundersøkelser

tjene ekstra penger

Vanskelighet

vanskelighet lav
Lav

Tid

tid middels
Medium

Inntekt

inntekt Liten
Liten
“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

En glimrende inntjeningsmetode på Plusspenger.no.

spørreundersøkelseÅ tjene penger på betalte spørreundersøkelser på nett er faktisk ganske lett. For mange kan det virke rart at du kan generere fortjeneste bare ved å gjennomføre en betalt spørreundersøkelse, men det er faktisk en god grunn til det.

Din kunnskap og din mening er faktisk gull verdt for moderne firmaer da økt kunnskap om kundene og potensielle kunder kan være til stor hjelp for firmaer.

Å begynne å tjene penger ved å utføre betalte spørreundersøkelser er ekstremt enkelt. Hos noen nettsteder for spørreundersøkelser kan du generere fortjeneste på spørreundersøkelser etter bare 10 minutter.

spørreundersøkelse

1. Du registrerer deg hos ett eller flere av de anbefalte nettstedene for spørreundersøkelse på nett

spørreundersøkelse

2. Bekreft registreringen med e-post (sjekk søppelpostboksen hvis du ikke har mottatt en e-post)

betalte spørreundersøkelser

3. Motta betalte spørreundersøkelser per e-post!

motta via e-post

4. Ricevi i sondaggi pagati via e-mail!

spørreundersøkelse på nett

5. Tjen penger på spørreundersøkelser!

De beste firmaene for betalte spørreundersøkelser

De forskjellige firmaene som utfører spørreundersøkelser varierer mye, og hvis du ikke vet mye om emnet kan du lett registrere deg hos nettsteder som er ubrukelige.

Nedenfor kan du se en liste over de beste sidene for betalte spørreundersøkelser. Vi har testet alle firmaene og har gitt dem en kombinert poengsum basert på:

Vær sikker på å registrere deg hos alle firmaene for spørreundersøkelser da du på denne måten kan motta så mange online spørreundersøkelser som mulig, og dermed tjene anstendig med penger.

yougov

Tjen 100 poeng velkomstbonus Umiddelbart!

Besøk side
isay

Tjen 35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
meningstorget

Giver omkring 10 kroner pr. spørreundersøkelse

Besøk side
toluna

Tjen mellom 20-35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
mobrog

De betaler mellom 5 og 33 kroner for undersøkelsen

Besøk side
spørreundersøkelse på nett

5 beste sider for spørreundersøkelser

spørreundersøkelse på nett

Inntjeningsmulighet:

Yougov har eksistert i mer enn 10 år og er blant de største nettstedene for betalte spørreundersøkelser. Brukerplattformen er veldig bra og brukervennlig. Det er enkelt å registrere seg og du begynner å generere fortjeneste på spørreundersøkelser med en gang.

Det er et enormt antall betalte undersøkelser du kan delta i, og spørreundersøkelsene på nett tar ikke veldig lang tid. Du kan ikke bare generere fortjeneste på spørreundersøkelser, men også ved å referere en venn som gjøres kun ved å dele en lenke. Poengene kan brukes på nettstedet hvor du kan delta i trekninger for fantastiske premier.

En betalt spørreundersøkelse betaler gjennomsnittlig 100-500 poeng. Når 1 poeng er verdt 15 øre, så er en undersøkelse verd 15 – 75 kr.

Som nevnt er analysefirmaet Yougov et av de største firmaene på området for betalte spørreundersøkelser. De finnes i 4 forskjellige land noe som gir mange personer muligheten til å generere fortjeneste på spørreundersøkelser.
Sammenlignet med andre firmaer som tilbyr betalte spørreundersøkelser har Yougov de høyeste gevinstene.

Plattformen fungerer ved at du mottar en e-mail når det er nye betalte spørreundersøkelser å fylle ut for penger. Gjennomsnittlig tar undersøkelsene bare 5 – 10 minutter, og du kan svare anonymt hvis du vil, så du ikke blir kontaktet av reklamefirmaer senere.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 48 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins
 • Hjemmeside: Yougov
spørreundersøkelse på nett
Inntjeningsmulighet:

I-Say er en ekstremt stabil og godt utstyrt portal som har fantastisk brukervennlighet og har god kundeservice. Brukergrensesnittet er veldig enkelt og det vil ikke ta deg mer enn to minutter å begynne å generere fortjeneste med betalte spørreundersøkelser.

