Ipsos/ I-say Omtaler

Ipsos/ I-say omtaler

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Det er mange måter å tjene penger online på nå til dags. Med en stabil internett-tilkobling er det mye du kan gjøre, fra å lære om kryptovaluta til å tjene penger på en YouTube-kanal, og til og med få betalt for spørreundersøkelser. En av de beste og ledende nettsidene for betalte spørreundersøkelser tilgjengelig er Ipsos I-say eller best kjent som I-say by Ipsos. Nettsiden er veldig innovativ og lar kundene sine tjene penger på en enkel måte.

Den har en hel bunke med godt betalte spørreundersøkelser i sitt panel, med belønninger opp mot 800 kroner per undersøkelse.

Et fåtall av organisasjoner og selskaper har også en tilknytning til Ipsos for deres undersøkelser. I tillegg  så er utbetalings mønsteret til I-say veldig pålitelig, og det har aldri vært noe problemer med utbetalinger hos Ipsos.

Du vil sjeldent finne noen som ikke stoler på I-say, derfor er dette et svært pålitelig selskap.

Hvorfor er Ipsos / I-say for godt til å være sant?

Ipsos/ I-say omtaler

Med de fantastiske tilbudene og utbetalingene hos Ipsos, vil folk helt sikkert tro at det er for godt til å være sant.

Men, veldig få mennesker forstår at undersøkelser kan faktisk lønne seg, og at enkelte selskaper som delta i undersøkelsen betaler ganske godt. Tilbakemeldingen fra folk i undersøkelser er en stor del av innovasjonen til selskaper, dette hjelper dem å øke inntekten sin flere ganger.

Det er kun folk som har vært i markedsbransjen en god stund som virkelig vet hvor verdifulle slike undersøkelser er. Når bedrifter får kunder til å delta i undersøkelser, er meningene og tilbakemeldingene de mottar ærlige og objektive, noe som hjelper dem å ta beregnede beslutninger før markedsføringen. Kundeundersøkelser blir derfor veldig verdifulle for selskaper på grunn av ærlig og objektiv tilbakemelding.

Tidligere måtte bedrifter ta i bruk produkttesting og fokusgrupper for å få en bedre forståelse av produktoppfattelsen. Men nå har de imidlertid gått over til elektroniske undersøkelser på grunn av bedre eksponering når det gjelder kundebase og effektivitet, noe som gjør betalte spørreundersøkelser på nett svært pålitelige for dem.

Ipsos er en plattform hvor markedsforskere kan motta tilbakemelding fra ærlige kunder som gir objektiv og konkret tilbakemelding, noe som er svært verdifullt. I-say har drevet på med markedsundersøkelser i over ti år, og kundene har kontinuerlig fått nytte av utbetalinger fra betalte undersøkelser.

Hvis du vurderer å bli med på et betalt undersøkelsespanel, er I-say definitivt en av de beste undersøkelsespanelene på nett for å tjene ekstra penger.

En detaljert gjennomgang av Ipsos I-Say

Man kan ikke kverulere på at Ipsos er en av de best betalte undersøkelsespanelene. Folk som har vært medlemmer der over lengre tid roser panelet for det og er sikre på at I-say er blant markedsledere.

Kunder som har besvart spørreundersøkelser hos Ipsos over lengre tid får alltid invitasjon til dusinvis av undersøkelser hver gang de planlegger å ta en undersøkelse. Det har vært betalte undersøkelser på Ipsos som har utbetalt belønninger så høyt som 850 kroner, selv om disse er sjeldne. Vanligvis er gjennomsnittlig utbetaling av undersøkelser på Ipsos på ca 130 kroner.

Belønninger på I-say er veldig lik de andre betalte undersøkelsespanelene, hvor medlemmer blir belønnet i poeng. Disse poengene kan løses inn for gavekort, eller så kan brukere velge å kjøpe gaver som er tilgjengelige på Ipsos.

Men, kontantutbetalinger er som regel bedre siden du ikke tvinges til å velge et utvalg av tilgjengelige belønninger. Dette gjør at I-say er en god mulighet til å tjene penger på nettet.

