Tjen penger på Etsy

Tjen penger på Etsy

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.
metric ninja ikon

Vanskelighet

Vanskelighetsgrad-Medium
Medium

Tid

Tidsbru Lav
Medium

Inntekt

Inntjening Liten
Liten

Har du en lidenskap for antikviteter eller vintage mote? Bor det en kunstner i deg? Er håndtverk en hobby du elsker? Hvis svaret er ja på hvilket som helst av disse spørsmålene, og du vil skape deg en fantastisk jobb på nett, kan du tjene penger på Etsy!

Hvis du ikke er kjent med Etsy, er nettstedet en online markedsplass som er dedikert til antikviteter og vintage ting, kunst og håndtverk. Nettstedet er annerledes enn Ebay, på den måten at det fokuserer på vintage og antikke ting. Du kan se på det som en online kunst og håndtverksfestival. Siten er utrolig populær, trekker millioner av besøkende hver måned, så du har et veldig stort antall personer du potensielt kan tiltrekke som kunder. Gjør du det rett, kan du bli rik.

Med Etsy setter du opp din egen online butikk hvor du kan ta imot ordre fra kunder. Så fullfører du ordrene selv og mottar betaling gjennom PayPal eller gjennom en annen metode. Kostnadene for å bruke Etsy er relativt lave, og mange personer kan tjene en bra ekstrainntekt eller til og med en hovedinntekt ved å selge ting gjennom dette nettstedet. For å begynne å bruke Etsy og tjene penger online, følg disse enkle stegene

1. Bestem hva du vil selge

Det aller første du må gjøre er å bestemme akkurat hva du ønsker å selge på Etsy. For å få et inntrykk av hvilke typer ting som selger bra, bruk litt tid på å sjekke nettstedet.

Du kan manøvrere etter kategori for å få et inntrykk av alle de forskjellige typer av ting som folk selger. Det er egentlig ingen regler for hva som kan og ikke kan lykkes; så lenge det er en vintage eller hjemmelagd ting, passer det sannsynligvis for nettstedet. Du bør bare være sikker på at hva du enn selger er bra laget eller i god stand. Hvis du tilbyr kunst eller håndtverk, bør du også være sikker på at du er i stand til å lage klart tingene når du får salgene.

2. Åpne butikken din

Etter du har bestemt deg for hva du vil selge, er det på tide å sette opp butikken din. Start med å velge et navn som på et eller annet vis er relatert til hva du vil selge. Skriv så en profil for butikken din som ønsker folk velkommen til den og forklarer hva butikken er. Vær sikker på at innholdet ditt høres profesjonelt ut og er uten stavefeil og grammatiske feil. Fullfør så About Us-siden. Få kontakt med kunder ved å forklare hvem du er og hvordan du begynte å tilby din kunst og håndtverk eller hvordan du ble interessert i vintage ting.

3. Ta bilder

Tjen penger på EtsyDette er en av de viktigste tingene for å selge på Etsy, du må ha gode bilder av tingene du selger. Selv spesielt unike produkter selger ikke hvis de ikke ser tiltrekkende ut på nettstedet, noe som gjør at bilder er en ekstremt viktig del for å lykkes.

Du trenger ikke ha et fancy kamera for å ta gode bilder. Du kan bruke smarttelefonen for å få bra bilder hvis du følger noen tips

  • Bruk en enkel bakgrunn som ikke tar oppmerksomheten bort fra hva det er du selger. Hvitt er vanligvis det beste for de fleste ting, hvis du selger noe som glitrer eller skinner, prøv en sort bakgrunn.
  • Vær sikker på at bakgrunnen er den samme for alle bildene dine og bruk et forholdsvis likt oppsett for at butikken din skal få et helhetlig utseende.
  • Hvis du selger klær, få en modell til å prøve klærne eller bruk en utstillingsdukke for å vise plagget. Du må kanskje feste klærne med nåler for å få det til å passe fint.

Vis fotografier av små detaljer for å få frem hvor vakre tingene dine er. Bilder er også fantastiske for å fremme butikken din for å tjene penger på Instagram og andre sosiale medier.

4. Skriv en bra beskrivelse

Fotografier er veldig viktig, men de kan ikke fortelle kjøperne alt om produktene dine. Derfor trenger du en detaljert beskrivelse som forklarer alle egenskapene til produktet. Fortell kundene hva produktet er laget av. Beskriv ting som ikke kan sees på bildet. Vær sikker på å beskrive størrelsen nøyaktig, spesielt hvis du selger klær. Vær også sikker på å fortelle kundene hvor lang tid det vil ta for deg å lage produktene deres hvis du produserer produktene på etterspørsel i stedet for å ha dem på lager.

Hvis kundene kan tilpasse kjøpet sitt, vær sikker på å forklare alle tilpasningsvalgene og fortell kundene dine hvordan de skal be om de forskjellige tilpasningsegenskapene.

5. Sett en pris

Det siste steget for å selge et produkt er å bestemme hvor mye du selger det for. Det er en god ide å sjekke hva andre folk selger liknende produkter for, men du må også være sikker på at prisen er høy nok til å dekke kostnaden av å lage eller kjøpe produktet og gi deg en fortjeneste.

Husk at Etsy ikke tar noen betaling. Du betaler en bestemt avgift per produkt hver måned produktet vises på Etsy inntil det selger eller du fjerner det. Etsy tar også 3,5 prosent av salgsprisen for produktet, Hvis du gir kundene muligheten til å betale med PayPal, vil det bli en tilleggsavgift lagt til av PayPal.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top