Tjen penger på Twitch.tv

Tjen penger på Twitch.tv
“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.
metric ninja ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad-Medium
Medium

Tid

Tidsbruk Høy
Høy

Inntekt

Inntjening Medium
Medium

I Internetts tidsalder, er det mange måter å tjene litt ekstra penger ved å gjøre ting du liker eller brenner for. Hvis du er en entusiastisk og dedikert gamer, kan Twitch.tv være din gullbillett til en verden hvor du kan tjene penger på Internett.

Twitch.tv er en nettbasert strømmetjeneste dedikert til videospill. Det er det mest populære nettstedet for å kringkaste deg selv og din egen spilling, eller mest vanlig, for å sette deg ned med popcornet og se populære gamere spille dine favorittspill. En rekke populære gamere publiserer spill- og reaksjonsvideoer for å tjene penger på sin YouTube-kanal. Du kan søke på nettstedet for å finne onlinespill du ønsker å se på, eller søke opp dine favorittstreamere og nyte deres kommentarer når de baner seg vei gjennom sitt spillbibliotek. Twitch er definitivt en av de beste måtene å tjene penger på å spille videospill! Det er ike bare gamere på Twitch, du finner også folk som streamer trading av kryptovaluta.

Hvis du liker eSports, er Twitch.tv en gullgruve. Her vil profesjonelle gamere komme til Twitch for å streame sine konkurranser til tusenvis av publikummere, og tillate dem å tjene penger for sin popularitet som gamere og gjennom annonsering for deres spill. Disse proffspillerne har lagt ned mange timers arbeid i sine Twitch.tv kanaler, og for å tjene like mye som dem, selv om du ikke deltar i eSports, må du investere i like mye arbeid.

Over halvparten av Twitch sine brukere ser i gjennomsnitt tre timer hver dag på Twitch. Stjel oppmerksomheten til de dedikerte brukerne, og du kan begynne å tjene penger raskt. Ved å være aktiv, bruke Paypal, øke antall visninger og bli en Twitch Partner, kan du lett tjene gode penger. Dette er hva du må gjøre for å komme i gang.

Få riktig utstyr

For å streame (eller bare spille uten å slå til skjermen grunnet dårlig skjermoppløsning), vil du trenge en god spillmaskin. En prosessor lik Intel’s Core i5 Sandy Bridge og minst 8GB RAM anbefales. Du kan også velge å streame fra en PlayStation 4 eller Xbox One, ved å bruke en ekstern opptaksenhet som kan plugges inn i både tv og maskin.

For pc er det en gratis strømmetjeneste kalt Open Broadcaster Software (OBS), eller en betalt tjeneste med flere fordeler kalt XSplit. For konsollstrømming, anbefales tjenesten Elgato HD60.

Alt er klart... Hvordan tjene penger?

Som med alle andre jobber er det viktig å jobbe konsist. Hvis du aldri er online og spiller, vil du heller ikke bygge opp en base med seere, som er interessert nok til å komme tilbake til kanalen. Uten seere, vil du miste muligheten til å oppnå et godt rykte og overbevise folk om å trykke på abonneringsknappen som koster 40 kroner per måned. Med et abonnement, deler du pengene i to med Twitch, men det blir definitivt godt betalt om nok folk abonnerer.

Hvis du er en PayPal bruker, er det lurt å legge til en donasjonsknapp på beskrivelsesseksjonen til din konto. På toppen av å tjene penger på abonnenter og bli en Twitch partner, er dette en annen måte å få ekstra inntekt. Ved å bygge et godt nettverk og ha en personlighet som skiller seg ut på Twitch, vil folk villig donere litt ekstra til din streaming, og dette kan de gjøre gjennom PayPal.

Selg dine egne produkter

Når du får flere seere og et konsistent publikum, begynner du å lage et navn for deg selv, og folk vil ønske å identifisere med, men du merker deg selv.

En god måte å tjene på dette er ved å markedsføre varer, for eksempel T-skjorter, kaffekruser og andre swag. Du kan nevne dette i begynnelsen og slutten av hver strøm, og hvis folk liker de tingene du annonserer, vil de kjøpe dem og du får en god kilde til passiv inntekt!

Leter du etter en pålitelig og god dropshipping-tjeneste for å få produktene dine til publikum? Med Spocket kan du velge de beste produktene som skal selges fra tusenvis av dropshipping leverandører over hele verden.

Hvis du er mer interessert i å skape og selge dine egne tilpassede produkter, vil vi anbefale at du sjekker ut Printfulle, en lett-utskrifts-på-frakt-fraktfrakt og lager service.