Du mottar spørreundersøkelsene på nett på e-post som sendes ut omtrent 10 ganger hver måned. Som mange av de andre undersøkelsesportalene, tilbyr I-Say at du får penger for spørreundersøkelser, men også at du får gavekort, etc.

Vi estimerer I-Say til å ha det høyeste inntjeningspotensiale av alle sidene vi har testet siden du kan få så mye som 40 kr for en fullført undersøkelse. Dermed er mulighetene for å generere fortjeneste for betalte spørreundersøkelser absolutt til stede og de betaler uten noe tull. Hvis du ikke er interessert i å få pengene du har tjent fra betalte undersøkelser, kan du donere dem til veldedighet.

I-Say er en av de veldig populære portalene for å generere fortjeneste med betalte spørreundersøkelser. Firmaet er lokalisert i USA, hvor de også får de fleste av kundene sine. Som vi har nevnt tidligere i teksten, gir dette nettstedet noen av de beste mulighetene for å tjene penger på spørreundersøkelser.

 • Betalingsmetode: PayPal, Gavekort, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 32 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: I-say

Ikke slit med økonomien. Finn en metode for å tjene penger, i dag.

Bli én av tusenvis som har endret livene sine ved å tjene penger på nett…
Over 15 forskjellige påviste og lønnsomme metoder.

ninja med fallende penger
Ute etter å tjene ekstra penger?

Vi har laget en liste over de beste metodene for å tjene penger på nett.

Bare velg én, og begynn å tjene i dag.

ninja med metriske ikoner
betalte spørreundersøkelser
Inntjeningsmulighet:

Hos Meningstorget kan du registrere deg og komme i gang med å svare på betalte brukerundersøkelser på 5 minutter. Akkurat som hos de fleste andre undersøkelsesportalene, mottar du undersøkelsene via e-post.

Det tar vanligvis omtrent mellom 2 og 5 minutter å besvare hver spørreundersøkelse på nett og du får betalt omtrent 6 kr for hver fullførte undersøkelse. Brukergrensesnittet på hjemmesiden er veldig greit og undersøkelsene du mottar er ikke spesielt avanserte.

Når det er sagt, så er Meningstorget en av de gode spillerne på markedet med morsomme betalte spørreundersøkelser, bra brukervennlighet og gode muligheter for å tjene penger. Hver gang du fullfører en spørreundersøkelse får du et lodd. Dette loddet gir deg tilgang til en trekning hver 3. Måned med en premie på 35000 kr.

Meningstorget har raskt blitt en av de større spillerne i det Europeiske markedet, og det er en god grunn til det. Helt siden starten for firmaet i Europa har de fokusert på brukervennlighet og gode gevinster. Det er definitivt et av de veldig bra stedene for å generere fortjeneste på spørreundersøkelser!

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 6 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: Meningstorget
spørreundersøkelse
Inntjeningsmulighet:

Dette er en av de beste sidene når det gjelder betalte spørreundersøkelser. Tolunas utseende/grensesnitt er veldig bra laget, ser bra ut og er lett å manøvrere på.

Derfor er det enkelt for deg som paneldeltaker å finne spørreundersøkelsene og sette i gang med å generere fortjeneste på spørreundersøkelser. En veldig spesiell funksjon hos Toluna er at du har kontakt med andre brukere på siden.

Den er et slags sosialt media som gjør at det er moro å være på portalen. Du kan til og med lage din egne spørreundersøkelse på nett og diskutere den med andre brukere.

En annen funksjon som skiller Toluna fra de andre, er deres smarttelefon/nettbrett app. Du har faktisk mulighet til å bruke din smarttelefon eller nettbrett for å generere fortjeneste på spørreundersøkelser og dermed ha mulighet til å besvare spørsmål. Etter du har akkumulert opp et visst antall poeng som du får når du fullfører spørreundersøkelser, får du et gavekort.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 8-24 NOK.
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: Toluna
spørreundersøkelse

Inntjeningsmulighet:

Mobrog.com er et tilbud fra forskningsselskapet Splendid Research GmbH fra Hamburg (Tyskland). Kombinasjonen av klassiske markedsundersøkelsestjenester og et proprietært online undersøkelsespanel i over 70 land med over 2,5 millioner registrerte brukere gjør at selskapet skiller seg ut. Hos MOBROG kan brukere ta del i undersøkelser på nettet om en rekke temaer og tjene enkelt med sitt synspunkt.

