Tjene Penger på Bitcoin: 5 Trinn Til Økonomisk Frihet

tjene penger på bitcoin

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Bitcoin er fremtidens valuta. Den ble utformet for å være allsidig, og kan brukes og tjenes på mange måter. Du kan kjøpe Bitcoin rett fra markedet, men hvilke andre muligheter finnes det for å faktisk tjene penger på Bitcoin?

ninja som holder bitcoins

Vanskelighet

vanskelighet lav
Lav

Tid

tid middels
Medium

Inntekt

inntekt stor
Stor

PlussPenger viser deg i løpet av denne artikkelen fem metoder for hvordan du kan tjene penger på Bitcoin, og hvor enkelt det er å komme i gang. Dette er de fem metodene

bitcoin trading
KAPITTEL 4

Trading

skrive om bitcoin
KAPITTEL 5

Skrive om Bitcoin

KAPITTEL 1

Selge varer og tjenester

Det opprinnelige formålet da kryptovaluta ble skapt, var at det skulle benyttes til å selge varer og tjenester i bytte mot Bitcoin.

selge varer og tjenester

Det er mange som bruker denne metoden for å tjene penger på nett. Hvorfor ikke selge ting du har laget eller bøker du har lest ferdig, og ta betalt i Bitcoin? Du kan også selge tjenester. Det er bare en liten detalj som skiller det fra det vi allerede gjør på Etsy, Amazon og andre salgsplattformer på nett. Det finnes noen som allerede godtar Bitcoin som betalingsalternativ, så hvorfor ikke bruke dette som en effektiv metode for å tjene penger på kryptovalutaen din?

Dersom målet ditt er å skape en ekstra inntekt, bør du vite at det finnes sider som fører deg opp på lister når du aksepterer Bitcoin som betalingsmiddel. Dette gjør det enklere for kunder som vil betale med Bitcoin å finne deg!

Nettmarkeder som tjene penger på nett og Purse.io kan også hjelpe deg! Du kan kjøpe eller selge alt fra elektronikk til bøker og egne kreasjoner. Det har mange likheter med Etsy og Amazon, men tilbyr altså transaksjoner med Bitcoin. Dette er en svært god metode for å lære hvordan du kan jobbe hjemmefra.

Vil du heller tilby ekspertisen din i bytte mot Bitcoin? Det er også en mulighet. Det har blitt ganske vanlig for frilansere å akseptere Bitcoin som betaling for tjenester. Hvorfor skulle det ikke være helt legitimt å bli ansatt og få betalt i Bitcoin? Du kan bruke nettsider som Upwork eller Freelancer.com for å få betalt i fiat-valuta, eller du kan bruke BitGigs og Coinality for å få betalt på en måte som øker beholdningen i Bitcoin-lommeboken din!

Det finnes bare gode grunner til å bruke tradisjonelle kjøp- og salgsmetoder til å tjene penger på Bitcoin. Det er faktisk en av de mest effektive metodene for å tjene penger på Bitcoin, og kan være det du tjener mest på.

KAPITTEL 2

Faucets, microtasks, annonser
og lån

Det finnes andre, mer kreative metoder for å skaffe deg Bitcoins, dersom du ønsker å tjene noen ekstra kroner. Ulempen med disse er at du får veldig lite igjen for tiden du bruker, med mindre du investerer en større sum. La oss se kjapt over disse metodene.

“Faucets”, “microtasks”, annonser og lån

Faucets & Microtasks

Faucets og microtasks er vanligvis samlet under kategorien mini-inntekter, ettersom utbetalingene skjer i små beløp av Satoshi (fraksjoner av Bitcoin). For nybegynnere kan dette være en god start for å komme i gang. Oppgavene varierer fra å klikke på annonser, se korte videoreklamer eller spille minispill.

Baksiden er at du ikke kommer til å tjene særlig mye på dette, og det vil ta veldig lang tid å spare opp en betydelig sum. Om du synes det er greit å bruke noen minutter på dette innimellom, er det en liten oppmuntring at du faktisk tjener Bitcoins.

Her finner du et utvalg nettsider hvor du kan skaffe deg mini-inntekter:

Faucets

moon bitcoin

Moon Bitcoin

bitcoin aliens

Bitcoin Aliens

btc clicks

BTCclicks

Microtasks

bituro

Bituro

bitcoin reward

Bitcoin Reward

coin bucks

Coin Bucks

Betalt-per-klikk-faucets

Om du allerede har startet, eller planlegger å starte en nettside, kan du legge til en Bitcoin faucet på siden din og tjene mer. Dette er en mer effektiv måte å tjene penger på Bitcoin, ettersom du tjener på en passiv inntekt. Bitcoin faucets bygger på annonser du får betalt for å ha på siden din, og du kan velge en betalt-per-klikk løsning slik at firmaet du annonser for betaler deg i Bitcoin i stedet for i fiat-valuta.

