Verdifull Mening – et ledende betalt nettsted for Spørreundersøkelser

verdifull mening omtaler

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Å tjene penger på nett har aldri vært enklere enn det er i dag. Du kan jobbe hjemmefra, starte og tjene penger på en blogg, lære om kryptovaluta og trading, lage og tjene penger på en YouTube-kanal, eller til og med tjene penger på betalte spørreundersøkelser. Valued opinions er populært blant betalte nettsteder for spørreundersøkelser. Dessverre har ikke de fleste som nylig har registrert seg på betalte vurderingspaneler hørt om Valued Opinions, som er et ganske lønnsomt og lovende undersøkelses-panel.

På grunn av at mange ikke har hørt om det, så har de ofte dannet seg den oppfatningen at Valued Opinions ikke er et legitimt nettsted og at det kan være svindel. Men med denne vurderingen presenterer vi en detaljert beskrivelse om Valued Opinion og hvordan de fungerer så du kan bli bedre kjent med dem før du registrerer deg.

Hvor legitimt er Verdifull Mening?

De drives under et firma som heter Dynata som er basert i London og som ble startet av Chris Havemann og Andrew Cooper tilbake i 2000 med navnet Research Now Limited. Det ble så kjøpt opp av e-Rewards Inc. i 2009 av Hal Brierly, som er en ekspert på lojalitets-markedsføring og tidligere administrerende direktør for EDS Corp og Perot Systems Corp.

Et annet selskap som eies av e-Rewards Inc er Peanut Labs Inc, som er et firma for inntjening og teknologi på sosiale medier som har tyngden på interaktiv annonsering slik at folk kan se reklamer online, og deres oppførsel brukes så for vitenskapelig- og data-research.

Verdifull Mening

Dette nettstedet har blitt meget populært og antallet brukere bare i USA var over 600000 med over 13000 personer som registrerer seg hver måned. De har tilstedeværelse i 37 land med 6 millioner medlemmer som deltar i deres betalte spørreundersøkelser. Men vi kan ikke blindt basere oss på et stort tall-grunnlag, da en høy kunde-masse ikke nødvendigvis sikrer at selskapet er pålitelig og tillitsvekkende.

Når vi sjekket på Dollardino.com, så hadde Valued Opinion en ekstremt bra rangering, som betyr at kunder er veldig fornøyd med Valued Opinions.

Valued Opinions tillater kunder å ta betalte spørreundersøkelser på 15 forskjellige språk og deres tilstedeværelse er aktiv i land spredd rundt omkring på kloden. 

Belønningene for spørreundersøkelsene er i form av kuponger som kan byttes inn mot kontanter. Deltagerne har også en sjanse til å vinne i kontant-trekningene som holdes hvert kvartal. Personer som tar betalte spørreundersøkelser i hvert kvartal blir kvalifisert for denne konkurransen.

Betalte spørreundersøkelser med Verdifull Mening

Registrering hos Valued Opinions er ikke knyttet til noen kostnad og er gratis. De vil be deg fylle inn dine detaljer når du registrerer deg hos dem og med en gang du har lagt inn den påkrevde informasjonen, så vil du motta en bekreftelsesmail på mail-adressen som du har registrert hos Valued Opinions.

For å lykkes i å begynne å motta invitasjoner til betalte spørreundersøkelser, så må du være sikker på at profilen din er komplett ved å fylle inn all informasjonen. Du vil få tilgang til betalte undersøkelser ved å delta i mini-undersøkelser som du vil motta invitasjoner til fra Valued Opinions. Men du vil ikke få betalt for å delta på mini-undersøkelsene. Hvis svarene dine passer til kravene, så får du tilsendt en invitasjon til hoved-undersøkelsen.

Invitasjoner til spørreundersøkelser du mottar fra Valued Opinions kan fullføres på 20 minutter og den gjennomsnittlige kompensasjonen for hver betalte spørreundersøkelse kan variere fra 8kr-40kr. En gang i blant vil du også motta invitasjoner for betalte spørreundersøkelser som betaler så mye som 400kr.

Med en gang du fullfører en spørreundersøkelse, så tar det 28 dager før penger dukker opp på kontoen din. Du kan holde oversikt over spørreundersøkelsene du har fullført og beløpet du har tjent ved å logge inn på kontoen din på Valued Opinions så du ikke mister muligheten for noen spørreundersøkelser og inntjening.

