Tjen penger på å Teste Produkter

teste produkter ninja ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad-Medium
Medium

Tid

Tidsbruk Høy
Høy

Inntekt

Inntjening Liten
Liten
“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Få ting gratis og få penger for å teste dem. Høres dette ut som en drømmejobb? Selvfølgelig! Les videre og finn ut hvordan det kan bli din jobb.

Spesielt som student kan lommene til slutt føles ganske tomme, og overskuddet til å kombinere studier og en deltidsjobb er ikke alltid tilstede. Men heldigvis er det andre måter å holde sulten unna på, og lære hvordan du blir rik! Mange firmaer er villige til å betale for brukertesting – les videre for å finne ut hvilke.

En introduksjon til produkttesting

En beskrivelse av hva du kan forvente å få for dine tjenester

De beste nettsteder og firmaer for produkttesting

Noen tips og triks

Test et gratis automatisk tradingsystem

Slik som du kan teste fysiske produkter, som en ny mobiltelefon, kan du også teste digitale produkter! Et av de beste digitale produktene vi har funnet ut at du kan teste gratis og som kan hjelpe deg å tjene penger samtidig, er et automatisk tradingsystem for kryptovaluta.

Dette systemet kjøper Bitcoin fra en vekslingsplattform hvor Bitcoin kan bli kjøpt og solgt for en lav pris, og selger det så på en annen vekslingsplattform for en høyere pris. Du skaper da fortjeneste på på differansen!


En introduksjon til produkttesting

Det finnes firmaer der ute som er villig til å belønne deg for å teste og vurdere produktene deres. De sender deg enten produktene gratis for å få din tilbakemelding (produkter du senere kan selge på nett) eller de kan betale deg penger. Noen nettsteder vil be deg om en vurdering gjennom forskjellige sosiale medier og dette er også en måte å tjene penger på FacebookInstagram eller Twitter.

Hos Plusspenger.no finner du flere guider som forteller deg hvordan du kan tjene bonus penger, og i denne guiden forteller vi deg alt du trenger å vite om produkttesting.

Hva kan du forvente å få?

Det er ingen garanti at du får betalt i kontanter – faktisk er det i de færreste tilfellene du er så heldig. Men er det da fortsatt verdt det? I utgangspunktet, JA. Jobben er enkel og du vil alltid få noe av verdi. 

Her er noen eksempler på hva du kan få for dine tjenester:

Det er verdt å merke seg at du ikke nødvendigvis er garantert å få noe bare fordi du har meldt deg som tester. Det er tusenvis av brukere og firmaene har naturligvis ikke råd til å sende ut ting til alle. Men du får aldri noe om du ikke prøver!

Gode nettsteder for å utføre produkttesting

For å kunne å gi vurderinger må du selvfølgelig registrere deg hos et av de mange nettstedene som driver med dette. Det er mange å velge mellom og det dukker stadig opp flere. Plusspenger.no har funnet 5 som du kan stole på.

 

Sannsynligvis det beste stedet for å få produkter som du kan vurdere. Det er enkelt å opprette en profil og du kan begynne å teste produkter og fylle ut undersøkelser. Toluna er også et av de anbefalte firmaene å registrere seg hos om man ønsker å tjene penger på undersøkelser.

Hvordan du gjør det: Om du går til “testing” seksjonen kan du velge å bli en anmelder for forskjellige produkter. Hvis du blir valgt blir produktet sendt hjem til deg. Alt du trenger å gjøre er å prøve produktet og deretter svarer du på noen spørsmål om hva du synes om produktet. Som belønning kan du beholde produktet.

Eksempler på produkter: Utvalget av produkter endrer seg hele tiden, men vanlige testprodukter er ofte dusjsåpe, tannkrem eller forskjellige typer kosmetikk.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Normalt vil det være behov for 200-500 testpersoner som velges tilfeldig.

Superkult nettsted som betaler deg for å vurdere nettsteder. Du tester ikke virkelige produkter, men de mange forskjellige nettstedene bør underholde deg.

Hvordan du gjør det: Når du oppretter en profil blir du bedt om å utføre en testvurdering. Hvis det går bra, vil du deretter fra tid til annen bli tilsendt nettsteder som du må vurdere.

For hvert nettsted du vurderer mottar du 10 dollar på din PayPal (Det tar 20 minutter å utføre en vurdering).

Eksempler på produkter: Bare nettsteder som du naturligvis ikke vil få beholde.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Du må utføre en testvurdering for å bli godkjent, men kun rundt 1% blir avvist.

