Tjen penger på å teste produkter

By 11. October 2015Tjene penge

Tjen penger på å teste produkter

Nettverk:

Nettverk

Beskrivelse:

Beskrivelse

Inntjeningsmulighet:

Inntjeningsmulighet

Gjennomsnittlig timefortjeneste

0
kr.

Inntjeningsmulighet:

  Få ting gratis og få penger for å teste dem. Høres det ut som en drømmejobb? Selvfølgelig! Les videre og finn ut hvordan det kan bli din jobb.

Spesielt som student kan lommene til slutt føles ganske tomme, og overskuddet til å kombinere studier og en deltidsjobb er typisk manglende. Men heldigvis er det andre måter å holde ulven unna på! Mange firmaer er villige til å betale for brukertesting – les videre for å finne ut hvilke.

I denne guiden finner du:

 • En introduksjon til produkttesting
 • En beskrivelse av hva du kan forvente å få for dine tjenester
 • De beste nettsteder og firmaer for produkttesting
 • Noen tips og triks

De 6 beste produkttester kampanjer

Test og behold produkter fra Clinique

Test og behold iPad Air 2

Bli produkttester og test den nye Xperia

Test en robotstøvsuger og behold den!

Test produkter og makeup fra MAC

Teste den nye MacBook fra Apple!

ProdukttesterEn introduksjon til produkttesting

Det finnes firmaer der ute som er villig til å belønne deg for å teste og vurdere produktene deres. De sender deg enten produktene gratis for å få din tilbakemelding (Produkter som du senere selger online) eller de betaler deg ganske enkelt kontanter. Noen nettsteder vil be deg om en vurdering gjennom forskjellige sosiale medier, og dette er også en måte å tjene penger på Facebook, Instagram eller Twitter.

Hos Plusspenger.no finner du flere guider for å tjene ekstra penger, og i denne guiden forteller vi deg alt som er verdt å vite om produkttesting.

Hva kan du forvente å få?

Det er ingen garanti at du får kontantbetaling – faktisk er det de færreste ganger at du er så heldig. Men er det da fortsatt verdt det? I utgangspunktet, JA. Jobben er enkel, og du vil alltid få noe av verdi. Som eksempler på hva du kan få for dine tjenester:

 • Kuponger for butikker, nettsteder
 • Dingser (Apple, Samsung…)
 • Mat og drikke (Noen ganger i begrenset utgave)
 • Kosmetikk og toalettsaker
 • Bøker og blader
 • Klær og sko
 • Kontanter

Det er verdt å merke seg, da, at du ikke nødvendigvis er garantert å få noe bare fordi du meldte deg som tester. Det er tusenvis av brukere, og naturligvis har ikke firmaene råd til å sende ut ting til alle. Men du får aldri noe om du ikke gir det en mulighet!

De gode nettstedene for å utføre produkttesting

For å bli vurdert for å gi vurderinger må du selvfølgelig hengi deg til et av de mange nettstedene som driver med dette. Det er masse å velge mellom og det dukker opp flere hele tiden. Plusspenger.no har funnet 5 som kan stoles på.

Toluna.com

Sannsynligvis det beste stedet for å få produkter som du kan vurdere. Du oppretter enkelt kun en profil og du kan begynne å teste og fylle ut undersøkelser. Toluna er også et av de anbefalte firmaene å melde seg hos når man ønsker å tjene penger på undersøkelser.

Hvordan du gjør det: Om du går til “testing” seksjonen, har du valget bli en reviewer for forskjellige produkter. Hvis du blir valgt blir produktet sendt hjem til deg. Alt du trenger å gjøre er å prøve produktet, og deretter fyller du ut en undersøkelse om hva du synes om produktet. Som belønning kan du beholde produktet.

Eksempler på produkter: Utvalget av produkter endrer seg hele tiden, men produkter du ofte møter er dusjsåpe, tannkrem og andre typer av kosmetikk.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Normalt vil det være behov for 200-500 testpersoner som velges tilfeldig.


UserTesting.com

Super kult nettsted som betaler deg for å vurdere nettsteder. Du tester ikke virkelige produkter, da, men de mange forskjellige nettstedene bør underholde deg.

