Tjen penger på Younow

By 5. November 2015Tjene penge

Tjen penger på Younow

Nettverk:

Nettverk

Beskrivelse:

Beskrivelse

Inntjeningsmulighet:

Inntjeningsmulighet

Gjennomsnittlig timefortjeneste

0
kr.

Inntjeningsmulighet:

Tekniske og kreative måter å tjene penger på Plusspenger.no

Det kan være bare en fyr i 20-årene som sitter på soverommet sitt i en morgenkåpe og snakker om alt og ingenting. Fra tid til annen slutter han kanskje å snakke for å svare på innlegg som dukker opp på chat umiddelbart til høyre for videoen. Dette er YouNow. Et nettsted der du enkelt og greit livestreamer livet ditt.

Det finnes også videoer med litt mer innhold, som for eksempel en kunstner som filmer seg mens han/hun tegner, og dette mens seerne kan se på og stille spørsmål om teknikken personen bruker. Dette gjelder både skissetegning, maling, håndverker kunst og musikk med guider for ulike instrumenter og teknikker.

Tjen penger på Younow

Men de fleste mennesker du møter på YouNow tilbyr lite annet enn en liten titt inn i deres liv sammen med noen kommentarer.

Men hvorfor vil du ønske å dele livet ditt med andre på den måten? La verden se deg, mens du kjører bilen din, spiser frokost, eller noe helt annet? Kanskje liker du rett og slett å dele livet ditt med andre. På den annen side, kanskje du er med for fordelene som noen ganger er en del av opplegget.

Hvis mange mennesker velger å følge dine gjentagende videosesjoner, kan du faktisk tjene pengerpå YouNow.

Det er ikke YouTube

Det første du kanskje legger merke til er at det er ikke det samme som å lage YouTube-videoer. Egentlig vil videoen aldri bli sett igjen.

På YouNow, livestreamer du. Ingen redigering eller retakes, du bare sette opp kameraet og begynner å streame.

Samtidig vil du ikke finne reklame på YouNow. Dette er et stort pluss for seerne, men for YouTubere er inntekter fra annonser avgjørende for deres inntjening. Så, hvordan kan du tjene penger med YouNow?

Du får tips. Hele inntekten på YouNow avhenger tips, og du har ikke lov til å spørre etter dem eller på annen måte oppmuntre til dem.

Nettstedet har valgt å omgå reklame modell for å fokusere mer på streamere.

Seerne tjener digitale mynter når de aksesserer YouNow for å se videoer. De kan bruke disse myntene til å kjøpe barrer de kan gi videre til streamere som tips. YouNow tar ca 30% av tipsene før du deler dem med streamere som “ekte” penger.

Hvor mye kan du tjene på YouNow?

Det er faktisk folk som kun lever av tips de mottar på YouNow. Tayser Abuhamdeh, for eksempel, som er en tidligere lager ansatt, tjener så mye som tusen dollar for 45 minutter med streaming. En annen streamer droppet jobben som universitetslærer, med en årslønn på 73.000 dollar, da han innså at hans inntjening fra YouNow kunne erstatte denne lønnen.

Som du kan gjette, det krever ganske mange følgere og mye skjermtid til å tjene så mye penger. Abuhamdeh, som tjener tre ganger sin tidligere inntekt på YouNow har 135.000 følgere, og streamer noen ganger i timevis.

En annen måte å tjene penger på din YouNow er ved avtale å bruke suksessen til noe større.

The New York Times spår at en håndfull eller to av 2016-filmer vil ansette skuespillere som debuterer på ulike sosiale medier.

Duoen ‘Benny og Rafi Fin’ fikk sitt eget TV-show etter deres suksess på YouTube.

Flere og flere TV-reklamer benytter nå ulike hjemmevideoer.

Uansett hva du føler for ham, har du sannsynligvis glemt at Justin Bieber ble oppdaget på YouTube.

Selv om YouTube så langt har vært hovedgrobunn for ulike stjerner, er det ikke i det hele tatt utenkelig at YouNow snart kan bidra med sin andel.

Hvordan kommer du i gang

Opprett en gratis profil på YouNow, last ned appen, og du er klar til å streame.

For å tjene penger, derimot, må du bli en YouNow Partner. Dette krever at du:

  • Streamer minst to ganger i uka
  • Har gjennomsnittlig 500 seere

Følg reglene:

  • Ikke skad deg selv eller andre
  • Behold klærne på
  • Ingen hat-taler eller mobbing
  • Aldri del din kontaktinformasjon
  • Aldri be om tips
  • Respekter copyrights
  • Ikke kopier andre brukere

Kommer YouNow til å vare?

Hvis du har planer om å bli en Internett-stjerne og tjene hauger av penger, kan det være lurt å komme i gang nå.

I juni brukte seere mellom 1,5 og 2 millioner dollar på å dele ut digitale tips, hvorav stedet beholdt 30%. Likevel, du finner ganske mange skeptikere som ikke tror den modellen er levedyktig i det lange løp.

Noen skeptikere spår at på et tidspunkt vil YouNow bli tvunget til å gå over til reklamemodellen tilsvarende YouTube. Hvis dette skjer, vil du fortsatt ha mulighet til å tjene penger hjemmefra ved hjelp av reklameinntekter.

Hvis nettstedet fortsetter med dagens modell, og seerne slutter å gi tips på et tidspunkt, vil nettstedet sannsynligvis stenge i løpet av få år.

Så tjen penger nå, og gjør hva de fleste andre YouNow streamerne gjør – behold YouTube-kontoen din for sikkerhets skyld.

Hvem støtter det?

Mitt navn er Alf, og jeg har test pratisk talt alle metoder for å tjene penger online

Alf-jensen

Alf Jensen
Nettsted grunnlegger