Tjen penger på Google Adsense

Tjen penger på Google Adsense

Stadig flere mennesker ønsker å bli sin egen sjef og tjene ekstra penger ved å jobbe på nett. Det er mange fordeler ved å tjene penger på nett og jobbe hjemmefra istedenfor på et kontor, men for å få en god inntekt, må du finne pålitelige kilder til nettinntjening.

En av de beste måtene å tjene penger på nett er med Google AdSense. Mange mennesker har en god ekstrainntekt med Google AdSense, og det er også mulig å få inntekten som primærkilde for penger. For å lykkes med å tjene penger med Google AdSense, er det noen viktige ting du må vite. Denne guiden vil gi deg tips for å tjene penger på nett.

Alt om Google AdSense

Markedsføring på Internett har blitt nødvendig for bedrifters suksess på tvers av alle industrier og nisjer. En av de beste måtene for selskaper å promotere sine produkter og tjenester på nett er gjennom Google AdWords. Selskaper byr på visse stikkord i forsøk på at annonsene skal vises for mennesker som søker på nett etter det samme eller besøker ulike hjemmesider. Når annonsene blir vist, krever Google penger av markedsførerne.

For folk som ønsker å tjene penger på blogg, ha en hjemmeside, tjene penger på en YouTube-kanal, eller ha andre sider på nett,, er Google AdSense på samme måte som affiliate markedsføring, en måte å tjene penger på ditt medium. Når du registrerer deg for denne tjenesten, gir du Google tillatelse til å vise Google AdWords annonser sammen med ditt innhold. Mange entreprenører på nett tjener hundretusener i året på inntekt som inkluderer Google Adsense.

En av de største fordelene ved å bruke Google AdSense for å tjene penger på nett er at det er lett å få fortjeneste på det. Google er et seriøst selskap, og de er kjent for å betale i tide.

For å komme i gang med Google AdSense, må du registrere en gratis konto og ha en blogg eller YouTube kanal etablert. Google vil gå gjennom din kontoforespørsel, og så snart du er godkjent kan du lett integrere dine annonser til hjemmesiden. Google AdSense gjør resten, og viser annonser til dine blogglesere og besøkende. Når noen klikker på en av annonsene, får du en del av det Google får for klikket.

Ikke så fort!!

Når du lærer om Google AdSense for første gang, tror mange folk at de vil tjene penger ved å klikke på annonsene selv eller spørre folk om å klikke på dem. Dette er en sikker måte å bli sparket ut av Google AdSense sitt program. Google bruker høyt sofistikert programvare for å registrere aktivitet på sidene, videoene og bloggene utstyrt med Google AdSense. Programvaren kan skille ekte klikk fra de falske. Siden sporadiske klikk ikke går ubemerket, kan forsøk på å lure systemet få deg utestengt fra AdSense.

Hvor mye kan du tjene med Google AdSense?

Vår erfaring med AdSense er forskjellig. Først og fremst, vil du kanskje ikke tjene masse penger, siden det tar tid å bygge opp en portefølje av sider eller mediesamling for å få stort utbytte. Ved å bruke Google AdSense på flere steder, kan du lett tjene 1600 kroner eller mer hver måned.

Å gjøre deg klar for Google AdSense

Som tidligere nevnt, trenger du en hjemmeside eller YouTube konto etablert før du søker om Google AdSense. Hvis du ikke har det ennå, behøver du ikke bekymre deg. Å få en blogg eller annet media klart for Google AdSense er lett. Denne guiden vil lede deg gjennom noen av måtene, slik at du raskt kan bli klar for lansering, og kan bruke Google AdSense.

Alternativ 1: Lag en BlogSpot blogg.

BlogSpot er en plattform for å skape og drive blogger som er gratis å sette opp og bruke. Google driver BlogSpot plattformen, så det er veldig lett å integrere Google AdSense annonser inn i designet på bloggene skapt i systemet. Selv om du aldri har laget en hjemmeside før, kan du få en BlogSpot blogg lansert i løpet av ti minutter. Denne metoden er anbefalt for de som er helt nye når det kommer til å jobbe på Internett.

