Tjene Penger på Kryptovaluta (Uten Erfaring)

tjen penger med kryptovaluta

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Du har sannsynligvis hørt om kryptovaluta (eller forkortelsen krypto). Da er du sikkert også interessert i å lære hvordan du kan tjene penger på kryptovaluta. Krypto er et av de heteste temaene innen investeringer nå, og det finnes nyhetsartikler overalt om folk som blir millionærer ved å investere i altcoins. Du kan for eksempel lese denne artikkelen om Kristoffer som ble millionær over natten, eller om Sindre som gikk fra 30 000 kr til 11 millioner kr i gevinst på to år i kryptomarkedet.

Du har kanskje undersøkt litt, men tenkt at det har sett for teknisk og komplisert ut. Vi er her for å fortelle deg at det ikke er det! Alle kan lære å tjene penger med kryptovaluta, og når du har lest gjennom denne artikkelen vil du også kunne gjøre det. Vi skal også hjelpe deg ved å kategorisere metodene basert på

ninja som holder bitcoins

Vanskelighet

vanskelighet lav
Lav

Tid

tid middels
Medium

Inntekt

inntekt stor
Stor
kryptovaluta

Les videre så tar vi deg gjennom det, og avdekker samtidig en rekke gode metoder for at du skal kunne skaffe deg en inntekt med kryptovaluta.

– 1 – 

“Buy and hold”

tjene penger med kryptovaluta
kryptovaluta

Å kjøpe og holde på aksjene over tid er metoden du sannsynligvis er mest kjent med når det kommer til å investere og tjene penger på kryptovaluta: Du kjøper eiendeler (for eksempel aksjer), lar interessen bygge seg opp, og venter så på at pengene øker før du tar de ut.

Det bygger på samme idé som å kjøpe og holde på krypto, bortsett fra at du venter på at prisen for valutaen du har valgt skal gå opp, slik at du kan selge på en høyere sats enn du kjøpte for. Dette er en av de beste og enkleste måtene for deg å tjene penger på kryptovaluta.

Kjøp bitcoin eller andre typer kryptovaluta på minutter, på disse plattformene!

Bitcoin var for eksempel ikke verdt mer enn 110 kr i 2013, mens på den høyeste verditoppen vi har sett så langt, var den verdt nesten 175 000 kr i 2018. Det betyr at dersom du hadde kjøpt Bitcoin for en verdi av kun 1750 kr i 2013, ville du kunne solgt dem for over 2,6 millioner kr når prisen var på sitt høyeste! Det er 1500x tilbakebetaling på pengene dine. Det viser hvor lønnsomt det kan være å investere i kryptovaluta.

Dersom du ønsker å lære deg hvordan tjene penger på kryptovaluta ved å bruke metoden “Buy and hold”, så har vi noen artikler klare for deg slik at du kan skaffe deg mynter og komme i gang!

bitcoin
Hvordan kjøpe bitcoin
litecoin
Hvordan kjøpe litecoin
ethereum
Hvordan kjøpe ethereum
ripple
Hvordan kjøpe
ripple

kryptovaluta bitcoin
Det finnes SVÆRT MANGE ulike mynter der ute, men vi anbefaler at du holder deg til de 4 vi har nevnt ovenfor. Dette er de tryggeste, ettersom de har vært på markedet en stund. Dersom du investerer i en ny type kryptomynt vil du kunne kjøpe flere for et lavere beløp, men det er da også stor risiko for at mynten plutselig forsvinner. Risikoen er lavere for mynter som har eksistert en stund.

– 2 – 

“Buy and hold” for utbytte

tjene penger med kryptovaluta
kryptovaluta

Strategien og valutaene ovenfor gir deg avkastning når du selger for en høyere pris enn hva du kjøpte for. Noen valutaer kan faktisk skaffe deg avkastning kun ved å holde på dem, noe som gjør dette til en lukrativ måte å tjene penger på. Du trenger ikke kjøpe eller eie kryptovalutaen…du bare holder på den, og sørger for at den er i sirkulasjon. Noen eksempler på disse myntene er:

neo
kucoin
cryptobridge
neblio
komodo

– 3 –

“Staking”

staking kryptovaluta
kryptovaluta

Denne strategien kombinerer de to første vi har nevnt: du kjøper en valuta, holder på den, planlegger å selge den med profitt på et senere tidspunkt, mens du SAMTIDIG mottar utbytte bare for å oppbevare den. Dette er en av hemmelighetene for å tjene penger på kryptovaluta ;).

