Hvordan tjene penger på nett med ProfitFarmers (2020 Anmeldelse)

Marco Fisher

Velkommen til PlussPenger! I videoen under, presenterer vi en av de nyeste, enkleste og mest spennende metodene for å tjene penger på nett i 2020.

«PlussPenger er en uavhengig anmeldelses-nettside, og er hverken lisensiert eller autorisert til å gi profesjonelle råd om noen som helst form for investering. Det er brukerens fulle ansvar å være klar over risikoer forbundet med handel av kryptovalutaer og andre lignende aktiviteter. Som med alle eiendeler, invester kun penger du har råd til å tape.»

Dersom du ikke allerede har hørt om kryptovaluta, er dette en ny og populær form for “digital valuta”. Akkurat som den amerikanske dollaren eller euroen, kan kryptovaluta kjøpes og selges, og med de rette hjelpemidlene kan du tjene store penger!

Kryptovaluta (også kalt “coins”) som Bitcoin og Ethereum, har åpnet dørene til nye, ubegrensede inntjeningsmuligheter.

Av disse er det handel av kryptovaluta som tilbyr størst potensiell fortjeneste, men dette har i lang tid vært altfor komplisert og tidkrevende for “mannen i gata”.

Vi har alle en drømmejobb (astronaut, doktor, advokat(!)), men uten riktig erfaring eller utdanning kan det virke litt som å klatre opp Mount Everest i flip-flops.

Å drive med valutahandel er akkurat på samme måte. Eller, det var det… inntil nå!

Heldigvis er teknologien på vår side, og nå finnes det et verktøy som kan hjelpe hvem som helst å tjene PENGER, og da snakker vi om tusenvis eller titusenvis av kroner hver måned, UTEN ANSTRENGELSE og uten behov for erfaring!

På grunn av høy etterspørsel har vi anmeldt en av disse problemløserne, nemlig hjelpemiddelsplattformen ProfitFarmers!

Vi deler vår erfaring med denne programvaren, i videoen under.

Se hvordan vi tjente 22 700 kr på én måned ved hjelp av ProfitFarmers
Play Video

Mai-oppdatering!

Profitfarmers fungerer faktisk så bra at vi ikke har sluttet å benytte det etter anmeldelsen vår. Siden da har systemet utviklet seg videre, og resultatene er fenomenale.

Ta en titt på dette bildet av noen av våre pågående kjøp og salg på kontrollpanelet vårt…

profitfarmers dashbord signaler

Vi driver ikke med noe komplisert her, vi prøver bare å kopiere så mye vi kan, imellom andre jobber!

Nesten alle signalene vi har fulgt, har i det minste truffet det første profittmålet. Prosentene øker ganske fort.

Vår opprinnelige anbefaling av ProfitFarmers har blitt sterkere med tiden. Les vår fulle anmeldelse, under!

Hva er ProfitFarmers

ProfitFarmers er en spesiell programvaredrevet plattform som er støttet opp av et team av profesjonelle meglere som analyserer kryptovalutamarkedet, for å finne hundrevis av forskjellige handelsideer.

Ut i fra alle disse ideene, blir de mest lovende sortert inn i det vi kaller “handelssignaler”.

Deretter finner du de beste signalene på kontrollpanelet, og med kun ett tastetrykk, kan du kopiere ekspertenes ideer.

Dermed kan du tjene penger som en profesjonell megler, uten å hverken kjøpe eller selge!

Hvordan det fungerer

Handelskonseptet er ganske enkelt. Du kjøper lavt, selger høyt, og så tjener du mer penger ved å reinvestere fortjenesten din.

Disse transaksjonene utføres på et marked, eller et “exchange”, hvor folk verden rundt kjøper og selger.

I ProfitFarmers’ tilfelle blir alle transaksjonene utført via Binance, som til dags dato er det mest populære markedet for kryptovaluta. Det tar cirka to minutter å opprette en Binance-konto, det er fullstendig gratis, og den kommer med topp sikkerhet.