Her er noen tips for å gjøre suksess med BlogSpot:

1. Velg rett domenenavn.

BlogSpot tillater deg å skape et navn for bloggen, og du bør velge noe som er relatert til temaet på siden, og som er lett å huske og uttale. For å velge et domene, kan du bruke Namecheap, fordi de garanterer at det vil bli overlevert til deg med overlegen standarder for service og support. Deres primære mål er å bygge en kundefokusert atmosfære fylt med de lykkeligste kundene i galaksen.

2. Velg en nisje.

En webhost lar deg gjøre nettstedet ditt tilgjengelig for andre. Vi anbefaler Siteground å gjøre dette. Dette er et utmerket vertsfirma som gir deg sikker og kostnadseffektiv hosting. Du kan også kjøpe et domenenavn fra dem. Hvis du er nybegynner og bare vil ha grunnleggende hosting, kan du få mye her.

Hvis du er litt mer avansert og allerede har litt trafikk, kan du gå hit for å oppskalere hosting-tjenesten din.

3. Oppgrader med en mal.

En nettstedsbygger er nettopp det, den lar deg bygge nettstedet ditt. Du har ganske utvalg, og alle har fordeler eller ulemper. De vi anbefaler mest er:

4. Ha to viktige sider.

Alle BlogSpot blogger trenger en om oss side og en kontaktside. Inkluderer du disse sidene får siden din legitimitet, noe som kan hjelpe å få høyere rangering hos søkemotorene.

Alternativ 2: Lag en WordPress blogg.

Hvis du har erfaring med blogging eller å lage hjemmesider, kan en WordPress side for Google AdSense være den perfekte løsning for deg. WordPress er den mest populære bloggplattformen, og nesten en fjerdedel av alle nettsider er laget med den.

WordPress er litt mer kompleks enn Blogger, derfor er plattformen anbefalt for de som har litt mer erfaring. Siden gir deg tilgang til flere gratis maler, eksisterende widgets og verktøy som lar deg legge til funksjonalitet til din nettside, og flere muligheter til å gjøre den unik.

Det er mange gode oppskrifter på nett som vil hjelpe deg å bruke WordPress. Hvis du har god erfaring med data, kan du lære på veien, siden systemet er intuitivt og det er instruksjoner på skjermen for mange av sidene.

De mest populære WordPress-temaene er samlet i ElegantThemes, den ultimate visuelle sidebyggeren. Hvis du er interessert, kan du sjekke tilbudene deres på denne siden.

Du kan starte bloggen din og laste ned mange temaer gratis. Vi anbefaler imidlertid at du oppgraderer til et premiumtema som vil være en engangsavgift på $ 20 til $ 100. Elementor lar deg gjøre mye mer enn gratis, og ser vanligvis mye finere ut. Dette gjør det mer sannsynlig at leserne ønsker å bli på nettstedet ditt, komme tilbake igjen og kjøpe fra deg.

Hvis du heller bare vil lage en nettbutikk direkte, er det selvfølgelig alltid det alternativet. For det kan du bruke WooCommerce, en åpen kildekode for e-handel-plugin for WordPress. Den er designet for små til store online kjøpmenn.

Alternativ 3: Start en YouTube kanal

Hvis du ikke liker å skrive, kan du fortsatt tjene penger med Google AdSense. YouTube gjør det mulig å generere inntekt ved å vise Googleannonser i bannere på videoene. Du kan lage videoer innenfor et bredt spekter av emner, inkludert:

 • Produkt og serviceanmeldelser
 • Film og tv-anmeldelser
 • Videoblogging
 • Komedier og vitser
 • Lærerike videoer
 • Slik gjør du det og opplæringsvideoer
 • Videospilldemonstrasjoner
 • Animerte videoer
 • Musikkvideoer
 • Demonstrasjon av ferdigheter
 • Dyrevideoer

Når du har funnet en nisje, er du klar for å benytte YouTube. Du kan registrere en konto og starte din egen kanal gratis. Du kan ta opptak med mobilen eller webkamera, eller du kan kjøpe et opptaksprogram som Camtasia til å lage videoer på dataen.

