Tjen penger som Korrekturleser

Tjen penger som korrekturleser

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.
metric ninja ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad Lav
Høy

Tid

Tidsbruk Medium
Medium

Inntekt

Inntjening Medium
Medium

Finner du ofte skrivefeil når du chatter med venner eller når du ser på sosiale medier? Gir feil bruk av grammatikk deg frysninger eller føler du deg ofte fristet til å korrigere folks setninger når de bruker ord feil eller avslutter med ufullendte setninger? Hvis du svarte ja på disse spørsmålene og ønsker å tjene på nett, enten som din eneste inntekt eller som noe i tillegg?

Korrekturlesing er en utmerket måte å tjene penger på nett hvis du ønsker å komme i gang med noe enkelt. Ikke alle kan starte med å tjene raske penger på blogg, og å lære om kryptovaluta og hva bitcoin er, kan være overveldende. Men ta det med ro, det er fortsatt håp om du er en talentfull redaktør.

Korrekturlesere på nett jobber som frilansere, og de leser mange ulike type dokumenter for å rette feil. Du kan velge å spesialisere deg i et tema som akademiske oppgaver, skjønnlitteratur eller teknisk skriving, eller ha muligheten åpen til mange ulike oppgaver. Dyktige korrekturlesere er etterspurte på nettet, men for å tjene ekstra penger som korrekturleser er det viktig å vite litt mer om akkurat hva det dreier seg om. Les denne artikkelen for å få viktig informasjon:

Utdannelse og ferdigheter

Frilans korrekturlesere kan komme fra varierte bakgrunner. Det viktigste er å være godt kjent med grammatiske regler og rettskriving, ha et godt ordforråd og være oppmerksom på detaljer. En utdannelse innen kommunikasjon, skriving, journalistikk eller språk kan være veldig nyttig, spesielt hvis du prøver å bygge klientell med kun CV-en din å stå på.

Fordeler med å være korrekturleser på nett

En stor fordel med å være korrekturleser på nett er muligheten til å sette timelønnen din høyere enn du kan med andre hjemmeværende jobber som utføres over internett. Korrekturlesere er profesjonelle og derfor er ferdighetene deres høyt verdsatt. Folk trenger en korrekturleser som kan passe på at teksten deres er av høy kvalitet, og derfor vil de fleste betale ganske greit dersom den ferdige teksten er bra og fri for feil.

Hvis du er flink og glad i ord kan korrekturlesing være en veldig bra karriere også. Dersom man er en korrekturleser har du muligheten til å være din egen sjef. Så lenge du leverer arbeid i tide har du muligheten til å velge timeplanen din selv.

Tjen penger som korrekturleser

Finne og utføre arbeid

Et av de største hindrene når du blir med i verdenen for korrekturlesing på nett er å finne arbeid og kunder. En fantastisk måte å begynne er å finne et byrå eller en nettside som tilbyr korrekturlesing, og du kan dermed jobbe gjennom dem. Byrået eller nettstedet vil gjøre det vanskelige arbeidet med å finne kundene mens du bygger opp en portefølje og får erfaring med å fullføre arbeidet de tildeler deg.

Du bør absolutt lese vår guide for å tjene penger på Fiverr. Fiverr er en nettside der du kan få arbeid som en oversetter eller korrekturleser, og de er et fantastisk sted å finne kunder.

Etter du har etablert deg som korrekturleser kan du utvide ved å lage en nettside eller finne arbeid på frilans nettsider som Upwork.

Å utføre gode og presise tjenester er nøkkelen til suksess; fornøyde kunder vil sannsynligvis anbefale deg til andre, noe som vil hjelpe deg å utvide tjenestene dine over tid. Tidsstyring er utrolig viktig. Du må følge timeplanen din og være organisert slik at du kan levere arbeid i tide. Husk å ha litt ekstra tid til å sjekke at du ikke har noen feil.

Den kan være en god ide å lese guiden vår med tips om å jobbe hjemmefra.

Priser for korrekturlesere

Tjen penger som korrekturleserDe fleste korrekturleserne tar betaling per side slik at prisen er rimelig, grei og åpen. Den gjennomsnittlige pris per side for korrekturlesere på nett er rundt kr 3. Mange korrekturlesere klarer 50 sider i timen, noe som gir en timelønn på cirka kr 145. Korrekturlesing av tekniske og naturfaglige tekster kan ofte ha en høyere pris per side, men lesing av slike dokumenter kan ta lenger tid og vil derfor ofte ende med samme timelønn.

Etter hvert som du blir erfaren kan du korrekturlese for mer. Du kan også tilby raskere levering for en høyere pris. En annen måte du kan tjene mer er å tilby ekstra tjenester. For eksempel kan du laste opp innhold til en nettside for kundene dine mot ekstra betaling eller at de betaler ekstra for å kompilere Works siterte sider eller bibliografisider.

Husk at dersom du tilbyr tjenester gjennom et byrå eller ekstern nettside vil de sannsynligvis ta en prosentandel av det du tjener.

Ikke slit med økonomien. Finn en metode for å tjene penger, i dag.

Bli én av tusenvis som har endret livene sine ved å tjene penger på nett…
Over 15 forskjellige påviste og lønnsomme metoder.

ninja med fallende penger
Ute etter å tjene ekstra penger?

Vi har laget en liste over de beste metodene for å tjene penger på nett.

Bare velg én, og begynn å tjene i dag.

ninja med metriske ikoner

Tips til å bli en vellykket korrekturleser på nett

Følgene informasjon er noen tips som kan forbedre sjansene dine til å bli en vellykket korrekturleser på nett:

1. Ha et godt forhold med kunden, og ha kommunikasjon med dem åpen

Du vil sannsynligvis oppleve noen problemer underveis som kan hindre deg fra tidsriktig levering eller om du er usikker på arbeidet. De fleste forstår hvis leveringen er litt sen dersom eller er villige til å svare på spørsmål du har for å sikre det beste resultatet.

2. Vær realistisk med tiden

Når du jobber med korrekturlesing og som selvstendig næringsdrivende kan det være lett å ta mer enn du kan takle. Derfor er det viktig å tenke realistisk slik at du ikke kun tenker på hva du tjener. Lag en timeplan med bestemt arbeidstid, og ta kun arbeid du faktisk kan takle. Pass på at du har tid til fritid, avslapning og familie slik at du ikke blir for sliten.

3. Ta et kurs

Før du begynner å jobbe som en korrekturleser på nett er det en god ide å fullføre et nybegynnerkurs om temaet. Dette vil fornye ferdighetene dine og hjelpe deg med å bli så vellykket som mulig.

Udemy er en online lærings- og undervisningsmarked med over 100000 kurs og 24 millioner studenter. Lær programmering, markedsføring, datavitenskap og nesten alt du kan tenke på! Vi kan sterkt anbefale denne portalen hvis du vil ta kurs som korrekturleser.

4. Invester i riktig verktøy og teknologi

Ved å bruke en tablet PC og laste ned appen iAnnotate kan du arbeide raskere enn på en vanlig PC. Du vil sannsynligvis også investere i et regnskapsprogram til småbedrifter for å ha orden på inntekten din, fakturere kunder og holde deg oppdatert på utgifter.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top