Hvordan tjene penger på nett med ProfitFarmers (2021 Anmeldelse)

profitfarmers anmeldelse og guide

Velkommen til PlussPenger! I videoen under, presenterer vi en av de nyeste, enkleste og mest spennende metodene for å tjene penger på nett i 2021.

«PlussPenger er en uavhengig anmeldelses-nettside, og er hverken lisensiert eller autorisert til å gi profesjonelle råd om noen som helst form for investering. Det er brukerens fulle ansvar å være klar over risikoer forbundet med handel av kryptovalutaer og andre lignende aktiviteter. Som med alle eiendeler, invester kun penger du har råd til å tape.»

Kryptovaluta, som Bitcoin og Ethereum, har åpnet døren til ubegrensede inntjeningsmuligheter. Akkurat som med den amerikanske dollaren og euroen, kan man kjøpe og selge kryptovaluta, og med de rette hjelpemidler, tjene masse penger!

Men dette har i lang tid vært altfor komplisert og tidkrevende for “mannen i gata”.

Vi har alle en drømmejobb (astronaut, doktor, advokat(!)), men uten riktig erfaring eller utdanning kan det virke litt som å klatre opp Mount Everest i flip-flops.

Å drive med valutahandel er akkurat på samme måte. Eller, det var det… inntil nå!

Det finnes nå et nytt verktøy som er programmert til å gjøre trading enkelt, ved hjelp av kunstig intelligens. Denne programvaren gir hvem som helst sjansen til å skape en fortjeneste på trading, på kun noen få minutter, uten å måtte bruke flere timer eller år på å lære dette.

Du tenker sikkert: “Hvordan er dette mulig? Vil det funke for meg? Hvor mye penger har andre tjent?”

Finn ut alt du trenger å vite, i denne anmeldelsen av ProfitFarmers!

Se hvordan vi tjente 22 700 kr på én måned ved hjelp av ProfitFarmers
Play Video

Plattform-oppdatering for November:

ProfitFarmers har gjort det SÅ BRA at vi har fortsatt å bruke det, helt siden vi gjorde vår første anmeldelse.

Resultatene nedenfor en hentet fra nettsiden til ProfitFarmers.

January 2022 Stats graph
January 2022 Stats graph - mobile

I den seneste UKEN alene, fulgte vi 86 signaler, og vant61 av dem! Etter å ha gått gjennom disse tallene, fant vi ut at vi hadde et gjennomsnittlig overskudd på 13,8%, på hver vellykkede handel.

Vi tapte dermed på 25 av våre trades fra forrige uke, men takket være den automatiske stop-loss-funksjonen, tapte vi i gjennomsnitt kun 4,6% på disse.

Tenk på det;

61 gevinster med et gjennomsnittlig overskudd på 13,8%.

25 tap med et gjennomsnittlig tap på 4,6%.

Trenger vi å si mer?

Hva er ProfitFarmers

ProfitFarmers er en copy-trading-plattform for kryptovaluta. Kort fortalt, så leter algoritmen deres etter mønstre i prisbevegelser som tyder på kommende muligheter til å tjene penger.

De beste mulighetene blir omgjort til noe som kalles “trading-signaler”. Tenk på disse som en ekspertanbefaling for å gjøre en lønnsom handel.

Trading-signalene vises på ProfitFarmers-dashbordet, og du kan dermed kopiere disse med kun et par tastetrykk!

Slik ser det ut når man følger et trading-signal:

Hvordan det fungerer

Handelskonseptet er ganske enkelt. Du kjøper lavt, selger høyt, og så tjener du mer penger ved å reinvestere fortjenesten din.

Disse transaksjonene utføres på et marked, eller et “exchange”, hvor folk verden rundt kjøper og selger.

All tradingen på ProfitFarmers foregår via Binance, det mest populære nettstedet for veksling av kryptovaluta, til dags dato. En Binance-konto tar et par minutter å opprette, har høy sikkerhet, og – best av alt – er helt gratis.