Eksempler på disse valutaene er:

neblio
komodo
pivx
decred
navcoin

 – 4 – 

“Mining”

gruvedrift kryptovaluta
kryptovaluta

Mining vil alltid dukke opp som et alternativ når du undersøker forskjellige metoder for hvordan tjene penger med kryptovaluta. Å mine kryptovaluta er en av de beste metodene for å tjene penger på altcoins, ettersom det er ekstremt passivt: du investerer i nødvendig utstyr, setter det opp, og så gjør datamaskinen resten. Kan det bli enklere?

Den største potensielle utfordringen du kan møte på før du kommer i gang med mining, er å investere i nødvendig utstyr. Du kan mine kryptovaluta uten “high end hardware”, men desto bedre maskinvare du har, jo raskere kan den lage flere mynter for deg, og dermed øke sannsynligheten for at du faktisk kan tjene penger. Mining fungerer ved at datamaskiner løser matematiske oppgaver, og du belønnes med kryptovaluta når de er løst.

NiceHash
Bruk Nicehash for å begynne med gruvedrift av kryptovaluta, på minutter.

Haken er at oppgavene blir vanskeligere og vanskeligere ettersom mer kryptovaluta genereres. Hvis du da jobber uten et “high end”-system vil det ta veldig lang tid å løse oppgavene. For at maskinen din skal håndtere belastningen ved mining er det mulig at du også kommer til å trenge nedkjølingsutstyr, oppgradert elektrisitet og andre ting. Det er sannsynlig at investeringen blir langt høyere enn hva du hadde sett for deg.

Husk også at det er SVÆRT MANGE andre mennesker som prøver å løse samme oppgave på samme tid. Du får dessverre ingenting hvis maskinen din er for treg og noen løser oppgaven før deg. Du vil derfor sannsynligvis være nødt til å investere i et “high end”-system for å kunne konkurrere med de andre maskinene.

– 5 –

“Day trading”

dagshandel kryptovaluta
kryptovaluta

Denne metoden er noe mer avansert, og krever at du daglig holder oversikt over mønstrene i et tradingchart. Kryptovaluta er svært volatilt i det at prisen kan endre seg drastisk i løpet av en dag. Du kan ha en god inntjening på investeringen din ved å kjøpe noen mynter og kanskje selge dem allerede én time senere, dersom du konstant holder oversikt over prisen i løpet av en dag.

dags trading kryptovaluta

Vi vil ikke anbefale denne metoden dersom du er nybegynner, eller om du ikke ønsker å sitte og følge med på charts daglig. Hvis du faller under en av disse kategoriene vil det være bedre for deg å heller vurdere noen av de andre alternativene for å tjene penger på kryptovaluta. Om du derimot har erfaring med trading eller tidligere kjennskap til krypto, kan det være at nettopp dette er svaret på hvordan du kan bruke kryptovaluta til din fordel!

Trading er en av de mest populære metodene for å tjene kryptovaluta. Du kan handle på disse plattformene for å tjene mer penger!

Profitfarmers
Favoritt-verktøy
  • Semi-automatisk trading
  • Kopier eksperter og algoritmer
Binance
  • Trade over 150 typer kryptovaluta
  • Kjøp kryptovaluta med kredittkort
NAGA
  • Sosialt investeringsnettverk
  • Provisjonsfri aksjehandel

– 6 – 

Microtasks

mikrotasker kryptovaluta
kryptovaluta

Lurer du på hvordan du kan tjene penger på kryptovaluta? Du bør da vurdere microtasks. Microtasks er små oppgaver og tjenester som utføres for betaling i kryptovaluta. Eksempler på disse tjenester: fylle ut spørreskjemaer på nett, teste ut apper, feilsøking av nettsider eller andre lignende oppgaver.

Cointasker anslår at gjennomsnittlig betaling for én enkelt microtask ligger rundt 0,00001426BTC, eller omtrent 8 kr (juli 2018), for ca. 10 minutters arbeid.

På disse nettsidene kan du finne lister med microtasks som betaler i kryptovaluta:

bituro
coin bucks
bitcoin reward

En annen mulighet er å søke på freelance-jobber på for eksempel Upwork, og be om å få betalt i kryptovaluta. Sørg for at du gjør dette i tråd med gjeldende vilkår og betingelser for nettsiden!

