5 Måter å Tjene Penger mens du Sover

5 måter å tjene penger mens du sover

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

De fleste av oss er oppdratt og opplært til at man ikke kan utrette noe mens man sover. Men det FINNES faktisk måter å tjene ekstra penger mens du sover. Plusspenger.no gir deg her noen få tips for å øke inntekten din uten stor innsats.

Beklageligvis finnes det ikke mange lovlige måter å tjene raske penger uten å gjøre noe. Og dette er heller ikke en guide som vil gjøre deg rik over natten. Det vi forteller deg om her er en såkalt passiv inntekt hvor du ikke er bundet av faste arbeidstider. Enten du velger å selge produkter på nett, tjene penger med en YouTube-kanal, eller lære om bitcoin så du kan begynne med trading, må du ikke glemme at det innebærer litt arbeid til å begynne med.

Plusspenger har valgt ut 5 måter du kan starte med for å tjene litt ekstra hjemmefra. Enten bare for prosjektets skyld, eller kanskje i oppstarten av din egen virksomhet.

1. Selg tilbehør

Websider, apper, uavhengige prosjekt og alt annet du kan komme på! Alle trenger ekstra tilbehør til produktene sine, enten i form av bilder, musikk, grafikk eller annet. Så hvis du har talent for fotografering, sang, voice-over, lage nettsider, skrive søte blogger som kan tjene penger, grafisk design eller annet, så er det bare å få det ut på markedet!

Hvordan du går frem: Det finnes mange nettsider hvor du kan legge ut dine tilbud, så ikke nøy deg med kun en annonse. Siden inntjeningen er ganske lav på disse sidene er det viktig at du registrerer deg på så mange som mulig hvis du vil tjene så mye som mulig. Det kan være en god ide å finne ut hva nøyaktig trendene er på disse nettsidene så du vet hvilket område som drar inn jobber.

Du behøver ikke være profesjonell for å tilby dine tjenester, du trenger bare å være litt kreativ og serviceinnstilt. Ditt utvalg kan være alt fra logoer, lyder, ikoner eller bannere: det er kun fantasien som begrenser deg!

Du kan prøve deg på følgende nettsider:

http://www.shutterstock.com : bilder, videoer, illustrasjoner og musikk

http://www.istockphoto.com : bilder, videoer, illustrasjoner og lyd.

http://www.dreamstime.com , https://en.fotolia.com , https://www.picfair.com : bilder

https://patternbank.com : tekstil design

https://creator.line.me/en/ : emojier

http://www.myfonts.com , http://www.myfonts.com : typografi

http://themeforest.net/become_an_author : Alt fra grafisk design to web temaer og musikk.

Hvis du har mer erfaring enn disse sidene tilsier, kan du alltids prøve deg på iTunes og soundcloud eller opprette ditt eget nettsted.

Vær klar over at noen av disse nettsidene krever at du sender inn informasjon som de bruker for å vurdere om de aksepterer deg som en selger på siden deres eller ikke. Ikke la det stoppe deg om du får avslag: det er mange andre sider der ute.

2. Skriv en e-bok

måter å tjene penger mens du sover

E-bøker er anslått å utkonkurrere fysiske bøker innen 2018, så om du har ferdigheter innen litteratur, er det definitivt verdt å vurdere digital litteratur.

Du kan starte med noveller, men om du ønsker å skrive for å tjene penger heller enn for kunsten, bør du undersøke hvilke temaer som selger best og prøve deg på disse. Husk at det ikke nødvendigvis trenger å være oppdiktet, det kan like gjerne være noe fra virkeligheten om alt mulig fra politikk til poker. Få orden på ideene dine, kanskje er det et område hvor spesielt DU er superskarp.

Du trenger ikke være et eksepsjonelt litterært geni for å publisere litteratur, alle som er kjent med 50 shades of greyvet det. I tillegg blir du bare bedre med trening, kanskje debuten din ikke blir en bestselger, men det burde definitivt ikke stoppe deg.

De fleste distributør-nettsider tar imot .doc dokumenter, men hvis du vil gjøre mer med utseende av boken din, kan du bruke siten http://sigil-ebook.com. På Amazon finner du verktøy for tegneserier og barnebøker.

Når du har laget et utkast med noe innhold, må du bruke en plattform som vil gi deg tilgang til distributør-nettsider. For å bruke Amazon, må du bruke nettsiden https://kdp.amazon.com, men for de fleste andre distributører kan du bruke nettstedet https://www.smashwords.com. Optimaliser salget ved å bruke begge nettstedene og på den måten nå så mange kjøpere som mulig.

