Tjen penger på betalte spørreundersøkelser

betalte spørreundersøkelser 

Vanskelighetsgrad:

tjene penger på nett

Tidsinnsats:

tjene penger på nett

Inntjeningspotensiale:

tjene penger på nett

Gjennomsnittlig timefortjeneste

kr.

Plusspenger Score:

En glimrende inntjeningsmetode på Plusspenger.no.

spørreundersøkelse

Å tjene penger på betalte spørreundersøkelser på nett er faktisk ganske lett. For mange kan det virke rart at du kan tjene penger bare ved å gjennomføre en betalt spørreundersøkelse, men det er faktisk en god grunn til det.

Din kunnskap og din mening er faktisk gull verdt for moderne firmaer da økt kunnskap om kundene og potensielle kunder kan være til stor hjelp for firmaer.

Å begynne å tjene penger ved å utføre betalte spørreundersøkelser er ekstremt enkelt. Hos noen nettsteder for spørreundersøkelser kan du tjene penger på spørreundersøkelser etter bare 10 minutter.

 1. Du registrerer deg hos ett eller flere av de anbefalte nettstedene for spørreundersøkelse på nett
 2. Bekreft registreringen med e-post (sjekk søppelpostboksen hvis du ikke har mottatt en e-post)
 3. Motta betalte spørreundersøkelser per e-post!
 4. Ricevi i sondaggi pagati via e-mail!
 5. Tjen penger på spørreundersøkelser!

De beste firmaene for betalte spørreundersøkelser

De forskjellige firmaene som utfører spørreundersøkelser varierer mye, og hvis du ikke vet mye om emnet kan du lett registrere deg hos nettsteder som er ubrukelige.

Nedenfor kan du se en liste over de beste sidene for betalte spørreundersøkelser. Vi har testet alle firmaene og har gitt dem en kombinert poengsum basert på:

 • Brukervennlighet
 • Hvor ofte de sender ut undersøkelser
 • Beløp du kan tjene på undersøkelser fra firmaet

Vær sikker på å registrere deg hos alle firmaene for spørreundersøkelser da du på denne måten kan motta så mange online spørreundersøkelser som mulig, og dermed tjene anstendig med penger.

Nettverk

Inntjeningsmulighet

Beskrivelse

Besøk

spørreundersøkelse

Tjen mellom 8-40 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen 32 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

Giver omkring 6 NOK pr. spørreundersøkelse.

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen mellom 8-24 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen mellom 5-10 NOK pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

5 beste sider for spørreundersøkelser

spørreundersøkelse

Inntjeningsmulighet:

Yougov har eksistert i mer enn 10 år og er blant de største nettstedene for betalte spørreundersøkelser. Brukerplattformen er veldig bra og brukervennlig. Det er enkelt å registrere seg og du begynner å tjene penger på spørreundersøkelser med en gang.

Det er et enormt antall betalte undersøkelser du kan delta i, og spørreundersøkelsene på nett tar ikke veldig lang tid. Du kan ikke bare tjene penger på spørreundersøkelser, men også ved å referere en venn som gjøres kun ved å dele en lenke. Poengene kan brukes på nettstedet hvor du kan delta i trekninger for fantastiske premier.

En betalt spørreundersøkelse betaler gjennomsnittlig 100-500 poeng. Når 1 poeng er verdt 15 øre, så er en undersøkelse verd 15 – 75 kr.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 48 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins
 • Hjemmeside: Yougov

Som nevnt er analysefirmaet Yougov et av de største firmaene på området for betalte spørreundersøkelser. Yougov finnes i 4 forskjellige land noe som gir mange personer muligheten til å tjene penger på spørreundersøkelser.
Sammenlignet med andre firmaer som tilbyr betalte spørreundersøkelser har Yougov de høyeste gevinstene.

Yougov plattformen fungerer ved at du mottar en e-mail når det er nye betalte spørreundersøkelser å fylle ut for penger. Gjennomsnittlig tar undersøkelsene bare 5 – 10 minutter, og du kan svare anonymt hvis du vil, så du ikke blir kontaktet av reklamefirmaer senere.

spørreundersøkelse
Inntjeningsmulighet:

I-Say er en ekstremt stabil og godt utstyrt portal som har fantastisk brukervennlighet og har god kundeservice. Brukergrensesnittet er veldig enkelt og det vil ikke ta deg mer enn 2 minutter å begynne å tjene penger med betalte spørreundersøkelser.

Du mottar spørreundersøkelsene på nett på e-post som sendes ut omtrent 10 ganger hver måned. Som mange av de andre undersøkelsesportalene, tilbyr I-Say at du får penger for spørreundersøkelser, men også at du får gavekort, etc.