Bli en Twitch Partner

Hvis du får nok følgere og abonnenter kan du søke om å bli en Twitch Partner, som gir deg muligheten til å tilføre annonsebannere til din kanal, noe som kan være med på å øke inntekten. Twitch kontrollerer ikke hvilke annonser som plasseres på hvilke kanaler. Det er opp til eierne av annonsene å avgjøre hvilke type annonser som går hvor, og på hvilke videoer de ønsker å vise dem på.

For å bli partner med Twitch.tv, må du planlegge din strømming til å gå på nett minst tre ganger i uken. På samme tid må du opprettholde et gjennomsnitt på over 500 seere på hver av strømmingene du kringkaster. Alternativt, kan du også søke om å bli Twitch Partner hvis du er en populær YouTuber som har mer enn 100 000 abonnenter og over 15000 visninger på hver video.

Ikke slit med økonomien. Finn en metode for å tjene penger, i dag.

Bli én av tusenvis som har endret livene sine ved å tjene penger på nett…
Over 15 forskjellige påviste og lønnsomme metoder.

ninja med fallende penger
Ute etter å tjene ekstra penger?

Vi har laget en liste over de beste metodene for å tjene penger på nett.

Bare velg én, og begynn å tjene i dag.

ninja med metriske ikoner

Få betalt for visninger

Det er en grunn til at det er viktig å oppnå et stort antall seere i Twitch sitt betalingssystem. Twitch har en «effektiv kostnad per 1000 visninger». Et eCPM system som betaler deg et visst beløp for hver 1000 visninger du oppnår.

Å øke din eCPM er like lett som å møte opp på «jobb»—spille regelmessig og være interaktiv med dine seere. Å bygge et godt forhold med dem er den beste måten å øke antall visninger, og du vil kanskje oppnå målet med å få dem til å skru av annonsesperren for deg. Ved å skru av annonsesperren vil seerne åpne opp en annen måte å støtte deg på, og som vil hjelpe deg å tjene mer penger gjennom Twitch.

Tips for suksess

Tjen penger på Twitch.tvHer er noen ting du kan gjøre for å øke dine sjanser for å tjene penger med Twitch:

  • Ha så mye kontakt med dine seere som mulig. Jo flere følgere du snakker med, jo bedre inntrykk vil du gi dem.
  • Snakk ofte, selv om folk ikke er logget inn. Du vet aldri når noen vil bli med, og du har bare få sekunder på å fange deres oppmerksomhet.
  • Skriv en god beskrivelse av din kanal som vil fange interessen.
  • Undersøk hvordan du kan få stream varsel når du får donasjoner eller nye følgere. Å takke dem personlig vil være med på å gi deg gode skussmål.
  • Nevn følgere og givere på streamingen. Dette kan motivere andre mennesker til å donere penger eller følge deg.
  • Lag en tidsplan for streaming og hold deg til den. Ikke bare vil dette hjelpe deg å vise at du er en konsekvent streamer, men det vil også gi seere muligheten til å komme online for å se dine bekker. Hvis du er usikker på at du kan holde fast ved en tidsplan, kan du finne mange verktøy for å hjelpe deg. En av de beste å gjøre dette er TimeDoctor.

Lag en plan for streaming og hold deg til den. Ikke bare vil dette vise at du er en konsistent spiller, men vil også gi følgerne mulighet til å gå online for å se dine strømminger.

Unngå disse feilene

Styr unna disse feilene som mange nybegynnere hos Twitch.tv gjør. Ikke:
  • Sats alt på giveaways for å få følgere. Dette vil kanskje gi deg oppmerksomhet under promoteringen, men etterpå, går folk trolig videre.
  • Glem å svare folk på chatten. Jo mer du snakker med andre, jo mer sannsynlig er det at de kommer tilbake.
  • Glem å ha det moro. Hvis du bare ser på Twitch.tv som arbeid, vil videoene dine trolig ikke være like spennende og morsomme for seerne.

Konklusjon

Å tjene penger på Twitch.Tv er en pågående prosess. De første månedene, vil du trolig bare tjene 800 til 2000 kroner, men over tid kan du bygge opp et bra publikum. Folk kan ha 20 000 seere og tjene 12 800 kroner hver uke, noe som vil gi deg en årsinntekt på over 608 000 i året! Det er faktisk en god sjanse for å bli rik på denne plattformen.

Det viktigste å huske på er at Twitch.tv sannsynligvis ikke vil kunne være en fulltidsjobb på en stund. Du må fortsette å produsere kvalitetsinnhold og la kanalen vokse for å tjene penger på den.

Hvis du er interessert i å tjene penger på nett, kan du ta en titt på andre måter du kan tjene penger på Internett her.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top