Tjen penger på Instagram

By 5. November 2015Tjene penge

Tjen penger på Instagram

Nettverk:

Nettverk

Beskrivelse:

Beskrivelse

Inntjeningsmulighet:

Inntjeningsmulighet

Gjennomsnittlig timefortjeneste

0
kr.

Inntjeningsmulighet:

Glimrende og omfattende inntjeningsmetoder på Plusspenger.no

Det er flere måter å tjene penger på Instagram, men nøkkelen er å velge et bestemt fokusområde. I denne guiden kan du lære hvordan å tjene penger i modellindustrien. I dag er det ganske mange insta it-jenter der ute, men hvordan kan de skape en karriere med moteblogging? Ifølge Harpers Bazaar, bruker moteindustrien mer enn en milliard dollar årlig på sponsede Instagram innlegg.

Moteblogger Danielle Bernstein har mer enn en million følgere på Instagram. Den 22-år gamle amerikaneren bruker sin populære blogg We Wore What for å få sponsorer som betaler opp til 15.000 dollar for et enkelt innlegg.Tjen penger på Instagram

I denne guiden kan du lese mer om Danielle Bernsteins karriere, mens du får noen tips for hvordan du også kan få din del av sponsorkaka.

Årsinntekt for en moteblogger

I et intervju med Harper’s Bazaar, ble Bernstein spurte hvor mye hun har tjent på Instagram-innlegg det siste året. Selv om hun nektet å røpe det nøyaktige beløpet, innrømmet hun at det var et sekssifret beløp. Hun fortalte magasinet, “la oss bare si at det er mer enn jeg noen sinne hadde drømt om å tjene i en alder av 22.”

I tillegg, lønnen inkluderer ikke engang de ekstra fordelene som følger med livet som en moteblogger. Sammen med betaling for sponsede innlegg, får kjente bloggere med mange tilhengere ofte gratis klær og tilbehør fra merker som håper på å få litt publisitet.

Hvordan Bernstein lyktes stort

Danielle Bernstein legger ut bilder av alt fra bilder av henne iført jeans, t-skjorte, og en baseball cap på en baseballkamp, til en skjeggete mann i en åpen skjorte som sitter på en sofa. Hun publiserer regelmessig, og hennes modellinnlegg får masse oppmerksomhet. Hva er nøkkelen til hennes suksess?

Den viktigste faktoren for deg som instagrammer er antall følgere da motemerkene betaler for hver gang noen ser innlegget ditt.

En instagrammer med et par tusen til hundre tusen tilhengere kan tjene 500 til 5000 dollar per sponset innlegg. Ifølge Harper’s, når du kommer over 600.000 følgere, kan du tjene mellom 20.000 og 100.000 dollar per innlegg.

“Alt kan forhandles,” sa hun til Harper’s. Bernstein har ingenting imot å inngå eksklusivitetsavtaler med enkelte motemerker. For eksempel kan noen be om at ingen konkurrerende merker vises i samme innlegg. Dermed ville hun ikke kunnet la seg fotografere i en Nike topp med et par Adidas shorts. Andre merker kan be om at enkelte konkurrenter ikke vises på hennes nettsted en viss tid etter deres innlegg.

Dette kan være en god måte for merkevarer å få oppmerksomhet for deres klær og tilbehør uten distraksjoner fra konkurrenter. Samtidig hjelper det Bernstein å dra inn kontanter, ønsker de eksklusivitet, må de betale.

Når man forhandler komplekse avtaler med mange forskjellige kunder, kan det være en god idé å ha profesjonell støtte. Bernstein bruker modellbyrået Next Talent for å hjelpe henne med hennes virksomhet. Byrået hjelper henne med å finne kunder, presenterer sine priser, og forhandler avtaler in-house.

Når du har hjelp, er det lettere å fokusere på de tingene du gjør bra: presentere produkter og ta gode bilder med dem.

Hvordan kommer du i gang

Ditt Instagram er oppe, og du er klar til å motta gratis vareprøver og betaling for ulike innlegg. Men nøyaktig hvordan skal du komme i gang?

Finn en nisje

Det finnes allerede en hel masse bloggere der ute, og motemerker vil være representert der de har flest potensielle kjøpere. For å skille seg ut fra mengden, må du finne en nisje som har bredt nedslagsfelt.

Lav dit forarbejde! Hvis du gerne vil have noget seriøst ud af et marked, der allerede i den grad er rift om, er det måske bedre at gå efter en under-niche, der er knap så brugt. For eksempel er Instagram allerede proppet med beauty bloggere, men hvis du fokuserer på et underemne såsom negle, vil der være potentiale til at ramme en ny gruppe. Det svære er, at vælge en niche der er tilpas lille til at skabe noget unikt, der ikke bare forsvinder i mængden, men samtidig så stor, at der også vil være en målgruppe at gå efter. Kig dig omkring inden du binder dig til noget.


Skaff følgere

Som nevnt tidligere, er det viktig for din moteblogging business å ha mange følgere. Flere følgere betyr mer penger i lomma.

Men hvordan får du følgere? Å behandle din Instagram-konto som en bedrift er løsningen! Lag en tidsplan for når du skal legge ut innlegg og sørg for at du holder deg til den. Du må publisere regelmessig, og innleggene dine må være noe folk ønsker å se.

Det er essensielt at du tar skikkelige bilder, spesielt hvis du til slutt ønsker å tiltrekke deg sponsorer. Hvis du tar fantastiske bilder, er motemerkene mye mer interessert i å bli representert av deg, enn de er om du tar kjedelige eller uskarpe bilder. Opplagt, men viktig likevel.

Ta tiltalende og spennende bilder som treffer dine følgere.


Lei et byrå

Hvis du klarer å jobbe deg oppover mot toppen av Instagram-kjeden, vil du trenge noen til å hjelpe deg med å finne kunder, forhandle og ta seg av jussen som blir en del av bedriften. Spesielt i moteverdenen er det viktig å ha noen bak deg. Prøv å finne et byrå som jobber for dine interesser for å hjelpe deg å utvide virksomheten.


Få oppmerksomhet av pressen

Jo mer oppmerksomhet du kan oppnå, jo bedre er sjansene dine for å få tilhengere, og dermed blir det mer attraktivt for potensielle sponsorer. Hvis du kan finne på måter for å få oppmerksomhet av pressen (hvis du har penger, kan du gjøre noe sånt som å sponse et veldedighetsarrangement), så gjør det! Hvis du blir kontaktet for et intervju, bør du selvsagt være tilgjengelig.

Du bør heller ikke være redd for å ta initiativ til å kontakte journalister da de er alltid på jakt etter nye historier.

Å etablere en bedrift SEKever tid og arbeid, så bare sett i gang!

Hvem støtter det?

Mitt navn er Alf, og jeg har test pratisk talt alle metoder for å tjene penger online

Alf-jensen

Alf Jensen
Nettsted grunnlegger