Menings Torget Omtaler

Menings Torget

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Hvor troverdig er Menings Torget? Er Menings Torget en legitim markedsundersøkelse virksomhet på nett?

Menings Torget er en av de mest kjente blant legitime markedsundersøkelsesvirksomheter på nett. Det er mer populært enn Toluna, og er en utmerket plattform å tjene penger på nettet ved å være en del av markedsundersøkelsen. Folk er vanligvis skeptiske når de hører om å tjene penger på nettet, da de hovedsakelig vil oppleve useriøse nettsteder. Men Menings Torgett er svært pålitelig og troverdig, og er en god måte å tjene penger på nettet.

Den eneste grunnen til at folk tror at Menings Torget er en svindel, er fordi de tror at tilbudet er for godt til å være sant, dette er kun frem til de tar sin første betalte undersøkelse og begynner å tjene penger. Vi har kontaktet personer som har vært medlem hos Menings Torget i noen år og de har sagt at de har tjent opp en ganske anstendig inntekt. Hvis du tilbringer et par timer daglig med betalte undersøkelser, vil du kunne tjene flere hundre dollar hver måned. Selv om spørreundersøkelser ikke vil gjøre deg til millionær, gir det deg ekstra lommepenger, noe alle elsker.

For å få et detaljert innblikk i måten Menings Torget fungerer, bestemte vi oss for å registrere vår egen bruker og teste det ut selv. Det er et svært legitimt nettsted, og du vil kunne tjene godt på å være en del av Menings Torget-undersøkelser.

Registrering på dette nettstedet er enkelt og bør ikke ta deg over fem minutter. Det er ingen måte denne nettsiden er en svindel, og vi har kommet over folk som har tjent ekstra penger fra Menings Torget for en stund nå.

En oversikt over Menings Torget

Menings Torget

Drevet og administrert av lederen i markeds forskning, Survey Sampling International LLC eller SSI, så er MeningsTorget.no et søster konsern av Survey Spot, siden begge organisasjonene blir drevet av SSI, det er nettopp derfor begge to er veldig troverdige og anerkjente.

Til å begynne med, valgte vi å ta en titt på profilene til Menings Torget på Dollardino.com

Som forventet hadde Menings Torget en veldig positiv vurdering. Det var totalt 261 klager mot morselskapet Survey Sampling International, hvorav 261 klager ble lukket etter en behandling fra selskapet.

Klagene var hovedsaklig mot leveringsproblemer og produkt og tjeneste klager som omhandlet hvordan sjekkene ble sendt til panelmedlemmene. De andre klagene handlet om reklame- og salgsspørsmål, noe som ikke hadde en negativ effekt på de betalt undersøkelsene de tilbyr.

Alle klagene ble løst av selskapet og lukket. I tillegg var klagene hovedsaklig fra 2007, det var den perioden de brukte å betale medlemmer med sjekker.

Hvordan betalte spørreundersøkelser fungerer

Før du lærer mer om Menings Torget, er det viktig at du forstår hvordan undersøkelsesnettsteder fungerer.

Både online og offline er betalte undersøkelsespaneler avgjørende for markedsundersøkelsen til et selskap. Vanligvis vil de fleste produkttestene og undersøkelsene som er tilgjengelige på markedet ha gått gjennom flere runder med markedsundersøkelser.

Menings Torget

Ved å føre markedsundersøkelser for sine produkter og tjenester, vurderer bedrifter kundeadferdene og måten kunder oppfatter sitt produkt på. Dette hjelper dem med å få en god oversikt over hva de bør gjøre med produktet før det lanseres i markedet.

Undersøkelseselskaper lager en bro mellom selskaper og de som utfører spørreundersøkelsen. Bedriftene ansetter undersøkelsespaneler som Menings Torget, som igjen utnytter deres eksisterende kundebase for å få tilbakemelding og meninger fra personer om et produkt eller en tjeneste.

Nettbaserte markedsundersøkelser er svært kostnadseffektiv, og selskapene får en bedre forståelse av kundenes syn på produktet eller tjenesten, selv før produktet eller tjenesten lanseres. Med et stort antall produkter og tjenester som lanseres daglig, er det viktig at selskapene inkluderer resultatet fra spørreundersøkelsene for å holde seg på markedet og sikre et høyere nivå av kundenes aksept og tilfredshet.

