Hvordan tjene penger på Bitcoin

hvordan tjene penger fort

Vanskelighetsgrad:

tjene penger på nett

Tidsinnsats:

tjene penger på nett

Inntjeningspotensiale:

tjene penger på nett

Gjennomsnittlig timefortjeneste

Plusspenger score:

Se hvordan David bruker et gratis Bitcoin trading-system for å tjene 1110€ på 24 timer

Bitcoin… Den digitale valutaen som har gjort vanlige folk til millionærer – PlussPengers #1 måte å tjene penger på i 2020

Bitcoins har vært et hett tema de siste månedene. For mange er Bitcoin-trading en måte å tjene en jevn passiv inntekt på inntil €5000 per uke på! Les videre og lær akkurat hvordan du kan gjøre det samme!

Se videoene og få med deg:

  • 0.00 - 0.59 - Hvordan tradingsystemet til Bitcoin virker
  • 1.00 - 1.27 - Hvor mye penger du kan tjene på 24 timer
  • 1.28 - 4.28 - Hvordan du registrerer deg og kommer i gang
  • 4.29 - 5.34 - Hvordan du setter opp systemet for maksimal fortjeneste
  • 5.36 - Slutt - David viser hvor mye penger han tjente (1110€ på 24 timer)

Som du kan se, er det enkelt å bruke krypto roboten og det tar ikke mer enn 10 minutter å komme i gang. Det handler om å ta sjansen mens du kan!

Husk at det er 100% gratis og at trading-systemet kun tar 1% av pengene du tjener!

Kommentarer:​

tjene penger på nett

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye penger kan jeg forvente å tjene?

Med en investering på bare €250 har David tjent €800+ hver dag med dette trading-systemet. Du kan regne med å tjene det samme uten noe særlig arbeid.

Hvor mye tid må jeg bruke?

Du bruker 10 – 15 min. på å registrere deg på systemet og for å sette inn ditt første innskudd. Etter det vil softwaren håndtere handlene dine og du vil bare måtte bruke rundt 20 min. daglig.

Hvor mye koster trading-systemet?

Ingenting! Trading-systemet er 100% gratis å bruke. Men, for hver trade det utfører tar det 1% av profitten (Og bare av profitten). Det er på denne måten at tilbyderen av trading-systemet tjener penger, og er bare rettferdig etter vår mening.

Hva får Plusspenegr.no ut av å markedsføre dette?

Vi får €10 verdi i Bitcoin for hver person som registrerer seg på systemet. Men hovedgrunnen er å få fornøyde besøkende på nettstedet vårt som alle tjener penger!
Dette er en ny inntjeningsmetode, men vi har allerede mer enn 10 personer som kommer tilbake til oss etter at de registrerte seg på systemet. Hver eneste person som har brukt systemet har tjent inn deres opprinnelige investering mer enn 25 ganger innen den første uken. Det er mer enn €6000 hvis du investerer €250. Du kan selv se på Facebook-kommentarene nedenfor og se hva folk sier. Du kan også se på vurderingene av systemet lenger nede på denne siden.

Er det noen gebyrer? Må jeg betale noe?

Nei, det er ingen gebyrer og du må ikke betale noe. Når du registrerer deg for trading-systemet vil du bli bedt om å sette inn et innskudd på min. €250. Disse pengene blir automatisk satt inn på din egen trading-konto. Disse pengene er fortsatt dine og du kan når som helst overføre dem tilbake til bank-kontoen din. Du kan se videoen nedenfor for å se hvordan du tar ut pengene dine.

tjene penger på nett

Hvordan er det mulig for trading-systemet å tjene penger

*Merk: Trading-systemet er 100% gratis, men vil koste deg 1% av overskuddet du tjener. Hvis du tjener 1000€ så vil du ende opp med €990.

Trading-systemet monitorerer konstant prisen på Bitcoin og andre krypto-valutaer på 22 forskjellige handels-plattformer 24/7. Systemer benytter seg av det faktum at prisene på Bitcoin og andre kryptovalutaer varierer fra handelsplattform til handelsplattform. Forskjellen i pris gjør at du kan tjene mye penger!

For eksempel kan du kjøpe for 10€ på plattform A mens du samtidig kan selge samme coin på plattform B for 10, €1. Hvis du hadde kjøpt for 100€ i kryptovaluta på trading-system A, kunne du selge samme coins på trading-plattform B. Du ville derfor ha tjent €1.

Du tenker kanskje, €1 hmm. det er ingenting Og ja, det høres ikke ut som mye penger, men siden trading-systemet utfører denne typen trading automatisk og med fler enn 20 handler per minutt, så vil du raskt tjene mye penger!

20 handler per minutt. med €1 tjent per trade er på 1 time = €1200 (Utregning 20 x 60 = 1200). Nå, DET høres ut som gode penger!