– 7 – 

Jobbe for kryptovaluta

arbeid cryptocurrency for
kryptovaluta

Som nevnt ovenfor finnes det mange arbeidsgivere som gjerne betaler for arbeid med kryptovaluta. Hvis du jobber på nett, eller har en jobb som tillater at du gjør det, er dette en svært god måte å tjene penger på kryptovaluta.

Det finnes blogger som er dedikert spesifikt til kryptovaluta, og som gladelig betaler skribenter som også ønsker å jobbe med krypto.

Her er noen nettsider du kan sjekke ut:

jobs 4 coins
freelancer
coinality
bitwage
coinworker
angle co
earn 21

– 8 –

Valuta- og vekslingsarbitrasje

valutaveksling arbitrage krypto
kryptovaluta

Du finner vekslingsplattformer for kryptovaluta på nett som lar deg opprette kontoer, slik at du kan logge inn for å kjøpe, selge og trade kryptovaluta. Merk deg at prisen på en valuta kan variere mellom de ulike plattformene, og at prisen på valutaene stadig endrer seg.

Du kan skape fortjeneste ved å holde oversikt over disse tallene: du kan kjøpe mynter billig på en plattform, og selge dyrt på en annen. Du kan også kjøpe en type kryptovaluta, og så investere i en annen som har en lavere krone per mynt-verdi. På denne måten kan du totalt sett eie et høyere antall mynter, og håpe at det vil gi deg fortjeneste, sammenlignet med om du holdt deg til et lavere antall av den andre mynten.

– 9 –

“Faucets”

kraner cryptocurrency
kryptovaluta

Du bør være klar over at det finnes utallige apper og nettsider som tilbyr bitcoin som belønning for å fullføre spesifikke oppgaver. Disse nettsidene eller appene er kjent som “bitcoin faucets” og det finnes tusenvis av dem på nett. Den eneste haken er at antallet bitcoin du belønnes med er relativt lavt, og varierer fra 100 Satoshis (0,000001 BTC) til 10 000 Satoshis (0,0001 BTC).

Eksempler på oppgaver: klikke på annonser, se videoer og fylle ut spørreundersøkelser. Sjekk ut denne listen over “bitcoin faucets”.

– 10 – 

Affiliate-markedsføring

tilknyttet markedsføring cryptocurrency
kryptovaluta

Dette kan være en god metode for å tjene noen ekstra kroner, dersom du har en egen nettside eller er eier av et firma. Affiliate-markedsføring er så enkelt som at du får betalt en kommisjon når noen klikker på en link til et annet firma, via nettsiden din, og kjøper et av deres produkter. Dersom firmaet tilbyr dette, kan du velge å få betalt i mynter.

– 11 –

Trading-roboter

trading bots kryptovaluta
kryptovaluta

Dersom du bruker strategier som day trading vil du være nødt til å følge med på charts og på datamaskinen din konstant. Du må også manuelt kjøpe og selge på riktig tidspunkt. Dette innebærer masse arbeid hvor du må bruke hodet for å spå utfall basert på data… for ikke å nevne konstant stirring i komplekse charts i uendelige timer. Dette kan bli veldig slitsomt og kjedelig, mens du prøver å finne ut hvordan du kan tjene penger på kryptovaluta.

Som de fleste ting i vår tid, har denne prosessen blitt automatisert på en fantastisk måte: datamaskiner kan utføre tusenvis av kalkulasjoner mye raskere enn hva du og jeg kan, og de bruker både algoritmer og datavitenskap for å spå strategier for kryptoprising.

Ved å investere i en kryptotrading-robot får du noe som automatisk kjøper og selger på riktig tid, basert på tusenvis av datapunkter. Dette er et mye bedre alternativ enn å måtte gjette utfall manuelt, eller å se inn i en skjerm 24 timer i døgnet. Roboten styrer tradingen for deg.

ProfitFarmers: Den enkle måten å tjene penger på, på nett.
Vi har forsøkt dette selv, og resultatene?
22 250 kr i fortjeneste. Mindre enn 25 minutter brukt per dag.
Sjekk ut vår anmeldelsesvideo, for å finne ut hvordan du kan tjene penger

Her er 3 kryptotrading-roboter du kan undersøke nærmere, mens du vurderer om du skal satse på kryptovaltua for å generere inntekt:

