Den avgjørende guiden for å skape en jobb hjemmefra

Hvor starter du når du ønsker å jobbe hjemmefra? Hva trenger du for å være i stand til å arbeide hjemmefra og hvordan skal du faktisk tjene penger hjemmefra? Veldig få innser hvor enkelt det er å komme i gang med å tjene penger hjemmefra, og vi her på Plusspenger.no ønsker å endre det! Velkommen til den avgjørende “Guide for å jobbe hjemmefra”.

På denne siden kan du lese en detaljert guide om hvordan du kommer i gang med å jobbe hjemmefra. I denne guiden vil du kunne lese hva du må gjøre for å starte med å arbeide hjemmefra, hvilke verktøy hjelper deg å lykkes og hva du absolutt ikke bør gjøre hvis du vil jobbe hjemmefra.

Du vil også se et antall håndplukkede inntjeningsmetoder du kan bruke for jobb hjemmefra, og vi forteller deg fordeler og ulemper med å arbeide hjemmefra. Husk at du her hos Plusspenger kan lese om over 20 forskjellige inntjeningsmetoder som alle kan brukes mens du jobber hjemmefra.

Ta en titt på innholdsoversikten nedenfor for å få et overblikk over ting du kan lese om her. Vi lover deg at du vil være klar til jobb hjemmefra etter du leser denne guiden!

jobbe hjemmefra

De 3 beste inntjeningsmetodene for jobb hjemmefra

Før du begynner å jobbe og tjene penger hjemmefra må du selvfølgelig finne en måte å jobbe hjemmefra på. Uheldigvis kan du ikke forvente å få penger for å gjøre hva som helst hjemmefra, og det kan være forskjeller i forhold til hva du kan tjene mellom inntjeningsmetodene du kan bruke for jobb hjemmefra. Det er grunnen til at det er viktig å bestemme deg for nøyaktig hva du ønsker å gjøre av arbeid. Nedenfor kan du se de metodene vi i Plusspenger.no har vurdert som de beste måtene for jobb hjemmefra.

1. Tjen penger hjemmefra med Bitcoin

jobbe hjemmefra

  Plusspenger sin aller beste metode for å tjene penger i 2018

Du har sannsynligvis allerede hørt om den digitale valutaen Bitcoin som har gjort mange helt vanlige mennesker til millionærer! Hvis du hadde kjøpt for €5 i Bitcoin i 2011, så ville du i dag hatt omtrent €4,4 millioner! Med en såpass liten investering ville du i dag ha vært en multimillionær!

Se David bruke et gratis Bitcoin trading-system for å tjene €7000 på 24 timer

Du føler kanskje at du allerede er med i løpet for sent for å tjene penger på Bitcoin, men tro oss; du er ikke det! Vi har funnet en måte som gjør det mulig å nå samme nivået som Bitcoin millionærer på en kort periode. Se videoen nedenfor og kom i gang med å tjene penger hjemmefra i dag!

jobbe hjemmefra

Som du kan se er det enkelt å bruke et trading-system, og det tar ikke mer enn 10 min. For å komme i gang. Det handler om å benytte seg av muligheten mens du kan!

Hvis du vil lese mer om Bitcoin trading-systemet, så kan du lese vår artikkel om å tjene penger på Bitcoin her.

Ting du trenger + bra ting å ha:

 • En datamaskin eller et nettbrett/iPad
 • En internettilkobling
 • Grafene fra Plusspenger.no
 • Brukerkonto hos BDSwiss

2. Jobb hjemmefra som en virtuell assistent

jobbe hjemmefra

En veldig populær måte å jobbe hjemmefra på er som virtuell assistent. En virtuell assistent er ganske enkelt en person som fungerer som en assistent for en eller flere bedrifter. Som en virtuell assistent kan du jobbe fra hvor du vil i verden, da alt arbeid gjøres virtuelt via internett, telefon, email etc.

Derfor er det helt opp til deg hvor du ønsker å jobbe, som gjør dette til en glimrende måte for jobb hjemmefra.

Du kan lese mye mer om å tjene penger som en virtuell assistent her.

