Hvordan Tjene Penger Hjemmefra

Hvor føler du deg mest komfortabel? På jobben eller i ditt eget hjem? Svaret på det spørsmålet er nesten garantert i ditt eget hjem som selvfølgelig er et friområde hvor du kan gjøre som du vil. Ville det ikke vært glimrende å kunne tjene penger hjemmefra?

Plusspenger.no har testet praktisk talt alle metoder for å tjene penger hjemmefra og funnet de vi mener er de beste. Vi har rådgivere på hver av de forskjellige inntjeningsmetodene, som vil hjelpe deg til å tjene penger hjemmefra hvis det er noe du lurer på.

Arbeid hjemmefra - Intro

Du har sannsynligvis allerede lurt på hvordan du kan tjene penger hjemmefra, siden det å tjene penger hjemmefra er synonymt med frihet og uavhengighet. Å være i stand til å få en ekstrainntekt fra hjemmejobbing gir deg også mer penger, som betyr at du har mer penger tilgjengelig. Tenk deg å ha 2400 kr ekstra hver måned som du enten kan sette inn på sparekontoen, bruke til å betale gjeld eller bruke på det du vil! Men hvordan kan jeg tjene penger hjemmefra?

Å komme i gang med å tjene penger hjemmefra kan virke forvirrende for mange, siden det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Før du virkelig finner ut av hvordan du kan tjene penger hjemmefra, bør du være sikker på at du har funnet de rette inntjeningsmetodene. Uten å ha testet de forskjellige metodene selv kan du på ingen måte vite hvilken du skal velge.

tjen penger hjemmefra

Hvordan tjene penger hjemmefra: de 4 beste måtene

Det er enorme forskjeller mellom de forskjellige måtene å tjene penger hjemmefra på og hvis du ikke har noen erfaring på området, kan du lett bli fanget i en dårlig inntjeningsmetode. Plusspenger har testet nesten alle metodene for å tjene penger hjemmefra og vi har samlet de vi mener er best nedenfor.

Hvis du vil gå mer inn i detalj på disse glimrende metodene for å tjene penger hjemmefra, så har vi laget en detaljert guide for hver inntjeningsmetode, som du også blir henvist til. Vi er sikre på at du vet hvordan du skal kunne tjene penger hjemmefra etter å lese om disse metodene!

tjene penger på nett

1. Hvordan tjene penger hjemmefra ved å handle med Bitcoin

“Uten tvil den beste måten å tjene penger på Plusspenger.no” – David

tjen penger hjemmefra

Hvis du ikke allerede har hørt om Bitcoin i media, så vil du garantert høre om det snart! Den digitale valutaen Bitcoin er ekstremt populær og har blitt kalt “Fremtidens penger” av Bill Gates. Og det er med god grunn!

Bitcoin har gjort vanlige mennesker til millionærer, og hvis du hadde investert bar €5 i Bitcoin i 2011, så ville du i dag hatt mer enn €4 mill.!

Du tror kanskje, “Det er for sent å kjøpe Bitcoin nå”, men det er definitivt ikke sant! På Plusspenger.no fant vi en måte å tjene penger på hjemmefra med Bitcoin som kan få deg på samme nivå som en Bitcoin-millionær på noen få måneder!

Se David bruke et gratis Bitcoin trading-system
for å tjene €1110 på 24 time

Du kan, ved å bruke et Bitcoin trading-system, trade automatisk med Bitcoin for profitt. Trading-systemet kjøper Bitcoin for en billig pris hos en Bitcoin-trader, og selger det hos en annen Bitcoin-trader for en høyere pris. Du kan bruke dette systemet og tjene penger på forskjellen i kjøp- og selg-prisen, og alt dette skjer automatisk!

Se videoen og se nøyaktig hvordan du kan tjene penger på bare 10 min!

Du kan lese mer om å tjene penger på Bitcoin i vår guide her.
Du kan få en gratis trading-konto rett her.