Det er lett å få e-boken din ut på markedet. Det som derimot er verre, er å få folk til å finne boken din, så det er her det lønner seg å legge inn en ekstra innsats. Selv om de fleste kjenner uttrykket ”Ikke døm boken etter omslaget”, så er dette beklageligvis ikke tilfellet på internett. Invester derfor både tid og penger på å gi boken din et fint og profesjonelt omslag. Det er også viktig å bruke litt tid på introduksjonen; kan du eventuelt pirre potensielle leseres nysgjerrighet slik at de føler de må kjøpe boken din?

Det som selvsagt betyr mest for boken din er gode tilbakemeldinger. Ikke nøl med å be leseren om å gi en tilbakemelding for kommende lesere i slutten av boken.

3. Lag din egen app

måter å tjene penger mens du sover

Som med de de to første punktene behøver du ikke være profesjonell på området. Det er mye hjelp å få.

Hvis du ønsker å lage en app som på et eller annet vis ”gjør noe”, må du sannsynligvis alliere deg med noen som har kompetanse med programmering og dele overskuddet med den personen. Du kan også få hjelp fra nettsiden http://appinventor.mit.edu/explore/, hvor du rett og slett kan ”bygge” appen i stedet for å programmere den.

Om det er spill som er ditt interesseområde, er det mulig å lage profesjonelle apper nesten uten programmering. Det finne flere nettsider som kan hjelpe å designe og utvikle appen. Plusspenger anbefaler http://unity3d.com/unity, som er gratis og ganske brukervennlig. Når du har utviklet en app her er det mulig å publisere for IOS, Android og PC samtidig, noe som klart er en fordel hvis du vil nå et så stort publikum som mulig.

Det er flere måter man kan tjene penger på apper: enten kan du ta direkte betalt for dem, gjennom ekstra-kjøp i appen (ekstra liv, hjelp eller nivå) eller ved å ha reklamer. Husk at du må betale gebyr til de forskjellige sidene, så ikke alt av inntekter går rett i lomma.

Selv om du ikke trenger å være den største app-geeken hjelper det å ha et godt utvalg av enheter å jobbe fra, så du kan teste appene dine hele tiden. Om du ønsker å få en mer seriøs inntekt fra app-verden, bør du kanskje få et par av dem ut på markedet.

4. Affiliate markedsføring

måter å tjene penger mens du sover

Vil du ha en nettbutikk men har ikke noe å selge? Da kan du i stedet tjene noen kroner på å være mellommann mellom kjøper og selger.

Hvordan du går frem: Du legger inn spesielle lenker enten på nettsiden din eller via sosiale medier. Hver gang noen følger lenken din og kjøper noe på akkurat den nettsiden får du en liten andel av overskuddet. På denne måten trenger du ikke å tenke på lagring og frakt – alt det vil nettsiden ta seg av. Eneste jobben din er å reklamere for siden. 

Dette kan bli en bra virksomhet hvis du allerede har en nettside med mange besøkende og om du har mulighet til å lenke til nettsider uten at det blir opplagt reklame. På den måten vil du faktisk kunne tjene mer enn bare litt lommepenger, men det krever også at du investerer litt tid i prosjektet.

Det finnes mange nettsider som benytter affiliate markedsføring. Det er veldig lurt å bli medlem i et nettverk som kobler nettsider og affiliate selgere sammen, så det er lett for både deg og dem å få kontakt. En bra side å starte med er Netbooster.

Den mest ”elegante” måten å utføre affiliate markedsføring på er ved å vurdere alt du kjøper på nett og legge til en ”kjøp nå” lenke til slutt.

Se også:

5. Trykk

Sitter du med noen gode ideer for illustrasjoner eller morsomme sitat, er det mange muligheter for å tjene penger på trykk. Alt fra t-skjorter, hettegensere, sparkebukser for barn eller kjøkkenhåndklær.

En god side å starte på er http://www.cafepress.co.uk, som trykker på nesten hva som helst bare det har en tom overflate. Det finnes også mange andre bra sider og det eneste du trenger å gjøre er å lage en salgsprofil (hvor du selger gjennom den spesifikke siden) eller en butikkprofil (hvor du selger gjennom din egen nettside).

Det som gjelder i begge tilfellene er at alt du trenger å lage noen kule illustrasjoner, mens siden tar seg av trykket, lager og leveranse. Hver gang noen velger et av dine design, får du automatisk en liten del av overskuddet.

Sats på søte eller morsomme bilder eller sitater som kan brukes på et stort antall produkter. På denne måten får du mest ut av hver design.

De fleste av ideene listet ovenfor er gratis til å begynne med, men de fleste nettsidene tar betalt for at du bruker dem, eller gir deg kun en liten del av overskuddet per salg. Ta deg god tid og sjekk de forskjellige nettsidene så du finner akkurat den som funker best for deg.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top