Tjen penger på Videospill

Tjen penger på videospill
“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.
metric ninja ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad-Medium
Medium

Tid

Tidsbru Lav
Lav

Inntekt

Inntjening Stor
Stor

Det kan være avslappende og morsomt å spille videospill, og det er utfordrende, men ofte blir man kritisert for å kaste bort tiden på spill når målet kun er underholdning. Tross alt tjener man ikke noen penger fra videospill, sier mange.

Men det er ikke nødvendigvis sant.

Sannheten er at det er måter ivrige gamere kan tjene ekstra penger på dette. De fleste vil ikke kunne tjene nok til en å kun leve på det eller bli millionærer bare ved å spille videospill, men nesten alle kan tjene litt ekstra til regninger, spare til store kjøp eller bare ha litt ekstra til videospill.

Det er fem måter man kan tjene penger fra videospill: videospillblogger, guider, YouTube videoer, spilltesting og e-sport. Les mer om hver metode du kan bruke til å tjene litt ekstra penger med noe du elsker å holde på med.

1. Bli en videospillblogger

Hvis du leter etter en rask og enkel måte å tjene penger på nettet ved å spille videospill er blogging svaret å tjene penger på blogging.. Mange i dag bruker nettet for å finne informasjon og nyheter om spill, noe som åpner muligheten til gamere som liker å skrive og bruke enkle bloggeverktøy som WordPress eller Blogger.

Du kan begynne med videospillblogging fra mange vinkler. Det er mulig du vil ha en vurderingsside der du beskriver spill, lister deres fordeler og ulemper og deretter rangerer den. Du kan lage en side som inkluderer nyheter om videospill og kommende utgivelser og ny teknologi i industrien. Kanskje du vil skrive en blogg om et bestemt videospill(serie) du elsker, og gamle eller klassiske eller til og med om temaer som handler om kvinner i videospill.

WordPress er et gratis og åpen kildekode innholdshåndteringssystem, og vi kan på det sterkeste anbefale det. Du kan komme i gang med å lage din egen blogg ved å klikke på bildet nedenfor, eller hvis du allerede har gjort det, sjekk ut WordPress-temaene Elementor og ElegantThemes for å ta nettstedet ditt til neste nivå!

Uansett hva du planlegger å skrive om bør du passe på at innleggene dine er av god kvalitet. Du bør lage innhold som lesere liker og lage nettsiden din slik at de vil besøke den ovenfor andre. I tillegg til interessante innlegg og informativt innhold vil du at gamingbloggen din tiltrekker andre og er lett å navigere. Du kan bruke maler for å tilpasse siden raskt.

Når du begynner å skrive må du promotere bloggen din slik at den lykkes. Å ha en blogg og dele artikler på sosiale medier er en smart strategi for å tjene penger. Faktisk kan det å tjene penger på Instagram, Facebook eller Twitter gi bloggen et merkbart løft. Du kan også legge ut innlegg på videospillforumer og jobbe med andre bloggere for å dele hverandres innlegg.

For å tjene penger med videospillbloggen din må du reklamere med Google AdSense eller Yahoo Publisher. Disse nettsidene legger ut annonser på nettsiden og betaler deg penger når folk trykker på lenkene. Du bør passe på at det du velger vil tiltrekke leserne dine. Ellers har du ikke så stor sannsynlighet til å tjene noe gjennom klikk.

Etterhvert som du begynner å utvikle siden og få mer trafikk kan du komme i kontakt med spillutgivere for å se om de vil at du skal vurdere spillet deres. Dette kan bety at du får gratiskopier av spill så du ikke trenger å kjøpe dem, noe som sparer deg mye penger.

2. Bli en spillguide skriver

Hvis du elsker videospill vet du hvor frustrerende det kan være når du når et sted i spillet som du ikke klarer å komme forbi fordi du ikke skjønner hva du skal gjøre eller hvordan fullføre stegene i riktig rekkefølge. Når dette skjer er det mulig du ser på nettet for å finne spillguider.

Selv om det er gratis ressurser tilgjengelig for spillguider, er guidene som koster ofte det beste alternativet for de som vil få de beste rådene og informasjon. Å bli en forfatter av slike guider kan hjelpe med å tjene en bra inntekt.

Killerguides.net er en av de ledende ressursene for spillguider relatert til MMO online spill. Guider på denne siden kjøpes som en e-bok på rundt 80 sider. Mange av guidene selges for rundt 250kr der forfatteren får en del av hvert salg. Når du publiserer en e-bok på siden må du fortsette å skrive oppdateringer til guiden så lenge spillet finnes slik at du alltid tjener noe.

Du kan øke inntekten din ved å promotere guidene dine på sosiale medier og videospillforumer.

3. Publiser YouTube videoer og tjen penger på dem

Videospillguider er ikke det eneste stedet man leter etter for å komme gjennom utfordrende deler i videospill. Mange gamere vil heller se på videoer og demonstrasjoner live på skjermen og kommer til YouTube for å finne dem. Ved å lage videoer med spillet på skjermen og laste dem opp på YouTube kan du tjene ganske godt.

Det finnes noen ulemper når man lager videospillvideoer på YouTube til å tjene penger. Først og fremst er det mulig at videoene kommer i konflikt med opphavsretter. Generelt vil eksperter si at så lenge man inkluderer kommentarer i videoen følger du de fleste lovene og kan lovlig produsere videoer. YouTube tillater kun at man tjener penger hvis videoen inkluderer kommentarer steg for steg.

