Hvordan lykkes med NAGAs Auto-Copy

Naga Anmeldelse og Guide Utvalgt bilde
“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Hei! Hvis du har havnet her fordi du leter etter en god måte å begynne med trading, er du på rett sted!

Jeg har brukt dusinvis av forskjellige trading-plattformer, roboter og andre systemer, for å optimalisere måten jeg trader på, og NAGA er en av mine favoritter.

Du kan alltids prøve deg på “bli millionær over natta”-systemer, automatiske trading-roboter eller upålitelige handelsplattformer – MEN hvis jeg var deg, ville jeg satset på noe som kan gjøre trading enklere, raskere og mer lønnsomt.

Les vår NAGA-anmeldelse, og lær hvordan du kan bruke NAGAs Auto Copy Trading for å dra nytte av andre traderes kunnskap, og automatisk kopiere deres trades.

Hva er NAGA?

En kort bedriftsoversikt:

NAGA er en handelsplattform og et sosialt investeringsnettverk som er spesielt nyttig for copy-trading (koper eksperter med ett klikk).

Selskapet ble grunnlagt av Benjamin Bilski i 2015.

Helt fra starten, satte de tempoet for personlig finansiering og investeringer, og gir lett tilgang til markedene med 950+ instrumenter, 500+ CFD og 450+ reelle aksjer, i tillegg til mange andre innovative funksjoner.

Hvorfor du kan stole på NAGA:

Etter myndighetsgodkjenning fra Tysklands føderale, finansielle rådgivningsorgan (BaFin), er NAGA Group AG-notert på Frankfurt Børs. Kundene kan føle seg trygge og beskyttet av regulatorisk tilsyn av CySEC (i EU-jurisdiksjonen), under NAGA Markets datterselskap.

NAGA har også mottatt flere utmerkelser samt anerkjennelse fra Finnovate Europe (Best in Show & Presenter 2016), 2017 Red Herring 100 Europe Winner.

Man kan trygt si at NAGA er en legitim plattform.

Funksjoner du vil kunne bruke

NAGA tilbyr 7 sammenkoblede enkeltprodukter innenfor dette økosystemet (handel, investering, transaksjoner og fellesskap).

Alle produktene er integrert i én sosial plattform, kalt NAGA

De spesifikke produktene er:

Med dette kan alle tradere automatisk kopiere handelsaktiviteten til ekspert-traderne. Dette er kjempesmart.

Velg og kopier forskjellige ekspert-tradere

Her kan tradere fra hele verden ikke bare handle med 950+ eiendeler, inkludert reelle aksjer og krypto, men også få kontakt med andre tradere ved å dele, kommentere, følge og kopiere – alt innen én enkel og intuitiv brukeropplevelse.

Porten til krypto. Dette er en pålitelig plattform som tillater krypto-til-krypto og fiat-utveksling, og som også trygt lagrer og overfører disse.

NAGA Krypto-lommebok

En bred og interaktiv pakke med kunnskap om trading. Uansett hvilket nivå traderen er på, kan akademiet hjelpe enhver person med å få de nødvendige ferdighetene som trengs, for å ta tradingen til neste nivå.

NAGA Akademi

NAGAs opprinnelige kryptovaluta, som er drivstoffet til hele økosystemet.

Naga Coin

NAGA tilbyr 400+ reelle aksjer å investere i, uten provisjon eller skjulte avgifter.

NAGA Aksjer

Måten tradere kobler sine handelsfond til den fysiske verdenen. En uavhengig app som utfordrer bankløsninger, og som fullstendig forvandler pengeadministrasjon og investeringserfaring.

NAGA Kort Betaling

I denne artikkelen vil vi demonstrere hvordan man bruker Auto-Copy-funksjonen, som er perfekt for nybegynnere.

Hvorfor du bør bruke NAGA

For å være ærlig, har vi aldri vurdert en handelsplattform med så mange spennende funksjoner.

Kraften bak NAGA ligger i det sosiale elementet og copy-trading. Plattformen deres er veldig brukervennlig, og copy-trading-funksjonen er enkel å bruke. Finansier kontoen din med et kredittkort eller via kryptovaluta-overføring, opprett en handelskonto med ønsket handelsvaluta, velg én eller flere tradere å kopiere, og så er du klar!