Det vanskeligste ved trading er å vite når du bør kjøpe og selge. Denne ferdigheten tar det flere år å mestre.

ProfitFarmers løser dette ved å gi alle (også nybegynnere) en lik mulighet til å begynne å tjene penger på kryptovalutahandel, på null komma niks.

Utforsk de forskjellige aspektene ved signalene:

La oss ta en titt på signalet

Nummer 1 Anbefalt Coin / Kryptovaluta

Det er bokstavelig talt tusenvis av kryptovalutaer på markedet. Heldigvis forteller systemet deg hvilken type som er verdt å spekulere i nå!

Nummer 2 Entry / Kjøpsprisen på din valuta

Valutaens pris tilsier om vi bør kjøpe. Dersom du kopierer signalet ved hjelp av “auto trade”, vil systemet holde øye med valutaen, og automatisk kjøpe den når den er i ønskelig prisklasse!

Nummer 3 Target​ / Salgsprisen på din valuta​

Det handler kun om fortjeneste, og dette er hvordan du skaper den – ved å selge valutaen din når prisen er høy. Igjen vil “auto trade”-funksjonen gjøre at systemet overvåker valutaen, og selger til riktig pris.

Nummer 4 Stop Loss

Tradingen går ikke alltid som planlagt. Hvis prisene beveger seg for langt i feil retning, selger stopp-loss-funksjonen automatisk myntene dine, for å minimere tap. Denne funksjonen er innebygd i hvert signal du følger, og gir deg en ekstra trygghet når du handler.

Nummer 5 Bekreft Trade-knapp

Ett tastetrykk er alt som trengs. Hvis du ikke har noe særlig kjennskap til handel, bør du tro oss når vi sier at denne lille knappen sparer deg for timesvis med anstrengelser. Det er virkelig imponerende. “Auto trade” tar seg av kjøp, salg og all overvåkning mellom slagene. Denne funksjonen gjør at hvem som helst kan få evnen til å handle med valuta.

Det vi likte best med ProfitFarmers

Signaler

NYHET!! – Usikker på hva “trading-signaler” og “copy-trading” er? Se denne videoen til Matthew Tansley (grunnleggeren av ProfitFarmers), hvor han forklarer dette.

Deres copy-trading er basert på signaler fra proffe meglere eller intelligente programvarer. Disse fungerer som vinduer inn i handelsekspertenes hjerner, og viser hvordan de tror at markedet vil endre seg. Disse signalene forteller deg når du bør kjøpe, når du bør selge, og når du bør trekke deg ut.

Etoro (en velkjent copy-tradingplattform) for eksempel, gir deg en liste over hundrevis av meglere som du kan velge mellom og kopiere. Programvaren gjør resten for deg. Dette er enkelt, men ikke veldig fleksibelt, i og med at du blir nødt til å følge det megleren din gjør, og dermed får liten kontroll over pengene dine.

Hva om eksperten har en dårlig dag? De er jo kun mennesker, tross alt.

ProfitFarmers har likheter med dette, men du får muligheten til å velge mellom en rekke lovende, individuelle signaler fra forskjellige meglere, istedenfor å blindt følge én.

Dette betyr at du kan følge så mange signaler du ønsker, eller ingen av dem. Du bestemmer!

I begynnelsen vil du nok følge alle toppforslagene, men over tid fant vi ut at det var deilig å ha friheten til å velge og vrake i hva vi ville satse pengene våre på.

Selv med de beste signalene, vil du vanligvis bli nødt til å gjennomføre kjøpene og salgene selv, og måtte holde øye med dem hele døgnet!

Dette tar oss videre til Profitfarmers’ neste, fantastiske funksjon.

Semi-automatisk trading

Semi-automatisk trading​

Handel er kjent for å være en av de vanskeligste, men også en av de mest økonomisk givende karrierene.