– 12 – 

Aksepter kryptovaluta som betaling hvis du eier et firma, er kjøpmann eller freelancer

virksomhet kryptovaluta
kryptovaluta

kryptovaluta virksomhet arbeid

Du søker kanskje arbeidsgivere som vil betale deg i kryptovaluta, men du bør også akseptere betaling i krypto hvis du selger produkter på nett. Mange plattformer på nett tilbyr nå mulighet for å legge inn detaljene for e-lommeboken du bruker til kryptovaluta, slik at du kan få innbetalinger sendt direkte dit.

page divider
Har du ikke skaffet deg en krypto-lommebok ennå? Begynn å ta betalt i kryptovaluta med en av disse lommebøkene:
Programvare-lommebok
Maskinvare-lommebok

– 13 –

Utleie

utlån kryptovaluta
kryptovaluta

Dette kan være en svært god metode for å tjene penger på nett, dersom du kjøper og oppbevarer noen mynter. Ved å bruke flere peer-to-peer nettverk kan du leie ut myntene dine. Du kan normalt tjene opp mot 10 % tilbakebetaling på investering din når du gjør dette.

Husk at kryptovaluta ikke er reguleres av det offentlige. Det samme gjelder for utleie av mynter, og du bør derfor være veldig selektiv med hvordan og hvem du låner ut pengene dine til.

– 14 –

“Masternodes”

master noder krypto
kryptovaluta

En masternode høres kanskje ut som noe fra en science fiction-film, men det er bare en datamaskin som holder en hel kopi av blokkjeden til en kryptovaluta tilgjengelig, og som konstant oppdateres i sanntid. Blokkjeden er en digital hovedbok som arkiverer alle transaksjoner (kjøp og/eller salg) i kronologisk rekkefølge, hvor innsyn alltid er offentlig tilgjengelig.

Å hoste en masternode er et svært godt alternativ dersom du ønsker å tjene penger på kryptovaluta. Nettverket betaler deg et visst antall mynter, men beløpet avhenger av hvilket nettverk du hoster en masternode for. Det kreves også at du har et minimum antall mynter før du kan hoste en masternode. Antallet varierer fra 1000 til 25 000 mynter, avhengig av hvilken mynt du har valgt.

Det krever en del teknisk kunnskap for å sette opp en server som kan hoste en masternode forsvarlig. Denne strategien anbefales derfor for de mer avanserte brukerne. Klikk her for å lære mer om oppsett av masternodes.

kryptovaluta masternode

Hvordan tjene penger på kryptovaluta: ekstra ressurser for å komme i gang

Før du legger mye tid og arbeid i å prøve å tjene penger på kryptovaluta, vil vi anbefale at du leser følgende guider for å lære mer om temaet. Kunnskap er makt… og forhåpentligvis veien til rikdom.

ressurser kryptovaluta
tjene kryptovaluta

Å kjøpe kryptovaluta er den mest grunnleggende fremgangsmåten når du skal begynne med mynter. Vi anbefaler at du leser denne artikkelen og setter deg inn i hvordan du kjøper krypto, selv om du ikke har planlagt å kjøpe, ettersom det vil lære deg svært mye om hvordan kryptovaluta fungerer.

investere kryptovaluta

Du kan selvfølgelig bare kjøpe kryptovaluta, men så tenker du kanskje: hvilke strategier bør jeg bruke? Må jeg betale skatt av kryptobeholdningen min? Hvordan sørger jeg for at myntene er trygge? Vi kommer til å gi deg svarene på alle disse spørsmålene i denne artikkelen (og mer!).

kryptovaluta lommebok

Kryptovaluta er digitalt, noe som betyr at du ikke oppbevarer det i en tradisjonell bank. I stedet oppbevarer du myntene dine i en digital lommebok. Lommeboken kan være en fil på datamaskinen din, en minnepenn, eller som en strekkode på et ark du printer ut. Du trenger en digital lommebok for å overføre mynter, og vi anbefaler derfor at du leser denne artikkelen før du oppretter din egen e-lommebok.

Oppsummering

kryptovaluta

Her er en kjapp gjennomgang av alle metodene du kan benytte deg av for å tjene penger på kryptovaluta:

Vi har nevnt noen avanserte metoder, men det behøver ikke å være vanskelig å komme i gang. Du kan begynne allerede i dag. Invester er mindre beløp til å begynne med, og øk det heller på sikt. Denne guiden forteller deg hvordan du kan tjene penger på kryptovaluta. Bruk de metodene vi har gått gjennom for deg, så er du snart i gang med nye investeringer som kan gi deg en god fortjeneste! Sjekk ut vår komplette guide om kryptovaluta, for mer informasjon om temaet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Scroll to Top