Kommentarer:​

Facebook-brukerbilde
Facebook-brukerbilde
Helene Laursen
Jeg har lett etter en mulighet til å tjene penger på nett i lang tid, men da jeg kom over dette, hadde jeg ikke trodd at det ville være så enkelt å bruke! Jeg liker også at meglerne tilbyr deg hjelp fra handelsspesialister som ringer deg for å hjelpe deg å opprette konto. De ga meg også noen gode forslag til manuell handel, som førte til at jeg tjente en heftig sum!
Facebook-brukerbilde
David Engelstad
Jeg er glad for å høre at du har utbytte av systemet Helen 😁
Facebook-brukerbilde
Connie Mogen Reishus
Hei David, jeg lurte på om du kunne hjelpe meg? Har hørt at kryptovalutaer kan være veldig ustabile, betyr det at jeg kan tape penger???
Facebook-brukerbilde
David Engelstad
Hei Connie Godt poeng, men du trenger ikke bekymre deg for det.

Systemets valutahandel er basert på prisforskjeller på diverse handelsplattformer. Så UANSETT hvilken vei prisen går, er det FREMDELES mulighet for å tjene penger 😃
Facebook-brukerbilde
Henrik Fagerland
Jeg vedder på at dette ikke er sant. David er sikkert betalt av de som driver systemet for at det skal virke bedre enn det er…
Facebook-brukerbilde
Madeleine Pettersen
Henrik, Hvordan vet du det? Har du prøvd det? Haha, det er gratis, så hvorfor ikke gi det et forsøk før du klager… Jeg prøvde det, og jeg har tjent masse penger allerede! Ha det gøy med tvil og tomme lommer…
Facebook-brukerbilde
Henrik Fagerland
Hva? Har det fungert for deg?? Madeleine
Facebook-brukerbilde
Madeleine Pettersen
Ja, det funker, jeg ruller i penger haha 💯💰 Prøv det, kompis. Hva er det verste som kan skje?
Facebook-brukerbilde
Henrik Fagerland
Madeleine, HVA, dette er dødsbra! Har brukt det i 10 dager, og jeg har tjent fett 💵💵💵 Takk for at du banket litt sunn fornuft inn i meg 😂
tjene penger på nett

2. Hvordan tjene penger ved å utføre betalte brukerundersøkelser hjemmefra

tjene penger hjemme

Kunne du tenke deg å dele dine meninger om vaskemidler, politikk eller hva som skjer hjemme i sengen? I så fall er det gode nyheter, siden du faktisk kan tjene penger på å dele dine meninger!

Denne metoden er en av de enkleste og minst krevende måtene å tjene penger på å jobbe hjemmefra og den er spesielt god hvis det ser ut som du har litt tid til overs.

Tjen penger hjemmefra på brukerundersøkelser

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på en av de anbefalte portalene for brukerundersøkelser, vente på at en undersøkelse skal havne i innboksen din og fylle ut undersøkelsen. Firmaet bak undersøkelsen sender så penger til kontoen din. Enkelt!

Hvis du setter av litt tid til dette, kan du enkelt tjene 2400 kr i løpet av et år. Vi har eksempler på personer som har tjent over 6000 kr, som er veldig bra tatt i betraktning at det kun handler om å dele meningene dine!

Det er definitivt verdt å registrere seg i mer enn en undersøkelsesportal og derfor har vi anbefalt de 5 beste portalene her.

De 5 beste portalene for brukerundersøkelser:

spørreundersøkelse

Tjen 100 poeng velkomstbonus Umiddelbart!

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen 35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

Giver omkring 10 kroner pr. spørreundersøkelse

Besøk side
spørreundersøkelse

Tjen mellom 20-35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
spørreundersøkelse

De betaler mellom 5 og 33 kroner for undersøkelsen

Besøk side

Firmaer søker etter forbrukerdata og i størst mulig grad ønsker de å vite alt om kundene sine og enda mer om potensielle kunder. Etterspørselen etter forbrukerdata er gull verdt for deg som forbruker og det betyr faktisk at du kan tjene penger!

Forskjellige portaler for brukerundersøkelser tilbyr betaling kun for å dele dine meninger og alt kan gjøres hjemmefra. Alt du trenger å gjøre er å svare på en del spørsmål fra datamaskinen din, nettbrett eller mobiltelefon og tro det eller ei, bare vent og motta pengene.