Vi estimerer I-Say til å ha det høyeste inntjeningspotensiale av alle sidene vi har testet siden du kan få så mye som 40 kr for en fullført undersøkelse. Dermed er mulighetene for å tjene penger for betalte spørreundersøkelser absolutt til stede og de betaler uten noe tull. Hvis du ikke er interessert i å få pengene du har tjent fra betalte undersøkelser, kan du donere dem til veldedighet.

 • Betalingsmetode: PayPal, Gavekort, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 32 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: I-say

I-Say er en av de veldig populære portalene for å tjene penger med betalte spørreundersøkelser. Firmaet er loaklisert i USA, hvor de også får de fleste av kundene sine. Som vi har nevnt tidligere i teksten, gir dette nettstedet noen av de beste mulighetene for å tjene penger på spørreundersøkelser.

spørreundersøkelse
Inntjeningsmulighet:

Hos Meningstorget kan du registrere deg og komme i gang med å svare på betalte brukerundersøkelser på 5 minutter. Akkurat som hos de fleste andre undersøkelsesportalene, mottar du undersøkelsene via e-post.

Det tar vanligvis omtrent mellom 2 og 5 minutter å besvare hver spørreundersøkelse på nett og du får betalt omtrent 6 kr for hver fullførte undersøkelse. Brukergrensesnittet på hjemmesiden er veldig greit og undersøkelsene du mottar er ikke spesielt avanserte.

Når det er sagt, så er Meningstorget en av de gode spillerne på markedet med morsomme betalte spørreundersøkelser, bra brukervennlighet og gode muligheter for å tjene penger. Hver gang du fullfører en spørreundersøkelse hos Meningstorget får du et lodd. Dette loddet gir deg tilgang til en trekning hver 3. Måned med en premie på 35000 kr.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 6 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: Meningstorget

Meningstorget har raskt blitt en av de større spillerne i det Europeiske markedet, og det er en god grunn til det. Helt siden starten for firmaet i Europa har de fokusert på brukervennlighet og gode gevinster. Meningstorget er definitivt et av de veldig bra stedene for å tjene penger på spørreundersøkelser!

spørreundersøkelse
Inntjeningsmulighet:

Dette er en av de beste sidene når det gjelder betalte spørreundersøkelser. Tolunas utseende/grensesnitt er veldig bra laget, ser bra ut og er lett å manøvrere på.

Derfor er det enkelt for deg som paneldeltaker å finne spørreundersøkelsene og sette i gang med å tjene penger på spørreundersøkelser. En veldig spesiell funksjon hos Toluna er at du har kontakt med andre brukere på siden.

Den er et slags sosialt media som gjør at det er moro å være på portalen. Du kan til og med lage din egne spørreundersøkelse på nett og diskutere den med andre brukere.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 8-24 NOK.
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: Toluna

En annen funksjon som skiller Toluna fra de andre, er deres smarttelefon/nettbrett app. Du har faktisk mulighet til å bruke din smarttelefon eller nettbrett for å tjene penger på spørreundersøkelser og dermed ha mulighet til å besvare spørsmål. Etter du har akkumulert opp et visst antall poeng som du får når du fullfører spørreundersøkelser, får du et gavekort.

spørreundersøkelse
Inntjeningsmulighet:

Veldig fin hjemmeside. Dette er en av de veldig store aktørene på markedet og mulighetene til å tjene penger med betalte spørreundersøkelser er faktisk ganske bra

De har en opsjon for å få utbetalt kontant, som gjøres med pengeoverføring til kontoen din. De betalte spørreundersøkelsene tar mellom 1 og 4 minutter og du tjener gjennomsnittlig 8 kr per undersøkelse. Det finnes omtrent 5 undersøkelser på nett hver dag du kan fullføre.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Omtrentlig pris per spørreskjema: 20 NOK
 • Omtrentlig tid per spørreskjema: 10 mins.
 • Hjemmeside: GlobalTestMarket

Vi mottok pengene bare en og en halv uke etter vi ba om dem, som er en anstendig tidsramme. Det er ganske lett å tjene penger på spørreundersøkelser med Globaltestmarket, og det er også derfor vi har anbefalt dem som et av de beste stedene for å Tjen penger på betalte spørreundersøkelser.

tjene penger på nett

Hvor mye kan du tjene på betalte spørreundersøkelse på nett?

spørreundersøkelse på nettDet er viktig å understreke at du ikke vil bli rik ved å tjene penger på å fullføre spørreundersøkelser. Det er mulig å opparbeide en anstendig ekstrainntekt når du tjener penger på spørreundersøkelser siden alt som kreves er at du uttrykker dine meninger.David som er vår ekspert på området, har på det meste tjent $116 på en måned. De fleste månedene tjener han likevel rundt 90 $ på å fullføre spørreundersøkelser.Ved å tjene penger på spørreundersøkelser kan du skaffe deg en god inntekt og om du bruker noen få minutter på å tjene 3 $ om dagen, kan du tjene 90 $ i måneden!