Det vanskeligste med å handle, er å vite når man bør kjøpe og selge. Dette tar det flere år å mestre.

ProfitFarmers løser dette problemet ved å gi alle (selv nybegynnere) like muligheter, slik at de kan begynne å tjene penger på kryptovaluta på null komma niks.

Det er altså veldig likt “copy-trading”, hvor du velger en megler du liker, kopierer det han gjør, og tjener når han tjener.

Med ProfitFarmers klikker du kun på et signal, setter på “auto trade”, og så er du klar.

Her er et eksempel på et signal fra kontrollpanelet:

Hvert signal peker ut en lovende kryptovaluta, og foreslår en god kjøps- og salgspris.

Hvert signal peker ut en lovende kryptovaluta, og foreslår en god kjøps- og salgspris.

Lets take a look at the parts of the signal

Anbefalt Coin / Kryptovaluta

profitfarmers signal kort 1Det er bokstavelig talt tusenvis av kryptovalutaer på markedet. Heldigvis forteller systemet deg hvilken type som er verdt å spekulere i nå!

Inngang / Kjøpsprisen på din valuta

profitfarmers signal kort 2Valutaens pris tilsier om vi bør kjøpe. Dersom du kopierer signalet ved hjelp av “auto trade”, vil systemet holde øye med valutaen, og automatisk kjøpe den når den er i ønskelig prisklasse!

Mål / Salgsprisen på din valuta​

profitfarmers signal kort 3Det handler kun om fortjeneste, og dette er hvordan du skaper den – ved å selge valutaen din når prisen er høy. Igjen vil “auto trade”-funksjonen gjøre at systemet overvåker valutaen, og selger til riktig pris.

Auto Trade-funksjonen

profitfarmers signal kort 4Ett tastetrykk er alt som trengs. Hvis du ikke har noe særlig kjennskap til handel, bør du tro oss når vi sier at denne lille knappen sparer deg for timesvis med anstrengelser. Det er virkelig imponerende. “Auto trade” tar seg av kjøp, salg og all overvåkning mellom slagene. Denne funksjonen gjør at hvem som helst kan få evnen til å handle med valuta.

Så lett er det

1Du trenger ikke å lære noe som helst

lære noe bilde

For det første så trenger du ikke å lære noe om hverken handel eller kryptovaluta. Som vi nevnte tidligere, skal det mange års erfaring til for å kunne mestre ett av disse to emnene.

2Det er den mest brukervennlige programvaren på markedet - kun ett tastetrykk

ett klikk btn

Det å vite hvilke transaksjoner som kan gi fortjeneste er vanligvis veldig vanskelig, men hvis du er god nok på pc’en til å logge deg inn på Netflix, bla gjennom forskjellige programmer og velge det du liker, klarer du nok å bruke ProfitFarmers!

Det er hovedsakelig det samme, bare bytt ut filmer med signaler! Velg det du liker (eller det som er anbefalt), len deg tilbake, og nyt showet!

3Fordelene ved handel, uten ulempene

trading krypto nedsidebilde

Du kommer ikke til å miste forstanden! Vanligvis innebærer handel lange dager og netter (finansmarkedet summer og går hele døgnet) med overvåkning av nyheter og diagrammer, og stress forbundet med usikkerhet. Heldigvis er ikke dette tilfelle med ProfitFarmers.

Systemet er automatisk, så du kan gjøre dine hverdagslige aktiviteter uten å tenke på det. Dersom noe skjer, tar ProfitFarmers-systemet seg av det. Det er litt som å ha en vakthund som passer på deg.

4Alt du trenger for å starte på Profitfarmers er inkludert

startet profitfarmers

Du kan finne en kort opplæringsvideo som viser deg hvordan du bruker programvaren, samt noen videoer og artikler som gir deg mer informasjon, hvis du skulle trenge det.

Helt seriøst, hvem som helst kan bruke dette!

Se pengene vokse: kryptovaluta kontra bank

I de fleste banker vil pengene dine vokse med cirka 1-5 % i året, og da er du heldig! Kryptovaluta derimot, kan vokse flere ganger i løpet av noen få måneder, av og til i løpet av noen få timer!