Trading-systemet steg-for-steg:

  1. Trading-systemet monitorerer prisen på Bitcoin og andre kryptovalutaer på 22 forskjellige trading-plattformer 24/7
  2. Når trading-systemet ser at trading-plattform X selger en Bitcoin/kryptovaluta for en lavere pris enn plattform Y kjøper det for, så utføres en trade i samme øyeblikk.
  3. Trading-systemet kjøper Bitcoin/kryptovaluta billig på plattform X og selger til høyere pris på plattform Y.
  4. Systemet har utført en lønnsom handel for deg og pengene du har tjent på handelen plasseres på trading-kontoen umiddelbart.

Disse handlene utføres kun når prisene på kryptovaluta varierer mer enn 1% på to forskjellige plattformer.

Husk at systemet er 100% gratis, og kun trækker 1% af de penge som du tjener.

tjene penger på nett

God informasjon om Bitcoin

Hvis du i 2011 hadde bestemt deg for at du ville plassere €5 i å kjøpe Bitcoins, så ville du i dag eid rundt €4,4 millioner! Du ville ha vært en multimillionær bare ved å ha valgt å plassere pengene på riktig ting. Ingen arbeid kreves!

Du kan lett få følelsen av at du er for sent ute i dette spillet, men ta vårt ord på det, det er du ikke, det finnes en måte å ta igjen disse Bitcoin-millionærene på måneder!

I henhold til flere statistikk-institutter er det kun 2% amerikanere som eier Bitcoins eller annen digital valuta per i dag. USA er vanligvis kjappere til å hoppe på trendene enn oss nordmenn, og her i Norge er mindre enn 1% involvert i Bitcoin!

Som du kanskje vet i forhold til alle investeringsmuligheter, så må man være med på leken tidlig hvis man skal virkelig skal kunne tjene penger. Så, gratulerer, du har en sjanse til å endre livet ditt i dag ved å ta grep!

Hva er Bitcoin?

Bitcoin er en digital valuta, også kalt kryptovaluta, som ble utviklet under pseudonymet Satoshi. Nakamoto i 2018. Den er tilsvarende andre valutaer, som dollar eller euro, i forhold til at den kan brukes til å kjøpe eller selge mellom alle som godtar Bitcoin som et betalingsmiddel. Men den ble laget slik at den er uavhengig av en sentral autoritet eller stat som gjør at den stikker seg ut fra andre valutaer.

Hvorfor Bitcoin?

Den er desentralisert slik at banker og statlige institusjoner ikke har noen kontroll over verdien til Bitcoin.

I tillegg, på grunn av protokollene, så snart en transaksjon er registrert på det tilhørende nettverket, så kan den ikke bli endret. Transaksjonshistorien kan ikke bli klusset med, noe som gjør Bitcoin til et sikrere valg.

Den er også fleksibel. Den har blitt laget slik at man kan handle med mikrotransaksjoner av Bitcoin. Det betyr at man ikke trenger å handle med en Bitcoin, men man kan handle med 0,0000001. Bitcoin hvis han eller hun ønsker det. Dette gir Bitcoin en fleksibilitet som tradisjonelle valutaer rett og slett ikke kan tilby.

Til sist, Bitcoin vil kun produsere maksimalt 21 millioner coins.  I dag kjøper mange Bitcoin som en investering på grunn av den økende verdien. Teoretisk sett, hvis man bestemte seg i 2011 for å investere €5 til kjøp av Bitcoins, så ville man i dag eie rundt €4,4 millioner!  Som en investor gjør dette Bitcoin veldig attraktiv hvis forespørselen etter Bitcoin øker mens tilbudet forblir det samme.

Hva er fremtiden for Bitcoin?

På grunn av det begrensede tilbudet regner mange Bitcoin som den neste store investeringen for fremtiden. Man kan ta ut cash fra dette, og hvis investert smart, så kan man få overskudd!

Ideelt er målet at man ønsker at kryptovaluta, som Bitcoin, skal være pengenes fremtid. Noen store aktører, som Bill Gates, mener at ‘fremtiden for penger er digital valuta’ på grunn av at utviklingen i teknologi endrer hvordan vi kjøper og selger ting. Enda viktigere er det at siden Bitcoin ikke eies av noen, så kan ingen sentral autoritet manipulere valutaens verdi. Den forblir alltid det samme, det vil si en attraktiv funksjon for mange.

Så om Bitcoin er fremtidens penger eller ikke, eller en investering, så er tiden inne for å begynne å se på og kjøpe Bitcoin!  Hvem vet, kanskje kan du bruke Bitcoin som din valgte valuta neste gang du kjøper noe!

Husk at systemet er 100% gratis, og kun trækker 1% af de penge som du tjener.

tjene penger på nett
Scroll to Top