FAQ

Her kan du lese de oftest stilte spørsmålene. Og vi svarer dem så godt vi kan. Hvis du ikke kan finne svar på spørsmålene dine, send oss en e-post på kontaktsiden vår.

Det varierer mye avhengig av inntektsmetoden du bruker. For de beste inntjeningsmetodene vi har på siden er det mulig å tjene noen hundre danske kroner om dagen.

Nybegynner eller erfaren, det betyr ikke noe hvilken metode du bruker. Vi anbefaler å bruke vår best rangerte metode helt fra begynnelsen.

Den eneste metoden du kan tape penger på er vår favoritt, binære opsjoner. Men, dette er også den beste måten for å tjene penger online. Her er det viktigste at du bør ha råd til å tape pengene du bruker for å handle binære opsjoner.

Foreløpig tjener vi ikke penger på slikt som annonser. Men vi har planer om å ha reklamebannere på siden i fremtiden som kan bidra med noen penger.

Jeg antar det kommer an på hva du definerer som rik. Å bli millionær her vil antageligvis være å trekke det langt, men det er mulig å tjene noen hundre danske kroner ekstra hver dag.

Scroll to Top