Husk at du må inkludere hvor mye du skal betale de som klikker på annonsene i beregningen din, men totalt sett vil du tjene mer på denne måten.

Sjekk ut denne videoen med instruksjoner for hvordan du installerer og tjener penger på Bitcoin ved å legge til en egen faucet på nettsiden din.

Peer-to-peer lån

Peer-to-peer lån er et annet alternativ for å profitere på Bitcoin, dersom du allerede har noen Bitcoins tilgjengelig og er interessert i øke investeringen din. Dette er som et vanlig lån hvor du får betalt tilbake med renter, bortsett fra at du låner ut Bitcoin i stedet for penger.

Det finnes både fordeler og ulemper du må være klar over før du låner ut Bitcoins. En fordel er at kryptovaluta-industrien ikke er regulert og rentene kan derfor være høye – til fordel for utlåner. Mangel på regulering betyr også større risiko for å ikke få tilbakebetalt. Husk at dette også kan skje i et regulert system med et ordinært lån.

Peer-to-peer lån er en spennende mulighet for kryptovaluta-samfunnet. Etter hvert som bedrifter og privatpersoner oppdager andre muligheter for risikokapital gjennom Bitcoin, kan peer-to-peer lån være et svært godt alternativ for å tjene penger på Bitcoin.

En anbefalt plattform for peer-to-peer lån er Bitbond.

ProfitFarmers: Den enkle måten å tjene penger på, på nett.
Vi har forsøkt dette selv, og resultatene?
22 250 kr i fortjeneste. Mindre enn 25 minutter brukt per dag.
Sjekk ut vår anmeldelsesvideo, for å finne ut hvordan du kan tjene penger
siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?
Bitcoin

KAPITTEL 3

Mining/utvinning

Du kan både tjene og låne ut Bitcoins, men tenk om du også var en del av grunnmuren til Bitcoins blokkjede?

bitcoin gruvedrift

Mining er også et alternativ for å tjene penger på Bitcoin. For å gjøre dette, må du investere i en kraftig high end-datamaskin som sørger for sikkerhet og bekreftelse av blokkjeden til Bitcoin, noe som var årsaken til at Bitcoin ble en suksess i utgangspunktet.

Med mindre du har et stort varehus og flere high end-datamaskiner tilgjengelig, er det vanskelig å begynne med utvinning hjemmefra. Du kan skaffe noen PC-er til formålet, og bli med i et samfunn hvor dere samarbeider om miningen. Dette kan være en god mulighet for å tjene penger på Bitcoin.

NiceHash
Bruk Nicehash for å begynne med gruvedrift av kryptovaluta, på minutter.

Bare husk at dette er en pågående prosess, og at det vil være løpende utgifter til utstyr og administrasjon som påvirker profitten din.

Når en blokkjede er bekreftet vil den eller de minerne som vinner, bli belønnet med én Bitcoin (som på sitt høyeste var verdt nesten 175 000 kr). Om du da er del av et mining-nettverk, vil dere dele belønningen mellom dere. Dette kan være en effektiv måte å tjene penger på Bitcoin, avhengig av suksessen til laget ditt.

 tjene penger med bitcoin

Om du vil delta i et utvinningssenter for Bitcoin eksternt, kan du prøve sky-mining-tjenester hvor datasenteret er lokalisert et sted, men alle på laget deler prosessorkraft.

Dette betyr at du muligens må ut med en høyere engangsinvestering, samt administrasjonsgebyr, ettersom du ikke kjøper egen maskinvare eller programvare for å delta. Inkluder dette i beregningen for utgifter og inntekter.

Du kan lære mer om utvinning av Bitcoin i denne artikkelen.

KAPITTEL 4

Trading

Som med alle andre kontantvalutaer, kan du også trade Bitcoin. Dette kan være en god metode for å tjene penger på denne kryptovalutaen. Det finnes mange muligheter for trading, alt fra langsiktige investeringer til gambling. Vi har vurdert hver enkelt for deg:
bitcoin trading

Buy & Hold

Siden Bitcoin varierer i markedsverdi i forhold til andre fiat-valutaer, kan du vurdere å kjøpe og oppbevare mynter. Ettersom markedet svinger mye, kan man bli millionær over natten, men man kan også vente på en permanent vekst ved å investere langsiktig.

Kjøp bitcoin eller andre typer kryptovaluta på minutter, på disse plattformene!