Hvordan du gjør det: Når du oppretter en profil blir du bedt om å utføre en testvurdering. Hvis det går bra, vil du deretter fra tid til annen bli tilsendt nettsteder som du må vurdere.

For hvert nettsted du vurderer mottar du 10 dollar på din PayPal (Det tar 20 minutter å utføre en vurdering).

Eksempler på produkter: Bare nettsteder som du naturligvis ikke vil få beholde.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Du må utføre en testvurdering for å bli sertifisert, men bare rundt 1% blir avvist.


Pinecone

Et meget anerkjent nettsted, og også det som betaler best. Dessverre kommer ikke testinvitasjonene så ofte.

Hvordan du gjør det: Du trenger kun å opprette en profil, og deretter vil du kunne fylle ut undersøkelser og fra tid til annen vurdere produkter.

Eksempler på produkter: Kosmetikk, mat, drikke etc.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Antallet produkter som trenger å testes er noe lavere enn på andre nettsteder, men i motsetning til andre er det ikke like mange testpersoner å konkurrere med heller…


Ipsos

En av Englands ledende nettsteder innenfor markedsundersøkelse og de er mer enn villige til å betale for dine meninger.

Hvordan du gjør det: Det handler ganske enkelt om å fylle ut undersøkelser om forskjellige produkter eller personlige kjøpevaner. Noen ganger må du få tilsendt produkter for å fylle ut undersøkelser.

Eksempler på produkter: ???

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Kun sjeldent vil du få tilsendt produkter, men for hva du får betalt bare for å fylle ut undersøkelser, så er det definitivt verdt tiden.


Dette nettstedet tilbyr et stort utvalg av produkter med alt fra dingser til kosmetikk og helgereiser.

Hvordan du gjør det: ???

Eksempler på produkter: iPhone 5s, iPads, TV, kosmetikk, helgereiser etc.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Som med de andre nettstedene er det et begrenset behov for testpersoner og disse personene blir valgt tilfeldig.

Greit å vite

Vær klar over dine odds

Det ville absolutt vært fint om alle produktene vi registrerte oss for ble sendt direkte til postkassen vår. Uheldigvis forholder alle firmaene seg til et budsjett som begrenser antallet testpersoner. Fordi det ofte vil være tusener av søkere for hvert produkt, vil du naturligvis ikke bli valgt hver gang.

Vær selektiv på hvilke produkter du søker på

Du kan raskt blir revet med og søke for alt mellom himmel og jord. Men vurder et øyeblikk om det egentlig er et spesielt produkt du er interessert i. Hvis ikke, så ikke kast bort tiden med det, men fortsett i stedet jakten på de bra produktene.

Glem aldri å gi tilbakemelding!

I praksis er det ingen som egentlig kan komme å ta deg om du ikke går inn og vurderer produktet etter at du mottok det. Men om du ønsker å bli valgt som testperson for flere ting så HUSK Å ALLTID VURDERE PRODUKTET. Men masse testpersoner der ute, blir du raskt tatt bort fra utvalget om du ikke følger opp kriteriene.

Følg opp

Om du oppretter en profil og deretter aldri går tilbake til nettstedet, vil du sannsynligvis aldri motta noen testprodukter. I stedet, returner regelmessig og sjekk hvilke nye produkter det finnes. Testpersoner med en tilfredsstillende profil, og som har vist seg som lojale testere, får en bedre mulighet til å motta et nytt produkt.

Opprett en egen email for testene dine

HOm du vil unngå å miste noen testmuligheter i din vanlige email spam, opprett en ny og bruk den for testnettsteder. Det kan også være en fordel med en ekstra email, om du vil prøve noen nye nettsteder, men ikke er sikker på at du kan stole på dem.

Å være en testperson, kan høres ut til å være for godt til å være sant, men nettstedene Plusspenger her har funnet ER virkelige. Hvis du viser at du er en lokal testperson vil firmaene gjerne levere deg nok produkter og holde ditt forbruk til et minimum.

Hvem støtter det?

Mitt navn er Alf, og jeg har test pratisk talt alle metoder for å tjene penger online

Alf-jensen

Alf Jensen
Nettsted grunnlegger