Ting du trenger + bra ting å ha:

 • En datamaskin
 • En internettilkobling
 • Et heads-set med mikrofon
 • Et webkamera
 • Skype eller annet videokonferanse program

Good links:

3. Jobb hjemmefra som en blogger

jobbe hjemmefra

Denne måten for jobb hjemmefra gjør deg temmelig selvstendig og krever ganske mye tålmodighet. Blogging er ekstremt populært av flere grunner. Først og fremst er det ganske morsomt å blogge, og du får eksponert deg, din CV, eller andre ting, mens du samtidig også tjener penger. I tillegg er det en ekstremt selvstendig jobb og du kan gjøre hva du vil med bloggen din uten å måtte svare overfor en arbeidsgiver eller sjef.

Du kan tjene gode penger på å blogge, men det krever også en del kunnskap innenfor forskjellige områder. Du må finne ut av hvordan du lager et nettsted, du må skrive noe bra innhold for nettstedet og du må finne annonser for det i tillegg (det er på denne måten du tjener penger).

Som vi allerede har nevnt, er det ganske enkelt å lage et nettsted nå for tiden, og vanligvis tar det ikke veldig mye tid. Hvis du kan finne ut hvordan du skriver innhold også, er du godt på vei i retning av å begynne å jobbe hjemmefra.

Neste steget er å annonsere på nettstedet ditt. Her kan du dra nytte av affiliate markedsføring, som er en veldig god inntjeningsmetode. Du kan lese mer om affiliate markedsføring her, og hvis du vil lese mer om å jobbe hjemmefra som en blogger, kan du lese vår mer detaljerte guide her.

Ting du trenger + bra ting å ha:

 • En datamaskin
 • En internetilkobling
 • En hjemmeside eller bloggside
 • En brukerkonto med et affiliate nettverk
 • En side på Facebook, Instagram og/eller Google+

Oppstartsguide: jobb hjemmefra

En stor andel mennesker har ønsker om et liv uten stress, uten bekymring og hvor de har total kontroll over hvordan de tilbringer tiden sin. Men hvordan kan du ha kontroll over din egen tid hvis du må stå opp kl 7 for å være på jobb kl 8 og jobbe til 5? Ville ikke alt være mye lettere hvis du bare kunne arbeide hjemmefra?

Nå vil vi ikke feie alle under samme kost, men de fleste mennesker som har en fast 9-til-5 jobb ønsker at de kunne hatt kontroll over sin egen tid uten å være bundet til en jobb. Mange ønsker at de rett og slett kunne jobbet hjemmefra og for de aller fleste ville dette gjort livet mye enklere. Så hvorfor slutter ikke folk rett og slett i jobbene sine og tar avgjørelsen om å jobbe hjemmefra? Det er rett og slett ikke så rett frem for de fleste mennesker.

Å komme i gang med å jobbe hjemmefra kan være litt skremmende for mange, og det kan være et utfordrende steg å ta. Hvis du er vant til å jobbe innenfor et fast rammeverk, da kan arbeid hjemmefra hvor ansvaret og rammeverket hviler på deg alene være ganske fremmed for deg. Denne typen arbeid har faktisk økt betydelig i popularitet de siste årene, og det er en god grunn til det. Etterhvert som internett har blitt mer inngrodd i alles liv, unge og gamle, så er fler og fler mennesker blitt oppmerksomme på de glimrende fordelene og mulighetene som følger med å jobbe hjemmefra.

Denne artikkelen kan hjelpe deg å bli helt innforstått med hva det betyr å jobbe hjemmefra, hva fordelene er, og ikke minst hvordan du jobber hjemmefra. Etter å lese denne guiden vil være forberedt på å begynne å arbeide hjemmefra!

Start her!

På toppen av artikkelen kan de se de beste inntjeningsmetodene for å jobbe hjemmefra, og disse kan være en bra start for å forstå at du ønsker å arbeide hjemmefra. Hvis du ikke har funnet en måte å jobbe hjemmefra som passer for deg, så har vi listet opp et antall andre måter å tjene penger på hjemmefra nedenfor.

Vi anbefaler at du velger mer enn en metode for jobb hjemmefra. Ved å gjøre det sprer du inntektene over flere forskjellige metoder, og inntjeningspotensialet blir betydelig større. Om du vil, kan du selvfølgelig satse 100% på bare en type jobb.