NAGA er til syvende og sist et dynamisk, økonomisk og sosialt system, som forener trading og investering innenfor deres «NAGA Feed» – det eneste referansepunktet som bringer alt – og alle – sammen.

NAGA overgår de fleste, vanlige handelsplattformer. Den er enkel å bruke, og deres kundeservice er strålende.

Slik kan du bruke NAGA til å gjøre trading, investering og pengestyring enkelt for deg:

Bruk Auto-Copy-funksjonen til å trade som en ekspert med mange års kunnskap og erfaring

Koble deg til et raskt voksende samfunn av tradere og finanseksperter i verdensklasse.

Benytt det intuitive økosystemet/plattformen, som er brukervennlig og enkel å navigere.

Kopier tradere automatisk med sosial trading

Hovedfunksjonen i NAGAs sosiale investeringer er Auto-Copy. Dette innovative produktet lar deg automatisk kopiere handelsaktiviteten til en ekspert.

Det betyr at du kan legge ut på din egen reise i markedet, ved følge ledelsen fra andre ekspert-tradere. Alt du trenger er en live handelskonto, og du kan nå både autokopiere og bli autokopiert.

Alle handels- og finansielle produkter kobles sammen innen NAGAs eget sosiale nettverk, som inspirerer til forbindelser, diskusjoner og meningsutvekslinger rundt finansmarkedene.

Dette er et sosialt miljø hvor du kan legge ut, kommentere, dele og følge andre tradere fra hele verden, og Messenger muliggjør globale diskusjoner om ulike emner rundt markedene.

Det er omtrent som Facebook for trading.           

Hvordan sosial trading og autokopiering fungerer

Med Auto-Copy på NAGA velger du ganske enkelt traderne du vil følge, klikker på et par knapper og setter i gang, men du er selvfølgelig nødt til å velge riktig trader.

Det er to måter man kan finne en trader å følge.

1. Via ledertavlen

På ledertavlen er alle traderne rangert i forskjellige kategorier. Her kan du enkelt klikke på Auto-Copy-knappen ved siden av en hvilken som helst trader, og umiddelbart begynne å kopiere aktiviteten.

2. Gjennom samfunnet, feeden eller Messenger

En annen smart måte å finne tradere på, er gjennom de sosiale funksjonene i NAGA. Her inne kan du se hva traderne legger ut, hva handelen er, deres synspunkter og instrumenter, og ta en beslutning.

Du kan til og med dykke dypere, ved å undersøke statistikk, handelsaktivitet osv. Dette vil gjøre din beslutning om å klikke på Auto-Copy-knappen, mye enklere.

Hvordan komme i gang med auto-copy

Her er de nøyaktige trinnene, fra start til slutt, for hvordan du kan kopiere din første trader:

Trinn 1:  Registrer deg hos Naga

Det tar kun 2-3 minutter å komme i gang med NAGA. Bare opprett en gratis Naga-konto, ved å klikke her.

Trinn 2:  Opprett og finansier handelskontoen din

Opprett en handelskonto med ønsket valuta (euro, britiske pund, polske zloty, amerikanske dollar, Tether USD, NAGA coins, bitcoin og/eller Etherium).

Du kan ha opptil to MT4- og to MT5-kontoer, for totalt 4 live handelskontoer.

Så trenger du bare å finansiere handelskontoen din. Dette er enkelt, og kan gjøres via kredittkort eller gjennom krypto-lommebokoverføring.

Trinn 3:  Finn en trader å kopiere

Du har nå friheten til å utforske feeden og ledertavlen (topp-tradere), og her kan du finne en leder/trader som du kan velge å autokopiere.

Trinn 4:  Autokopier din valgte trader

Når du har bestemt deg for hvem du skal følge, klikker du på Auto-Copy-knappen. Så vises en popup-skjerm, som gir deg noen få alternativer for autokopiering.

Ved å velge «relative to the leader», vil dine kopierte trades åpnes med en prosentandel av lederens beløp. Hvis lederen f.eks. åpner en trade med 10 000 kr, og du setter prosentandelen til 50 %, vil det kopierte handelsbeløpet være 5000 kr.