En kort anmeldelse av Menings Torget

For å få en bedre oversikt over arbeidet til Menings Torget og fordelene ved å bruke Menings Torget, bestemte vi oss for å studere det i detalj ved å registrere en bruker og gi det en detaljert gjennomgang. Vi brukte Menings Torget i en lang periode, slik at vi fikk en god oversikt over dem.

I likhet med registreringsprosessen til andre undersøkelsespaneler, spurte Menings Torget om noen få personlige opplysninger før vi mottok en e-post melding om at vårt medlemskap ble bekreftet. Men noen få mennesker har uttrykt at de ikke følte seg komfortable med å gi ut sine personlige opplysninger.

Grunnen til at de betalte undersøkelsesfirmaene spør deg om dine personlige opplysninger i detalj er slik at de kan vurdere om du er kvalifiserer for et bestemt sett med betalte undersøkelser eller ikke. Sørg derfor for at informasjonen du oppgir når du fullfører profilen din, er sanne og ærlig.

Menings Torget

Du vil bli tiltrukket av nettstedet så fort du legger øyene dine på den. Den har et western tema, og du vil bli overrasket når du ser måten den er designet på. Den bruker cowboyhatter, hall ikoner osv. for å gi siden et tiltalende utseende. Nettstedet i sin helhet er svært brukervennlig, og folk vil enkelt lære seg hvordan man navigerer på sidene.

Menings Torget spør om mange personlige spørsmål når brukerne registrerer seg for første gang. Dette kan også inkludere spørsmål som inntekten din, hva du pleier å shoppe, familiebakgrunn, vaner osv. noe som vanligvis anses å være for sensitive og private.

Men, hensikten til hvorfor Menings Torget spør deg om dette er for å gi deg spesifikke undersøkelser som passer deg, i stedet for at du må gå gjennom kvalitetsundersøkelsen hver gang. Fordelen med dette er at du bare vil få bestemte undersøkelser som er rettet mot deg, og utbetalingen for disse betalte spørreundersøkelsene er forholdsvis høyere, noe som vanligvis er over 450 kroner.

Dessverre, så betaler ikke Menings Torget deg for å svare på kvalifiseringsundersøkelse slik som andre undersøkelseselskaper. Du vil enten være kvalifisert for en bestemt undersøkelse, eller så vil du ikke få noen fordel for å ha deltatt i kvalifiseringsundersøkelsen.

Hvis du er kvalifisert for en bestemt undersøkelse basert på demografien du har fylt ut, er utbetalingen ganske bra siden undersøkelsen var laget spesielt for deg og mennesker som har samme demografi som deg, og vil dermed sikre en høy utbetaling. Pengene du tjener er kanksje ikke det som vil gjøre deg rik, men kan gjøre livet ditt mye enklere.

Henvisningspolitikken til dette nettstedet er også bra, da det belønner deg med 8 kroner for hver person du henviser til Outpost.

Belønninger fra spørreundersøkelser på Menings Torget

Belønningene du tjener for å svare på undersøkelser på Menings Torget kalles Opinion Points. Opinion poengene du tjener er avhengig av emnet til undersøkelsen og innsatsen som er involvert i undersøkelsen. Det ligner på andre nettbaserte undersøkelsespaneler med utgangspunkt i hvilke belønninger som beregnes.

Menings TorgetHver undersøkelse du mottar, kan gi deg en belønning på alt mellom 10 og 100 poeng og noen få eksepsjonelt undersøkelser som går så høyt som 250 poeng per undersøkelse. Så med hver spørreundersøkelse du tar, vil du tjene 0,88 kroner i gjennomsnitt.

Som en del av sine konkurranser, finnes det en Menings Torget instant-win, hvor en vinner blir tilfeldig valgt.

Kontantutbetalingen for dette er faktisk 88000 kroner, og konkurransen holdes en gang per kvartal.