Greit å vite når du skal tjene penger på betalte spørreundersøkelser

Før du setter i gang og tjener penger med spørreundersøkelse på nett er det noen ting det er veldig greit å vite.

Gode råd for betalte spørreundersøkelser:

Ved å opprette en dedikert e-postadresse for spørreundersøkelse på nett kan du få en veldig god oversikt over undersøkelsene. Samtidig unngår du å oversvømme din private e-post.

Når du skal tjene penger på spørreundersøkelser kan det være lurt å opprette en Gmail-konto eller en Live mail-konto helt gratis, disse er begge gode alternativer.

Noen spørreundersøkelsesfirmaer sender deg ikke undersøkelsene bare på e-post. På hjemmesidene til mange av firmaene kan du finne ekstra spørreundersøkelser som kan gi deg litt ekstra penger.

Vi anbefaler at du ser etter betalte spørreundersøkelser en gang i uken hvis du vil tjene gode penger på å fylle ut spørreundersøkelser.

Jo flere anbefalte portaler du registrerer deg hos, dess flere betalte spørreundersøkelser vil du motta og dermed tjener du mer penger på undersøkelsene.

Derfor anbefaler vi at du registrerer deg hos alle nettsidene for spørreundersøkelser, siden dette vil føre til større inntekter.

For nettsider vi anbefaler må du være oppmerksom på følgende:

De forskjellige portalene har et minimumsbeløp for å betale ut penger du har tjent på undersøkelsene. Vær sikker på at du tar ut pengene dine så snart du når minimumsbeløpet for utbetaling! Det ville være trist å tjene penger på spørreundersøkelser bare for å miste dem ettersom tiden går.

Der det er penger med i bildet er det nesten alltid svindlere til stede. Det er en stor mengde ordentlige firmaer for betalte spørreundersøkelser, men det er også i tillegg mange svindlere.

Om du sier at du kan tjene mer enn 30 $ for en spørreundersøkelse på nett, eller for eksempel at du kan vinne en bil, er sannsynligheten for at det er en svindel stor. Hvis du vil tjene penger på spørreundersøkelser på nett, anbefaler vi at du holder deg til firmaene vi lister opp her hos Plusspenger.no

For å være sikker på at du faktisk får betalt for spørreundersøkelsene du fullfører, anbefaler vi at du fører en eller annen form for logg over fullførte undersøkelser. Når du tjener penger på spørreundersøkelser kan det være vanskelig å ha full oversikt over alle undersøkelsene du har gjennomført.

Ta et bilde av skjermen når spørreundersøkelsen er fullført, skriv ned navnet på undersøkelsen og noter hvor mye det er meningen at du skal få betalt for den.

Beklageligvis kan noen av nettsidene ha en tendens til å jukse litt med tallene. Når du tjener penger på å fylle ut spørreundersøkelse på nett vil du noen ganger komme borti firmaer som forsøker å snike seg unna betaling. Hvis du føler deg lurt, ikke la det passere. Start med å kontakte spørreundersøkelsesfirmaet. Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra dem, bruk sosiale medier som Facebook eller Twitter og fortell folk om erfaringen din. Dette har ofte vært løsningen for problemer med for lite betaling, eller ingen betaling i det hele tatt.

Du kan bli bedt om å betale for å registrere deg for betalte spørreundersøkelser, det bør du holde deg unna! Alle de skikkelige nettsidene tilbyr gratis medlemskap og sender ut spørreundersøkelser helt gratis. Det ville også vært temmelig rart om du måtte betale penger for å kunne tjene penger på spørreundersøkelse på nett.

Heldigvis er det ganske lett å tjene penger på dine meninger, siden det finnes firmaer som spesialiserer seg på å koble forbrukere og firmaer. Portaler som Survee, Toluna, Mitpanel og Eovendo er firmaer som gjør deg i stand til å tjene penger for dine meninger! Disse portalene tilbyr forskjellige spørreskjemaer fra andre firmaer og tilbyr deg penger for dine meninger.

Hele prosessen er veldig enkel og krever kun at du registrerer deg på portalen, fyller inn litt informasjon om deg selv, så kan du sette deg tilbake og motta undersøkelsene. På noen portaler har du også muligheten til å evaluere reklamebannere, TV-reklamer, etc som også er en glimrende måte å tjene penger for dine meninger. Her hos Plusspenger.no har vi samlet de portalene vi mener er best og de vi tror du vil tjene mest penger for dine meninger. De forskjellige anbefalte portalene har allerede blitt testet av David, så om du har noen spørsmål om noe, kan du gjerne kontakte ham.