For å tjene penger med videoer på YouTube kan du bruke Google AdSense. Du kan registrere deg og lage en konto, og deretter kan tjenesten legge til annonser som spilles før videoene dine. Hvis noen trykker på annonsen vil du tjene penger. For å overført disse pengene må man først ha tjent et minimumsbeløp som Google oppdaterer ofte.

Twitch.tv er et annet sted du kan tjene penger med videospill. En nyere side, Twitch er dedikert kun til videospill og antall besøkende vokser hver måned. For å tjene penger på nettsiden må du fullføre et skjema og bli en partner. Deretter kan du kvalifisere for regelmessige betalinger basert på inntekter tjent fra videoene dine.

For å bli en bidragsyter må du møte noen krav satt av Twitch. Du må vise bevis på regelmessig publisering av videoer og du må ha en bra publikumstørrelse. Som et resultat må du vise videoer gratis på Twitch en stund for å bygge opp følgerantallet og et publikum før du søker.

Hvis du virkelig vil tjene penger med YouTube eller Twitch har videokvaliteten veldig mye å si. Selv om det er millioner av folk som ser på videospillvideoer og demonstrasjoner, er det tusenvis av gamere som lager slike videoer. Som et resultat må du produsere unikt innhold.

Kommentarer som er spesielt morsomme eller dyktige, demonstrasjoner som viser hemmeligheter og tips som få vet om og annet kreativt innhold vil hjelpe med å være unik i forhold til andre videoprodusenter og sette deg på riktig spor mot å tjene penger med videoer.

4. Test videospill profesjonelt

Før et videospill gis ut for salg må det bli testet for å sikre at det ikke har virus eller feil som kommer i veien for spilling. Grunnet at dette kan ta tusenvis av timer har videospillutgivere ansatt spesialiserte testere som kan spille spillet for dem.

Tjen penger på videospillVed å bli en slik tester kan du tjene en ganske grei tilleggsinntekt, men arbeidet kan være veldig vanskelig. Du må være veldig oppmerksom og observant på detaljer, og at du klarer å holde orden på virus og feil du finner. Som regel må testere jobbe under veldig stressende tidsfrister og må møte noen kvoter for antall problemer og feil og finner.

Videospilltestere tjener som regel mellom kr 142 000 og 215 000 per år. Testere som er veldig flinke og erfarne kan noen ganger tjene opptil 350 000 kr i året. Du trenger vanligvis ikke en akademisk grad eller erfaring for å søke om videospilltesting, men mange som har en bakgrunn i dataprogrammering, spilldesign, grafisk design og retninger relatert til videospillutvikling blir prioritert.

Verden av spilltesting kan være konkurransepreget siden mange synes at ideen med å bli betalt for å spille spill er tiltrekkende.

Før du søker jobb som spilltester er det viktig å vite om noen av ulempene med slike jobber. Timelønnen er ofte veldig lav i forhold til hvor mye arbeid som trengs til å finne antall feil som kreves.

Fordi arbeidet kan ta så lang tid klarer ikke spilltestere å ha fulltidsjobber i tillegg. Det er veldig lite jobbsikkerhet i industrien og det kan hende du har perioder der du ikke finner arbeid. Dette betyr at spilltesting ikke pleier å være et alternativ som den eneste inntekten din.

En tydelig fordel til hvorfor du bør tjene penger som en spilltester er at du kan arbeide hjemmefra. Det er ingen krav til hvor du befinner deg i veden og dette gjør jobben veldig attraktiv.

Hvis du vil lykkes som en videospilltester må du begynne jobben ved å tenke som en feilfinner enn i stedet for en gamer. Du vil sannsynligvis ikke nyte spillet på samme måten du har gjort med spill du har kjøpt selv.

I tillegg til profesjonell videospilltesting finnes det nettsider som tilbyr litt penger for å spille i løpet av kort tid. Du kan prøve en nettside som PlayerResearch.com som betaler et fast beløp for å spille et spill i 45 minutter og deretter svare på spørsmål eller gi tilbakemelding på opplevelsen.

5. Bli en e-sport konkurrent

Hvis du er ekspert når det gjelder videospill kan e-sport være noe for deg. I e-sport konkurranser kjemper toppspillere for kontanter alene eller som lag. Selv om mester e-sportspillere ikke tjener like mye som profesjonelle idrettsutøvere kan de som lykkes tjene en god del penger.

Ta for eksempel Jae Dong Lee, den mest vellykkede konkurrenten per i dag, som tjente over 4 millioner kr da han vant eller Marc Mangiacapra fra Storbritannia som tjente nesten 550 000 kr.

For å bli med i verden av konkurrerende e-sport er det best å begynne med lokale konkurranser. Du kan søke på nettet for å finne konkurranser som ligger nær deg. Disse har kanskje veldig små premier, men de lar deg se hva verden for konkurrerende gaming handler om. Noen konkurranser kan kvalifisere deg for større med store premier, og jo mer du konkurrerer, jo tryggere blir du og jo mer forberedt er du til å bli med i de større konkurransene.

Det å være en e-sport konkurrent kan også gi deg mer autoritet med videospillblogger, YouTube-kanaler eller Twitch-kontoer, noe som gir deg muligheten til å tjene mer gjennom andre medier mens du jobber mot vinnerpremier.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg.

Scroll to Top