Tjen penger på Fiverr

By 31. August 2015Tjene penge

Web

Vanskelighetsgrad:

Vanskelighetsgrad

Tidsinnsats:

Tidsinnsats

Inntjeningspotensiale:

Inntjeningspotensiale

Gns timeløn

0
kr.

Plusspenger score:

Morsomme inntjeninger på Plusspenger.no

Fiverr er en markedsplass på nett for småjobber og tjenester (gigs) som kan bli gjennomført av vanlige mennesker som jobber hjemmefra. Fiverr har vært gjennom en stor utvikling og tilbyr nå mer enn 1,9 mill. jobber og mer enn 4.000 nye tjenester fordelt over 120 kategorier.

Tjen penger på nett på Fiverr.com

Hensikten med Fiverr er å føre sammen selgere og kjøpere av småjobber og tjenester. I utgangspunktet koster en tjeneste $5 på Fiverr, men det er ikke uvanlig for kjøpere å bestille ‘ekstra gigs’.

Selv om prisen for gigs vanligvis er $5, blir mer enn halvparten av jobbene på Fiverr solgt for alt mellom $10 og $100. Årsaken er det økende salget av ‘Premium gigs’ der du kan tjene så mye som $500 per gig.

På Fiverr blir alle tjenester omtalt som ‘gigs’, og du kan finne all slags kreative og morsomme gigs fra selgere over hele verden.

På Fiverr selges alle tjenester innenfor grafisk designarbeid, promotering av bedriften din, nettsamfunn, annonsering, morsomme videoer, oversetting og skrivejobber. Et kreativt sinn er definitivt en stor fordel. Man kan få noen til å lage en video der navnet ditt er skrevet i skjell på stranda, eller noen kan holde et skilt med bedriftsnavnet ditt på mens de hopper i fallskjerm.

Mens man blar gjennom de forskjellige annonsene blir det fort klart hvor stor variasjon det er innenfor tjenestene folk tilbyr på Fiverr. Det beste med Fiverr? – Alle kan registrere seg og begynne å tilby sine egne småjobber.

Hvordan tjene penger på Fiverr

Det er rimelig let at komme i gang med at tjene penge på Fiverr. Nedenfor kan du se hvilke trin der gennemgås for at man kan tjene penge.

  • Find det rigtige gig
  • Tilmeld dig via www.fiverr.com.
  • Lav en salgsvideo/indlæg som kaldes et gig.
  • Tjen penge på dit gig

Mens du funderer over den rette tjenesten du kan tilby på Fiverr, kan du se på hva andre selgere gjør og hvordan de annonserer for å oppnå suksess. Fiverr lar deg sortere gigs eller ‘mest populær’ og ‘bestselgende’, og dette bør gi deg en pekepinn på hva slags tjenester som blir etterspurt og du kan også plukke opp idéer til din egen tjeneste.

Riktig bilde til din annonse

Når du blar gjennom andres annonser på Fiverr, ser du raskt at noen har valgt mye bedre profilbilder enn andre. Velg et bilde som skiller seg ut og se gjerne på andres profiler som gjør det generelt bra.

Du kan bruke picfont.com til å lage profilbildet ditt, men hvis du vil tenke litt nyskapende, hvorfor ikke la noen på Fiverr gjøre jobben?


Gi en god beskrivelse av tjenesten du tilbyr

Ta deg god tid og tenk deg om når du beskriver tjenesten du tilbyr da dette tross alt er ‘butikkvinduet’ ditt som skal selge tjenesten din, så å forvirre kunder med en dårlig beskrivelse eller mangel på viktig informasjon, er ikke en god ide.

Akkurat som når du valgte et profilbilde og fikk inspirasjon fra andre, kan du gjøre det samme for beskrivelser. Når man blar gjennom forskjellige profilbilder og jobbeskrivelser på Fiverr blir det ganske tydelig at noen selgere ikke tar det på alvor. Ikke begå den feilen.

Og forresten, en siste ting angående profilbildet og gig beskrivelsen, du bør definitivt lære fra de som har lykkes. Og ikke kopier eller stjel deres beskrivelser, da blir du utestengt.


Bruk riktige etiketter/nøkkelord

Det er veldig viktig at du bruker riktige etiketter/nøkkelord for at din annonse skal få høyest mulig rangering når kjøpere er ute etter spesifikke tjenester.


Lag en salgsfremmende video

Du har muligheten til å legge til en video for å fremme din tjeneste på en kreativ måte som får annonsen din til å skille seg ut fra mengden. Ved å bruke en video, er det høyst sannsynlig at rangering og antall bestillinger øker.

Du kan for eksempel bruke Video Maker FX til å lage en fengende video til annonsen din. Potensielle kjøpere har gjerne mer sympati for selgere med en kort salgsvideo.

Hvor mye koster det?

Det er helt gratis å registrere seg på Fiverr.com, men de tar 20% av det du tjener. Det betyr at hvis du selger en tjeneste for $5, tar Fiverr $1 og du får $4 inn på kontoen din. Du kan deretter bruke pengene til å kjøpe tjenester fra andre selgere på Fiverr, eller du kan overføre pengene til din PayPal-konto. PayPal tar også en liten andel av pengene.

Hvor mye kan jeg tjene?