MOBROG er kjent for sin lave uttaksgrense (EUR 5,00) og rask uttak av den genererte saldoen via PayPal eller Skrill. Virtuelle poeng eller valutaer tilbys ikke. Dette sikrer lojalitet og tilfredshet hos mobrog.com-brukere. Dette bekreftes av en gjennomsnittlig rangering på 9 av 10 for over 17 000 anmeldelser (trustpilot.com).

Endelig er Splendid Research medlem av ESOMAR. Derfor følger selskapet ICC / ESOMAR International Code of Marketing and Social Research og overholder retningslinjene for MRS, CASRO, MRA og ARF for internasjonal markedsundersøkelse.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 20 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: Mobrog

Andre betalte undersøkelser selskaper

1. Verdifull Mening

verdifull mening nettsted

Med regelmessige utbetalinger på 8-40 kr og potensielle invitasjoner til undersøkelser på hele 400 kr, er Verdifull Mening et godt alternativ for deg som ser etter betalte spørreundersøkelser på nett. Utbetaling kan gjøres etter bare 140 kr, gjennom Amazon-gavekort og ulike kuponger. Tjen penger ved å dele meningene dine!

2. Univox

univox nettsted

I tillegg til å tilby spørreundersøkelser og invitasjoner til nye muligheter, er Univox et samfunn for folk som deg. Ta en tur innom forumet og del erfaringer med andre pengeskapere. Utbetalinger kan gjøres via Paypal eller gavekort, med en første grense på $ 25 og deretter $ 10.

3. PrizeRebel

PrizeRebel nettsted

PrizeRebel er en av de mest populære plattformene for spørreundersøkelser på nett av den enkle grunn at utvalget er stort! Jo flere muligheter du har, desto lettere er det å generere mer. Du kan gjøre utbetalinger etter bare $ 5 , via gavekort eller direkte til PayPal-kontoen din.

4. ySense

ySense nettsted

ySense er verdt å legge merke til hvis du ser etter det lille ekstra. I tillegg til spørreundersøkelser får du nemlig muligheten til å utføre enkle Appen-oppgaver mot betaling. Dette er små språkoppgaver som utvikler AI, og kan være en god pause når du er lei av de vanlige undersøkelsene. Grensen for utbetaling er $ 10 for PayPal og $ 5 for gavekort.

5. SurveyTime

Survey Time nettsted

Trenger du midler akkurat nå? Da er SurveyTime det perfekte alternativet. Utbetalingene starter nemlig på markedets laveste – kun $ 1 via PayPal! Sett i gang med spørreundersøkelser nå, så har du midler på konto i løpet av noen få minutter.

6. Feature Points

Feature Points

Hos FeaturePoints har du en stort utvalg av muligheter for å tjene penger. Du kan for eksempel laste ned apper, se videoer, delta i konkurranser, og selvsagt svare på spørreundersøkelser. Utbetalingsgrensen er bare $ 3 som kan utbetales via PayPal, gavekort eller Bitcoin. De har til og med en egen app, slik at du kan generere fortjeneste overalt! Vi ser ingen grunn til å vente.

7. Surveyeah

Surveyeah Nettsted

Survyeah er en av de mindre plattformene på markedet. Selv om tilbudet ikke er like stort som på de andre plattformene, anbefaler vi deg å ta en titt. Det er tross alt lurt å ha flere kort å spille med, slik at du alltid har gode tilbud tilgjengelig. Når du har tjent 80 kr kan du hente utbetalingen via PayPal eller Amazon-gavekort.

8. Timebucks

TimeBucks Nettsted

Har du lyst til å generere fortjeneste og få de overført rett til bankkontoen din? Da er Timebucks plattformen for deg. Timebucks tilbyr nemlig utbetalinger fra $ 10 rett til bankkontoen din, så da sparer du tiden det tar å administrere eller overføre pengene videre. Du kan også velge utbetaling i Bitcoin, AirTM, Neteller, Skrill eller Payeer dersom det er ønskelig.

