GlobalTestMarket Omtaler

GlobalTestMarket omtaler

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

GlobalTestMarket er godt kjent blant betalte undersøkelsespaneler på nett takket være sin fantastiske utbetalingsevne for å ta spørreundersøkelser. Disse utbetalingene vil kanskje ikke gjøre deg rik, men de vil gi deg litt ekstra penger.

Les videre for å få vite mer om GlobalTestMarket og forstå hvordan deres utbetalinger fungerer, og hvor mye du kan tjene fra GlobalTestMarket. Vi registrerte oss hos GlobalTestMarket og vurderte det for oss selv istedenfor å se på vurderinger på nettet.

yougov

Tjen 100 poeng velkomstbonus Umiddelbart!

Besøk side
isay

Tjen 35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
meningstorget

Giver omkring 10 kroner pr. spørreundersøkelse

Besøk side
toluna

Tjen mellom 20-35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
mobrog

De betaler mellom 5 og 33 kroner for undersøkelsen

Besøk side

Hvor legitimt er GlobalTestMarket?

De som prøver betalte spørreundersøkelser på nett for første gang vil ikke bry seg om GlobalTestMarket er legitimt eller ikke når det kommer til utbetalinger.

For å roe ned bekymringene deres litt, kan vi fortelle at, de er en veldig pålitelig og legitim aktør når det kommer til betalte spørreundersøkelser. I tillegg har GlobalTestMarket vært aktiv siden 1999 og har hatt et plettfritt rulleblad helt siden de startet. Derfor kan folk enkelt føle seg trygge hvis de tror at GlobalTestMarket er et selskap som driver med bedrageri.

GlobalTestMarket omtaler

Grunnleggerselskapet til GlobalTestMarket var Global Market Insight Inc, som har en klientell base i 60 forskjellige land, med over 1400 klienter. GlobalTestMarket er nå en av de største markedsundersøkelsesfirmaene i verden.

For å toppe det hele, kan du også se profilen til GlobalTestMarket på Dollardino.com. Den har gode tilbakemeldinger om GlobalTestMarket og omtalene kan du finne på Dollardino.com dette er veldig upartisk og troverdig, som kan bli brukt som en indikator. Panelets medlemmer fra GlobalTestMarket har mottatt utbetalinger uten problemer og tilliten og tilfredsnivået blant panelets medlemmer på GlobalTestMarket er veldig høy.

Det finnes folk som har brukte GlobalTestMarket i en veldig lang tid og har vært veldig fornøyd med hvordan det har hjulpet dem økonomisk. Derfor er det høyt rekommandert at du registrerer deg  hos GlobalTestMarket hvis du ønsker å tjene noen ekstra kroner, registrer deg nå og begynn å tjene penger på nett fra første dagen. I tillegg, nå som du er sikker på seriøsiteten til GlobalTestMarket, kan du lese videre på omtalene til GlobalTestMarket og lære mer om dets fordeler.

Du vil definitivt ikke bli rik på å være med på betalte spørreundersøkelser på GlobalTestMarket. Men, det vil øke din månedlige inntekt og du vil kunne gjøre det uten at det går utover familietiden din.

Omtaler av GlobalTestMarket

GlobalTestMarket omtaler

Når vi vurderer GlobalTestMarket, er hovedideen å bli kjent med hvordan utbetalingene til GlobalTestMarket er. Det er lignende utbetalingene andre betalte spørreundersøkelses-nettsider, og medlemmene blir betalt for å delta i spørreundersøkelser eller produkter og tjenester.

GlobalTestMarket betaler imidlertid ikke kontanter direkte og benytter seg av et system kalt Market Points. Du mottar Market Points som du kan veksle til kontanter. For hver 1000 Market Points du tjener på GlobalTestMarket, vil du kunne få utbetalt 424 kroner.

Hvor lang tid det vil ta å tjene 424 kroner  er avhengig av antall betalte undersøkelser du utfører og hyppigheten av hver enkelt undersøkelse. Hvis du tar regelmessige spørreundersøkelser, kommer du snart til å nå 1000 Market Points, og du vil kunne få det utbetalt raskt. I tillegg, hvis du deltar på spørreundersøkelser som betaler deg flere Market Points, vil du tjene inn 1000 poeng enda fortere. Få vite mer om tips og triks om håndtering av betalte spørreundersøkelse her.

I tillegg vil utbetalingen av en spørreundersøkelse være avhengig av antall personer som er invitert til å ta undersøkelsen. Du vil nødvendigvis ikke være kvalifisert for alle undersøkelsene, men det er alltid et flertall av undersøkelser som er tilgjengelige, og du må ta dem snart slik at du oppnår Market Points raskere.

GlobalTestMarket sender ut flere betalte spørreundersøkelser daglig. I gjennomsnitt får du over 5 spørreundersøkelser hver dag, noe som er et greit antall. Ved å ta alle de betalte spørreundersøkelsene du blir tilsendt, vil du kunne tjene poengene enkelt.

GlobalTestMarket omtaler

De grunnleggende kravene for å bli med på GlobalTestMarket er at du må være minst 14 år. Dette er imidlertid en standard retningslinje, og selvfølgelig er folk mindre enn 14 år ikke klar over spørreundersøkelser generelt. Bortsett fra dette, finnes det ingen andre krav for å være en del av GlobalTestMarket.

