Tjen penger Ved å Søke på Nett

Tjen penger ved å søke på nett

Hvor mye tid bruker du på å søke på internett for å finne bakgrunnsinformasjon til ting for jobb eller for skole, for å handle, lære mer om firmaer i nærområdet ditt eller for å finne svar på spørsmål? Hva om du kunne tjene penger hver gang du fullfører et internettsøk?

Selv om det kan høres ut som en vill ide, er det faktisk mulig å tjene penger ved å søke på internett. Nei, du kan ikke tjene penger ved bare å skrive inn ting på Google og klikke på søkeknappen. For å tjene penger ved å søke online må du velge et betalt søkenettsted.

Betalte søkenettsteder er internett søkenettsteder som enten betaler deg kontant eller gir deg belønninger for internettsøkene dine. Hvert sted fungerer litt forskjellig, men ved å registrere deg for et og bruke det for hvert internettsøk, kan det hjelpe deg å tjene noen ekstra penger eller få noen gratis ting. 

Det er en god måte å starte og tjene penger på nett uten å gjøre noe som krever mer forpliktelse, som Instagram eller å tjene penger på en YouTube-kanal. Det er viktig å forstå at du ikke bare vil kunne bli rik ved å søke på internett. Når det er sagt, kan en konto hos et betalt søkenettsted tillate deg å tjene penger online eller motta ting som du vil kjøpe for å spare penger.

Her er de beste betalte søkenettstedene for å tjene penger ved å søke på internett:

SwagBucks er en søkeportal som belønner deg for internettsøk med Swag Bucks. Når du tjener nok gjennom SwagBucks, kan du veksle denne virtuelle valutaen med virkelige penger som settes inn på din PayPal konto eller du kan bytte dem mot varer fra SwagBucks.com butikken.

Pengebeløpet du får fra hvert online søk varierer. Du kan bli belønnet alt fra 8kr til 800kr når du klikker søk. I tillegg kan du fullføre spesielle tilbud og handle gjennom SwgBucks nettverket for å tjene mer Swag Bucks. Du kan også tjene penger ved å fylle ut betalte undersøkelser med SwagBucks. Hvis du kombinerer disse to forskjellige inntjeningsmetodene, bør du kunne tjene et brukbart beløp med penger hver måned, selv om det ikke kan måle seg med hva du vil tjene på å lære hva kryptovaluta er og hvordan du tjener penger på det.

ZoomBucks er veldig likt til Swagbucks, men det tillater deg å tjene penger raskt på noen få andre måter utenom å søke på internett. Du kan også tjene penger ved å fullføre undersøkelser, prøve nye spill og ved å se forskjellige videoer. En bra egenskap til ZoomBucks er at du kan ta ut penger fra kontoen med en gang du har tjent bare 650 poeng, som gir deg 40kr. Du får 150 gratis poeng ved å registrere en konto.

3. InteradMedia

InteradMedia betaler kontant via PayPal når du bruker portalen til å utføre virkelige online søk. Du kan ta ut penger med en gang du har tjent 200 kr ved å bruke portalen. Nettstedet betaler deg 0,008 kr hvert minutt du søker online. Resultatet er at denne portalen er best for personer som tilbringer mye tid for research på nett.

Scour er et nettsted som viser deg resultatene fra Bing, Google og Yahoo. Du får poeng for å bruke nettstedet og gjøre et søk og så tjener du flere poeng på å fortelle Scour hvilken site som ga deg best resultat.

Hver dag kan du tjene poeng for opptil 100 internettsøk, og typisk, får du rundt 3 poeng for hvert søk. Du kan også tjene en fjerdedel av antall poeng som noen av hva vennene dine som registrerer seg via din refererer link tjener. Det som er bra med Scour er at du kan tjene poeng raskt hvis du bruker mye tid til å søke. 6500 poeng gir deg en utbetaling på 200 kr, som du kan sette inn på din PayPal konto eller få sendt til deg i form av et Visa gavekort.

Blingo gir deg ikke poeng eller kontanter for hvert av søkene dine, som de andre nettstedene diskutert så langt, får du en sjanse til å vinne premier når du søker. Du kan bli med i trekningen opp til 25 ganger om dagen bare ved å utføre et søk. Omtrent en gang i timen velger nettstedet en vinner til å motta en tilfeldig premie som kinobilletter. Hovedgevinster, som en ny bil, tilbys av og til. For å opprette en konto må du være amerikansk statsborger og minst 13 år gammel.

Irazoo er et betalt søkenettsted som deler ut priser og poeng. Hver gang du søker blir du automatisk registrert for å vinne et Amazon gavekort. I tillegg, kan du tjene poeng for å vurdere nettsteder som dukker opp i søkeresultatene og for å skrive vurderinger om dem. Du får også poeng hver gang du refererer en ny medlem til nettstedet. Pluss, du vinner et Amazon gavekort hvis personen du refererer noen gang skulle være så heldig å vinne et.

Poeng som du tjener gjennom Irazoo kan byttes mot varer. De fleste premiene er elektroniske, som videospill konsoller og tilbehør, kameraer og MP3 spillere.

7. SupportingFriends

Tjen penger ved å søke på nettSupportingFriends er ikke et tradisjonelt betalt søkenettsted i forhold til at du ikke tjener penger for deg selv om du bruker det. Denne tjenesten fra Yahoo! gir deg muligheten til å tjene penger for venner eller familiemedlemmer som trenger finansiell støtte.

Nettstedet vil donere 50 prosent av omsetningen generert av søkene du utfører til personen du spesifiserer i 30 dager etter du registrerer kontoen. Du kan også velge å donere inntektene til et antall forskjellige veldedigheter.

8. Bing Rewards

Bing forsøker å øke sin markedsandel og ta brukere fra Google. Som et resultat av dette, tilbyr de regelmessig belønningsprogrammer som gir kontanter eller premier for å bruke Bing til å utføre forskjellige typer søk. Programmene endres regelmessig, så det er best å sjekke Bing og se hva som nå er tilgjengelig.

Scroll to Top