Tenk over dette når du vil investere i kryptovaluta

investere i kryptovaluta

Kryptovaluta er noe de aller fleste har hørt om, enten på en positiv måte eller på en negativ måte. Og det er mange som velger å investere i kryptovaluta akkurat nå. Men hvordan finner du egentlig ut av om dette er noe for deg, og om det passer inn i din portefølje av aksjer. 

Det er noen ting som er viktige å tenke over, og de skal du få presentert her, sånn at du litt bedre kan ta stilling til om dette er noe som føles riktig for deg, din strategi og dine mål.

Det å investere er noe som mange har begynt med, og dette har ført til at det blir snakket mer om både økonomi og investeringer og det er noe som er virkelig positivt. Hvis tankene dine igjen og igjen kommer inn på tanken kjøp bitcoin, så kan det være verdt å sjekke ut. Og heldigvis for deg, så finnes det utallige muligheter for å finne masse kunnskap. Det er viktig å sette seg inn i det man trenger å vite, men det er ikke sånn at du må vite alt for å komme i gang eller ha en god opplevelse.

Det er nemlig mange som blir fanget i startgropa, fordi de ikke føler at de vet nok, men hvis du bare tenker over noen av de tingene under, så er du godt på vei. For du lærer masse av å bare komme i gang og av de prosessene du kommer til å gå igjennom, så ikke sitt på gjerdet for lenge heller.

Er kryptovaluta riktig for deg?

Det er mange forskjellige ting som er med på å avgjøre om kryptovaluta er noe som er rett for deg som investering eller ikke, men noen av de aller viktigste tingene er om man er ok med å invester i en svært volatil aksje. 

Dette betyr nemlig at man er nødt til å ha en rimelig høy toleranse for risiko, og is i magen når markedet går opp og ned – for med kryptovaluta er det noe man er nødt til å regne med. Kryptovaluta passer derfor aller best til de som har en relativt høy toleranse for risiko, og ikke blir slått ut av de mange svingvingene i markedet.

For det å sjekke utviklingen hver dag, er ikke noe som man kanskje burde gjøre, og når kursen svinger så kraftig er det mange som kan bli rimelig stresset av dette, og her nytter det ikke. For det å investere skal ikke være stress, for det finnes mange andre og ikke minst bedre aksjer for de som ikke liker å investere i en svært volatil aksje – og dette er helt vanlig og ikke minst veldig populært.

Scroll to Top