Tjen penger på Oversettelser

oversettelse ninja metrisk ikon

Vanskelighet

vanskelighet lav
Lav

Tid

tid middels
Medium

Inntekt

inntekt middels
Medium
“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Stabil inntjeningsmetode på Plusspenger.no

Selv om Internett stadig tar opp mer og mer av tiden vår og stort sett alle er på nett, er det likevel fremdeles behov for mennesker med gode oversettelsesferdigheter. De automatiserte oversettelsesprogrammene på nett kan fortsatt være ganske dårlige, så hvis du er god i språk kan du kanskje tilby disse tjenestene til andre. Oversettelser er en fantastisk måte å tjene penger som frilanser, og i denne artikkelen viser vi deg hvordan du gjør det.

Tjen penger på å oversette på nett

Engelsk er et av de mest brukte språkene på Internett, men ikke alle føler seg komfortable med å kommunisere på noe annet språk enn morsmålet sitt. Det betyr at det er et behov for mennesker som kan oversette fra dansk til engelsk og omvendt.

Nettsteder som Tenbux.com, gigbucks.com eller zeerk.com har samme utgangspunkt som Fiverr (Se vår artikkel om fiverr her). Snakker du tysk eller spansk også er dette bare en fordel. Gode språkkunnskaper i for eksempel europeiske språk, japansk og kinesisk, gjør at du kan jobbe som oversetter. På disse nettstedene er det mulig å selge ‘gigs’ for $5 eller mer og alle disse nettstedene har «skriving og kommunikasjons»-kategorier der selgere tilbyr tjenester for oversettelser og korrekturlesing. Også forfattere av kreative tekster tilbyr tjenester.

Fiverr lar deg registrere en konto på 5 minutter og gir deg mulighet til å tjene penger på nett. Dette er slik Fiverr – sammen med andre siter – gir deg muligheten til å tjene raske penger ved å oversette på nett.

Slik gjør du det

For at du skal kunne tjene online penger må du registrere deg hos Fiverr eller et annet nettsted som tilbyr den typen gig som er riktig for deg.

Registreringen er ganske standard på alle disse sidene. Bare klikk ‘Join’ og fyll ut skjemaet, det er ganske enkelt.

Etter du har registrert deg som bruker er du klar til å begynne. Start med å sette opp en ‘gig’ for tjenesten du ønsker å tilby. For eksempel: Hvis du ønsker å oversette, lager du en annonse innenfor kategorien ‘Writing and translation’ (på Gigbucks er det ‘Translation services’ og på Tenbucks er det bare ‘Writing’).

Inne på ‘gigdescription’ kan du markere hvilke språk du tilbyr å oversette, og du kan oppgi en pris for dine tjenester. En typisk gig koster rundt $5 for 500 ord.

Så fort din gig er godkjent, kan kjøpere kontakte deg for å kjøpe tjenestene dine eller du kan teste ut ‘request buyer gigs’ funksjonen.

Hvordan får man mange jobber?

Beklageligvis finnes det ingen fasit for dette. I og med at det avhenger av en rekke ting: antall selgere av lignende tjenester, hvor vanlig språket du tilbyr er og andre ting slik som din personlige beskrivelse og/eller presentasjonsvideo av dine tjenester.

ProfitFarmers: Den enkle måten å tjene penger på, på nett.
Vi har forsøkt dette selv, og resultatene?
22 250 kr i fortjeneste. Mindre enn 25 minutter brukt per dag.
Sjekk ut vår anmeldelsesvideo, for å finne ut hvordan du kan tjene penger
siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?
Bitcoin

Hvor mye kan jeg tjene?

Det komme helt an på antallet tjenester kjøperne bestiller fra annonsen din og hvor god jobb du gjør. Hvis du for eksempel er god i engelsk eller tysk og er en hurtig skribent kan du tjene en god sum med penger.

Llikevel er det slik at dersom du drømmer om å bli millionær, er nok ikke Fiverr veien å gå. Men hvis du elsker å skrive eller oversette og gjør det på fritiden din likevel, hvorfor ikke tjene ekstra penger på å gjøre det du elsker?

Standardprisen for en jobb er $5. Det er helt gratis å registrere seg på Fiverr, men de tar en andel (20%) av det du tjener som betyr at for hver $5 du tjener får du beholde 4 selv.

På Fiverr kan du ta ekstra betalt for større oversettelsesprosjekter eller for ‘1-dags-levering’. Hvis 1 gig er på 500 ord ($5) kan du tilby 1100 ord, som gir deg $10 totalt og en fornøyd kunde som får 100 ord gratis.

Av og til trenger kjøpere at jobben blir gjort umiddelbart og er derfor villige til å betale ekstra for rask leveranse og det kan gi deg $5 til $10 ekstra.

Alle pengene du tjener hos Fiverr kan bli overført til din PayPal-konto. PayPal er et gratis og sikkert betalingssystem som lar deg overføre pengene dine til din bankkonto.

Hvis denne måten å tjene penger hjemmefra passer for deg, kan det være en idé å be kjøpere om å opprettholde kontakten via Skype eller e-post, siden dette ofte fører til et bedre arbeidsforhold, og samtidig slipper du avgiften på 20 % av din totale inntekt. Hvis du ønsker å lære noen avanserte metoder for å få jobb som oversetter utenom frilans-plattformer, kan du lese vår guide til å finne jobb på nett. Lykke til!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top