Kjøpe Ripple: Din steg for Steg-Guide

kjøpe ripple

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Ripple, bedre kjent som XRP, er en av de fire mest populære kryptovalutaene som eksisterer i verden i dag. Hva er det egentlig, og hvorfor har det så høy etterspørsel? Hvorfor bør du lære å kjøpe Ripple i dag?

Her er en kjapp oversikt over hvordan du kjøper Ripple:

sett opp en lommebok på nett

Meld deg opp og sett opp en lommebok på nett

velg en tradingplattform

Velg en tradingplattform som du ønsker å kjøpe Ripple fra

bestem hvilken pris du er villig til å betale

Bestem hvilken pris du er villig til å betale for din Ripple basert på nåværende markedssats

vent på at transaksjonen aksepteres

Vent på at transaksjonen aksepteres av en selger

ripple

Ferdig, du er nå eier av litt Ripple!

I denne artikkelen går vi i detalj på og tar deg gjennom hvert steg, slik at du vil kunne kjøpe Ripple på egenhånd.

Hva er Ripple? Hva er XRP?

Ripple er et selskap fra San Francisco som fokuserer på betalingssystemer på tvers av grenser. Hovedmålet for Ripple er å effektivisere globale transaksjoner ved å bygge et nettverk med finansinstitusjoner verden over.

Derfor, i stedet for å vente 3-5 dager på en tradisjonell bankoverføring, kan Ripple eliminere ventetiden til bare noen få minutter eller sekunder.

Ripples kryptovaluta XRP ble så skapt. XRP ble lansert i 2012 og fungerer som en bro mellom to fiatvalutaer som overføres for betalinger på tvers av grenser.

Her er en tabell som gir deg gir en generell oversikt og egenskapene til Ripple:

EtableringsdatoJanuar 2012
ValutaXRP
BrukBetalinger på tvers av grenser
Total beholdning100 milliarder XRP
InflasjonsdyktigNei
Konsensusalgoritme“Proof of Correctness”
(PoC)
Transaksjonstid4 sekunder
ProgrammeringsspråkC/C++, JavaScript, Java, GO
MålgruppeFinansinstitusjoner
MinevennligNei

Gjennomgang: Hvordan kjøpe Ripple

I motsetning til hastverket for å tjene penger på Bitcoin, så jobber Ripple fremdeles for å bli mer tilgjengelig på markedet.

Den generelle prosedyren er likevel den samme når det gjelder å kjøpe Ripple i Norge: Opprett en lommebok og registrer deg på en vekslingsplattform for kryptovaluta som støtter Ripple.

Her er de detaljerte stegene:

divider
steg

Bestem hvor du skal oppbevare dine Ripple og sett opp en lommebok

Akkurat som med alle andre kryptovalutaer du ønsker å tjene penger på, må du først opprette en lommebok på nett for å oppbevare myntene dine. Noen lommebøker fungerer bedre for Bitcoin og Ethereum, mens andre er kompatible med XRP.

Her er noen alternativer for lommebøker som fungerer bra med Ripple:

gatehub
GateHub
exarpy
Exarpy
coinpayment
CoinPayments

GateHub og CoinPayments er lommebøker som kan oppbevare flere typer kryptovaluta, mens Exarpy kun oppbevarer Ripple.

Etter at du har satt opp din lommebok på nett, kan du flytte myntene dine til en programvare-lommebok eller en maskinvare-lommebok som ikke er tilkoblet internett for sikker oppbevaring. Hvis du skal lære å kjøpe Ripple som investering, er det høyst anbefalt å kjøpe eller laste ned en ikke-internettbasert lommebok. De fleste store ikke-internettbaserte lommebøkene og maskinvare-lommebøkene støtter Ripple.

Maskinvare-lommeboken Ledger Nano S er det mest anbefalte alternativet jamt over. Ikke bare er den fullstendig uavhengig av internett for å garantere sikkerheten til dine Ripple-mynter, men den har også flere sikkerhetsalternativer.

steg

Finn en tradingplattform å kjøpe Ripple fra

kjøpe ripple

Det er ikke mulig å mine Ripple slik en kan med andre populære kryptovalutaer. Det andre steget for å lære å kjøpe Ripple er å registrere deg på en vekslingsplattform.

