10 måter å tjene penger med Smarttelefonen din

måter å tjene penger med smarttelefonen din

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Visste du at det er mulig å tjene penger på internett uten i det hele tatt å bruke en datamaskin? Det er mulig å tjene penger ved bare å bruke smarttelefonen din. Du kan supplere inntekten din, ha litt ekstra penger til en spesiell anledning, spare for å ha en ekstra buffer eller for å dekke regninger. Mennesker over hele verden tjener “mobilpenger” gjennom ulike metoder, fra kryptovaluta-plattformer til betalte spørreundersøkelser og å tjene penger med YouTube

Du kan også komme i gang, det er ikke komplisert i det hele tatt. Les videre for å lære 10 forskjellige måter du kan tjene penger på nett med smarttelefonen din og gi deg selv sjansen til å føle på den økonomiske friheten som følger med det å ha noen ekstra kroner på kontoen.

1. Betalte spørreundersøkelser

Uten tvil er den beste metoden for å tjene penger på smarttelefonen å fylle på nettundersøkelser. Dine meninger er svært verdifulle for bedrifter, er de villige til å betale penger for dem. De gjør dette gjennom Betalte Survey portaler, som du kan registrere deg gratis og begynne å tjene penger veldig fort, bare for å dele dine tanker! 

Portaler vi anbefaler er:

yougov

Tjen 100 poeng velkomstbonus Umiddelbart!

Besøk side
isay

Tjen 35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
meningstorget

Giver omkring 10 kroner pr. spørreundersøkelse

Besøk side
toluna

Tjen mellom 20-35 kroner pr. spørreskjema!

Besøk side
mobrog

De betaler mellom 5 og 33 kroner for undersøkelsen

Besøk side

2. SwagBucks

Den første søkeportalen vi kan anbefale, er SwagBucks, som belønner deg for Internett-søk med Swag Bucks. Når du tjener nok av denne valutaen, kan du bytte den for ekte penger som overføres til PayPal-kontoen din, eller du kan bytte den for varer gjennom SwagBucks-butikken.

Mengden penger du lager fra hvert nettsøk varierer. Du kan belønnes hvor som helst fra 10 kr. til 850 kr. når du klikker på søk. I tillegg kan du fullføre spesialtilbud og handle gjennom SwagBucks nettverket for å tjene mer SwagBucks.

3. Pactapp

Håper du å komme i form og tjene penger også? Du kan gjøre begge deler med Pactapp. Med denne unike appen registrerer du deg og inngår en pakt om å trene jevnlig. Når du trener, forteller du appen hva du har gjort og hvor lenge du har trent. Når du har fullført din del av treningspakten gis du en liten økonomisk gevinst. 

Hvis du ikke følger treningsplanen din, får du en liten bot. Bøtene brukes til å betale brukerne som trener ii henhold til planen. Når du har tjent minst 40 kr, kan du overføre pengene til PayPal-kontoen din.

 Last ned appen her.

4. Locket

Locket betaler deg for å låse opp Android telefonen din! Applikasjonen plasserer reklamer på låseskjermen din. Når du slår på telefonen din, swiper du i en retning for å se på reklamen og en annen for å åpne telefonen din. En algoritme holder rede på hvor mange reklamer du ser på i løpet av en dag og betaler deg små beløp basert på hvor mange ganger du så på reklamene. Når du har tjent minst 80 kr fra denne appen, kan du overføre pengene til PayPal-kontoen din. Hvis du låser opp telefonen mange ganger hver dag kan du tjene gode penger ganske raskt.

Last ned appen her.

5. Receipt Hog

Firmaer trenger markedsundersøkelser for å gjøre det mulig å utvikle og markedsføre sine produkter på en mest mulig effektiv måte og en måte for firmaer å få informasjon om potensielle kunder er å undersøke deres kjøpevaner. Receipt Hog er en app for iOS og Android-telefoner som henter inn data om forbruksvaner ved å analysere informasjon funnet på kvitteringer. Du kan legge inn et bilde av en av dine kvitteringer opp til 20 ganger i måneden for kjøp du har gjort. Det kan være en kvittering fra en bensinstasjon, en matvarebutikk, et kjøpesenter, en kiosk eller en restaurant.

Når du laster opp en kvittering, betaler appen deg virtuelle mynter. Når du har 1000 mynter, kan du bytte ut myntene med 40kr i kontanter og overføre pengene til PayPal-kontoen din.

Last ned appen her.

6. Field Agent

Store kjeder trenger informasjon om hvordan produktene vises i butikkene og har avtaler med Field Agent for å få den informasjonen fra kunder. Target, Tyson og en rekke andre store kjeder bruker denne appen. Med en gang du har lastet ned appen til din smarttelefon, kan du utføre noen raske oppgaver når du besøker butikker. Du vil bli bedt om å dobbeltsjekke utstillingen, legge inn informasjon og ta bilder. Oppdragene betaler alt fra 24 til 95 kr og du kan overføre pengene du tjener på Field Agent til PayPal-kontoen din.

Last ned appen her.

ProfitFarmers: Den enkle måten å tjene penger på, på nett.
Vi har forsøkt dette selv, og resultatene?
22 250 kr i fortjeneste. Mindre enn 25 minutter brukt per dag.
Sjekk ut vår anmeldelsesvideo, for å finne ut hvordan du kan tjene penger
siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?
Bitcoin

7. PoshMark

PoshMark lar deg bytte inn klær som ikke lenger passer eller du aldri bruker i kontanter! Last ned appen og ta bilder av klær du vil selge. Legg inn en kort beskrivelse av plagget og det vil bli lagt til hos PoshMarks nettbutikk. Når noen kjøper plagget, får du 80 prosent av prisen fra butikken og så sender du plagget til kjøperen.

Last ned appen her.

8. Shop Kick

Shop Kick betaler deg for å besøke spesifikke butikker. Appen har partnere som Walmart, Old Navy og kjederestauranter over hele landet og betaler deg for å besøke lokalene. Du blir tildelt poeng som du kan bytte inn i kontanter og tjene ekstra poeng ved å skanne strekkoder med telefonen din og ved å få dine venner til å melde seg på Shop Kick. Poeng konverteres til kontanter og kan bli betalt direkte til ditt kredittkort for å redusere din månedlige regning eller sendt til PayPal-kontoen din.

Last ned appen her.

9. Easy Shift

Firmaer bruker Easy Shift for å finne ut om produktene deres selger i butikker over hele USA og bruker denne informasjonen for å bestemme om de skal fortsette å føre produktene i butikkene eller om de skal trekke dem tilbake. Hvis du laster ned Easy Shift til smarttelefonen din, kan du tjene penger på å besøke butikker i ditt nærområde og se etter spesifikke produkter. Så bruker du telefonen til å skanne strekkoder og legge inn prisen produktet selges for. Du kan tjene mellom 15 kr og 160 kr for hvert oppdrag og pengene betales direkte til deg via PayPal-kontoen din.

Last ned appen her.

10. My Likes

måter å tjene penger med smarttelefonen din

If hvis du jevnlig bruker sosiale medier på telefonen, er My Likes en bra app du kan tjene penger på. Denne appen lar deg delta i forskjellige reklamekampanjer og betaler deg for likes og delinger på kampanjerelaterte innlegg på Facebook, Twitter og andre sosiale medier. Folk med mange følgere kan tjene store beløp med My Likes.

Last ned appen her.

tjene penger på nett

Er det virkelig mulig å bli millionær ved hjelp av smarttelefonen? Du tjener kanskje ikke millioner, men du kan tjene penger for å supplere inntekten og leve mer komfortabelt.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top