Tjen penger på T-Skjorter

Tjen penger på t-skjorter

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.
metric ninja ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad Lav
Høy

Tid

Tidsbruk Medium
Medium

Inntekt

Inntjening Medium
Medium

T-skjorter! Du kan aldri få for mange, ikke sant? Selv om du allerede har mange i skapet, må du bare ha en til når du ser en med bra tekst eller et unikt design.

Dette er årsaken til at t-skjorter kan bli en fin inntetskilde. Det er alltid etterspørsel, og det vil være lett å tjene penger på, hvis du vet hvordan du skal gjøre det og har gode, kreative ideer. Hvis du også ønsker å tjene penger på en YouTube-kanal, eller tjene penger på en blogg, kan t-skjorter være en fantastisk måte å profilere merkevaren din og gi følgerne dine merch de kan kjøpe.

Du ser kanskje for deg at du må investere i printingutstyr, ensfargede t-skjorter og lære deg grafisk design, men det er ikke nødvendig. Med Teespring, kan du gjøre dine ideer for t-skjorter om til penger som kan supplementere din inntekt. Les videre for å få tips til hvordan du kan tjene penger med Teespring.

Hvordan Teespring fungerer

Teespring er en side som gir deg mulighet til å selge t-skjorter uten at du får jobb med produksjon eller frakt. Du behøver ikke bekymre deg for lagerplass eller utstyr, og du kan faktisk starte en kampanje i løpet av mindre enn ti minutter.

Bare følg disse stegene:

1. Registrer deg for å få en Teespring konto

Det er lett å finne ut hvordan Teespring fungerer. Bare besøk siden og følg stegene for å starte din konto.

2. Lag ditt t-skjorte design

Det er lett å finne ut hvordan Teespring fungerer. Bare besøk siden og følg stegene for å starte din konto.

3. Velg stil for t-skjorten

Når du er ferdig med grafikken, kan du velge mellom flere alternative stiler, fra basic til mer eksklusive alternativer. Det er også et alternativ for å lage hettegensere.

4. Etabler dine kampanjeparameter

Finn ut hvor mye du ønsker å tjene med din kampanje. Så må du finne ut hvor mange t-skjorter du trenger å selge, og til hvilken pris for å oppnå det. Du kan produsere alt fra fem til ti t-skjorter. Desto større målet ditt er, jo mer penger vil du tjene på hver enkelt t-skjorte.

5. Skap et navn

Gi din kampanje en tittel som beskriver nøyaktig hva din t-skjorte er og som vil trekke til seg oppmerksomhet. Så kan du sette lengden på kampanjen fra 3 til 21 dager.

6. Nå kan du lansere din kampanje

Når din kampanje er i gang, kan folk gå til hjemmesiden og bestille t-skjorten. De vil ikke bli fakturert med mindre du har nok ordre til å oppnå ditt mål. Forutsatt at det blir en suksess, vil kundene faktureres i slutten av kampanjen og motta sin t-skjorte sju til ti dager senere, om de er lokalisert i USA.

7. Promoter din kampanje

For å sikre deg suksess med din kampanje, må du spre budskapet gjennom sosiale medier. Instagram er en ypperlig plattform for å tjene penger og promotere t-skjorter med grafikk. Du kan også fortelle det til venner og familie som vil være glad for å støtte deg. Du kan også sette opp en emailkampanje eller lage annonser.

8. Få pengene dine

Etter at en suksessrik kampanje er over, og dine kunders t-skjorter er sendt, vil Teespring sende fortjenesten til din PayPal konto.

Tjen penger på t-skjorter

Tips til hvordan du kan tjene penger med Teespring

For å være sikker på å få en suksessrik kampanje og øke dine sjanser for god profitt på nett, følg disse tipsene for å tjene penger på t-skjorter.:

1. Se hva som selger

Sjekk ut Teeview, seksjonen hos Teespring, som lar deg se de mest populære t-skjortene siste uken. Se hvilke typer t-skjorter som selger og få inspirasjon fra deres design. Vanligvis vil enklere t-skjorter gjøre det bedre enn mer avanserte, så du behøver ikke komme opp med noe nytenkende for å gjøre suksess.

2. Velg en nisje

Hvis du er involvert i en spesiell onlinegruppe, en lokal gruppe eller organisasjon, bør du vurdere å lage t-skjorter som appellerer til medlemmene. Å designe t-skjorter for en spesiell nisje vil gi deg en målgruppe å promotere t-skjortene til.

