De 20 vanligste hjemmejobbene

De 20 vanligste hjemmejobbene

Mange ønsker i dag å jobbe hjemmefra eller finne en jobb på nett. Undersøkelser viser at omtrent 40 prosent av den amerikanske arbeidsstyrken jobber hjemmefra, i alle fall deltid, et tall som forventes å øke.

En nylig utført undersøkelse fra GlobalWorkplaceAnalytics fant ut at antallet som jobber hjemmefra er økende i alle deler av arbeidslivet og har økt med 80 prosent fra 2005 til 2012. Den største veksten kan man se i statlige jobber, hvor stillinger som tillot hjemmejobbing økte med 122 prosent. Denne typen stillinger økte med 80 prosent i ideelle organisasjoner og med 70 prosent med vanlige selskaper, mens de i lokalpolitikken økte med 62 prosent i denne perioden.

Men hvem er det som jobber hjemmefra? Nettsiden FlexJobs, som hjelper folk å finne stillinger som lar dem å hjemmefra analyserte nylig stillingstitlene for tilgjengelige jobber for å finne ut hvilke jobbtitler som er mest vanlige blant de som jobber hjemmefra. Her er en liste over de 20 vanligste stillingstitlene, fra frilansjobber til de som jobber for selskaper og mer.

 1. Skribent
 2. Konsulent
 3. Kundeservicerepresentant eller kundeservicemedarbeider
 4. Salgsmedarbeider eller salgsrepresentant
 5. Ingeniør
 6. Kundeansvarlig eller kundekontakt
 7. Programvareutvikler eller webutvikler
 8. Saksansvarlig
 9. Medisinsk koder eller medisinsk kodespesialist
 10. Adjunkt professor
 11. Systemanalytiker
 12. Programansvarlig eller Prosjektleder
 13. UI Designer eller UX Designer
 14. Reisekonsulent
 15. Forsikringskonsulent
 16. Grafisk designer eller Spesialist innen grafisk design
 17. Oversettere
 18. SEO og markedsføringsassistent
 19. Direktør for forretningsutvikling
 20. Virtuell assistent

De 20 vanligste hjemmejobbeneNoen av disse er stillinger for nyutdannede som krever lite eller ingen erfaring, mens andre krever spesiell utdannelse. Noen krever universitetsutdanning, enten en bachelor eller mastergrad.

Disse jobbene betaler selvsagt mer enn de som bare krever at du har fullført videregående skole. Stillinger for hjemmejobbing finnes i de fleste bransjer. De vanligste jobbkategoriene for hjemmejobbing enten på heltid eller deltid er som følger:

 1. Helsebransjen
 2. Utdanning
 3. Salg
 4. Informasjonsteknologi
 5. Administrative områder

De fleste som jobber hjemmefra er selvstendig næringsdrivende eller uavhengige underleverandører, men jobbmuligheter med arbeidsgivere som involverer hjemmejobbing blir stadig vanligere. Du kan til og med starte ditt eget selskap hjemmefra, for eksempel innen trading med kryptovaluta.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top