Ripple er allment tilgjengelig på flere internasjonale tradingplattformer, slik som:

kraken
Kraken
bitstamp
BitStamp
coinone
CoinOne
bitso
BitSo

Dersom du bor i et land som har en foretrukket tradingplattform, kan det være bedre å benytte denne ettersom den vil være mer kompatibel med ditt lands valuta og bankkontoer.

De fleste tradingplattformer lar deg registrere deg gratis, men du kan ikke kjøpe eller selge noen kryptovalutaer før du har verifisert identiteten din. Dette er for å autentisere at brukerne faktisk er mennesker og ikke bare en bot. Det er også et tiltak for å forhindre at falske kontoer opprettes.

kjøpe ripple

Når du holder på å lære deg å kjøpe Ripple og en tradingplattform ikke spør etter ytterligere verifisering av identitet, kan det være en indikasjon på manglende legitimitet.

Når du registrerer deg, vil tradingplattformene spørre deg etter grunnleggende informasjon slik som navn, e-post og annet. For å verifisere identiteten din vil du bli spurt etter legitimasjon, i tillegg til et nytt bilde av deg sammen med navnet på plattformen og mulig med datoen skrevet ned på et papir ved siden av deg.

Så snart du kan fremlegge dette og kontoen din er verifisert, kan du kjøpe og selge Ripple.

Det kan være mulig å kjøpe Ripple (XRP) med fiatvaluta, men dette avhenger av tradingplattformen. Når du velger denne metoden for å kjøpe Ripple, kan du tilknytte et kredit- eller debetkort, en bankkonto eller en PayPal-konto. Derfra kan du kjøpe Ripple fra markedsplassen.

Du kan vanligvis også trade andre kryptovalutaer for Ripple, slik som Bitcoin og Ethereum.

Her er noen tips mens du lærer å kjøpe kryptovaluta på markedsplassen:

starte blogg tjene penger

Se på den nåværende markedsverdien

De fleste tradingplattformer har en oversikt over hver kryptovaluta. Dersom du søker opp Ripple, vil du finne en prisoversikt over hva Ripple blir solgt og kjøpt for minutt-for-minutt.

tjene penger på blogg

Vurder transaksjonskostnadene

Alle tradingplattformer vil kreve et transaksjonsgebyr. Som oftest kreves gebyret i kryptovaluta. Sørg derfor for å vite hva vekslingen faktisk koster.

Dersom transaksjonen for eksempel koster 0,06112367 BTC, ser dette kanskje ut som en overkommelig sum for at du skal kunne tjene penger på noe som antas å være et “lavt gebyr”. Virkeligheten er at med dagens markedsverdi i fiatvaluta koster transaksjonen 3710 kr per august 2018!

hvordan tjene penger på blogg

Spesifiser den høyeste prisen du er villig til å betale eller et prisområde du er villig til å betale innen

Du kan velge å gjøre to ting når du byr for å kjøpe eller selge:

hvordan tjene penger på blogg

Oppbevar valutaen din

Når du har lært å kjøpe Ripple og har fullført kjøpet ditt, bør du flytte kryptovalutaen din til en lommebok. Dersom du kun har en nettbasert lommebok til å begynne med, bør du vurdere å laste ned eller kjøpe en ikke-nettbasert lommebok eller en maskinvare-lommebok for å oppbevare dine Ripple trygt.

steg

Sørg for å oppbevar dine Ripple trygt

kjøpe ripple

Kryptovaluta er en av de morsomste metodene for å tjene penger på som vi diskuterer på PlussPenger og noe vi varmt anbefaler.

Likevel vil vi nevne en av de største utfordringene for enhver som lærer å kjøpe Ripple eller noen av de andre kryptovalutaene du kan kjøpe. Nemlig hvordan du oppbevarer dem trygt.