3. Hvordan tjene penger hjemmefra med afilliate markedsføring

tjen penger hjemmefra

Har du noen gang lurt på hvordan nettsteder tjener penger? I mange tilfeller er svaret affiliate markedsføring, som faktisk er en av måtene vi på Plusspenger tjener penger på også.

For å gi en kort innføring i affiliate markedsføring, det er ganske enkelt snakk om å annonsere for andre firmaer, også kjent som annonsører. Dette kan gjøres på flere forskjellige medier som Facebook, Instagram, en blogg eller et vanlig nettsted. Når du henviser en bruker gjennom ditt eget media og de kjøper et produkt fra en annonsør, får du belønning i form av et gitt beløp eller en prosentandel av den totale kjøpssummen.

Det nevnte eksempelet er bare en av mange måter å tjene penger fra affiliate markedsføring.

Du må ha en eller annen type media for å tjene penger på affiliate markedsføring. Noen av måtene å tjene penger med denne metoden er:

Ved å klikke på en av linkene ovenfor kan du se guiden for hvordan du kan tjene penger hjemmefra ved å bruke de forskjellige metodene.

Prosessen med å tjene penger på affiliate markedsføring ser stort sett ut som dette:

  • Opprett et media (Hjemmeside, Facebook side, Instagram side, etc)
  • Registrer deg hos et såkalt affiliate nettverk (Euroads, Netbooster, Tradedoubler)
  • Velg en av de flere hundre annonsene på affiliate nettverket
  • Publiser den valgte annonsen på ditt media
  • Generer trafikk for siden din (Hvis du ikke allerede har gjort det)
  • Tjen penger!

Hvis du fortsatt er usikker på hvordan du tjener penger hjemmefra med affiliate markedsføring, kan du få mer detaljer på temaet generelt og lese mer om hvordan du tjener penger på det. Du kan lese mer om affiliate markedsføring her.

tjene penger på nett

4. Hvordan tjene penger på trading

Trading, eller investering, er en av de beste måtene for at pengene dine vokser automatisk. I stedet for å gå til en jobb og jobbe for timelønn, kan du tjene penger på å investere passivt (eller mens du sover). Du kan automatisk sende pengene tilbake for å bli investert igjen.

Over tid vil du ha mer og mer penger hver dag!

Mange tror at trading er begrenset til aksjer, men du kan også trade andre ting, som f.eks. kryptovaluta. Når du trader med kryptovaluter som Bitcoin, kan utbyttet på tilbakebetalingene bli bedre enn på aksjer, når du bruker et spesialisert tradingsystem som automatisk gjør gode investeringsbeslutninger for deg.

Vår ekspert David bruker det samme tradingsystemet, og vi har laget en video som viser hvordan han tjente 1110€ på bare 24 timer!

Se videoen nedenfor for å lære mer:

For å komme i gang, klikk “Kom i Gang Ved å Klikke Her”

tjen penger på nett

Unngå dette hvis du vil lære mer om hvordan tjene penger hjemmefra

hvordan tjene penger hjemmefra

Når du vil tjene penger hjemmefra er det noen metoder du bør unngå. Tatt i betraktning at du ikke allerede har forsøkt å jobbe hjemmefra, så har du ikke enda blitt utsatt for “svindlene” de forskjellige nettstedene forsøker å lure uskyldige personer med.

Vi har satt sammen en liten ‘liste’ av metoder du definitivt bør unngå når du vil tjene penger hjemmefra. Vi har også testet disse metodene og i mer enn 9 av 10 tilfeller viser det seg å være rent tull.

Installasjon av programvare som skal få datamaskinen din til praktisk talt å tjene penger for deg. Litt for godt til å være sant, eller?

”Klikk her, tjen penger hjemmefra og bli rik!” – Det kreves sannsynligvis mer enn ett klikk for å bli rik!

”Gratulerer, du har vunnet!” – Når du helt plutselig bare vinner noe på internett eller til og med mottar en e-post fra en ukjent utenlandsk avsender, da bør du ikke forvente at du har vunnet noe annet enn en sjanse til å bli svindlet! Dette er definitivt ikke måten å tjene penger hjemmefra på!