GlobalTestMarket har sin tilstedeværelse i over 60 land over hele verden, som for eksempel USA, Canada, Australia, Tyskland, Israel, Filippinene, Russland, Israel, India, Pakistan, De forente arabiske emirater, Storbritannia og Sør-Afrika blant andre.

For å vite mer om landene der GlobalTestMarket driftes, kan du besøke nettstedet deres.

Når du registrerer deg på GlobalTestMarket, vil du bli spurt om å svare på flere spørsmål for å vurdere profilen din og vite om demografien din. Basert på svarene du oppgir, vil GlobalTestMarket vurdere deg for de undersøkelsene som er tilgjengelige. Sørg for at du fyller ut alle dine personlige opplysninger riktig, da det er viktig for å kvalifisere seg til de spørreundersøkelsene som er tilgjengelige. Generelt vil det bli undersøkelser som er spesielt ment for noen få typer mennesker. Derfor anbefales det best at du fyller ut alle detaljene dine riktig når du fullfører profilen din.

I tillegg vil du også oppleve betalte spørreundersøkelser som trenger kvalifisering. Du må delta på en forhåndsundersøkelsen, slik at du er kvalifisert for hovedundersøkelsen.

Selv om du ikke kvalifiserer deg for hovedundersøkelsen, vil GlobalTestMarket gi deg tilgang til sine konkurranser gratis. For de få minuttene du bruker på en betalt spørreundersøkelse, vil du være kvalifisert til å vinne noe i konkurransene som holdes jevnlig.

GlobalTestMarket omtaler

Tidligere pleide GlobalTestMarket å gi ut poeng til personer som ikke var kvalifisert til spørreundersøkelsene men poengene var en del færre. Men nå har de endret sine retningslinjer, og folk som ikke blir kvalifisert for en undersøkelse, vil istedenfor ha en god sjanse til å vinne i konkurransen ved å svare på spørsmålene i forhåndsundersøkelsen.

GlobalTestMarket bryr seg virkelig om sine panel medlemmer og oppfordrer deg til å få flere mennesker til å bli med. Som en del av henvisningsprogrammet vil du motta 20 Market Points for hver person som henvises fra deg og fullfører profilen deres eller når de tar sin første betalt undersøkelse, noe du kan tjene penger på hjemmefra uten å gjøre noe som helst.

yougov

Tjen 100 poeng velkomstbonus Umiddelbart!

Besøk side
isay

Tjen 35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
meningstorget

Giver omkring 10 kroner pr. spørreundersøkelse

Besøk side
toluna

Tjen mellom 20-35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
mobrog

De betaler mellom 5 og 33 kroner for undersøkelsen

Besøk side

Brukeromtaler av GlobalTestMarket

Ved å følge sine imponerende retningslinjer og vilkår, er det tydelig at mange mennesker ville anbefalt GlobalTestMarket. Vi valgte å ta en titt på omtalene fra de andre brukerne, og dette er hva vi fant:

Flesteparten av omtalene satte pris på GlobalTestMarket. Panelet var imponert med det store antallet av tilgjengelige spørreundersøkelser på GlobalTestMarket når de sammenlignet den med andre undersøkelsespaneler på nett. På grunn av sitt høye antall av spørreundersøkelser tilgjengelig, er det tydelig at folk tjente mer når de var engasjert i GlobalTestMarket og så etter en jobb på nett.

Flere av menneskene som har skrevet omtaler, var fornøyd med at de hadde mulighet til å fyllet ut spørreundersøkelsene hjemme. Dette tillot mange mennesker som er interessert i å jobbe hjemmefra å få en frilansjobb eller jobb på siden, for å tjene litt ekstra penger fra komforten av sin egen sofa eller til og med seng!

Men, noen mennesker klagde over at poeng ble trukket fra deres konto. Dette var et problem som ble rapportert i 2007, og helt siden da har GlobalTestMarket forbedret måten de opererer på for å forsikre at det ikke ville komme noen flere klager angående dette problemet igjen.

Noen få mennesker nevnte at kundeservicen til GlobaltestMarket ikke var bra nok. Men, vi kunne ikke finne noen problemer med kundeservicen, og hadde en hyggelig opplevelse hver gang vi var i kontakt med støtteapparatet hos GlobalTestMarket.

Det eneste problemet med utbetalingene til GlobalTestMarket er at, de betaler deg med sjekk, og det kan ta veldig lang tid før du mottar sjekken. For de som bor i Norge kan det ta opp til 6 uker før du mottar sjekken. Medlemmer av betalte spørreundersøkelser ville satt pris på å få en raskere utbetaling. Dette er et aspekt der GlobalTestMarket kan forbedre kvaliteten på deres tjenester for å sikre bedre kundetilfredshet.

Det er ikke noen pågående utbetalinger for henvisninger, som ved andre undersøkelsespaneler. Du vil kun tjene på dette en gang, hvis den du henviser registrerer seg og tjener 20 markedspoeng. Det ville vært bedre hvis GlobalTestMarket tilbyr utbetalingen som provisjon for henvisninger.

Bedømmelse av GlobalTestMarket

Basert på omtalene og opplevelsene vi har hatt med GlobalTestMarket, vil vi definitivt rekommandere GlobalTestMarket på grunn av sitt store antall betalte undersøkelser, og betydelige større belønninger for hver undersøkelse man fullfører.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top