Mange selskaper rundt om i verden jobber hardt for å holde tradingplattformene og lommebøkene sine trygge. Her er noen ekstra tiltak du selv kan gjøre:

starte blogg tjene penger

Endre passordet ditt regelmessig

Sørg for å endre passordet ditt regelmessig. På denne måten sørger du for at kontoen din er trygg i forhold til innlogging. Det anbefales at du gjør dette hver måned.

tjene penger på blogg

Gå kun inn på lommeboken din og tradingplattformen når du er alene

Dette kan høres paranoid ut, men det er faktisk bare et ekstra sikkerhetstiltak for deg slik at ingen kikker over skulderen din. Ved å kun utføre transaksjoner hjemme, vil du minimere risikoen for at andre ser investeringsporteføljen din for kryptovaluta, passord og mer.

hvordan tjene penger på blogg

Benytt alle tilgjengelige sikkerhetstiltak

Dersom lommeboken og tradingplattformen tilbyr tofaktorautentisering, bruk det! På denne måten må du godkjenne eller avvise innloggingen fra mobilen din eller en annen PC dersom noen prøver å få tilgang til kontoen din.

Ja, det blir litt ekstra jobb for deg når du skal logge inn på kontoene dine, og det kan være litt brysomt, men det er et sikkerhetstiltak som absolutt er verdt å bruke.

hvordan tjene penger på blogg

Invester i en ikke-nettbasert lommebok eller en maskinvare-lommebok

Den største prioriteringen når du har kjøpt Ripple, er å flytte kryptovalutaen din bort fra internett. Det er 100 % verdt en liten investering i maskinvare eller programvare slik at du kan flytte eller sikkerhetskopiere dataene dine. Du unngår da at det blir borte, hacket eller stjålet på nett.

Lommebøker på nett jobber selvsagt hardt for å opprettholde sikkerheten, men om du kan få sinnsro i forhold til kryptovalutaen din med dette ekstra steget, er det absolutt verdt investeringen.

Merk deg også at de fleste ikke-nettbaserte lommebøkene og maskinvare-lommebøkene tilbyr et alternativ for gjenoppretting. Det betyr at dersom noe alvorlig skjer med PC-en eller maskinvare-lommeboken din, vil du kunne benytte gjenopprettingsalternativet for å få tilgang til kryptovalutaen din.

Et praktisk eksempel på hvorfor Ripple er fantastisk og hvordan du bruker det

kjøpe ripple

La oss si at jeg må betale et selskap 7 700 kr for å sende epler fra Polen. Jeg kunne sendt betalingen min i norske kroner via Ripples XRP til selskapet i Polen. De konverterer så XRP tilbake til polske zloty på få sekunder. Transaksjonsgebyret vil bli på 0,0007 XRP (juli 2018), noe som tilsvarer et svært lavt beløp i norske kroner.

Dersom jeg valgte å sende beløpet gjennom et selskap som Western Union, ville betalingen tatt mellom 3-5 dager å fullføre og kostet omtrent 650 kr for det samme beløpet i bankoverføring. Bankoverføringsgebyret er 250 000 x større, og hele prosessen tar mye lengre tid!

Noen siste tanker om XRP

XRP jobber for å revolusjonere og optimalisere et behov i dagens samfunn. Selv om Ripple ikke er like verdsatt på markedet som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, har det likevel begeistret investorer og selskaper verden over ved å forenkle prosessen med internasjonal trading.

Om du ønsker å utvide porteføljen din for kryptovaluta og lurer på om å lære å kjøpe Ripple er verdt investeringen, er svaret definitivt ja! Dens potensiale for å snu det internasjonale vekslingsmarkedet på hodet er svært spennende for mange, og om du har muligheten til å investere i Ripple nå, bør du absolutt gjøre det!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top

Ikke slit med økonomien. Finn en metode for å tjene penger, i dag.

Bli én av tusenvis som har endret livene sine ved å tjene penger på nett…

Over 15 forskjellige påviste og lønnsomme metoder.

siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?