Investere i Bitcoin [Guide til Fortjeneste]

“PlussPenger’s hovedmål er å hjelpe våre lesere å forbedre sine økonomiske liv. Vi samarbeider med andre bedrifter som deler vår visjon. Noen av lenkene i dette innlegget kan være fra våre partnere. Det er slik vi tjener penger”.

Du har sikkert hørt noen si “Jeg burde investert i Bitcoin i fjor!” eller “Jeg skal investere i Bitcoin!”. Kanskje har dette vekket interessen din og du lurer nå på “Er det for sent å investere i Bitcoin?”. Svaret er nei, det er ikke for sent! Det er imidlertid noen ting du bør tenke på før du lærer å investere i Bitcoin.

I denne artikkelen forklarer vi deg hvilke muligheter du har, hva du behøver å vite og ulike investeringsstrategier du kan benytte for denne metoden for å tjene penger på nett.

Hva er bitcoin og Hvorfor er Det så Populært?

Hvis du enda ikke vet hva Bitcoin er, så er det en digital kryptovaluta som ble skapt for å utføre transaksjoner med mål om å forhåpentligvis erstatte fiatvaluta som kroner, dollar og euro i fremtiden. Den ble lansert i 2009 av Satoshi Nakamoto, og fanget oppmerksomheten til folk i alle verdensdeler som en ny form for investering, samt som en fremtidig versjon av dagens penger.

Da den først ble lansert i 2009 var verdien til Bitcoin 1,309.02 BTC mot 9 norske kroner. Ettersom den ble mer populær steg verdien til 180 000 kr på verditoppen i desember 2017. I juli 2018 kostet 1 BTC omtrent 54 000 kr. Bitcoin har hatt en ellevill reise med høye stigninger og plutselige fall. Prospektet ved å investere i Bitcoin og tjene penger med andre kryptovalutaer, er både spennende og risikofylt. Verdien kan hoppe en dag og krasje i neste sekund.

Du angrer kanskje på at du ikke investerte før den enorme verditoppen i 2017, men det betyr ikke at det er for sent, eller at den ikke vil nå slike høyder igjen. Burde du investere i Bitcoin? Det er opp til deg, men du må veie fordeler og ulemper opp mot hverandre. Fremtiden til kryptovaluta ser veldig lys ut.

Dersom du bestemmer deg for å investere, skal vi lære deg akkurat hvordan du gjør det.

Hvordan investere i Bitcoin: Strategier For Din Suksess

Hvordan investere i Bitcoin

Hva er den beste måten for å investere i Bitcoin? Før du stuper i det og håper at verdien skal doble eller triple seg for å tjene ekstra penger, må du gjøre noen få, viktige ting:

1. Observer, studer og undersøk Bitcoin-trender

Før du kaster deg på en investering og håper på en fortjeneste med dine Bitcoins, bør du bruke litt tid på å være sikker på at du vet hva Bitcoin er. Hvordan fungerer det? Hvorfor fungerer det? Hvorfor er folk så interesserte i Bitcoin?

Sørg også for å lese om Bitcoins historie og markedsoppførsel, og følg med på nyhetene om Bitcoin og hvilke nåværende faktorer som påvirker Bitcoins verdi.

Dette vil kreve tid og mange selvstudier, men dersom du ønsker å se investeringene dine vokse, er dette absolutt nødvendig. Å holde deg informert vil hjelpe deg å ta bevisste gjetninger på når du bør selge eller holde på Bitcoin-investeringene dine.

2. Se på investeringer i Bitcoin som du ville gjort med aksjemarkedet

Ja, Bitcoin er nytt, spennende og fremtiden til penger. Vet du hva den har til felles med aksjemarkedet? Markedssykluser.

Den eneste forskjellen mellom et aksjemarked og Bitcoin, er at Bitcoins markedssykluser er kortere og mer volatile. Så dersom du ikke kan noe om investeringer, bør du lære deg om sykluser i aksjemarkedet og se hvordan dette kan brukes med Bitcoin.