Her er en kjapp sammenligning for å gi deg et klarere bilde.

profitfarmers crypto vs banks

Som du kan se, kan kryptovaluta tilby mye bedre muligheter for økonomisk vekst.

Det vi likte best med ProfitFarmers

Signaler

Deres copy-trading er basert på signaler fra proffe meglere eller intelligente programvarer. Disse fungerer som vinduer inn i handelsekspertenes hjerner, og viser hvordan de tror at markedet vil endre seg. Disse signalene forteller deg når du bør kjøpe, når du bør selge, og når du bør trekke deg ut.

Etoro (en velkjent copy-tradingplattform) for eksempel, gir deg en liste over hundrevis av meglere som du kan velge mellom og kopiere. Programvaren gjør resten for deg. Dette er enkelt, men ikke veldig fleksibelt, i og med at du blir nødt til å følge det megleren din gjør, og dermed får liten kontroll over pengene dine.

Hva om eksperten har en dårlig dag? De er jo kun mennesker, tross alt.

ProfitFarmers har likheter med dette, men du får muligheten til å velge mellom en rekke lovende, individuelle signaler fra forskjellige meglere, istedenfor å blindt følge én.

Dette betyr at du kan følge så mange signaler du ønsker, eller ingen av dem. Du bestemmer!

I begynnelsen vil du nok følge alle toppforslagene, men over tid fant vi ut at det var deilig å ha friheten til å velge og vrake i hva vi ville satse pengene våre på.

Selv med de beste signalene, vil du vanligvis bli nødt til å gjennomføre kjøpene og salgene selv, og måtte holde øye med dem hele døgnet!

Dette tar oss videre til Profitfarmers’ neste, fantastiske funksjon.

Auto Trade

profitfarmers auto trade

Handel er kjent for å være en av de vanskeligste, men også en av de mest økonomisk givende karrierene.

Dette innebærer allikevel lange dager, lite søvn, følelsesmessige berg-og-dalbaner, og en kjempebratt læringskurve, hvilket gjør at mange sliter seg ut og gir opp.

ProfitFarmers har løst dette ved å skape det de kaller en “auto trade”-løsning.

Hvordan fungerer det?

Når du kopierer et signal fra systemet, vil ProfitFarmers skape et matchende sett av instrukser inne i din Binance-konto. Det betyr at du ikke trenger å lære hvordan du gjør dette selv, du unngår feil, og du sparer et hav av tid.

På toppen av det hele, overvåker systemet markedet døgnet rundt for å vite når det skal utføre dine ordre, cashe inn gevinst, og til og med trekke seg ut hvis du er i ferd med å tape.

Nesten uten noe innspill fra brukeren, tar systemet seg av alt! Ikke noe søvnmangel, null stress, og ingen utbrenthet her i gården!

Dette er absolutt ProfitFarmers’ beste funksjon. Bare sett den på, og ikke tenk på den.

Nå har du friheten til å gjøre hva enn du måtte ønske!

Prismodell

I skrivende stund har ProfitFarmers satt ned prisen fra 3200 kr per måned, til kun 940 kr per måned, i en begrenset tidsperiode.

Det finnes ingen andre skjulte gebyr for å bruke deres tjenester.

Steg-for-steg-guide til ProfitFarmers

page divider

Ofte stilte spørsmål

Hvem som helst! Enten du er hjemmeværende småbarnsmor eller erfaren megler, kan du tjene penger ved hjelp av ProfitFarmers.

Det er det som er så bra – du trenger ingen erfaring.

ProfitFarmers er åpent for alle, men det er et begrenset antall personer som får muligheten til å bruke programmet.

Dette er fordi programvaren fungerer best når antallet er riktig, hvilket gjør at kundene får handelssignaler av høyest mulig kvalitet.

Det betyr altså at dersom du kvalifiserer deg til en plass, er du en av de heldige.

Potensialet er ubegrenset.

