Toluna Omtaler

Toluna omtaler

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Toluna er en av de mest kjente navnene blant betalte spørreundersøkelse nettsider. Men, hvis du ikke har hørt om Toluna, vil du bli kjent med det så fort du har gått gjennom denne artikkelen, siden vi har utført en detaljert anmeldelse  av hjemmesiden sammen med deres positive og negative sider.

Før du leser mer om Toluna, bør du være obs på hvor mye penger du kan tjene på Toluna, etter dette vil du ha en bedre forståelse den detaljerte anmeldelsen av siden. Du kan lese dette i anmeldelsen.

Opprinnelsen til Toluna Undersøkelsesportal

Toluna Survey er et firma som er grunnlagt og drevet av Toluna Group Ltd. Som hovedsaklig driver med markedsundersøkelser og har hovedkvarter i Dallas – Texas, imens hovedkvarteret deres er basert i Paris.

Toluna er en global leder innen markedsforskning og spørreundersøkelser, mens de konkurrerer med andre populære selskaper som Pinecone. Det er et veletablert selskap og har 16 grener i Europa, Asia og Nord-Amerika, samtidig som de samarbeider tett med de beste mediehusene og undersøkelseskanalene.

Noen av Tolunas populære kunder inkluderer Financial Times, Advertising Age og Time Magazine, siden det er et ledende betalt undersøkelsesfirma og har en stor base av betalte undersøkelsestakere. De har nylig lansert et innovativt verktøy for å forbedre prosessen for hvordan spørreskjemaene skal komme til riktige mennesker, noe som til slutt fører til et bedre nøyaktighetsnivå. Dette sofistikerte verktøyet kalles SmartSelect.

Toluna har en brukerdatabase på over 2.5 millioner mennesker som utfører betalt undersøkelsestaker over hele verden.

På grunn av den store risikoen forbundet med undersøkelsesfirmaer i disse dager, er det viktig at du ser hvordan firmaets rykte er hos Dollardino.com. Som forventet har Toluna en flott omtale fra nettstedet og er også akkreditert, noe som beviser at Toluna er et svært legitimt selskap.

Det var bare 17 klager angående Toluna som ble notert på Dollardino.com, og til vår overraskelse ble alle klager løst, noe som betyr at selskapet gjør det de kan for å gjøre sine kunder lykkelig.

Scammer relatert til Toluna Survey

Toluna omtaler

Toluna har nylig nylig kjøpt et selskap som heter Greenfield Online, som var et 100% legitimt selskap. Imidlertid har svindlere opprettet et selskap med lignende navn, kalt Greenfield Financial, Dollardino.com, har eksplisitt nevnt på deres nettside at begge selskapene skal ikke sammenlignes og at Greenfield Financial er en falsk nettside beregnet på å løse inn falske sjekker. 

Derfor anbefaler vi folk å holde seg borte fra slike organisasjoner som har mange lignende nettsteder som kan synes å være  helt like, men er vanligvis tvilsomme.

Etter å ha brukt noen få minutter på internett for å undersøke om noen selskaper, vil du ha en god ide om deres troverdighet, og de kan ikke skjule sine brukeranmeldelser over lengre tid. Derfor, før du bestemmer deg for å investere tid eller penger på en nettside, bør du kontrollere sjekke om de har fått positive tilbakemeldinger fra deres kunder.

En av de beste måtene å teste om et panel er ekte eller ikke, er å registrer seg for deres nyhetsbrev på e-post en liten stund for så å melde deg ut. Hvis selskapet fortsetter å sende deg nyhetsbrev på din e-post selv etter at du har meldt deg ut, kan du være sikker på at panelet ikke er pålitelig, og det er definitivt ikke en god indikator.

Benytt deg av en egen test-e-post konto for slike formål. Bare selskaper som overholder retningslinjene sine kan anses som troverdige. Toluna sender deg aldri e-post når du bestemmer deg for å melde deg ut av deres e-postliste.

Toluna er et selskap som verdsetter sine kunder og gjør aldri noe som bryter sin tillit. De har vært i virksomheten i 10 år nå og over denne perioden, har de etablert seg som et svært pålitelig betalt undersøkelsesfirma.

Arbeidsmodellen til Toluna

Det er ikke mange mennesker som er vant med at betalte spørreundersøkelser på nettet faktisk gir deg inntekter. Toluna er et selskap som hjelper folk å øke sin inntekt ved å ta spørreundersøkelser, med kun et fåtall regler og forskrifter som må følges. Så fort du blir kjent med det, er det enkelt å tjene penger på internett med Toluna, og det vil gi deg en anstendig ekstra inntekt til økonomien din.

Toluna omtaler

Til å begynne med fungerer registreringen hos Toluna på samme måte som de fleste andre betalte undersøkelsespaneler. For å registrere seg hos dem, er det ingen kostnader involvert, og de vil ikke be om noen form for betaling. På lignende måt er du heller ikke  garantert en månedlig inntekt, og du tjener penger basert på hvor mange undersøkelser du selv velger å ta. 