Disse metodene dukker oftere og oftere opp på internett, så vær forsiktig og ikke la deg lure av en av disse “inntjeningsmetodene”. Hvis du er i tvil om en metode for å tjene penger hjemmefra på er reell og faktisk kan gi deg en inntekt er du mer enn velkommen til å spørre oss, enten i kommentarseksjonen nedenfor eller ved å sende oss en e-post. Husk at du alltid kan skrive til oss om du fortsatt er usikker på hvordan du kan tjene penger hjemmefra!

tjene penger på nett

Grunnen til at du bør komme i gang med å lære om temaet: hvordan tjene penger hjemmefra

Mange mennesker har innsett at det å ha en vanlig jobb ofte ikke gir nok inntekter til å oppnå deres drømmer og ønsker. For å tjene ekstra penger kan man finne en ny jobb, jobbe flere timer eller be om lønnsøkning, men realistisk sett er sannsynligvis ikke disse tre løsningene spesielt bra,

Ville det ikke ha vært bra å tjene 2400 kr ekstra hver måned? Eller kanskje slutte i den vanlige jobben?

Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene er det bra å ha en mulighet for å tjene penger hjemmefra! Ved å gjøre dette kan du skape en ekstra inntekt og dermed komme nærmere å realisere dine drømmer.

Å tjene penger hjemmefra har økt i popularitet de siste årene, spesielt etterhvert som flere har funnet ut hvordan de gjør det. Her lister vi opp 5 grunner til at du bør begynne å tjene penger hjemmefra!

Når du begynner å tjene penger hjemmefra åpner det seg plutselig en ny kilde for ekstrainntekter hjemmefra. I stedet for å bare tjene penger mens du jobber, kan du tjene penger mens du er hjemme også. Du kan lese mer om å generere en ekstra inntekt her.

Denne artikkelen er spesielt rettet mot å tjene penger hjemmefra, men i virkeligheten trenger du ikke være hjemme for å tjene penger. Med metodene vi i Plusspenger selv bruker og som vi anbefaler for deg kan du tjene penger fra hvor som helst i verden. Når du reiser, når du sitter på toget, fra hvor som helst.

I det lange løp, med riktig inntekt er det mulig å leve av kun å tjene penger hjemmefra. Dette krever selvfølgelig at man tjener nok og vet hvordan man skal tjene penger hjemmefra. Dette er ikke urealistisk! (Vi anbefaler absolutt ikke at du slutter i jobben din!)

Når du jobber hjemmefra er det opp til deg selv å avgjøre hvor mye du skal jobbe og tjene. Dette gjør arbeidet mer morsomt og spennende, men også veldig tilfredsstillende. Du vil snart bli en mer selvstendig person og ved å bli utfordret i jobben, vil du også utvikle deg.

En av de store fordelene med å jobbe hjemmefra er at det ikke er noen grense for hvor mye du kan tjene. Når du jobber i en ‘vanlig’ jobb, er det til en viss grad en grense for hvor mye du kan tjene, noe du unngår når du jobber hjemmefra! Hvis du blir veldig flink og har god kunnskap om å jobbe hjemmefra, er det ingen grense for hvor mye du potensielt kan tjene!

tjene penger på nett

Nå er alt du behøver å gjøre å komme i gang!

Hvis du ikke allerede hadde bestemt deg for å begynne å tjene penger hjemmefra, håper vi du er sikker etter du har lest vår “Hvordan tjene penger hjemmefra guide!” Vi håper også det er klart og tydelig hvordan du kan tjene penger hjemmefra.

Som du har lest, anbefaler vi på det sterkeste at du begynner å jobbe hjemmefra, siden det gir deg en god ekstrainntekt – og i det lange løp kan det bli din hovedinntekt!

De 3 metodene vi har snakket om i denne artikkelen, er de vi anbefaler at du starter med. Du kan enkelt teste alle 3 og dermed finne ut selv hvilken du liker best.

Hvis du fortsatt ikke vet hvordan du skal tjene penger hjemmefra, bør du ta en titt på vår oversikt over inntjeningsmodeller.

Lykke til med ditt nye eventyr!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top