Før du kan søke om en Google AdSense konto, må du produsere og laste opp minst fem til ti videoer. Kvaliteten på videoene har betydning. Du kan ikke laste opp ti videoer, som er noen sekunder lange, og forvente at din søknad vil bli godkjent. Etter at du har lastet opp fem til ti videoer, vent en uke eller mer før du søker.

Etter at du har opprettet eget nettsted

Den vanskeligste delen av å starte med Google AdSense er å få ditt nettsted i orden. Når du har det klart, er resten relativt lett. Før du går videre, er det viktig å merke seg at Google AdSense er selektive med hva slags nettsider de godkjenner. Hvis din side er halvferdig, har lite innhold eller er fylt med dårlig skriving eller spam, blir du kanskje ikke godkjent. 

Du trenger å vise at du har en side eller YouTube kanal som tilfører verdi til publikum. Vær sikker på at du har godt innhold før du søker, da sparer deg for problemer og frustrasjon. Når du er sikker på at bloggen din, siden din eller kanalen din er av god kvalitet og trolig vil imponere Google, er du klar for å gå videre.

Send inn din AdSense søknad

Når du er fornøyd med ditt nettinnhold, kan du søke om din Google AdSense konto. Du kan besøke Google AdSense sin hjemmeside og fullføre søknaden der. Vær sikker på at du tar deg god tid og svar ordentlig på alle spørsmålene.

Når du har levert inn din AdSense søknad, vil det ta noen dager for Google å vurdere din søknad og bestemme om den skal godkjennes eller ikke. I noen tilfeller kan det gå en uke eller mer før du hører noe. Hvis søknaden godkjennes, vil du ha mulighet til å bruke AdSense med en gang. Hvis ikke, behøver du ikke å bli demotivert. Det kan hende du må levere to eller flere søknader for å få godkjennelse. Gjør endringene Google anbefaler og søk igjen. Du kan søke på nett for å lære mer om hva som kan gjøre at Google avslår din konto.

Etter din AdSense godkjenning

Tjen penger på Google AdsenseNår du får beskjed fra Google om at din AdSense konto har blitt godkjent, kan du bare lene deg tilbake og se pengene rulle inn! Du må fortsette å gjøre arbeid for å maksimere profitt av å vise Googleannonser.

Det første du må gjøre er å installere Google AdSense på din blogg, hjemmeside eller YouTube kanal. Det er forskjellige måter å gjøre dette på, avhengig av hvilken plattform du benytter. Du kan sjekke hjelpeseksjonen på plattformen eller søke på nett etter steg for steg beskrivelser om hvordan du kan legge til Google AdSense.

Etter at du har installert Google AdSense, må du kanskje vente 24 til 48 timer før annonsene begynner å vises på din side eller video. Når du ser annonsene, er du klar for å promotere din side. Du kan bruke sosiale medier, kommunikasjonstjenester, andre folks blogger og mange andre metoder for å få trafikk til din side. Husk at for å tjene penger fra Google AdSense, må folk klikke på annonsene, og du må skaffe trafikk til din side eller videoer for at folk skal få en sjanse til å gjøre det.

Over tid må du fortsette å produsere godt kvalitetsinnhold, slik at besøkende fortsetter å gå inn på siden din og øker sjansen for klikk. Gjør det til et mål å poste nye videoer, bloggposter eller artikler minst en gang i uken, eller oftere om din timeplan tillater det. Hver gang du legger til noe nytt, promoter innholdet. Da vil du sakte se inntektene vokse hos din Google AdSense konto.

Scroll to Top