Tjen penger på Musikk

Tjen penger på musikk

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.
metric ninja ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad Høy
Høy

Tid

Tidsbruk Medium
Medium

Inntekt

Inntjening Medium
Medium

Del din mening om ny musikk og tjen penger

Nettsiden Slicethepie.com tilbyr kontantbetaling for å anmelde ny musikk. Måten det fungerer på er at så fort du har registrert deg som bruker, får du tilgang til all slags ny musikk som bare venter på din personlige vurdering. Men det vil være nødvendig å gjøre en del skikkelig musikklytting for å kunne tjene raske penger.

Plusspenger.no sjekket ut siden i et forsøk på å finne ut av hvor mye man egentlig kan tjene på det, og hvordan man kan tjene mest mulig.

Hvordan Slicethepie virker

Så fort du har laget en profil, vil du bli bedt om å høre på et stykke musikk i minst 90 sekunder, rangere stykket på en skala fra 1 til 10 og deretter skrive en anmeldelse.

Så snart du har sendt inn din anmeldelse, gjennomgår Slicethepie anmeldelsen din og vurderer hvor mye betaling du skal få. Du tjener mer på bra anmeldelser, og de vil også gi deg høyere rangering i Slicethepie-systemet. Vi vil snart komme tilbake til definisjonen av «bra anmeldelser».

I tillegg har også siden en energibar som begrenser hvor mange anmeldelser du kan sende inn i løpet av en gitt tid. Hvis du går tom for energi, blir du tvunget til å ta en kort pause før du får lytte videre til neste musikkstykke.

I tillegg har også siden en energibar som begrenser hvor mange anmeldelser du kan sende inn i løpet av en gitt tid. Hvis du går tom for energi, blir du tvunget til å ta en kort pause før du får lytte videre til neste musikkstykke.

Det er superenkelt å tjene penger hjemmefra med Slicethepie. Likevel er det mye vanskeligere å tjene mange penger.

Hvor mye kan man tjene med Slicethepie?

Det er vanskelig å oppgi et eksakt beløp på hvor mye en bruker tjener, siden det kommer helt an på hvor mange anmeldelser man gir, og det kommer også an på kvaliteten på anmeldelsene. Det er vanskelig å finne en presis oversikt over hvor mye man kan tjene per anmeldelse, noe som utgjør mesteparten av kritikken mot nettsiden. Da Plusspenger.no testet ut siden, tjente vi enten 0.05 eller 0.06 dollar per anmeldelse, noe som utgjør en timelønn på rundt 50 cent.

Brukere blir rangert i nivåene gull, sølv eller bronse, og man skal visstnok tjene mer som gullmedlem. Selvsagt prøver de fleste brukerne å jobbe seg opp mot gullstatusen, der man kan tjene opptil 15 cents per anmeldelse. Uheldigvis er informasjonen om hvordan man kan klatre i rangeringen svært unnvikende. Det beste vi har klart å finne var «sende inn lange anmeldelser på velskrevet engelsk». Som bruker kan det være vanvittig frustrerende å ikke vite hva som kreves for å oppnå gullstatus, noe som også er en av hovedmanglene på siden.

Hvordan få mest mulig ut av Slicethepie

Tjen penger på musikkEnten du tjener 5, 6 eller 15 cents per anmeldelse, finnes det måter å optimalisere fortjenesten din på.

Mange brukere prøver å holde Slicethepie som et slags sideprosjekt, mens de egentlig holder på med andre ting. Da sitter de simpelthen og hører på musikk og noterer ned korte anmeldelser i slutten av hver sang. Dette er én måte å gjøre det på, men hvis du vil tjene mest mulig må du være 100% innstilt på jobben.

  • Ikke hold på med andre ting mens du anmelder. For å tjene så mye som mulig, må du anmelde så mange sanger som mulig. Det kan du bare gjøre hvis du er fokusert på oppgaven.
  • Begynn å skrive anmeldelsen din allerede når musikken starter. På denne måten vil du være klar til å sende inn anmeldelsen så fort de 90 sekundene er over.
  • Skriv raske anmeldelser ved å holde til en fast rutine. Skriv en setning om rytmen i stykket, en setning om det instrumentale, en setning om vokalen, og til slutt en setning om teksten i sangen. Så fort du har fylt ut denne «formelen», skriver du et par setninger om din personlige oppfatning, og legg kanskje til forslag om hvor denne musikken vil passe inn: som bakgrunnsmusikk, i reklame osv.
  • Aldri lytt lengre enn i 90 sekunder. For å være så effektiv som mulig, går du videre til neste stykke så fort du har lyttet i 90 sekunder.

Ved å benytte denne metoden, vil du kunne skrive 30-35 anmeldelser i timen (med mindre du går tom for energi), noe som, med gullrangering, vil gi deg en timelønn på rundt 4.5 dollar.

En annen måte å optimalisere fortjenestene på er å invitere venner til siden. For hver venn du rekrutterer, får du 15% av det de tjener den første måneden, og 10% av det de tjener etter den første måneden.

Er Slicethepie verdt tiden din?

Du kan ikke kalle Slicethepie en god side om du ønsker å tjene bra med penger. Selv om du får gullrangering, tjener du ikke mer enn noen få dollar i timen.

Likevel, hvis du er typen som elsker å oppdage ny musikk, dissekere den, og skrive anmeldelser, hvorfor ikke tjene litt penger mens du holder på?

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top