Hvis du er flink i mer enn ett språk, kan du tilby oversettelsestjenester for både firmaer og privatpersoner for tekster, web sider, audio filer og mer, og du kan gjøre det hjemmefra for å komme i gang! Behovet for oversettelsestjenester øker daglig i tempoet til en økende globalisert verden, og du kan definitivt dra nytte av dette.

I grunnen er alt du trenger for å begynne å jobbe hjemmefra som en oversetter en datamaskin og en internettilkobling. Men en gang du har det, finner du et utall av nettsteder som formidler kontakt mellom oversettere og firmaer eller private brukere som trenger oversettelser. Dette er definitivt en bra måte for jobb hjemmefra!

For å lese mer om å tjene penger som en oversetter, les vår guide her.

Ting du trenger + bra ting å ha:

 • Kunnskap om ett eller flere språk
 • En datamaskin eller et nettbrett/iPad
 • En internettilkobling
 • Word eller liknende tekstredigeringsprogram
 • Eksternt tastatur

Bra linker for å jobbe som oversetter:

Før du tenker “Web Designer? Jeg har ikke noe opplæring eller kunnskap om det i det hele tatt», bør du være klar over at det i dag er mulig å lage en nettside på mindre enn 5 minutter. Over de siste årene har det å lage et nettsted blir noe som alle med litt kunnskap om datamaskiner kan finne ut av. Dette betyr også at mange uten tidligere opplæring på området nå er i stand til å leve av dette og jobbe daglig hjemmefra med å gjøre det.

Etterspørselen etter nettsteder er enorm, og du kan lett dra nytte av dette. De fleste standard nettsteder selger for mellom 5600 kr og 20000 kr, så med bare noen få salg, kan det lett bli mange penger ut av det. For å begynne å jobbe hjemmefra med dette, trenger du igjen ikke annet enn en datamaskin og en internettilkobling.

Ting du trenger + bra ting å ha:

 • En bra datamaskin
 • En bra internettilkobling

Bra linker for webdesignere:

Når du ringer et firma med en forespørsel, en klage, eller hva enn det måtte være, så er ofte det første du tenker på et stort kontor med opptil flere forskjellige support representanter.

I stedet kan det like godt være at personen som svarer telefonen i den andre enden er noen som jobber hjemmefra. Flere og flere firmaer ansetter uavhengige support representanter som jobber fra hjemmene sine. Dette sparer firmaene utgifter til kontorlokale, og over tid, er det også blitt mer og mer populært. For deg, er det gjelder det kun å besvare telefoner, e-mail og kanskje chats på vegne av firmaet du jobber for.

Som nevnt tidligere, kan jobben gjøres hjemmefra, og kompensasjonen er ofte den samme, om ikke bedre, enn support representantene som jobber fysisk hos bedriften.

Ting du trenger + bra ting å ha:

 • En god internettilkobling
 • En datamaskin
 • En telefon
 • Et bra head-set
 • En avtale med et firma

Bra linker hvis du vil jobbe som en support representant:

 • Upwork support jobb annonser

Om du har teft for tekstskriving eller rett og slett bare en bra skrivestil, kan du tjene gode penger ved å jobbe hjemmefra som en copywriter. Behovet for tekstinnhold på internett vokser sammen med at antallet nettsteder øker. Hvis dagens firmaer skal komme foran konkurransen, trenger de hjelp utenfra, og det å ansette copywritere som jobber hjemmefra for tekstarbeid er veldig populært.

Selv folk uten altfor mye erfaring kan bli copywritere da normalt og naturlig skriftlig språk ofte ses på som bra. Når du må jobbe hjemmefra med denne metoden, er alt som trengs en datamaskin eller et nettbrett, og selvsagt en internettilkobling. Inntjeningspotensialet er forholdsvis bra og mange folk jobber hjemmefra som skribenter.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En datamaskin eller et nettbrett/iPad
 • En internettilkobling
 • Word eller liknende tekstredigeringsprogram program
 • Et bra tastatur

Bra linker for å jobbe som en copywriter:

Internett har gjort det mulig å hjelpe andre folk å lære ting over nettet. Enkelt og greit krever det ofte ikke mer enn en datamaskin med et webkamera og nesten påkrevd internettilkobling for å komme i gang hjemmefra som en ‘veileder’ eller ‘lærer’.