Dette innebærer allikevel lange dager, lite søvn, følelsesmessige berg-og-dalbaner, og en kjempebratt læringskurve, hvilket gjør at mange sliter seg ut og gir opp.

ProfitFarmers har løst dette problemet ved å skape noe som kalles en “semi-automatisk trade”-løsning.

Hvordan fungerer det?

Når du kopierer et signal fra systemet, vil ProfitFarmers skape et matchende sett av instrukser inne i din Binance-konto. Det betyr at du ikke trenger å lære hvordan du gjør dette selv, du unngår feil, og du sparer et hav av tid.

På toppen av det hele, overvåker systemet markedet døgnet rundt for å vite når det skal utføre dine ordre, cashe inn gevinst, og til og med trekke seg ut hvis du er i ferd med å tape.

Nesten uten noe innspill fra brukeren, tar systemet seg av alt! Ikke noe søvnmangel, null stress, og ingen utbrenthet her i gården!

Dette er absolutt ProfitFarmers’ beste funksjon. Bare sett den på, og ikke tenk på den.

Nå har du friheten til å gjøre hva enn du måtte ønske!

Prismodell

Medlemskapet koster 2800 kr for én måned, 5600 kr for tre måneder, og 18 700 kr for ett år. Det er mest gunstig å betale for tre måneder, fordi du da får én måned GRATIS!

Steg-for-steg-guide til ProfitFarmers

Så lett er det

1 Du trenger ikke å lære noe som helst

lære noe bilde

For det første så trenger du ikke å lære noe om hverken handel eller kryptovaluta. Som vi nevnte tidligere, skal det mange års erfaring til for å kunne mestre ett av disse to emnene.

2 Det er den mest brukervennlige programvaren på markedet - kun ett tastetrykk

ett klikk btn

Det å vite hvilke transaksjoner som kan gi fortjeneste er vanligvis veldig vanskelig, men hvis du er god nok på pc’en til å logge deg inn på Netflix, bla gjennom forskjellige programmer og velge det du liker, klarer du nok å bruke ProfitFarmers!

Det er hovedsakelig det samme, bare bytt ut filmer med signaler! Velg det du liker (eller det som er anbefalt), len deg tilbake, og nyt showet!

3 Fordelene ved handel, uten ulempene

trading krypto nedsidebilde

Du kommer ikke til å miste forstanden! Vanligvis innebærer handel lange dager og netter (finansmarkedet summer og går hele døgnet) med overvåkning av nyheter og diagrammer, og stress forbundet med usikkerhet. Heldigvis er ikke dette tilfelle med ProfitFarmers.

Etter å ha valgt et signal, gjør programvaren all tradingen for deg! Hvis noe uventet skjer, vil ProfitFarmers-systemet håndtere det, på samme måte som en vakthund passer på deg.

4 Alt du trenger for å starte på Profitfarmers er inkludert

startet profitfarmers

Du kan finne en kort opplæringsvideo som viser deg hvordan du bruker programvaren, samt noen videoer og artikler som gir deg mer informasjon, hvis du skulle trenge det.

Helt seriøst, hvem som helst kan bruke dette!

Ofte stilte spørsmål

Hvis du:

  • forstår at dette hjelpemiddelet IKKE vil gjøre deg til millionær over natta
  • allerede har penger du kan handle med (vi anbefaler 30 000 kr eller mer)
  • kjenner til risikoene forbundet med handel av kryptovaluta

da kan ProfitFarmers være PERFEKT for deg!

ProfitFarmers er åpent for alle, men det er et begrenset antall personer som får muligheten til å bruke programmet.

Dette er fordi programvaren fungerer best når antallet er riktig, hvilket gjør at kundene får handelssignaler av høyest mulig kvalitet.

Vi foreslår at du reserverer en plass ved å fylle ut skjemaet på nettsiden deres. Det er ingen skade i å reservere NÅ, da du ikke behøver å betale umiddelbart. Når du reserverer, får du også et én times gratis web-seminar, hvor grunnleggeren forklarer hvordan du bruker ProfitFarmers.