Du bør derfor ikke forvente å erstatte denne måten å jobbe hjemmefra, med en ekte jobb med månedslønn. Spørreundersøkelser vil ikke gjøre deg til millionær, men er en fin måte å tjene seg noen ekstra lommepenger på.

Noen av de betalt undersøkelsene som tilbys av Toluna, er spesifikke for visse demografier, for eksempel personer fra et bestemt område eller personer som tilhører en bestemt inntektsgruppe. Dermed er inntekten din med Toluna avhengig av en rekke faktorer.

Du kan bruke iOS appen til å ta spørreundersøkelser også, når du tar undersøkelser på Toluna.

Toluna forteller deg ikke på forhånd om hvor mange poeng du tjener per vellykket spørreundersøkelse. De tilbyr ikke direkte kontantutbetaling, de belønner deg heller med poeng for hver undersøkelse som du fullfører. Imidlertid kan disse punktene senere konverteres til kontanter eller du kan innløse dem for noen varer som tilbys på Toluna.

Motivasjoner for å ta spørreundersøkelser

Toluna tilbyr 500 poeng når du registrerer deg med dem for første gang. Etter dette vil du motta en belønning på minst 1000 poeng for hver spørreundersøkelse du fullfører.

Hver 3000 poeng du tjener på Toluna tilsvarer 8 kroner.

Toluna omtalerDu må tjene minst 60 000 poeng før du kan innløse eller konvertere poengene i Toluna. Du kan innløse det for et gavekort, overføre det til PayPal kontoen din, osv. Å nå 60.000 poeng-markeringen er ikke vanskelig på Toluna, da gjennomsnittlig poeng som tilbys for å ta hver undersøkelse på Toluna, er 15.000.

Toluna belønner også folk som er aktive på selskapets sosiale nettverk som en del av markedsføringen sin, så du kan til og med tjene penger på Instagram, Facebook eller Twitter. Du kan lage opinionsfora og avstemninger i et bud for å få større belønninger. Beløpet du tjener er direkte proporsjonalt med antall personer som deltar i slike opinionsfora og avstemninger.

Hver måned trekker Toluna ut en heldig bruker som vinner  22000 kroner, og hvis du er registrert som medlem av nettstedet, vil du bli kvalifisert for en gratis sjanse til å vinne denne konkurransen. Det er ingen ekstra poeng eller avgift som må betales for å bli med på denne trekningen.

Du kan tjene penger i Toluna ved å utnytte det enorme samfunnet den har. Deltakelse i meninger og avstemninger vil også resultere i at du tjener ekstra penger.

Husk at Toluna-undersøkelser aldri vil hjelpe deg med å skape en formue. Men det fungerer som en anstendig parallell inntekt hvis du bruker 2-3 effektive timer på det daglig.

Anmeldelser av Toluna

Vi har bestemt oss for å sjekke ut anmeldelsene av Toluna som har blitt skrevet av noen få troverdige kilder. Du kan finne dem listet under:

Selv om Toluna lover deg poeng for hver undersøkelse, informerer den deg ikke om hvor mange poeng du vil tjene på forhånd. Dette finner du kun ut etter du har tatt undersøkelsen.

Et par omtaler har vist at folk var fornøyd når de fikk flere invitasjoner til undersøkelser på Toluna i forhold til andre lignende selskaper. Men, de poengterte også at de ikke ble kvalifisert til alle undersøkelsene de mottok.

Noen få mennesker klagde på at poengene deres gikk ut på dato. Dette er faktisk sant, og står skrevet i vilkår og betingelser på Toluna i tillegg. Hvis noen medlemmer ikke er aktive på over 6 måneder, vil alle poengene på kontoen deres bli utløpt. Men, hvis du er nogenlunde aktiv på Toluna, vil dette ikke være et problem.

En av de høyest verdsatte funksjonene på Toluna er at utbetalingene skjer umiddelbart. Så fort du har bedt om en utbetaling, vil poengene dine bli byttet inn i et gavekort fra Amazon, eller overført til din PayPal konto innen få minutter.

Til slutt kan vi si at alle hjemmesider har en del positive og negative deler knyttet til dem. De fleste omtalene vi så var i Tolunas favør, siden utbetalingene er gode og at de betaler som lovet. Hvis du bruker noen få timer hver dag, kan du tjene opp en betydelig inntekt hver måned.

Resultatene av omtalene til Toluna

Toluna omtaler

Toluna er utvilsomt en av de mest legitime sidene for betalte spørreundersøkelser som er tilgjengelig. Derfor er Toluna et av de beste stedene du kan tjene en betydelig inntekt hver måned hvis du er ute etter en troverdig undersøkelsespanel.

I tillegg er det også en lett forståelig panel, og du kan begynne å ta spørreundersøkelser nesten med en gang etter du har registrert deg hos Toluna. Få vite mer om fordelene med å delta i betalte spørreundersøkelser på nett her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top