Belønningssystem hos Verdifull Mening

En annen lovende egenskap for Valued Opinions er at alle medlemmene vil få tilgang til utlodninger som utføres. Premiene er veldig attraktive med iPod Touch som den beste premien. Men, når vi så nærmere på nettstedet oppdaget vi at neste utlodningsdato var en gang i 2009, noe som betyr at enten er siden utdatert, eller så var det siste gangen Valued Opinions hadde en utlodningskonkurranse.

Verdifull Mening

Belønningen for hver betalte undersøkelse presenteres som kontanter. Men, du kan ikke ta ut kontanter som de er og du må kjøpe et av gavekortene eller bytte det med varen som er tilgjengelig hos Valued Opinions.

En av fordelene er at su kan ta ut kontanter i form av gavekort på Amazon.com og de utstedes umiddelbart på email-id-en din når du ber om et uttak.

Minimums-beløp som må tjenes online for en utbetaling er 160kr, og etter det kan du bytte det i et Amazon.com gavekort. Du kan også veksle poengene for kuponger på Maycy’s, Visa eller Blockbuster.com.

Utvalget av utsalgssteder som selger gavekort på Valued Opinions er begrenset. Men du vil jo også ha mulighet for Amazon gavekort, noe som er en god valuta og kommer i innboksen din umiddelbart.

En annen belønning

Valued Opinions begynte å tilby et nytt valg for innvekslingen av poengene du tjener. Den kan veksles inn i et 400kr- Restaurant.com e-card og du vil bare måtte betale 120kr for det samme.

Restaurant.com er ganske nytt og mange folk er blitt oppmerksom på det. Men, det beste med dette er at du vil få noe som er verdt mer enn hva du betaler.

Men, når du ønsker å bruke dette e-card-et på Restaurant.com, så kreves det at bestillingen må være over noen dollar, som generelt alltid er regningsbeløpet du betaler. Derfor er dette en god deal da du vil få et 400kr avslag på hvilken som helst av restaurantene du spiser på. Ved å bruke dette valget, så vil du alltid kunne spare penger når du spiser ute.

Bruker-rangering og bruker-vurdering av Verdifull Mening

Det er alltid den beste løsningen å sjekke hva andre folk har å si om et firma slik at du kan forstå firmaet bedre. Vi så at Valued Opinions ble vurdert høyt av brukerne og folk satte pris på kvaliteten av betalte spørreundersøkelser som ble tilbudt av Valued Opinions. Les videre for å vite om vår analyse:

Selv om utbetalingene var høye, så var ikke folk fornøyde med antallet spørreundersøkelser de mottok hver uke, som generelt sett ikke var mer enn en.

Det er en forsinkelse før kontoen blir kreditert med pengene, men folk stolte på Valued Opinions og sa at var ærlige angående utbetalingene.

Noen personer klaget på at Amazon.com-gavekort ikke var tilgjengelige. Noen ganger, selv om du har mer enn den kvalifiserende grensen, så vil du ikke kunne ta disse ut da Valued Opinions hevdet at de var tomme for Amazon gavekort. Men det ble sagt at gavekortene ble gjort tilgjengelige innen to dager.

Utbetalings-kvaliteten var høy hos Valued Opinions. Folk hevdet at de kunne tjene mer penger per time på Valued Opinions i forhold til andre betalte undersøkelses-paneler og undersøkelsene var underholdende og korte i stedet for lange og kjedelige.

Når de var tilgjengelige, kunne brukerne motta Amazon.com-gavekort umiddelbart på e-mail-adressene deres.

Mange brukere satte pris på Valued Opinions og hevdet at det var det beste online betalte spørreundersøkelses-panelet. De hevdet også at kundeservice hos Valued Opinions var glimrende.

Er det en god ide å registrere seg hos Verdifull Mening?

Verdifull MeningVi har vurdert flere online betalte undersøkelsesnettsteder, og Valued Opinions har vært et av de det beste nettstedene for undersøkelser som er tilgjengelig. Folk setter pris på å delta i undersøkelser på Valued Opinions og de mottar også en passende mengde godt betalte invitasjoner til undersøkelser. Betalingen er også problemfri og du kan motta et Amazon gavekort i e-mail-kontoen din umiddelbart. 

For å begynne å tjene penger hjemmeframed online betalte spørreundersøkelser, så er Valued Opinions et bra undersøkelses-panel og de er temmelig pålitelige. Det er definitivt en av de best betalte undersøkelses-panelene du kan registrere deg hos så du kan få en grei inntekt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top