Tjen penger på Fiverr

tjene penger på nett

Vanskelighetsgrad:

tjene penger på nett

Tidsinnsats:

tjene penger på nett

Inntjeningspotensiale:

tjene penger på nett

Gjennomsnittlig timeløn

kr.

Plusspenger Score:

Morsomme inntekter på Plusspenger.no

Fiverr er en markedsplass på nett for småjobber og tjenester (gigs) som kan bli utført av vanlige mennesker som jobber hjemmefra. Fiverr har vært gjennom en stor utvikling og tilbyr nå mer enn 1,9 mill. jobber og mer enn 4.000 nye oppdrag fordelt på mer enn 120 kategorier.

Tjen penger på nett på Fiverr.com

Hensikten med Fiverr er å føre sammen selgere og kjøpere av småjobber og tjenester, og å hjelpe deg til å få frilanserjobber enkelt.

I utgangspunktet koster en tjeneste $5 på Fiverr, men det er ikke uvanlig for kjøpere å bestille ‘ekstra gigs’.

Selv om prisen for gigs vanligvis er $5, blir mer enn halvparten av jobbene på Fiverr solgt for mellom $10 og $100. Årsaken til det er det økende salget av ‘Premium gigs’ der du kan tjene så mye som $500 per gig. Fiverr er kanskje ikke den beste plassen for å bli millionær, men du kan helt klart tjene til livets opphold eller bare tjene litt ekstra lommepenger.

På Fiverr blir alle oppdrag omtalt som ‘gigs’ og du kan finne all slags kreative og morsomme gigs fra selgere over hele verden.

På Fiverr selges alle mulige tjenester innenfor grafisk designarbeid, promotering av bedriften din, nettsamfunn, annonseringmorsomme videoeroversetting og skrivejobber. Et kreativt sinn er definitivt en stor fordel. Man kan få noen til å lage en video der navnet ditt er skrevet i skjell på stranda, eller noen kan holde et skilt med bedriftsnavnet ditt på mens de hopper i fallskjerm.

Mens man blar gjennom de forskjellige annonsene blir det fort klart hvor stor variasjon det er innenfor tjenestene folk tilbyr på Fiverr. Det beste med Fiverr? – Alle kan registrere seg og begynne å tilby sine egne småjobber.

Det er ganske lett å komme i gang med å tjene penge på Fiverr. Nedenfor kan du se hvilke trinn du må gå gjennom for å begynne å tjene penger.

  • Find det riktige gig for deg
  • Registrer deg via www.fiverr.com.
  • Lag en salgsvideo/innlegg som kalles et gig.
  • Tjen penger på ditt gig

Mens du funderer over den rette tjenesten du kan tilby på Fiverr, kan du se på hva andre selgere gjør og hvordan de annonserer for å oppnå suksess. Fiverr lar deg sortere gigs etter ‘mest populær’ og ‘bestselgende’ og dette bør gi deg en pekepinn på hvilke tjenester som er mest etterspurt og du kan også plukke opp idéer til din egen tjeneste.

Når du blar gjennom andres annonser på Fiverr, ser du raskt at noen profilbilder er mye bedre enn andre. Velg et bilde som skiller seg ut og se gjerne på andres profiler som gjør det generelt bra.

Du kan bruke picfont.com til å lage profilbildet ditt, men hvis du vil tenke litt nyskapende, hvorfor ikke la noen på Fiverr gjøre jobben?

Ta deg god tid og tenk deg nøye om når du beskriver tjenesten du tilbyr siden dette tross alt er ‘butikkvinduet’ ditt som skal selge tjenesten din. Å forvirre kunder med en dårlig beskrivelse eller mangel på viktig informasjon, er ikke en god ide.

Akkurat som når du valgte et profilbilde og fikk inspirasjon fra andre, kan du gjøre det samme med beskrivelsene. Når man blar gjennom forskjellige profilbilder og jobbeskrivelser på Fiverr blir det ganske fort tydelig at noen selgere ikke tar det på alvor. Ikke begå den feilen.

Og forresten, en siste ting angående profilbildet og gig-beskrivelsen, du bør definitivt forsøke å lære fra de som har lykkes. Ikke kopier eller stjel deres beskrivelser, da blir du utestengt.

Det er veldig viktig at du bruker riktige etiketter/nøkkelord for at din annonse skal få høyest mulig rangering når kjøpere er ute etter spesifikke tjenester.

Du har muligheten til å legge til en video for å fremme dine tjenester på en kreativ måte som får annonsen din til å skille seg ut fra mengden. Ved å bruke en video, øker sannsynligheten for bedre rangering og flere bestillinger.

Du kan for eksempel bruke Video Maker FX til å lage en fengende video til annonsen din. Potensielle kjøpere har gjerne mer sympati for selgere med en kort salgsvideo.

Hvor mye koster det?

Det er helt gratis å registrere seg på Fiverr.com, men de tar 20% av det du tjener. Det betyr at hvis du selger en tjeneste for $5, tar Fiverr $1 og du får $4 inn på kontoen din. Du kan deretter bruke pengene til å kjøpe tjenester fra andre selgere på Fiverr, eller du kan overføre pengene til din PayPal-konto. PayPal tar også en liten andel av pengene.

Hvor mye kan jeg tjene?

Du bør nok teste ut Fiverr litt og starte med småjobber for $5 og derfra gradvis bygge din forretning og rykte og på den måten vil inntjeningen følge etter. Som et nytt medlem av Fiverr blir du oppgradert til ‘Level 1 selger’ etter å ha vært aktiv i 30 dager og gjennomført 10 oppdrag. Når du stiger i nivå kan du begynne å ta mer betalt. Det finnes ingen øvre grense på hvor mye du kan tjene da det mer eller mindre kun avhenger av to ting: Er tjenestene du tilbyr etterspurt? Hvor mye innsats er du villig til å legge i det? Du kan overføre pengene du har tjent til din PayPal-konto når som helst.

Noen av de mest talentfulle arbeiderne på Fiverr som tjener raske penger, ansetter rett og slett andre mennesker til å gjøre jobbene for seg. Disse jobbene er selvsagt ikke de vanskeligste, men det kan være ting som design av logoer, kreativ skriving, skriving av blogginnlegg osv. Hvis du ønsker å lære andre metoder for å finne bedrifter som er ute etter ferdighetene dine, kan du sjekke ut vår guide for å jobbe på nett.

Dette er kanskje overraskende og det finnes mange mennesker som tjener sitt livsopphold på denne måten. Når det ikke finnes en øvre grense for hva man kan tjene, kan det godt være du som blir Fiverrs neste toppselger. Lykke til!

Scroll to Top