Fyll ut skjemaet

Potensialet er ubegrenset.

Fortjenesten din måles i prosent. Du kan for eksempel følge ett eneste signal, og få 10 % fortjeneste. Hvis du starter med 10 000 kr, vil fortjenesten din være 1000 kr. Enkel matte!

Uansett hva du tjener, vil ikke ProfitFarmers ta noe ekstra gebyr, kun en standard månedspris.

Som med alle typer handel, må du bruke penger for å tjene penger. Du kan godt starte med noen få tusenlapper, men da vil du ikke få det maksimale ut av denne muligheten.

Derfor anbefaler ProfitFarmers at du starter med minst 30 000 kr (helst 50 000 kr) på Binance-kontoen din. Husk at disse pengene står trygt der, og at du kan ta dem ut når som helst.

Grunnen er enkel: jo mer du starter med, jo mindre til vil det ta før du oppnår dine økonomiske mål.

Vær ikke redd for at ProfitFarmers tar en del av fortjenesten din. Det er din konto, og det betyr at pengene er 100 % dine.

Du kan benytte ProfitFarmers HVOR SOM HELST i verden!

Det finnes imidlertid områder hvor Binance er begrenset (Kina, for eksempel), hvor du ikke vil ha tilgang til nøkkelfunksjoner, som for eksempel semi-automatisk trading.

ProfitFarmers er beskyttet av de nyeste, standardiserte online-sikkerhetsprotokollene, brannmurer og datakrypteringsteknologi.

I tillegg får du et ekstra lag med beskyttelse via Binance, som har blitt tildelt en universell sikkerhetsakkreditering av det internasjonalt anerkjente sikkerhetsakkrediteringsbyrået, ISO/IEC 27001.

Du kan også sette på totrinnsverifisering og API-nøkkel for å få enda et lag med beskyttelse. Binance har også en standardfunksjon som vil blokkere alle uautoriserte forsøk på å ta ut pengene dine gjennom programvaren. Dette betyr at det er BARE DU som kan ta ut pengene.

Den største risikofaktoren forbundet med handel, er at markedet er i konstant endring (dette gjelder alle marked). Prisene kan svinge høyt og lavt, og for en nybegynner kan dette by på noen harde lærepenger.

Med ProfitFarmers følger du gjennomtenkte handelssignaler fra proffene.

På toppen av dette har vi oppdaget at nesten hvert eneste signal har en “stop loss”-funksjon, som hindrer deg i å tape mer enn forventet.

Det er helt normalt å tape av og til, det er faktisk som forventet! Gevinstsignalene er designet slik at du vil vinne mye mer enn du vil tape.

På tross av dette bør du kun bruke penger du har råd til å tape, akkurat som med en hvilken som helst annen investering.

Nei. Fordi pengene dine blir stående inne i Binance, er det umulig for ProfitFarmers å belaste deg for dine trades.

Jepp, nok en flott funksjon er at du kan finne signaler du kan tjene på, selv når prisene synker. Dette betyr at du kan tjene penger uansett hva som skjer i verden!

Conclusion: ProfitFarmers...WOW

Hvis du er ute etter en måte å tjene penger på på nett, og se sparepengene dine vokse, trenger du ikke se lenger. Potensialet til ProfitFarmers er kjempestort, og designet deres minimerer ulempene ved trading.

Det at det også krever liten eller ingen erfaring, gjør dette sannsynligvis til årets beste valg!

Den eneste ulempen er at du trenger litt penger for å komme i gang, og det anbefalte beløpet er 30 – 50 000 kr.

Du er nødt til å prøve ut dette selv, for å virkelig forstå hva ProfitFarmers-teamet har klart å skape. Ikke glem å sjekke ut videoanmeldelsen vår, og registrer deg i dag!

Play Video
«PlussPengers ansatte kan ha en egeninteresse i dette produktet, men har allikevel gjort en full innsats for å gi en ærlig anmeldelse.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top