Du kan lære folk en ubegrenset mengde ting, og siden kunnskap er en av de mest verdifulle tingene i samfunnet, kan du lett tjene gode penger ved å undervise.

Er du spesielt flink til å spille gitar kan du tilby kurs i det, hvis du er flink på et spesifikt språk kan du tilby både skolebarn og voksne hjelp til å lære det, og om du føler for det, kan du hjelpe skolebarn med leksene. Denne måten å arbeide hjemmefra på er veldig populær, og i fremtiden vil det være flere som både tilbyr det og spør etter det.

Ting du trenger + bra ting å ha:

 • En datamaskin med en internettilkobling
 • Et bra sett med hodetelefoner
 • Et webkamera
 • Materiell for dine “elever”

Bra linker:

 • Udemy.com – Hvor du kan selge din kunnskap

Det er jo selvsagt også det opplagte valget om å bli en selvstendig næringsdrivende. Ved å gjøre dette kan du planlegge din egen tid, og dermed bestemme for deg selv om du føler for å jobbe hjemmefra. Du må være oppmerksom på at denne typen av hjemmearbeid ofte kan være veldig vanskelig og risikabelt, men i mange tilfeller vil det være verdt det.

Når du er selvstendig næringsdrivende finnes det ikke en maksimum lønn, og mesteparten av inntekten du genererer går til deg selv. Du kan være selvstendig næringsdrivende å gjøre mange forskjellige ting, men hvis du vil arbeide hjemmefra, kan du ikke starte med hva som helst. Gode ideer for hva du kan begynne å gjære som selvstendig næringsdrivende som vil jobbe hjemmefra kan være:

 • Starte din egen nettbutikk
 • Frisør i ditt eget hjem
 • Massør i ditt eget hjem
 • Freelancer
 • Telefonsalg
 • Artist
 • Grafisk artist
 • Regnskapsfører
 • Musiker
 • En eller annen slags konsulent
 • Produkt tester

De forgående metodene for jobb hjemmefra er bare noen få ideer, og hvis du er litt mer kreativ, så kan du lett finne andre ting også. I virkeligheten er fantasien din den eneste grensen når det gjelder å arbeide hjemmefra!

Ting du trenger + bra ting å ha (avhengig av hva du gjør):

 • En datamaskin
 • En internettilkobling
 • En telefon

Bra linker for entreprenører:

 • Gode tips for entreprenører
tjene penger på nett

Gode tips for jobb hjemmefra

Med en gang du har funnet ut hvordan du vil like å jobbe hjemmefra, er det bare om å gjøre å gjøre timene dine hjemme så gode og produktive som mulig. Du må ha en god arbeidsstasjon, det rette utstyret, og du trenger å være oppmerksom på noen totalt annerledes ting enn om du jobbet i en 9-5 jobb.

Her er noen gode råd, som oppstod fra våre egne erfaring med å jobbe hjemmefra

Din arbejdsstation i hjemmet

jobb hjemmefra

Vi kan ikke understreke nok viktigheten av å ha en god arbeidsplass når du jobber hjemmefra. Vi anbefaler spesifikt at du har et eget rom i huset eller leiligheten til å bruke som kontor og arbeidsplass. Et kontor eller et dedikert arbeidsområde gjør deg mer produktiv og får deg til å se på ting mer profesjonelt.

Vær sikker på at du har en god stol, en pult, noe musikk om det er din ting, og gode lysforhold i rommet. Ved å ha små ting som dette vil du snart føle at du har en “arbeidsplass” og dette er viktig, da hjernen må kunne skille mellom arbeidstid hjemme og privatliv hjemme.

Hvordan din arbeidsplass ser ut avhenger selvfølgelig veldig mye av hva slags arbeid du gjør hjemmefra. Det er stor forskjell mellom hvordan en artist sin arbeidsplass bør se ut og hvordan arbeidsplassen til en person som tjener penger ved å gjøre forbrukerundersøkelser bør se ut. Til sist er det viktigste hvordan du faktisk selv føler at du jobber mest effektivt og komfortabelt.