Et meget anerkjent nettsted, det er også det som betaler best. Dessverre kommer ikke testinvitasjonene så ofte.

Hvordan du gjør det: Du trenger kun å opprette en profil og deretter vil du kunne fylle ut undersøkelser og fra tid til annen vurdere produkter.

Eksempler på produkter: Kosmetikk, mat, drikke etc.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Antallet produkter som trenger å testes er noe lavere enn på andre nettsteder, men i motsetning til andre er det ikke like mange testpersoner å konkurrere med heller…

En av Englands ledende nettsteder innenfor markedsundersøkelse og de er mer enn villige til å betale for dine meninger.

Hvordan du gjør det: Det handler ganske enkelt om å fylle ut undersøkelser om forskjellige produkter eller personlige kjøpevaner. Noen ganger må du få tilsendt produkter for å fylle ut spørreskjemaene.

Eksempler på produkter: ???

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Det er kun i de færreste tilfellene at du vil få tilsendt produkter, men i forhold til det du får betalt for å fylle ut undersøkelser, så er det definitivt verdt det.

Dette nettstedet tilbyr et stort utvalg av produkter med alt fra småting til kosmetikk og helgereiser.

Hvordan du gjør det: ???

Eksempler på produkter: iPhone 5s, iPads, TV, kosmetikk, helgereiser etc.

Dine sjanser for å bli valgt som testperson: Som med de andre nettstedene er det et begrenset behov for testpersoner og disse personene blir valgt tilfeldig.

ProfitFarmers: Den enkle måten å tjene penger på, på nett.
Vi har forsøkt dette selv, og resultatene?
22 250 kr i fortjeneste. Mindre enn 25 minutter brukt per dag.
Sjekk ut vår anmeldelsesvideo, for å finne ut hvordan du kan tjene penger
siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?
Bitcoin

Greit å vite

Tjen penger på å teste produkter

1. Vær klar over dine odds

Det ville naturligvis vært fint om alle produktene vi registrerte oss for ble sendt direkte til postkassen vår, og om vi raskt ble millionærer på produkttesting. Men siden alle firmaene må forholde seg til et budsjett, begrenser det antallet testpersoner. Og fordi det som oftest vil være tusenvis av søkere for hvert produkt, vil du naturligvis ikke bli valgt hver gang.

Tjen penger på å teste produkter

2. Vær selektiv på hvilke produkter du søker på

Du kan lett bli revet med og søke på alt mellom himmel og jord. Men ta deg tid til å vurdere om det egentlig er et produkt du er interessert i. Hvis det ikke er det, så ikke kast bort tiden på det, men fortsett i stedet jakten på de gode produktene.

Tjen penger på å teste produkter

3. Glem aldri å gi tilbakemelding!

I praksis er det ingen som egentlig kan komme å ta deg om du ikke går inn og vurderer produktet etter at du mottok det. Men om du ønsker å bli valgt som testperson flere ganger så HUSK Å ALLTID VURDERE PRODUKTET. Med masse testpersoner der ute, blir du raskt fjernet fra utvalget om du ikke følger opp kriteriene.

Tjen penger på å teste produkter

4. Følg opp

Om du oppretter en profil og deretter aldri går tilbake til nettstedet, vil du sannsynligvis aldri motta noen testprodukter. I stedet bør du besøke nettsiden regelmessig og sjekke hvilke nye produkter som introduseres. Testpersoner med en tilfredsstillende profil og som har vist seg som lojale testere, har større sjanse for å motta nye produkter.

Tjen penger på å teste produkter

5. Opprett en egen e-post for testene dine

Ved å lære om hvordan du tjener penger på produkttesting, lærer du effektivt hvordan du søker på frilanserjobber, og tjener ekstra penger! Det er viktig at du har oversikt over alt, for å være sikker på at du fortsetter å ha valgmuligheter og jobber. Om du vil unngå å gå glipp av testmuligheter i din vanlige e-posts søppelpostboks kan du opprette en ny og bruke den for testnettsteder. Det kan også være en fordel med en ekstra e-post dersom du vil prøve noen nye nettsteder, men ikke er sikker på om kan stole på dem.

Å være en testperson kan høres ut til å være for godt til å være sant, men nettstedene Plusspenger her har funnet ER virkelige. Hvis du viser at du er en lojal testperson vil firmaene gjerne levere deg nok produkter og holde ditt forbruk på et minimum.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top