Fortjenesten din måles i prosent. Du kan for eksempel følge ett eneste signal, og få 10 % fortjeneste. Hvis du starter med 10 000 kr, vil fortjenesten din være 1000 kr. Enkel matte!

Uansett hva du tjener, vil ikke ProfitFarmers ta noe ekstra gebyr, kun en standard månedspris.

Som med alle typer handel, må du bruke penger for å tjene penger. Du kan godt starte med noen få tusenlapper, men da vil du ikke få det maksimale ut av denne muligheten.

Det er derfor ProfitFarmers anbefaler at du starter med minst 10 000 kr (helst 50 000 kr) i din Binance-konto. Husk at disse pengene er trygge, og kan tas ut når som helst.

Grunnen er enkel: jo mer du starter med, jo mindre til vil det ta før du oppnår dine økonomiske mål.

Vær ikke redd for at ProfitFarmers tar en del av fortjenesten din. Det er din konto, og det betyr at pengene er 100 % dine.

Du kan bruke ProfitFarmers HVOR SOM HELST i verden!

Dessverre finnes det steder hvor Binance er begrenset (USA og Kina for eksempel), hvor du ikke får tilgang til nøkkelfunksjoner som Auto Trade.

ProfitFarmers er beskyttet av de nyeste, standardiserte online-sikkerhetsprotokollene, brannmurer og datakrypteringsteknologi.

I tillegg får du et ekstra lag med beskyttelse via Binance, som har blitt tildelt en universell sikkerhetsakkreditering av det internasjonalt anerkjente sikkerhetsakkrediteringsbyrået, ISO/IEC 27001.

Du kan også sette på totrinnsverifisering og API-nøkkel for å få enda et lag med beskyttelse. Binance har også en standardfunksjon som vil blokkere alle uautoriserte forsøk på å ta ut pengene dine gjennom programvaren. Dette betyr at det er BARE DU som kan ta ut pengene.

Den største risikofaktoren forbundet med handel, er at markedet er i konstant endring (dette gjelder alle marked). Prisene kan svinge høyt og lavt, og for en nybegynner kan dette by på noen harde lærepenger.

Med ProfitFarmers følger du gjennomtenkte handelssignaler fra proffene.

På toppen av dette har vi oppdaget at nesten hvert eneste signal har en “stop loss”-funksjon, som hindrer deg i å tape mer enn forventet.

Det er helt normalt å tape av og til, det er faktisk som forventet! Gevinstsignalene er designet slik at du vil vinne mye mer enn du vil tape.

På tross av dette bør du kun bruke penger du har råd til å tape, akkurat som med en hvilken som helst annen investering.

Ingen skjulte gebyr eller ekstra omkostninger. ProfitFarmers er til din disposisjon for en beskjeden månedlig pris. Nå som medlemskapet er på tilbud, er det et kupp, og hvis du har det anbefalte minimumsbeløpet vil det være galskap å ikke prøve.

Jepp, nok en flott funksjon er at du kan finne signaler du kan tjene på, selv når prisene synker. Dette betyr at du kan tjene penger uansett hva som skjer i verden!

page divider

Konklusjon: ProfitFarmers - WOW

Hvis du er ute etter en måte å tjene penger på på nett, og se sparepengene dine vokse, trenger du ikke se lenger. ProfitFarmers har et enormt potensial, og er designet slik at risikoene blir minimale for deg.

Slå det sammen med at du ikke trenger erfaring, så må vel dette bli årets vinner!

Den eneste “ulempen” er at du trenger penger for å starte, og det anbefalte beløpet er 10 000 kr.

Du er nødt til å prøve dette selv for virkelig å kunne forstå hva ProfitFarmers-teamet har klart å sette sammen her. Sørg for at du benytter deg av den lave medlemsavgiften mens du kan! Ikke glem å se vår videoanmeldelse, som viser deg hvordan vi tjente gode penger ved hjelp av dette systemet.

Play Video
«PlussPengers ansatte kan ha en egeninteresse i dette produktet, men har allikevel gjort en full innsats for å gi en ærlig anmeldelse.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top