Når du har samlet opp poeng 100 poeng, altså 88 kroner, vil du kunne utbetale det eller motta et gavekort som kan brukes på Amazon, Restaurant.com, eller du kan overføre Inntekten til PayPal kontoen din. For overføring til PayPal-kontoer er 100 poeng minstesummen, og hvis du ønsker å innløse det for et gavekort, er det minimum 50 poeng som kreves.

Tidligere ble utbetalingen til klienter gjort i form av sjekker. Men, de har nå oppgradert betalingsmåten deres, og i et forsøk på å overvinne sjekksvindel har de tatt i bruk ulike metoder. De har også bedt medlemmene om å IKKE sette inn sjekker hvis de mottar den uten deres navn på.

Brukeranmeldelser av Menings Torget

Brukere som er interessert i å delta i Menings Torget, er ivrige etter å vite om hvor legitim Menings Torget er, og etter å ha gjennomgått flere anmeldelser, kunne vi vurdere at den generelle oppfatningen folk har om Menings Torget var ganske positiv.

Selv om de fleste av folkene uttrykte sin glede over den relativt gode utbetalingen til Menings Torget, var noen utilfredse med hvordan deres informasjon ble brukt, noen ganger av tredjeparts nettsteder.

Menings Torget

I tillegg har Menings Torget flagget noen få kontoer på grunn av mistanke om useriøsitet. Useriøsitet på slike sider er som regel personer som besvarer undersøkelsene så raskt som mulig uten å lese gjennom spørsmålet først. Men noen få medlemmer har også fått sine kontoer flagget til tross for at de hadde fullført undersøkelser på en ærlig måte. Derfor ville det vært bedre hvis useriøsitet og kontoflagging skjedde ved å ta hensyn til andre aspekter i tillegg.

De fleste klager folkene hadde om Menings Torget var utbetalinger som ikke dukket opp. Dette var imidlertid før 2007, da de pleide å betale med sjekk. Menings Torget startet med elektroniske betalinger etter det, og nå kan brukere overføre sine fortjenester til sin PayPal-konto eller direkte på bankkontoen din, og eliminerer dermed alle sjekksvikt og tapte betalinger på grunn av sjekken som mangler.

Fordelene til Menings Torget

Du vil alltid ha spørreundersøkelser tilgjengelig, det kan til og med hende at du ikke har tid til å fylle ut alle.

Du kan fylle ut undersøkelsene mens du jobber hjemmefra, siden alt med Menings Torget blir gjort på nettet. Du har rett og slett friheten av en jobb på nett hvor du kan bestemme arbeidstider, hvor og hvordan jobber.

Å veksle poengene dine er enkelt ved hjelp av Paypal eller gavekort. Du kan også donere pengene dine til Røde Kors.

Kvalifiseringen til mesteparten av undersøkelsene er enkelt, og når dine profildetaljer er fylt ut, vil du motta utrolige undersøkelsesinvitasjoner, der du ikke trenger å ta del i kvalifikasjonsundersøkelse først.

Hvis du tar del i en kvalifikasjonsundersøkelse og ikke kvalifiserer deg til den henviste undersøkelsen vil du bli gitt en sjanse til å bli med i deres konkurranse, eller du kan donere 0.88 kroner til Røde Kors.

Menings Torget sin kundeservice er av beste kvalitet.

De vil aldri spamme ned innboksen din eller reklamere for noe.

Hvor pålitelig er Menings Torget?

I gjennomsnitt utbetaler undersøkelsene 8-16 kroner. Hvis du får et stort antall undersøkelsesinvitasjoner er det en stor sjanse for at utbetalingen er lav.

Medlems panelet på hjemmesiden deres har et problem. Selv om du ikke kvalifiserer deg for en undersøkelse, viser den av og til at undersøkelsen er i gang når du besøker profilen din.

How reliable is Menings Torget?

Basert på omtalene vi har sett, er det ganske sikkert at Menings Torget er veldig pålitelig, og er en ledende aktør når det kommer til betalte spørreundersøkelser. Derfor rekommanderer vi at de som ønsker å prøve spørreundersøkelser på nett burde bli med på Menings Torget.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top