6 måter du kan få det å Jobbe Hjemmefra til å Fungere

6 måter du kan få det å jobbe hjemmefra til å fungere

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

For mange virker det helt perfekt å kunne jobbe hjemmefra – – du kan sove lenger, beholde treningsbuksene dine på og treffe venner i løpet av ettermiddagen. Internett er full av annonser om arbeid som kan gjøres hjemmefra, noe som er ideelt for studenter som uten tvil trenger litt ekstra penger.

Dessverre er det vanskeligere enn du kanskje tror – vi i Plusspenger.no har samlet noen tips og triks om hvordan du får det til å fungere.

1. Finn den rette jobben

Du har bestemt deg for å jobbe hjemme, laget litt te, satt deg godt tilbake i stolen, nå er det bare en ting som mangler: Jobben.

Det er veldig viktig – og vi kan ikke si det tydelig nok – at du tar det på alvor. Å finne en jobb som du kan gjøre hjemmefra er akkurat det samme som å finne en vanlig jobb. Du må fylle ut profiler og skrive søknader og når du får en jobb vil du selvfølgelig også ha tidsfrister å rekke og krav å leve opp til. Arbeid og resultat går hånd i hånd, som med alt annet – hvis ikke du har tenkt å gjøre det skikkelig, ikke gjør det.

Hvis du fortsatt tror dette kan være noe for deg er det på tide å starte med jobbsøknaden din. Det finnes utallige sider for jobber på nettet, så det er bare å begynne.

Du kan også velge å søke etter frilansjobber, som ofte gir mer fleksibilitet og mer varierende arbeidsoppgaver. Les i så fall på Plusspenger.no – den store guiden for frilansere.

2. Ikke la deg lure

Uttrykket “for godt til å være sant” gjelder (nesten) alltid på internett, så vær forsiktig! Du kan glemme å få betalt 900 kroner per time, fordi det ikke finnes noen som er villige til å betale det – med mindre du er en spesialist innenfor et uvanlig område som trading med kryptovaluta.

Pass på å alltid gjøre litt research før du søker på en jobbannonse på nettet – akkurat som med enhver annen jobb. Forvent at du må gjøre et telefonintervju før du eventuelt får et jobbtilbud.

Du har sikkert hørt det mange ganger før, ikke stol blindt på noen – spesielt ikke noen du aldri har møtt. Det kan i verste fall resultere i at du gjør arbeid uten betaling, eller kanskje til og med taper penger.

3. Finn motivasjon

Det høres ikke så ille ut å ligge i sengen mens pengene ruller inn, men det krever mye viljestyrke å ikke bare snu seg og slumre videre.

Når du jobber hjemmefra er det ingen som ringer hvis du er sen. Det er heller ingen som passer på at ting blir gjort. Derfor er det helt opp til deg å holde deg motivert. Selv om romkompisene setter i gang en FIFA-turnering…

4. Unngå ensomhet

måter du kan få det å jobbe hjemmefra til å fungerePå samme måte som å jobbe hjemmefra kan være den mest sosiale jobben i verden ettersom du har tid til å møte venner for en øl på ettermiddagen, kan det også være den mest ensomme jobben i verden. Når du jobber hjemmefra kan du ikke klage på den nye sjefen ved vanndispenseren i pauserommet eller kaste papirfly til fyren i båsen ved siden av deg.

Når du jobber hjemmefra må du aktivt søke all slags sosial samhørighet, hvis ikke du ønsker å sitte alene hjemme hele dagen.

5. Ikke jobb for mye

Det kan lett være fristende å jobbe noen ekstra timer når du kan jobbe hjemme i sofaen. Men pass på at du ikke glemmer andre forpliktelser, som for eksempel hvis du har en engelskstil eller mattelekser som venter.

Ikke la muligheten til å tjene penger hjemmefra gå utover ditt faktiske fokus; dine studier. De fleste universiteter anbefaler at du som student ikke bør jobbe mer enn 15 timer per uke, hvis du også vil ha tid til studiene.

6. Bli vant til å arbeide selvstendig

Selv om de fleste bedrifter er flinke til å hjelpe deg med ditt arbeid og svare på spørsmål, bør du ikke forvente at de kan svare på dine e-poster klokken tre om natten.

På grunn av dette må du bli vant til det faktum at hjelp bare er tilgjengelig mellom 9 og 5 og derfor må du styre deg selv. En god idé er å lage en oversikt over det du ønsker å gjøre neste dag og se om det er noe du er i tvil om. På den måten kan du stille spørsmål om formiddagen og jobbe uforstyrret om kvelden, hvis det er da du jobber best.

Men det må sies at…

Å jobbe hjemmefra kan fungere meget bra! Hvis du fortsatt har troen på at dette er det rette for deg og du er innstilt på å finne den rette jobben – da har du en god mulighet til å få deg en god (kanskje den beste) jobb ved siden av studiene.

De åpenbare fordelene ved å jobbe hjemmefra er først og fremst at du ikke trenger å bruke mye penger på å reise til og fra jobben og du kan også jobbe når det passer deg. Det gir deg en utrolig fleksibilitet!

Men ikke bekymre deg hvis du har tatt skrekken av denne guiden! På Plusspenger.no har vi massevis av andre guider for hvordan du kan tjene litt ekstra lommepenger.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top