Det er helt klart risiko knyttet til “buy and hold”-strategien, ettersom Bitcoin kan øke 100 ganger i verdi over natten, og deretter falle 1000 ganger neste dag. Om du likevel kjøper og holder på mynter, og vet hvordan og når du skal trade, er dette en effektiv metode for å tjene penger på Bitcoin!

Det eneste du trenger for å bruke denne strategien er en Bitcoin-lommebok. Bestem deg for når og hvilket beløp du ønsker å investere i Bitcoin, og hold øye med markedet!

 tjen penger med bitcoin på telefonen din

Trading

Trading er et mer avansert alternativ enn å bare kjøpe og holde på mynter. Bitcoin er ikke den eneste kryptovalutaen på markedet! Du har kanskje allerede hørt om etherum, litecoin eller andre altcoins. Som med fiat-valutaer, kan hver av dem øke og falle i verdi sammenlignet med hverandre.

Dette kan være en svært god måte å bruke dine Bitcoins til å tjene penger, dersom du liker å holde oversikt over tradingmarkedet for kryptovaluta. Husk bare å ha en strategi når du trader! Kryptovaluta er fremdeles et svært volatilt marked, så det er viktig å ha en strategi for å sikre at du tjener på investeringene dine.

Trading er en av de mest populære metodene for å tjene kryptovaluta. Du kan handle på disse plattformene for å tjene mer penger!

Profitfarmers
Favoritt-verktøy
  • Semi-automatisk trading
  • Kopier eksperter og algoritmer
Binance
  • Trade over 150 typer kryptovaluta
  • Kjøp kryptovaluta med kredittkort
NAGA
  • Sosialt investeringsnettverk
  • Provisjonsfri aksjehandel

Binære alternativer

Et mer risikabelt alternativ enn trading, er å bruke binære alternativer for å oppnå profitt. Det bygger på trading, men her går du inn med innsatser. Du trenger bare å spekulere i om verdien til Bitcoin stiger eller faller. Du blir belønnet hvis spådommene dine stemmer, og hvis ikke, taper du innsatsen din.

Dette er et vanskeligere alternativ ettersom du nå effektivt satser. Men om du er av typen som liker en høyere risiko, kan dette være et perfekt alternativ! Fordelen med dette er at det innebærer høy risiko, men også høy fortjeneste hvis du spiller kortene dine riktig.

Gambling

Det siste alternativet for å tjene penger på Bitcoin (ved å bruke metoder med høy risiko), er å gamble med Bitcoin! Det finnes faktisk nettkasinoer der du kan betale med Bitcoin for å spille. Det er kanskje unødvendig å nevne den ekstra risikoen som er knyttet til gambling på nett.

Sett begrensninger for tap, slik at du ikke mister hele Bitcoin-investeringen din!

Her er noen alternativer hvis du ønsker å bruke gambling som foretrukket metode:

start coin

Starcoin

cryptogames

Crypto Games

betking

BetKing

vdice

vDice

KAPITTEL 5

Skrive om Bitcoin!

Liker du å skrive? Liker du Bitcoin? Hvorfor ikke skape en inntekt med Bitcoin, ved å skrive om temaet! Fra blogger, til artikler, til forum… Det finnes mange måter å gjøre tekstene og entusiasmen din vedrørende Bitcoin, om til penger!

skrive om bitcoin

tjene penger på bitcoin

En metode er å starte din egen blogg, og prøve å skape trafikk på den. Du kan også legge til Bitcoin faucets (som vi har nevnt tidligere) for å øke inntekten din!

En annen metode er å skrive artikler for nettsider som omhandler Bitcoin. Nettsider betaler faktisk skribenter for å bidra på nettsidene deres. Prisene vil variere basert på antall skrevne ord, erfaring og hvor mange annonser du må inkludere i artiklene dine. Normalt sett vil nettsidene betale deg i fiat-valuta, men du kan få betalt i Bitcoin hvis du ønsker det! Dette er uansett en en svært god måte å tjene penger på Bitcoin, dersom du liker å skrive og vil tjene penger som frilanser.

Oppsummering: Hvordan tjene penger på Bitcoin

Det finnes langt flere metoder for å tjene penger på Bitcoin, enn kun ved “buy and hold”-strategien som har vært regjerende den siste tiden. Bitcoin ble skapt som en digital valuta, og det finnes mange måter å både tjene og bruke den på! Vi har bare skrapt i overflaten på tematikken rundt å tjene Bitcoin i stedet for å bare konvertere den fra fiat-valuta.

Du kan fortsette på reisen din, og lese mer i denne artikkelen om digitale mynter, som Litecoin, Etherum og mer. Kryptovaluta er en spennende, ny verden.Plutselig er du godt inne i den… og tjener gode penger samtidig!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top