3. Følg popkulturen

Å gjøre dine t-skjorter aktuelle kan hjelpe til å øke salget. Følg med på Internett, populære tv-programmer, filmer og siste kjendisnytt. Gode ideer for t-skjorter finnes overalt.

4. Få hjelp av en profesjonell

Du kan designe din t-skjorte selv, men å få en grafisk designer til å lage en grafikk for deg kan hjelpe å sørge for at t-skjorten er stilig. Du kan finne en designer på frilanssider som Upwork eller Fiverr.

5. Gi dine kunder valg

Du ønsker ikke å gjøre det for vanskelig for kundene å bestemme seg, men å tilby mer enn en type t-skjorte eller variasjon i farger kan øke salg

6. Ha lave mål

Når du først starter, kan det være vanskelig å vite hvor suksessrik din kampanje vil bli. Husk at om du ikke oppnår ditt mål, vil du heller ikke tjene penger, så det er best å starte i det små kanskje med 50 t-skjorter eller mindre. Du bør også følge med på fremgangen underveis. Ikke vær redd for å senke målet ditt på slutten, hvis fremgangen ikke er bra nok for å få fullført kampanjen.

7. Kjøp annonser på Facebook

Annonser på Facebook er relativt rimelige, og kan hjelpe til med å skape gode resultater. Fordi du kan lage målrettede annonser gjennom Facebook, som for eksempel å spesifisere brukerinteresser, kan t-skjortene bli sett av hundrevis, tusenvis eller kanskje en million brukere som er villig til å kjøpe den. 

Når potensielle kunder ser en bra t-skjorte i feeden, vil Teespring gjøre det lett for dem å gjennomføre et kjøp, for å sikre bedre salg.

8. Nettverk med andre

Finn grupper på sosiale medier, startet av andre mennesker som selger t-skjorter på Teespring og lignende sider. Du kan tilegne deg verdifull innsikt og få gode tips fra andre suksessrike selgere. Selv om mennesker konkurrerer om salg på siden, er Teespring-samfunnet veldig imøtekommende. Du vil finne ut at det er mennesker i gruppene som ivrer etter å se deg lykkes.

9. Vær forberedt på å feile

Det er veldig vanlig at de første kampanjene hos Teespring kommer til kort for å nå målet. Hvis du ikke kommer i mål, prøv kampanjen igjen. Det som er viktig, er at du evaluerer hva du gjorde med din forrige, og prøver å forbedre det som gikk galt. Satte du høye mål? Er ikke t-skjorten tiltalende nok? Var det ikke nok alternativer, eller feilet du i å promotere t-skjorten effektivt? Gjør endringene du trenger og lanser igjen!

Andre sider som Teespring

Teespring er den mest kjente siden av denne typen, men det er andre sider som tillater deg å selge t-skjorter og andre gjenstander til andre uten at du må produsere dem selv.

Tjen penger på t-skjorter

Threadless er en designkonkurranse og t-skjortebutikk i ett. Hvis t-skjorten din blir valgt ut som ukens beste, får du 16000 kroner i premie og du vil få en provisjon på minst 20 prosent av inntektene nettstedet får for å selge din t-skjorte.

  • Zazzle

Med Zazzle kan du lage langt mer enn bare t-skjorter! Nettstedet lar deg sette grafikk på kaffekrus, klær, nøkkelringer og mange andre gjenstander, og du har fullstendig kontroll på provisjonen.

Designs by Humans har en søknadsprosess for å godkjenne nye designere. Når du er akseptert tjener du 24 kroner for hver t-skjorte du selger.

Med dette nettstedet, er det ingen kampanjer. Istedenfor setter Spreadshirt opp en butikk som tillater kundene å kjøpe ett og ett plagg fra deg. Du kan sette ditt eget kommisjonsbeløp, og stedet gjør det enkelt for deg å poste produkter på din egen hjemmeside, noe som er supert om du har din egen blogg eller fanside. Du kan aldri få for mange, ikke sant? Selv om du allerede har mange i skapet, må du bare ha en til når du ser en med bra tekst eller et unikt design.

Vi har gitt deg en rekke opsjoner angående dedikerte T-skjorte-selskaper, men hvis du føler at du bare kan lage dem selv og deretter sende dem over hele verden, fikk vi deg dekket også. Leter du etter en pålitelig og god dropshipping-tjeneste? Med Spocket kan du velge de beste produktene som skal selges fra tusenvis av dropshipping leverandører over hele verden.

Hvis du er mer interessert i å skape og selge dine egne egendefinerte t-skjorter, vil vi anbefale at du sjekker ut Printfulle, en lett utskrifts-på-frakt-forsendelses- og varehusservice.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top