Men, det er spesifikke ting vi definitivt syns du bør eie når det gjelder å jobbe hjemmefra. Her er noen ting vi synes er viktig å ha:

Vi anbefaler at du har et skrivebord dedikert kun til arbeid. Mange velger ganske enkelt å bruke sitt spisebord eller kanskje TV bord, når de jobber hjemmefra, men dette er absolutt ikke å anbefale. Ved å ha ditt eget bord dedikert til ditt arbeid hjemme, så kan du virkelig konsentrere deg helt og fullt på arbeidet! Hvis du går ut og investerer i et skrivebord her og nå, anbefaler vi at du finner et som kan justeres på høyden. Ofte kan det være veldig bra å jobbe mens man står!

Det er absolutt ikke noe som er verre enn en treg datamaskin med en vifte som bråker mer enn et fly som letter. Vær sikker på at du har en datamaskin du har lyst til å jobbe på! Ofte kan du ikke klare deg med en iPad eller et nettbrett siden mange av programmene på disse er begrenset.

Størstedelen av hjemmearbeid jobber gjøres på datamaskinen, som selvsagt må ha en internettilkobling for å kommunisere med resten av verden. Vær sikker på at du har en stabil internettilkobling som er sterk på arbeidsplassen din så det ikke blir et ork å jobbe hjemme.

Du vil mest sannsynlig tilbringe en hel del timer på arbeidsplassen din, så vær sikker på at det blir en plass du liker å være. Du vil kanskje ha et lydsystem som spiller noe nydelig musikk. Du kan også nøye deg med et sett med hodetelefoner som også kan brukes til videokonferanse. Når man jobber som en virtuell assistent, freelancer, eller i mange andre jobber så har du kanskje tider du trenger å kommunisere over datamaskinen, så å ha en god mikrofon som en del av headsettet er også veldig praktisk.

Det kan høres dumt ut at dette i det hele tatt sniker seg inn som en anbefaling, men å ha en flaske vann på skrivebordet er virkelig en nødvendighet. Når du jobber har du ofte en tendens til å glemme å spise og drikke. Ved å alltid ha en flaske vann på arbeidsplassen, er du sikker på å få i deg masse væske når du jobber intenst og konsentrert hjemmefra.

jobb hjemmefra
tjene penger på nett

Her kan du finne en jobb du kan gjøre hjemme

jobb hjemmefraDer mange folk stopper opp når de setter i gang å jobbe hjemmefra er når man må finne arbeid. For å komme i gang med å arbeide hjemmefra kan du dessverre ikke bare sette deg ned å gjøre det du elsker og vente på at en lønnsslipp dukker opp under døra en gang i måneden.

For i det hele tatt å være i stand til jobb hjemmefra må arbeidet du gjør være verdt penger, og noen ganger vil det være en større utfordring å finne noe som vil gjøre at du tjener gode penger.

Heldigvis finnes det flere portaler som opptrer som kobling mellom arbeidere og arbeidsgivere. Disse portalene hjelper enkelt og greit arbeidere å finne jobb, og de kan være et glimrende sted å starte hvis du vil tjene noen ekstra penger. Vi har listet opp noen av de beste stedene å finne arbeid nedenfor.

Jobb hjemmefra – Her kan du finne arbeid som kan gjøres hjemmefra:

tjene penger på nett

Fordeler og ulemper med jobb hjemmefra

Akkurat som det er fordeler og ulemper med å jobbe hvor som helst, er det fordeler og ulemper ved å jobbe hjemmefra. Nedenfor kan du lese om fordelene og ulempene ved å jobbe hjemmefra som vi ser det.

Fordeler med jobb hjemmefra

Når du jobber hjemmefra vil du ganske raskt oppdage hvor mye frihet det virkelig gir deg, når du kan planlegge dine egne arbeidstider. Dette gjelder ikke bare når du jobber hjemme, men du kan også ha muligheten til å reise, bo og jobbe fra andre steder.

Du skal sannsynligvis lete lenge for å finne en person som liker støtfanger-til-støtfanger trafikk og tutende, sinte og stressede sjåfører, som hver sloss om å nå målet sitt først. Eller enda verre, et fullastet tog med svette og trøtte pendlere. Når du jobber hjemmefra, unngår du rett og slett rush trafikken helt og holdent, og dette er definitivt en annen stor fordel!

Siden du er i ditt eget hjem og ikke er utsatt for en spesifisert kleskode, kan du ha på deg akkurat det du vil når du jobber hjemmefra. Hvis du mener du jobber best i pysjen er det ingen som kan fortelle deg at det er feil!

