Hvordan lage et rimeligere hjemmekontor

Hvordan lage et rimeligere hjemmekontor

Enten du er ansatt eller selvstendig næringsdrivende, er det mange fordeler ved å jobbe hjemmefra; men det er også noen ulemper. En av de største ulempene ved å jobbe hjemmefra er at du sannsynligvis selv er ansvarlig for alle kostnadene forbundet med å klargjøre hjemmekontoret. Det betyr at du muligens må investere i kontormøbler, kontorutstyr, datamaskin, programvare og andre ting du kan trenge for å få jobben gjort.

De gode nyhetene er at det er flere måter å lage et hjemmekontor som tillater deg å være både produktiv og komfortabel i løpet av dagen uten at du må bruke en formue på det. Ved å følge disse tipsene kan du få kjøpt det du trenger til en god pris slik at du kan sette opp et hjemmekontor hvor du kan trives uten at dette ruinerer deg.

1. Planlegg tidspunktet for innkjøpet

De fleste av oss handler ikke kontorartikler regelmessig, så du er antakeligvis ikke klar over at prisene på disse varene varierer gjennom året. Hvis du vet når du skal handle de forskjellige tingene du trenger til kontoret ditt, kan du få gode tilbud som vil redusere kostnadene ved å sette opp hjemmekontoret ditt.

For kontorrekvisita som blekk, papir, skrivesaker og liknende, er den beste tiden å kjøpe disse rett etter sommeren når skoler og universiteter starter opp igjen. Planlegg derfor innkjøp av disse artiklene når de er på tilbud.

For å kjøpe møbler til hjemmekontoret ditt, benytt deg av det årlige salget som ofte er i januar. Salget gir utsalgssteder mulighet til å få plass til nye modeller som lanseres fra produsentene i januar og februar og betyr ofte store prisavslag for kunder. Datamaskiner og programvare er ofte billigst i august, siden produsenter og utsalgssteder vanligvis reduserer prisene sine for å konkurrere om pengene fra studenter som er på vei tilbake til universitetet.

2. Benytt deg av gratis frakt fordelsprogrammer

Når du tjener penger hjemmefra, er innkjøp på nett ofte mye mer praktisk enn å dra rundt til butikkene, men fraktkostnader kan gjøre at kjøp av produkter fra nettbutikker blir dyrere. For å spare penger kan du benytte deg av fordelsprogrammer fra nettbutikker som lar deg få tilsendt alle produktene dine hjem gratis i tillegg til andre fordeler.
Noen av disse programmene inkluderer:

  • Staples Rewards. Dette fordelsprogrammet gir deg gratis frakt pluss 5 prosent av pengene du bruker tilbake i form av kuponger. I tillegg får du omtrent 16 kr i prisreduksjon når du kjøper resirkulerte blekkpatroner.
  • Quill.com. Med Quill.com, trenger du ikke bli med i et program for å få gratis frakt. Utsalgsstedet tilbyr gratis frakt på alle møbler og kontorrekvisita på ordrer på over 360 kr eller mer.
  • Amazon Prime. Hvis du handler mye på nett vil Amazon Prime gi deg mulighet til å få to-dagers levering gratis ved hvert kjøp. Du kan prøve det gratis i 30 dager og etter det er det en kostnad på omtrent 800 kr per år for medlemskapet. Dette høres kanskje dyrt ut, men hvis du handler fra nettstedet jevnlig, betaler det seg raskt.

3. Benytt deg av gratis programvare

Selv om de fleste velkjente programvarepakkene er dyre, finnes det gratis alternativer der ute som kan la deg utføre mange av de samme oppgavene. Du kan bruke Google DocsGoogle Sheets og Google Slides i stedet for Microsoft Office og bruke videotjenester som Google Hangouts og Skype. For å beskytte datamaskinen fra virus tilbyr Avast et bra, gratis antivirusprogram.

4. Motstå fristelsen til alltid å kjøpe i store kvanta

Hvordan lage et rimeligere hjemmekontorÅ kjøpe i store kvanta kan være lurt for ting du bruker mye av, men er mindre praktisk for andre ting. For eksempel vil det koste deg mye mer å kjøpe stifter i større kvanta enn å bare kjøpe en eske og det kan ta flere år før du jobber deg gjennom en hel stor eske. 

Pluss at du vil ha ulempen med å lagre alle disse stiftene på kontoret ditt, som betyr at du må kjøpe ekstra kontormøbler. Det er også en god ide å regne over det og finne ut om du faktisk får en god rabatt ved å kjøpe i større kvanta.

Enten du vil utforske bitcoin, tjene penger på siden med Instagram, tjene penger på bloggen, eller drive en annen form for bedrift, må hjemmekontoret ditt være funksjonelt. Det vil hjelpe deg å nå målene dine og du vil føle deg bra når du er der. Det betyr imidlertid ikke at det må koste mye penger. Hvis du vet hvor og hvordan du bør handle, kan du bygge et kontor som vil hjelpe deg å produsere fantastisk arbeid i flere år fremover.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top