9. Lifepoints

lifepoints website

Lifepoints er en av de bedre betalte sidene som tilbyr egne spørreundersøkelser for norske kunder. Dette er en god plattform nettopp fordi den er skreddersydd for deg. Utbetalinger skjer via PayPal eller gavekort med en grense på $ 15. Dette er litt høyere enn de andre plattformene, men det trenger ikke ta spesielt lang tid.

10. Triaba

Triaba nettsted

Sist men ikke minst har vi Triaba, et norskeid selskap som også er tilgjengelig for kunder utenfor det fagre land. Selv om plattformen ikke har like mange spørreundersøkelser som de andre sidene, er den et godt supplement som hjelper deg til å generere litt ekstra. Etter tjente $ 10 kan du ta ut pengene via PayPal og gavekort. Tjen penger i en fart!

tjene penger på nett

Hvor mye kan du tjene på betalte spørreundersøkelse på nett?

spørreundersøkelse på nett

Det er viktig å understreke at du ikke vil bli rik ved å tjene penger på å fullføre spørreundersøkelser. Det er mulig å opparbeide en anstendig ekstrainntekt når du tjener penger på spørreundersøkelser siden alt som kreves er at du uttrykker dine meninger.

David som er vår ekspert på området, har på det meste tjent € 116 på en måned. De fleste månedene tjener han likevel rundt € 90 på å fullføre spørreundersøkelser.

Ved å tjene penger på spørreundersøkelser kan du skaffe deg en god inntekt og om du bruker noen få minutter på å generere € 3 om dagen, kan du generere € 90 i måneden!

Greit å vite når du skal tjene penger på betalte spørreundersøkelser

Før du setter i gang og tjener penger med spørreundersøkelse på nett er det noen ting det er veldig greit å vite.

Gode råd for betalte spørreundersøkelser:

1. Opprett en e-mail adresse som er dedikert til betalte spørreundersøkelser

Ved å opprette en dedikert e-postadresse for spørreundersøkelse på nett kan du få en veldig god oversikt over undersøkelsene. Samtidig unngår du å oversvømme din private e-post.

Når du skal tjene penger på spørreundersøkelser kan det være lurt å opprette en Gmail-konto eller en Live mail-konto helt gratis, disse er begge gode alternativer.

2. Sjekk både e-mailen din og den online spørreundersøkelsesplattformen

Noen spørreundersøkelsesfirmaer sender deg ikke undersøkelsene bare på e-post. På hjemmesidene til mange av firmaene kan du finne ekstra spørreundersøkelser som kan gi deg litt ekstra penger.

Vi anbefaler at du ser etter betalte spørreundersøkelser en gang i uken hvis du vil generere en god fortjeneste på å fylle ut spørreundersøkelser.

3. Registrer deg hos så mange av de anbefalte portalene som mulig

Jo flere anbefalte portaler du registrerer deg hos, dess flere betalte spørreundersøkelser vil du motta og dermed tjener du mer på undersøkelsene.

Derfor anbefaler vi at du registrerer deg hos alle nettsidene for spørreundersøkelser, siden dette vil føre til større inntekter.

For nettsider vi anbefaler må du være oppmerksom på følgende:

1. Unngå å ha for mye midler på kontoen hos spørreundersøkelsesfirmaet

De forskjellige portalene har et minimumsbeløp for å betale ut midler du har tjent på undersøkelsene. Vær sikker på at du tar ut pengene dine så snart du når minimumsbeløpet for utbetaling! Det ville være trist å tjene penger på spørreundersøkelser bare for å miste dem ettersom tiden går.

2. Hold deg unna tilbud som høres ut til å være for bra til å være sanne

Der det er fortjeneste, er det nesten alltid svindlere til stede. Det er en stor mengde ordentlige firmaer for betalte spørreundersøkelser, men det er også i tillegg mange svindlere.

