Yougov omtaler

Yougov omtaler

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Hvor bra er YouGov Spørreundersøkelser?

Selv om de ikke blir sett på som en av de beste betalte undersøkelsespanelene, har YouGov sakte blitt kjent som et av de mest populære betalte undersøkelsespanelene, og folk tjener greit med penger ved å være en del av dette panelet. YouGov kan nå regnes blant en av de beste markedsføringsbedriftene over hele verden.

Du vil imidlertid ikke komme over mange anmeldelser av YouGov. Er det verdt å registrere seg der som en jobb på nett? Vi tenkte på å gi deg et innblikk i hvordan YouGov fungerer og fordelene og ulempene med å være en del av YouGov.

En liten oversikt over YouGov

YouGov ble etablert i mai 2000 og er basert i Storbritannia. Undersøkelsepanelet har blitt forvandlet til et internasjonalt selskap på grunn av den riktige retningen gitt av grunnleggeren Stephan Shakespeare, som også er administrerende direktør i selskapet. Like ansvarlig for den raske veksten til selskapet er tidligere CEO, Nadhim Zahawi, som var ansvarlig for flere viktige forandringer i selskapet.

YouGov vokste raskt, og kjøpte også opp Siraj, et markedsundersøkelsesfirma som ligger i Dubai, etter dette kjøpte de opp Polimetrix, som også var et nettbasert markedsundersøkelsesfirma som ble grunnlagt av en berømt professor fra det prestisjetunge Stanford University i Douglas Rivers .

YouGov var et selskap som utførte markedsundersøkelser i USA mellom 2009 og 2011, men begynte å kjøpe opp en del andre selskaper som Harrison Group, Definitive Heights og Clear Horizons, som etter hvert ble hentet inn under samme paraply av YouGov-gruppen. I mellomtiden har YouGov også kjøpt forretningsinteresser i Frankrike og andre små selskaper basert i Storbritannia.

Yougov omtalerMed et bredt spekter av selskaper under YouGov, er det nå betraktet som en pioner i nettbasert forskning og nettundersøkelser, de har bidratt til å gi analyser til flere bransjer som universiteter, selskaper og politiske partier. YouGov har også vært det foretrukne markedsundersøkelsesfirmaet for flere store selskaper.

Vanligvis bruker store selskaper markedsundersøkelsesselskaper for å få vite mer om hvordan markedet aksepterer deres produkter, på den måten kan de omarbeide eller modifisere det før en offisiell markedslansering. YouGov hevder at det er et globalt forskningsfirma og ikke er et betalt undersøkelsesfirma som bare inkorporerer tilbakemelding fra republikanske eller demokratiske statsborgere, slik at forskningen de utfører er rettferdig, objektiv og ikke har noen forutsetninger blant mennesker.

YouGov inngår også samarbeid med andre organisasjoner som samler meninger og tilbakemelding fra medlemmene på vegne av YouGov. Selv om svarene fra kundene er svært konfidensielle, er det ikke nødvendig at kontaktinformasjonen som tilbys på YouGov blir holdt innen selskapet, siden tredjepartspartnerskapet de inngår ikke sikrer kundenes personvern.

Når du søker opp YouGov på Dollardino.com, har de fått «Great» vurdering, som er hakket lavere enn den beste vurderingen mulig. De har blitt akkreditert av Dollardino.com fra 2015 og det har bare vært 11 klager om YouGov de seneste årene, noe som er en god indikator.

Vanligvis er det normalt å ha noen få dusin klager selv for de beste selskapene. YouGov har imidlertid en relativt lavere klagefrekvens til tross for den store brukerbasen, noe som indikerer at YouGov er tydelig og kundevennlig.

YouGov har kjøpt et betalt undersøkelsesfirma kalt PollingPoints.com. Kunder som tidligere har vært med på PollingPoints.com, er nå flyttet til YouGov, etter at oppkjøpsprosessen er fullført.

YouGov Anmeldelser

Når du registrerer deg hos YouGov, er det ingen registreringsavgift involvert, og registreringsprosessen er også enkel. Mens du registrerer deg, vil du bli spurt om noen spørsmål angående profilen din, og du kan fullføre den i løpet av 5 minutter. Når du har svar på alle spørsmålene, vil din registrering bli fullført, og du vil tjene 1000 poeng umiddelbart når du registrerer deg. Hvis du har mye fritid og vil utfordre deg på noe nytt ved å jobbe hjemmefra og finne en fantastisk frilansjobb eller tjene penger på en YouTube-kanal, kan denne plattformen være verdt er forsøk.

