Tjen penger på Younow

tjene penger raskt

Vanskelighetsgrad:

tjene penger på nett

Tidsinnsats:

tjene penger på nett

Inntjeningspotensiale:

tjene penger på nett

Gjennomsnittlig timelønn

kr.

Plusspenger Score:

Tekniske og kreative måter å tjene penger på Plusspenger.no

Tjen penger på Younow

Det kan være en fyr i 20-årene som sitter på soverommet sitt i morgenkåpen og snakker om alt eller ingenting. Fra tid til annen slutter han kanskje å snakke for å svare på innlegg som dukker opp på chatten i skjermen til høyre for videoen. Dette er YouNow. et nettsted der du rett og slett livestreamer livet ditt.

Det finnes også videoer med litt mer innhold, som for eksempel en kunstner som filmer mens han/hun tegner, mens seerne kan se på og stille spørsmål om teknikken personen bruker. Dette gjelder både skissetegning, maling, håndverker kunst og musikk med guider for ulike instrumenter og teknikker. Det er en fantastisk måte å tjene penger kombinert med jobb som frilanser!

Men de fleste mennesker du møter på YouNow tilbyr lite utover et lite innblikk i deres liv sammen med noen kommentarer.

Men hvorfor vil du dele livet ditt med andre på denne måten? La hele verden følge deg mens du kjører bil, spiser frokost, eller noe helt annet? Kanskje liker du rett og slett å dele livet ditt med andre. På den annen side, kanskje du er med på grunn av noen av fordelene som en del av dette opplegget.

Hvis mange nok mennesker velger å følge dine videoer over tid, kan du faktisk tjene penger på YouNow.

Det er ikke YouTube

Det første du kanskje legger merke til er at det er ikke det samme som å tjene penger på YouTube-videoer. Egentlig vil videoen aldri bli sett igjen.

På YouNow, livestreamer du. Ingen redigering eller nye opptak, du setter bare opp kameraet og begynner å streame.

Samtidig finner du ikke noe reklame på YouNow. Dette er et stort pluss for seerne, men for YouTubere er inntekter fra annonser avgjørende for deres inntjening. Så, hvordan kan du tjene penger med YouNow?

Du får tips. Hele inntekten på YouNow avhenger av tips og du har ikke lov til å spørre etter dem eller på noen måte oppmuntre til dem.

Nettstedet har valgt å ikke bruke reklamefinansiering for å fokusere mer på streamere.

Seerne får digitale mynter når de går inn på YouNow for å se videoer. De kan bruke disse myntene til å kjøpe “barer” de kan gi videre til streamere som tips. YouNow tar ca 30% av tipsene før du deler dem med streamere som “ekte” penger.

Hvor mye kan du tjene på YouNow?

Det er faktisk folk som kun lever av tips de mottar på YouNow. Tayser Abuhamdeh for eksempel, som er en tidligere lageransatt tjener så mye som tusen dollar for 45 minutter med streaming. Det er virkelig mulig å bli rik mens du holder på med dette! En annen streamer droppet jobben som foreleser på universitetet med en årslønn på 73000 dollar, når han forstod at hans inntekt fra YouNow kunne erstatte denne lønnen.

Som du sikkert forstår krever det ganske mange følgere og mye skjermtid for å tjene så mye penger. Abuhamdeh tjener tre ganger så mye på YouNow som han gjorde i sin tidligere jobb, han har 135.000 følgere og streamer noen ganger i timevis.

En annen måte å tjene penger på din YouNow er ved å bruke suksessen som et springbrett til noe større.

The New York Times spår at flere og flere skuespillere vil rekrutteres etter at de debuterer på ulike sosiale medier.
Duoen ‘Benny og Rafi Fin’ fikk sitt eget TV-show etter deres suksess på YouTube.

Flere og flere TV-reklamer benytter nå ulike hjemmevideoer.

Uansett hva du føler for ham, har du sannsynligvis glemt at Justin Bieber ble oppdaget på YouTube.

Selv om YouTube så langt har vært den vanligste plattformen for ulike stjerner, er det ikke utenkelig at YouNow snart også kan bidra med sin andel.

Hvordan kommer du i gang?

Opprett en gratis profil på YouNow, last ned appen og du er klar til å streame. For å tjene penger, må du derimot bli en YouNow Partner. Dette krever at du:
  • Streamer minst to ganger i uka
  • Har gjennomsnittlig 500 seere

Følg reglene:

  • Ikke skad deg selv eller andre
  •  Behold klærne på
  • Ikke noe hatprat eller mobbing
  • Aldri del din kontaktinformasjon
  • Aldri be om tips
  •  Respekter opphavsrett
  • Ikke kopier andre brukere

Kommer YouNow til å vare?

Hvis du har planer om å bli en Internettstjerne og tjene haugevis med penger, kan det være lurt å komme i gang nå.

I juni brukte seere mellom 1,5 og 2 millioner dollar på å dele ut digitale tips, hvorav nettstedet beholdt 30%. Likevel finner du ganske mange skeptikere som ikke tror denne modellen er levedyktig i det lange løp.

Noen skeptikere spår at på et tidspunkt vil YouNow bli tvunget til å gå over til reklamefinansiering tilsvarende det YouTube har. Hvis dette skjer, vil du fortsatt ha mulighet til å tjene penger fra hjemmet dit ved hjelp av reklameinntekter.

Hvis nettstedet fortsetter med dagens modell og seerne på et tidspunkt slutter å gi tips, vil nettstedet sannsynligvis stenge i løpet av få år.

Så tjen dine penger nå og gjør det de fleste andre YouNow streamerne gjør – behold YouTube-kontoen din for sikkerhets skyld.