Tjen penger på Klout

Tjen penger på Klout

Ser du etter måter å tjene penger online på? Du har kanskje hørt om kryptovalutaer som bitcoin, betalte spørreundersøkelser og Adsense, men hvor skal du starte? Selv om det er mange svindler der ute som lover å hjelpe deg å tjene store penger bare for å svindle deg eller til slutt ender opp med å gi veldig lite inntekt, så finnes det noen måter hvor du kan tjene en god inntekt eller ekstra penger på. 

Hvis du bruker kontoer på sosiale medier kan du tjene penger bare ved å gjøre de tingene du vanligvis gjør med dine fans og følgere og få penge-sparende premier som gratis kinobilletter og rabatter på varer. Tjenesten kalles Klout, og vokser i popularitet fordi det er en enkel måte å tjene penger fort.

Alt om Klout

Klout er en tjeneste som tillater deg å tjene penger på å vurdere produkter og tjenester online, men den er litt mer kompleks enn som så. Klout analyserer dine følgere på sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram, FourSquare, GooglePlus og LinkedIn og tildeler deg hva som kjennetegnes som en Klout score. Siden Klout er en online tjeneste, kan du gjøre det fra hvor som helst i verden. Du kan til og med jobbe hjemmefra!

Din Klout score oppnås i forhold til antall følgere du har og hvor engasjert de er med hva du sier online. Personer med score som er høyere regnes som påvirkere, og de øverste 5 prosentene av brukerne har Klout score på 63 eller mer. Nettstedet lar deg bygge opp ditt nettverk og utvide din påvirkning og øke din score ved å foreslå andre brukere du bør følge. Når Klout scoren din blir høy nok, vil du kunne begynne å bruke og vurdere produkter for å tjene Klout Perks. Den gjennomsnittlige Klout scoren er 40.

Tjen penger med Klout Perks

Klout Perks er hva som gjør denne appen lønnsom å bruke. Denne appen gir deg muligheten til å dra nytte av forskjellige spesialtilbud, avtaler og kuponger basert på din Klout score. Jo høyere din score er, jo flere fordeler har du tilgang på, og dermed kan du tjene penger.

Hva som gjør Klout Perks spesielt attraktive er at de er rettet mot dine spesifikke interesser. Perks varierer veldig. Mange er kuponger for spesifikke produkter eller tjenester som rabattert trykking. Andre lar deg få gratis e-bøker, paperback og hardback bøker, DVDer, CDer, musikk og video nedlastinger eller videospill. Du kan også bli tilbudt gratis abonnementer og online tjenester som abonnement bokser.

Hvis du vil tjene penger på de gratis varene, kan du bare sette opp din egen nettbutikk og selge disse produktene! Den beste måten å gjøre dette på er gjennom BigCommerce, en e-handelsprogramvare som er motoren bak kulissene i en nettbutikk, noe som gjør det mulig å enkelt administrere varelager, legge til eller fjerne produkter, beregne avgifter,… I utgangspunktet alt du trenger for å åpne en online butikk! Prøv dem gratis i 15 dager. Ingen kredittkort kreves.

Noen Klout Perks er ekstra spesielle. For eksempel kan du bli invitert til å se TV show før de går på lufta eller du kan bli invitert på spesielle eventer som filmpremierer.

Med mange tilbud kan kun et bestemt antall brukere hente inn premiene. Hvis en premie er utilgjengelig blir du satt på venteliste til den blir tilgjengelig. For å være sikker på at du ikke går glipp av fordeler, må du sjekke kontoen din regelmessig og hente inn de som frister deg raskt

Tjene Klout Perks

Når du registrerer deg hos Klout kan du være så heldig å ha en høy score før du i det hele tatt starter, noe som gir deg fordeler med en gang. De fleste vil måtte jobbe litt for å øke sin score. Her er noen ting du kan gjøre for å forbedre din score:

1. Være sikker på at alle dine sosiale medier er linket sammen

Tjen penger på KloutNår du registrerer deg hos Klout kan du gå gjennom Twitter, Facebook eller Google Plus for at prosessen skal gå raskere, men ikke gjør feilen av at du bare linker den ene kontoen. Ta deg tiden til å connecte hver eneste av dine sosiale medie kontoer til Klout, selv om du ikke bruker dem alle. Hver følger, venn eller kobling på hver site kan hjelpe.

2. Bruk kontoene dine mer

Når dine nåværende følgere republisrerer innholdet ditt eller deler det, liker det eller kommenterer på det, kan Klout scoren din bli påvirket på en positiv måte. Det er grunnen til at det er viktig å være aktiv på så mange av de sosiale kontoene dine som mulig. Også, fortsett å utvide nettverket ditt ved å følge personene Klout foreslår. Mesteparten av gangene vil de like eller følge deg tilbake.

3. Følg alle stegene for Perks

I noen tilfeller kommer fordelene med instruksjoner. For eksempel, hvis du får en gratis filmbillett, kan de be deg Tvitre om erfaringen din. Vær sikker på at du gjør hva det enn er de ber deg om. Selv om det ikke er opplagt om dette påvirker Klout scoren din, kan det begrense mulighetene dine for å få fordeler i fremtiden.

Scroll to Top