Ved å velge «fixed amount per trade» tar du beslutningen om å åpne dine kopierte trades med et bestemt beløp. Hvis du f.eks. setter beløpet til 2000 kr, uavhengig av hvilket beløp lederen handler med, vil du kopiere dem med de angitte 2000 kr per handel.

Trinn 5:  Angi “Stop Loss” og “Take Profit”

Til slutt kan du velge å angi din NAGA-beskyttelse.

Angi “Stop Loss” for beskyttelse, for automatisk å selge hvis prisen faller for lavt. Sett en «Take Profits»-grense for automatisk å selge ut fortjeneste, når du når et bestemt mål.

Hvordan bruke Auto-Copy til din fordel

Fordi du er avhengig av å kopiere den rette traderen, er det viktig å velge riktig.

For å kunne finne beste trader, bør du undersøke:

  • Tradernes statistikker
  • Profitt og tap
  • ROI per trade
  • Gjennomsnittlig handelsbeløp
  • Nylige handelsresultater
  • Gjennomsnittlig handelsstatistikk

Du må bestemme deg for om enten «relative to the leader» eller «fixed amount per trade» er den beste metoden for deg og dine midler.

Hvis lederen åpner flere store trades, bør du vurdere «relative to the leader», som lar deg kopiere disse med en brøkdel av beløpet.

Hvis lederen åpner flere trades med forskjellige beløp, bør du vurdere «fixed amount per trade”, da dette er et alternativ som lar deg kontrollere mengden av trades på en mer effektiv måte.

Fordeler

Alt-i-en-løsning

Akademi og pedagogisk materiale

Ingen registreringsavgifter

Rask kundeservice

Flere krypto-lommebøker

Reelle aksjer med null provisjon

Dedikert krypto-utveksling

NAGA coin som kan brukes til trading

Topp-tradere/filtreringsfunksjoner for autokopiering

Fullstendig gjennomsiktig plattform for copy-trading (feed, statistikker og trades)

Flere handelskontoer og handelsvalutaer

Ulemper/viktige områder for forbedring

Verifisering, KYC

Når du har opprettet en konto, blir du bedt om å bekrefte kontoen din ved å laste opp ID og oppholdsbevis. Dette viktige trinnet sikrer at NAGA, som er en regulert megler, opererer i samsvar med AML-regelverket.

Verifisering av betalingsmetode (kortverifisering)

Bekreftelse av betalingen din for å sikre, i henhold til AML-reguleringer, at du er den sanne og eneste eier av betalingsmåten du har oppgitt. NAGA hevder å ta alle nødvendige tiltak for å holde dataene dine trygge til enhver tid, for enhver pris.

Tid for behandling av transaksjoner

Uttak kan ta opptil 24 timer, men det kan ta lengre tid før midlene blir overført til kontoen din.

Leverage

Standardiserte handelskontoer vil begynne å bruke 1:1000 “leverage”. Dette kan være både farlig og dramatisk for nybegynnere som ikke forstår hva leverage-trading innebærer. Heldigvis kan du endre dette til ønsket “leverage”, ved å kontakte kundeservice. Dette er også en utmerket funksjon, hvis du vil oppleve økt finansiell handelsevne. Bruk denne funksjonen med forsiktighet.

Hvorfor velge NAGA

Hvis du er uerfaren, eller en nybegynner innen trading, er NAGAs plattform et godt valg for deg. Den er enkel å bruke, gir god støtte, og det er mye hjelp å få innenfor plattformen.

Hver eneste trader, uavhengig av kompetansenivå, kan lære om markedene, holde seg oppdatert, samhandle med andre tradere, og til slutt følge/autokopiere påviste ekspert-tradere.

NAGA er løsningen som har alt!

Vår mening

NAGAs Auto-Copy-funksjon er enkel og rask å bruke. Det er veldig lett å komme i gang med NAGA, og plattformen deres har mange interessante funksjoner.

Hvis du er ny som trader, og ikke har masse tid å bruke på det, er trading med autokopiering på NAGA en god måte å handle på. Bare velg de riktige traderne, kopier dem, og la NAGA-systemet gjøre det tunge arbeidet for deg.

Bli en bruker av NAGA Auto-Copy, og begynn å kopiere ekspertene i dag!

Scroll to Top