Påliteligheten til Ipsos

Ipsos/ I-say omtaler

I-say er en av de mest pålitelige undersøkelsespanelene på nettet, og er kjent for å gjennomføre over 6 millioner undersøkelser hvert år spredd  over 100 land. Det gir utmerket markedsundersøkelse og opererer i flere land uten å ha fått noen klager fra klienter til dags dato. Det har blitt allment akseptert blant kundene.

Personer som har vært i den betalte undersøkelsesindustrien en stund, er kjent med Ipsos I-say og operativselskapet Ipsos Insight.

Du kan også se etter flere emner om opinionsundersøkelser og hvordan det fungerer, for å vite mer om hva slags undersøkelser som er tilgjengelig på I-say. Påliteligheten til Ipsos er gjennom taket, og det er svært pålitelig for betalte spørreundersøkelser på nettet.

Brukeranmeldelser av Ipsos

Brukeranmeldelser er svært viktige for å forstå påliteligheten til et selskap. Vi har laget en liste over vurderinger vi har sett på pålitelige nettsteder, og listet nedenfor er våre funn:

Flertallet av anmeldelsene av I-say er positive, og at de er kjent å betale kundene sine i tide uten noen problemer. Brukere hevder at de får en god del undersøkelser, og inntektsføringen er stabil på grunn av dette. Hvis du har tid til overs, vil du alltid ha betalte spørreundersøkelser tilgjengelige hos Ipsos.

Ipsos belønner også folk som ikke kvalifiseres for hovedundersøkelsene, men tar kvalifiserings-undersøkelsene. Alt brukeren trenger å gjøre er å svare på noen få screening spørsmål, og de vil bli sendt videre til hovedundersøkelsen hvis de er kvalifisert. Hvis ikke, vil de motta noen få poeng for å ta del i screening prosessen. Selv om poengene ikke er signifikante, er det fortsatt bedre enn å ikke motta poeng i det hele tatt.

Det var noen enkelte klager fra brukere angående innløsningsystemet hos I-say. Alle klagene kom i november 2016. Men, de som skrev klagene har alle vært veldig fornøyd med hvordan Ipsos behandlet deres klager, og har til og med nevnt at kundeservicen hos Ipsos er veldig pålitelig. Kundene som har klaget tidligere har også rost kundeservicen med hvordan deres klager ble behandlet hos I-say.

Ipsos var veldig verdsatt av kunder på grunn av gavene de gir ut på en regelmessig basis. Nylig så delte de ut et college stipend på $5000 i USA. Tilbudet er ikke lenger gyldig, men det er andre priser som for eksempel iPads, elektronisk utstyr osv, som blir gitt ut regelmessig.

Kvalifiseringskravene for disse prisene er at du må delta i et visst antall betalte undersøkelser hver måned, og kanskje du er heldig. Derfor kan du også være sikker på at det kan hende du vinner en gave når du deltar i en spørreundersøkelse.

Endelig Dom av Ipsos

Ipsos/ I-say omtaler

I-say er utvilsomt en av de beste betalte undersøkelsespanelene, siden brukere tjener godt og i tillegg har det gøy når de er med på undersøkelsene. Alle undersøkelsene kan fylles ut i komforten av din egen sofa, noe som gjør det enkelt for deg å bruke I-say for å tjene penger fra ditt eget hjem. De tilbyr godt betalte undersøkelser og er gjennomsiktige med deres belønningsystem og vilkår. Du må ikke forvente å bli rik på et blunk med disse spørreundersøkelsene, de krever tid og hard arbeid. 

Hvis du nettopp har begynt på betalte undersøkelser, er Ipsos en fantastisk undersøkelsespanel som er godt rekommandert. Når du har svart på undersøkelser på andre paneler, vil du fort oppdage at å ta undersøkelser hos I-say er en veldig annerledes opplevelse.

Så hva venter du på? Bli en del av Ipsos og begynn å tjene raske penger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top

Ikke slit med økonomien. Finn en metode for å tjene penger, i dag.

Bli én av tusenvis som har endret livene sine ved å tjene penger på nett…

Over 15 forskjellige påviste og lønnsomme metoder.

siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?