Du bør nok teste ut Fiverr litt og starte med småjobber for $5 og derfra gradvis bygge din forretning og rykte og på den måten vil inntjeningen følge etter. Som et nytt medlem av Fiverr blir du oppgradert til ‘Level 1 selger’ etter å ha vært aktiv i 30 dager og gjennomført 10 tjenester. Når du stiger i nivå kan du begynne å ta mer betalt. Det finnes ingen øvre grense på hvor mye du kan tjene da det, mer eller mindre, kun avhenger av to ting:Etterspør noen tjenesten din? Hvor mye innsats er du villig til å legge i det? Du kan overføre pengene du har tjent til din PayPal-konto når som helst.

Les mer om inntjeningsmetoden

Noen av de mest talentfulle arbeiderne på Fiverr som tjener raske penger, ansetter rett og slett andre mennesker til å gjøre jobbene for seg. Disse jobbene er selvsagt ikke de vanskeligste, men det kan være ting som logo design, kreativ skriving, skriving av blogginnlegg osv. Det kommer kanskje som en overraskelse, og det finnes mange mennesker som tjener sitt livsopphold på denne måten. Når det ikke finnes en øvre grense for hva man kan tjene, kan det godt være du som blir Fiverr’s neste Toppselger. Lykke til!

Hvem støtter det?

Mitt navn er Alf, og jeg har test pratisk talt alle metoder for å tjene penger online

Alf-jensen

Alf Jensen
Nettsted grunnlegger

Helene Fronth
Hei, alle sammen. Ville bare dele erfaringen min her. Jeg har tjent masse penger på dette 😀 haha det er kult.

Startet hos Bdswiss for 3 dager siden og har handlet 4 ganger. Første gang vant jeg 5 handler, 5/5 = €385. Handel nummer to, 4/5 = €308. Handel nummer 3, 5/5 = €385. Handel nummer 4, 4/5 = €308 😀

Takk, takk
Mikkel Eriksen Klokkerud
Hei Plusspenger

Jeg vil gjerne begynne å handle på binære opsjoner. Anbefaler dere kun BDSwiss, og hvorfor?

Og hvilken handelstidsramme anbefaler du at jeg bruker? 30 minutter, 15 minutter eller noe annet?

Venter spent på svar

Hilsen

Mikkel
PlussPenger.no
Hei Mikkel. Jeg kan også anbefale Banc De Binary or 24option.com. Men, både Plusspenger og jeg anbefaler BDSwiss mer enn de andre. BDSwiss er utrolig enkelt å bruke, de betaler umiddelbart og har topp integritet.
Silje Finnestrand
Virker dette?
PlussPenger.no
Hei Silje. Om du spør om strategien “Graph, Trend, Analysis” virker, så kan jeg fortelle deg at den gjør det. Bare husk å se på tendensene på en lengre tidsramme, f.eks. 6 timer. Husk også at det er en risiko for å tape pengene du handler med, så ikke bruk penger du ikke har råd til å tape. Selv om du med denne strategien har veldig gode sjanser til å vinne.
Joachim Kristoffersen
Hos BDswiss, kan du finne enda flere bra grafer. Deres grafer ser veldig bra valg ut, da.
Brock Bennett
Hei Pluspenger.

Jeg har noen spørsmål om binære opsjoner og strategien dere bruker. Jeg vil gjerne kontakte dere på telefon. Er det mulig? Det er ikke veldig mange spørsmål, jeg vil bare gjerne ha litt mer informasjon før jeg setter i gang.

Med vennlig hilsen,

Brock
PlussPenger.no
Hei Brock. Du kan bare sende meg en e-mail til david@plusspenger.no, hvor du skriver ned ditt nummer, så ringer jeg deg.
Alf Reidar Robstad
Hvis jeg ikke kan se noen trender på deres live grafer, kan jeg finne mine egne hos bdswiss?
PlussPenger.no
Hei Alf. Ja, akkurat, hvis du ikke kan se noen på våre live grafer, kan du bare finne trender på egen hånd, basert på live grafer hos BDSwiss.
Alf Reidar Robstad
Jeg fant noen på egenhånd, og det gikk veldig bra
Jan Magnor Skogvold
Og så hadde jeg en bare så forbløffende dag, med en masse handler vunnet og kun 1 tap
Ole Economizeit
Jeg ser frem til å prøve denne strategien hos BDSwiss 🙂

Først, vil jeg da spørre Plusspenger hvor ofte handlene ender opp med et tap i forhold til en gevinst? I videoen deres oppnår du en fornuftig profitt, men hvor ofte har du et tap, dvs hvor flere handler tapes enn vinnes?
PlussPenger.no
Hei Ole. Ja, det skjer absolutt at du taper på handlene dine. Strategien jeg bruker krever mye tålmodighet så du kan velge de beste trendene. Hvis du handler regelmessig, og handlene er for 15+ minutter, da er sjansene større for å vinne enn for å tape. Vi taper på en av handlene i denne videoen, og det er ganske typisk for meg å tape 1 av 5.
Musicdeal Lyd
For deg søm ønsker en bonus fra BDSwiss, sjekk denne linken

http://lp4.bdswiss.com/lp4-dk/index1.php?campaign=51&p=roO8m26pmi15jSBAjMdvLGNd7ZgqdRLk
Valeska Ruiken
Jeg er enig i at binære opsjoner er den beste inntjeningsmetoden her