Tjen penger på Clickworker

Tjen penger på Clickworker

Har du lett etter en måte å tjene penger på nett til ekstra inntekt som en ekstrajobb eller i tillegg til å være en hjemmeværende forelder? Clickworker kan være den perfekte løsningen for deg. Dette programmet er ganske likt Amazon mTurk og lignende programmer som deler arbeidet på større prosjekter til store team av nettskyarbeidere. Vanligvis betaler disse programmene en veldig liten pengesum. Clickworker er unik fordi du har potensiale til å tjene mye mer.

Med Clickworker kan du se med en gang hvor mye du vil tjene ved å fullføre et stort utvalg av frilansjobber fra oversetting til copywriting. Dette gir deg friheten til å ha kontroll over hvor mye du tjener i timen. Prosjekter kan betale så lite som 25kr i timen. Du kan lett jobbe hjemmefra med Clickworker og dette er definitivt en av de største fordelene. Selvsagt vil du få mest mulig ut av tiden, og denne guiden viser deg hvordan du kan gjøre det med Clickworker.

Det er én viktig ting å tenke på når det gjelder Clickworker som alle som vurderer å bruke nettsiden bør tenke på først. Det er at Clickworker er ikke ment å være ens største eller eneste inntektskilde. Det finnes tusenvis av arbeidere som konkurrerer om de beste prosjektene, og hver av dem kan kun fullføres etter et gitt antall oppgaver. Noen dager kan du være uheldig og se at det ikke er noen høyt betalende jobber tilgjengelig, men hvis du bruker tipsene i denne artikkelen er det mulig å tjene 1600kr til 2400 kr hver måned ved å kun arbeide 20 timer.

Komme i gang med Clickworker

Før du begynner å jobbe for Clickworker må du passe på at du møter to grunnleggende krav. Først må du ha Internet Explorer installert. Hvis du har en Mac kan du søke på nettet for informasjon om hvordan du kan få nettleseren på PC-en din. Hvis du har en Windows PC er det sannsynlig at du allerede har Internet Explorer installert.

Deretter må du klare å lese og skrive engelsk flytende. Hvis du ikke har engelsk som morsmål blir du spurt om ta en prøve som viser at du har god forståelsesevne.

Hvis du vil forbedre dine ferdigheter på engelsk (eller noe annet egentlig!), Anbefaler vi at du sjekker ut Udemy, et nettbasert lærings- og undervisningsmarked med over 100 000 kurs og 24 millioner studenter.

Dersom du møter disse kravene er du klar til å begynne med Clickworker. Følg disse stegene for å sette opp alt:

1. Registrer deg på Clickworker.

Besøk nettsiden clickworker.com for å lage en konto. Når siden laster inn må du finne registrer-knappen. Klikk på knappen og vent til neste side lastes inn. Velg alternativet for å registrere deg som en Clickworker.

2. Oppgi personlig informasjon

Etter du har registrert deg som en Clickworker vil du bli tatt til et skjema. Oppgi navn, epostadresse, adresse og annen informasjon du blir spurt om. Når boksene er fylt inn leverer du skjemaet og venter til du får en epost i innboksen din. Åpne den og klikk på linken som bekrefter epostadressen din og fullfører registreringen.

3. Forbered deg til å ta prøven

For å kvalifisere for godt betalende jobber på Clickworker må du ta noen prøver. Du vil se linken for å begynne på toppen av siden under prøvekolonnen. Klikk på linken og gi innloggingsinformasjonen hvis det trengs.

4. Fullfør skjemaet

Når du har kommet til prøvesiden må du fullføre et skjema som består av fire deler: om meg, språk, ferdigheter, hobbyer & kunnskaper. Ta tiden din til å fullføre hver del så helhetlig som mulig. Dette er viktig fordi svarene dine vil avgjøre hvilke prøver du er kvalifisert for og hvor mye du kan tjene.

5. Ta prøvene

Etter du har fullført alle fire deler vil du bli tatt til en side med en liste av prøver. På toppen vil det stå «Tilgjengelige grunnleggende prøver. » Dette er de påkrevde prøvene du trenger til å kvalifisere for godt betalt jobber. Ta alle prøvene i dette området. Ta den tiden du trenger og jobb så godt du kan.

Etter du har fullført prøven vil du se to tilleggsprøver under grunnleggende prøver med tilleggs påkrevde kolonner. Ta alle disse testene. De er litt mer avanserte og utfordrende enn de første prøvene, så pass på at du gir dem din fulle oppmerksomhet.

Noen ganger kan det være en forsinkelse mellom når tilleggsprøvene blir tilgjengelig. Dette er normalt. Det kan ta en dag før de blir tilgjengelige, så kom tilbake 24 timer senere.

Det vil mest sannsynlig ta deg 2 til 3 timer å fullføre alle prøvene. Pass på at du har pålitelig internett fordi du kan ikke stoppe testen og begynne den på nytt senere. Du har kun en sjanse til å fullføre arbeidet.