Om du sier at du kan generere mer enn 30 $ for en spørreundersøkelse på nett, eller for eksempel at du kan vinne en bil, er sannsynligheten for at det er en svindel stor. Hvis du vil generere fortjeneste på spørreundersøkelser på nett, anbefaler vi at du holder deg til firmaene vi lister opp her hos Plusspenger.no

3. Hold oversikt over utførte undersøkelser

For å være sikker på at du faktisk får betalt for spørreundersøkelsene du fullfører, anbefaler vi at du fører en eller annen form for logg over fullførte undersøkelser. Når du tjener penger på spørreundersøkelser kan det være vanskelig å ha full oversikt over alle undersøkelsene du har gjennomført.

Ta et bilde av skjermen når spørreundersøkelsen er fullført, skriv ned navnet på undersøkelsen og noter hvor mye det er meningen at du skal få betalt for den.

4. Klag hvis du føler deg lurt

Beklageligvis kan noen av nettsidene ha en tendens til å jukse litt med tallene. Når du tjener penger på å fylle ut spørreundersøkelse på nett vil du noen ganger komme borti firmaer som forsøker å snike seg unna betaling. Hvis du føler deg lurt, ikke la det passere. Start med å kontakte spørreundersøkelsesfirmaet.

Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra dem, bruk sosiale medier som Facebook eller Twitter og fortell folk om erfaringen din. Dette har ofte vært løsningen for problemer med for lite betaling, eller ingen betaling i det hele tatt.

5. Betal aldri for å delta på spørreundersøkelse på nett

Du kan bli bedt om å betale for å registrere deg for betalte spørreundersøkelser, det bør du holde deg unna! Alle de skikkelige nettsidene tilbyr gratis medlemskap og sender ut spørreundersøkelser helt gratis. Det ville også vært temmelig rart om du måtte betale penger for å kunne generere fortjeneste på spørreundersøkelse på nett.

tjen penger på nett

Heldigvis er det ganske lett å generere fortjeneste på dine meninger, siden det finnes firmaer som spesialiserer seg på å koble forbrukere og firmaer. Portaler som Survee, Toluna, Mitpanel og Eovendo er firmaer som gjør deg i stand til å generere fortjeneste for dine meninger! Disse portalene tilbyr forskjellige spørreskjemaer fra andre firmaer og tilbyr deg midler for dine meninger.

Hele prosessen er veldig enkel og krever kun at du registrerer deg på portalen, fyller inn litt informasjon om deg selv, så kan du sette deg tilbake og motta undersøkelsene. På noen portaler har du også muligheten til å evaluere reklamebannere, TV-reklamer, etc som også er en glimrende måte å tjene penger for dine meninger.

Her hos Plusspenger.no har vi samlet de portalene vi mener er best og de vi tror du vil generere mest fortjeneste for dine meninger. De forskjellige anbefalte portalene har allerede blitt testet av David, så om du har noen spørsmål om noe, kan du gjerne kontakte ham.

Rask oppsummering over nettsider med betalte spørreundersøkelser

NettstedGj.snittlig utbetalingUtbetalingsmetoderMinste utbetaling
verdifull mening fav ikon
Verdifull mening
8-40 kr
 • Amazon-gavekort
 • Kuponger
140 kr
univox fav ikon
Univox
$0,5-2
 • PayPal
 • Virtuelle kort
 • Gavekort
$25, deretter $10
prize rebel fav ikon
PrizeRebel
$0,75-3,5
 • PayPal
 • Gavekort
$5
ySense fav ikon
ySense
Variert: stort spekter av oppgaver
 • PayPal
 • Gavekort
$10, $5
surveytime fav ikon
Surveytime
$1
 • PayPal
$1
features points fav ikon
Feature Points
Variert: stort spekter av oppgaver
 • PayPal
 • Gavekort
 • Bitcoin
$3
surveyeah fav ikon
Surveyeah
4,50 kr
 • PayPal
 • Amazon-gavekort
80 kr
timebucks fav ikon
Timebucks
$1-2
 • Bitcoin
 • AirTM
 • Neteller
 • Skrill
 • Payeer
$10
lifepoints fav ikon
LifePoints
$0,02-0,1
 • PayPal
 • Gavekort
$15
triaba fav ikon
Triaba
1-40 kr
 • PayPal
 • Gavekort
50 kr

FAQ/Ofte stilte spørsmål

Det korte svaret er: ja, det finnes betalte spørreundersøkelser på nett. De best betalte sidene for spørreundersøkelser i Norge kan faktisk være en god ekstrainntekt når samfunnet ellers stenger ned. Du blir ikke akkurat rik, men det kan være til god hjelp hvis du bare ønsker litt ekstra å rutte med. Det fine er at du kan svare på online undersøkelser overalt, fra nettbrettet eller mobiltelefonen, og få raske utbetalinger rett på konto.