For mange er en av de viktigste fordelene ved å jobbe hjemmefra muligheten til å tilbringe mer tid med familie og venner. Når du jobber hjemmefra, kan du planlegge tiden, og du kan bestemme akkurat når og hvor mye tid du vil tilbringe med venner og familie.

Ved jobb hjemmefra kan du fritt bestemme hvor i hjemmet du vil jobbe og hvordan arbeidsplassen din skal se ut. Det er helt opp til deg hva slags ting som bør være i kontoret ditt, stolen du sitter på og hva slags musikk du hører på.

Når du jobber hjemmefra blir du sjeldent forstyrret av utenforstående, og dette øker virkelig produktiviteten. Det er ingen kolleger som kommer bortom for å småsnakke og ødelegge din arbeidsrytme.

Som nevnt tidligere unngår du helt og holdent trafikken når du jobber hjemmefra, og dette sparer ikke bare tid, men også penger. Når du jobber hjemmefra, har du også muligheten til å helt bestemme din egen mat så du unngår dyr fastfood i en eller annen form.

jobb hjemmefra

Ulemper med jobb hjemmefra

Akkurat som det er fordeler med å jobbe hjemmefra, så er det definitivt også ulemper ved å jobbe hjemmefra. Nedenfor kan du lese mer om ulempene vi mener er knyttet til jobb hjemmefra.

En av tingene mange vil oppleve når de jobber hjemmefra, spesielt de med familie eller venner hjemme, er at de utvikler en slags forventning fra deg. Plutselig er du hjemme og rundt familie og venner mer, og dine kjære begynner plutselig å tolke det som at du har mer tid til dem og til plikter og hva annet.

Det kan være vanskelig for andre å forstå at du faktisk jobber når du er hjemme og at det derfor er viktig å gjøre det klart for de som forsøker å forstyrre deg.

Når du jobber hjemmefra blir du forholdsvis isolert og du har ikke de samme interaksjonene med folk som du ville hatt i en butikk eller på kontoret. Det er vanskeligere å ivareta vennskap med kolleger, du spiser plutselig lunsj alene, og det er ikke flere øl etter jobb.

Siden du ikke lenger har en sjef som kikker over skuldra eller en fast timeplan for dagen din, må du planlegge arbeidstimene dine selv. Det er helt opp til deg å være produktiv og fokusert når du er hjemme, og alt du tjener penger på er arbeidet du selv får gjort. Hold deg fokusert og forsøk å lage en timeplan for dagen.

Det er definitivt et poeng som er en virkelig ulempe når du jobber hjemmefra. Når du jobber hjemmefra er det et betydelig mindre skille mellom jobb og fritid. Før du jobbet hjemmefra var du ikke på jobb før du klokket inn, og etter jobb hadde du fri. Uheldigvis, når du jobber hjemmefra er det ikke sånn og skillet mellom jobb og fritid er plutselig vagt.

Det er vanskelig å ta 100% fri, og du kan oppleve at du alltid har jobben i hodet. Igjen, et godt tips kan være å ha en organisert timeplan som hjelper med å skille arbeid og fritid.

Det er en fare for å bli for komfortabel og avslappet når du jobber hjemmefra. Når du er hjemme er du i et ekstremt avslappet og komfortabelt miljø, sengen er nær ved, og det er lett å bare sitte på sofaen og se på TV. Som nevnt tidligere er det veldig viktig å ha en arbeidsplass, et kontor, eller et rom dedikert til jobb.

jobbe hjemmefra
tjene penger på nett

En siste ting om jobb hjemmefra

Enten du allerede jobber hjemmefra, du vurderer det, eller du er klar til å arbeide hjemmefra, har forhåpentligvis denne ‘Guiden til å jobbe hjemmefra’ hjulpet deg på en eller annen måte. Hvis du fortsatt er usikker på hvor du skal starte eller hvordan du jobber mest effektivt, er du mer enn velkommen til å skrive til oss her, eller sende oss en melding på vår Facebook side.

Hvis du har egne råd i forhold til å jobbe hjemmefra, er du mer enn velkommen til å dele det i kommentarseksjonen nedenfor.

Vi ønsker deg lykke til med å jobbe hjemmefra!