Under registreringen må du sørge for at du oppgir din riktige boligadresse, da YouGov vil levere dine belønninger og gratis vareprøver som er opptjent ved å ta betalt undersøkelser til adressen du nevner her. De vil også ta hensyn til bostedsadressen din før de inviterer deg til å delta i politiske undersøkelser som gjelder et bestemt område.

I likhet med de andre undersøkelsespaneler kan YouGov også sende ut e-post til deg for å gjøre deg oppmerksom på undersøkelser som er tilgjengelige. Utbetalingen for hver undersøkelse du tar varierer fra 1,30 til 13,20 kroner, avhengig av lengden og vanskelighetsgraden av undersøkelsen.

Yougov omtaler

Det er også en undersøkelse kalt “Omnibus” som skjer hver måned. Det er imidlertid ingen premie eller belønning for å ta denne undersøkelsen, noe som betyr at disse alternativene ikke er veldig gunstige hvis du prøver å øke din egen inntekt. Det vil gi deg oppføringer til forskjellige konkurranser utført av YouGov. Det er også obligatorisk for alle som er registrert på YouGov å ta denne undersøkelsen, da svarene du oppgir brukes til å vurdere hvordan du passer for de ulike typer betalt undersøkelser.

Hvis du ikke deltar i Omnibus-undersøkelsen, er det stor sjanse for at du vil slutte å motta invitasjoner til andre undersøkelser i fremtiden, og dermed gjøre det obligatorisk for deg å ta denne undersøkelsen.

For å delta i konkurransen trenger du ikke nødvendigvis å delta i Omnibus-undersøkelser. Du kan også bli oppført ved å bruke poengene du tjener.

Du må være forsiktig når du deltar i YouGovs betalte spørreundersøkelser. Umiddelbart etter at du har fullført en undersøkelse, vil YouGov be deg om å bruke poengene du nettopp har tjent til å registrere deg i noen av deres konkurranser. Men gå forsiktig gjennom siden, og du vil også finne en lenke som lar deg beholde poengene dine og ikke bruke de til å delta i noen konkurranser.

Hvis du er en del av YouGov, vil du få undersøkelser med jevne mellomrom, rundt en gang i uken. Du vil imidlertid være glad i å delta i disse undersøkelsene, da de er mye interessante sammenlignet med undersøkelsene som tilbys av andre undersøkelsespaneler.

De betalte undersøkelseslinkene du mottar fra YouGov tar deg til svært profesjonelle undersøkelser, og de er ikke som de vanlige og høyt annonserte undersøkelsene som er allment tilgjengelige.

Også, hvis du deltar i Omnibus-undersøkelser regelmessig, vil du hele tiden motta spørreundersøkelser, og YouGov vil aldri diskvalifisere deg fra noen undersøkelser, noe som gjør det til en god avtale.

YouGov Belønningsystem og Utbetalinger

Vanligvis betaler undersøkelsespaneler med sjekk, dette gjør også YouGov. Men, det er en bakdel med dette. Du kan bare motta en utbetaling etter du har tjent over 440 kroner, som er det absolutt høyeste minimumsbeløpet som kreves for utbetaling i forhold til andre populære undersøkelsespaneler .

Du vil kun kunne tjene dette beløpet hvis du deltar i alle undersøkelsene du mottar. For en som jobber gjennomsnittlig mye med å besvare undersøkelser kan det ta opptil 2 år før du kan få din første utbetaling fra YouGov, noe som er litt frustrerende.

Det er ikke mange mennesker som fortsetter å ta undersøkelser i to år etter de har mottatt sin første utbetaling.

I tillegg, når folk får sin første utbetaling, vil de bli skuffet over at de kun har tjent 440 kroner siden de startet med undersøkelsene, derfor er det en mindre sjanse for at de forblir tilknyttet til undersøkelsepanelet lenge .

Er YouGov faktisk et foretrukket undersøkelsespanel?

Yougov omtaler

YouGov tilbyr definitivt noen av de beste og mest profesjonelle undersøkelsene du ikke vil finne på noen andre undersøkelsespaneler. Undersøkelsene du deltar i her har generelt sett et større perspektiv og har en innvirkning.

Den eneste ulempen er måten nettstedet prøver å få deg til å delta i konkurranser ved å betale med poengene du tjener, noe som absolutt ikke er et godt tegn siden minimumsinntekten som kreves for en utbetaling er ganske høy.

For folk som ønsker å bli assosiert med YouGov over lengre tid, er det et brukbart alternativ. Hvis du er nybegynner når det kommer til spørreundersøkelser på nett og prøver å tjene litt raske penger, er YouGov ikke for deg. Du kan registrere deg på YouGov og se hvordan det går, før du dømmer YouGov selv.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top