Du kan imidlertid IKKE generere nok fortjeneste på spørreundersøkelser til å drive med dette på fulltid. Hvis du leter etter noe som er mer bærekraftig og langsiktig, for å bygge en formue, anbefaler vi deg å se nærmere på de andre artiklene våre hvor vi beskriver gode måter å generere fortjeneste ved siden av jobben. 

Du har kanskje ikke all verden med tid til å starte på et nytt prosjekt, men det er faktisk ikke alt som krever så mye tid – det holder med litt kreativitet.

Selskaper, organisasjoner og merker over hele verden må hele tiden holde seg oppdatert om markedet. Dette gjør de ved å lytte til kundene, deres inntrykk av produktene, og ønske om fremtidig utvikling, slik at de kan skape produkter og markedsføre seg så effektivt som mulig. 

For å samle inn denne informasjonen på en praktisk og lettvint måte, tilbyr de betalte spørreundersøkelser på nett for folk som deg og meg med et ønske om en liten ekstrainntekt på siden. Alt du trenger å gjøre er å dele dine oppriktige meninger om produktene og tjenestene deres.

Først og fremst må du sørge for at du svarer på de spørreundersøkelsene som betaler best. Dette gjør du ved å benytte deg av de beste tilbyderne på markedet. Store, kjente selskaper med regelmessige spørreundersøkelser betaler ofte godt, og har gode utbetalingsvilkår. Dette er et optimalt utgangspunkt for å generere mest mulig, da du slipper å bruke tiden din på å lete etter nye alternativer.

Deretter – og dette er kanskje det aller viktigste – må du velge de spørreundersøkelsene som betaler best med tanke på hvor lang tid det tar å fullføre dem – altså hvor mange kroner du tjener per minutt.

Hvis du tar hundrevis av undersøkelser på ulike nettsteder uten å få noe særlig kompensasjon, har du egentlig bare kastet bort dyrebar tid.

I stedet bør du tenke deg nøye om og regne på hvorvidt testene er verdt tiden din. Jo bedre betalt du får per minutt, jo mer tid kan du investere hos den enkelte tilbyderen.

Det finnes mange forskjellige typer betalte spørreundersøkelser på nett: spørreundersøkelser om effektiviteten av reklamer, merkekjennskap, produktappell og tjenester.

Du vil ikke nødvendigvis være kvalifisert for hver eneste spørreundersøkelse. Dette betyr at du kanskje starter på en spørreundersøkelse bare for å finne ut at du ikke er innenfor målgruppen. Dette fører til tap av tid og penger. Noen sider gir dårlig informasjon om hvilke spørreundersøkelser du er kvalifisert for, mens andre gir en langt bedre oversikt. 

Vi foreslår at du holder deg til de sidene tar deg på alvor, for eksempel ved at de ikke bombarderer deg med e-poster eller stiller deg spørsmål om politisk ståsted og personlig inntekt. Hva har de med det å gjøre, liksom?

Hvis du er smart når det kommer til faktorene ovenfor, kan du øke fortjenesten din og gi deg selv et godt utgangspunkt for å tjene litt ekstra på fritiden din. Hvis du i tillegg er interessert i å prøve noen produkter underveis, finnes det selskaper som tilbyr et ekstra vederlag for dette. Tenk, så gøy!

Ja. Sidejobber blir mer populært for hver dag som går, og stadig flere er på utkikk etter godt betalte spørreundersøkelser på nett. Studenter, mødre, butikkansatte og politibetjente, alle benytter seg av muligheten til å tjene litt ekstra ved å dele sine meninger.

Jeg vet dette fordi jeg er en nerd som bruker tid på å analysere Google-søk for å identifisere brukernes behov. 🙂 

På denne måten kan jeg forutsi hva millenniumsgenerasjonen er på jakt etter, og slik skape de beste løsningene for å dekke deres behov.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top