Som en del av en av prøvene vil du bli spurt om å lage en Hotmail-epostadresse hvis du ikke allerede har en. Du kan ikke fullføre prøven uten epostadressen, så forbered deg til å registrere deg.

Husk at det er mulig å jobbe på Clickworker uten å fullføre prøvene, men du kan ikke kvalifisere deg tilhøyt betalende prosjekter uten å ta prøvene. Det er verdt tiden det tar å fullføre prøven.

Hvordan begynne å tjene penger i UHRS-systemet på Clickworker

Når du har bestått alle prøvene kan du få tilgang til UHRS delen der høyt betalende Clickworker jobber finnes. For å komme inn i UHRS må du bruke Internet Explorer.

For å komme til dette systemet, bruk denne direktelinken:

https://prod.uhrs.playmsn.com/Judge/Views/Login. Du vil bli spurt om å logge inn. Det gjør du med Live ID-en du lagde for Hotmail mens du tok prøvene. Etter du logger inn ser du en liste av HitApps, noe Clickworker kaller prosjektene du kan fullføre for å tjene penger.

De fleste oppgavene vil ha en blå lenke som står «Kvalifikasjon». Før du kan utføre oppgaven og tjene penger må du fullføre alle nødvendige kvalifikasjonene. Når du er kvalifisert trenger du ikke fullføre kvalifikasjonene til lignende oppgaver i fremtiden.

Kvalifikasjoner er miniprøver. Du kan ta noen av dem om igjen, men kun et bestemt antall ganger. Du kan ikke jobbe på HitApp uten å bestå kvalifikasjonene. Etter du har bestått kan du trykke på «Start Judging»-linken for å begynne å arbeide.

Følg disse tipsene når du velger HitApps og jobber med kvalifikasjonene:

1. Gjør ditt beste å gjøre korrekt arbeid samtidig som du svarer kjapt. Hvis du er usikker på svaret kan du hoppe over.

2. Sjekk ut forhåndsvisningslinken hvis det er en tilgjengelig. Noen ganger er svarene allerede gitt i forhåndsvisningen.

3. HitApps med betaling på 0,25kr per arbeidsoppgave er høyt etterspurt. Det er veldig viktig å fullføre kvalifikasjonene for disse raskt slik at du ikke mister sjansen din på den oppgaven.

4. Systemfeil kan oppstå. Noen ganger vil kvalifikasjonsprøvene ta feil og si at svarene dine er feil. Ikke kast bort tiden din med dem. Bare fortsett til neste spørsmål.

5. Unngå å gi tilfeldige svar. Systemet kan merke dette og vil utestenge deg fra en app eller fra kontoen din som en konsekvens.

6. Når du faktisk jobber på en app må du passe på at du gjør det så raskt som mulig så lenge det er nøyaktig. Husk at jo flere oppgaver du klarer, jo mer vil du tjene.

7. Vær mangfoldig. Velg arbeidsoppgaver i mange kategorier så du blir kjent med slike oppgaver. På dagene der det ikke er noen høyt betalende oppgaver tilgjengelig kan du jobbe med kvalifikasjoner for lite betalte jobber.

8. Husk at arbeidsoppgavene som betaler mer er utfordrende, og som et resultat kan det hende det krever at du jobber i lavere tempo. Over tid kan du finne ut at lite betalte jobber faktisk kan ende opp med å betale mer fordi du kan jobbe raskere. Alle er forskjellige når det gjelder Clickworker. Det som passer best for deg kan muligens ikke være det beste for andre.

Få betalt

Tjen penger på ClickworkerDu vil få din første betalingen du tjente på Clickworker 2 uker etter du begynner å arbeide i UHRS-systemet. Da kan du forvente å få betalt hver uke dersom du har arbeidet ukentlig. Utbetalinger legges til i UHRS-kontoen din innen mandag. Deretter vil pengene bli sendt fra UHRS til PayPal på torsdag. 

Du kan da bruke pengene til å kjøpe ting på nett eller overføre til bankkontoen din. Mange frilansere lurer på om de kan tjene penger i bitcoin eller andre kryptovalutaer de selv velger. Dette er en vurdering mange jobbportaler på nett vurderer for fremtiden.

Hvis du tjener under 5000kr i et kalenderår vil du ikke få tilsendt et skatteskjema fra Clickworker og du vil sannsynligvis ikke måtte rapportere inntekten på selvangivelsen. Arbeidere som tjener mer enn 5000kr i inntekt må rapportere inntekten på selvangivelsen. Det kan hende du bør be en regnskapsfører om råd for hvordan du rapporterer inntekten det første året. Hvis du leter etter en annen måte å tjene litt penger kan du ta en titt på vår liste av inntektsmetoder her.

Scroll to Top