3. Lær deg tegnene i markedssykluser

Markedssykluser har noen tegn som kan hjelpe investorer å vite hvordan de skal bruke investeringsstrategier for å maksimalisere investeringene dere og begrense dap når det trengs. Enda viktigere er det at dette kan hjelpe deg å studere og lære hvordan du investerer i Bitcoin, og hva som er beste tidspunkt for å entre markedet.

Det finnes flere typer tradingsstrategier som blir brukt til daytrading og kortsiktige eller langsiktige investeringer. Hvilken metode du bruker er helt opp til deg og hva du er komfortabel med, enten du liker investeringer med høy eller lav risiko.

Det finnes ikke én strategi som passer for alle når det kommer til å investere i Bitcoin, men å lære om markedssyklusenes vilkår og trender kan hjelpe deg å lage en strategi som funker for deg.

4. Ikke la følelser svekke dømmekraften din

En av de tøffeste lærdommene i å investere i Bitcoin er å ikke være følelsesmessig knyttet. Det kan være veldig enkelt å bli revet med til å KJØPE KJØPE KJØPE, for så å få panikk når investeringene minsker.

Problemet med å la følelser styre når du skal kjøpe, selge eller beholde, er at du umiddelbart taper investeringen din. Den beste metoden for å unngå dette er å finne en investeringsstrategi som fungerer for deg, og at du holder deg til den. Det krever disiplin, men vil gagne deg i det lange løp.

Komme i gang på ferden mot økonomisk frihet

Så har du bestemt deg for å kjøpe Bitcoin og behøver å vite hvor du skal begynne. Du trenger bare 2 ting:

1. Bitcoin-lommebok

Bitcoin-lommebok

En av de første og viktigste tingene du trenger når du skal begynne å kjøpe Bitcoin, er en Bitcoin-lommebok: enten en online eller offline metode for å oppbevare dine Bitcoin etter du har kjøpt dem.

Det finnes flere tilgjengelige alternativer på markedet, alt fra kontoer på nett og programvare til offline drivere og papirlommebøker.

2. Vekslingsplattform

Vekslingsplattform

Det finnes flere vekslingsplattformer på nett hvor du kan kjøpe, selge og trade Bitcoin og andre kryptovalutaer. De fleste er ganske enkle i bruk og kan veksle fiatvalutaen din til Bitcoin eller en annen ønsket kryptovaluta.

Avhengig av hvor du befinner deg, kan det være en vekslingsplattform som fungerer best for å veksle din fiatvaluta til Bitcoin. Derfra kan du lære å investere i Bitcoin, følge med på markedet og tjene penger på Bitcoin!

Daytrading eller Langsiktig Trading?

Med veksten til Bitcoin de siste månedene, kan en spørre seg om daytrading eller langsiktig trading er best. Svaret er: Det er helt opp til deg.

Her er flere spørsmål du bør tenke gjennom før du bestemmer deg for hvordan du skal investere i Bitcoin:

Tenk nøye gjennom svarene dine, ettersom dette kan være til hjelp når du skal bestemme hvordan du skal investere i Bitcoin og hvilken type strategi du vil bruke.

Langsiktige investeringer:

1. Langsiktige investeringer

Langsiktige investeringer kan vare i flere måneder eller år.

2. Langsiktige investeringer

Investorer trenger ikke å følge like mye med på markedet. Det betyr ikke at du aldri skal følge med, men små stigninger og fall kommer ikke til å påvirke deg i særlig grad

3. Langsiktige investeringer

Som investor har du kanskje funnet en kryptovaluta som du kan stå inne for og som du tror kommer til å spille en større rolle i fremtiden. Dette gjør det mye mer lønnsomt dersom det går bra med din valgte kryptovaluta.

Dersom noen av disse årsakene faller i smak hos deg, er kanskje en langsiktig strategi det beste for deg. Mange nybegynner foretrekker denne retningen ettersom den stort sett medfølger mindre risiko.

Daytrading-investeringer:

1. Kortsiktig investering

Kortsiktige investeringer kan vare alt fra noen få sekunder til noen få dager før en trade blir gjennomført, avhengig av markedet. Det er mye mer hastverk og spenning tilknyttet enn ved det langsiktige spillet.

2. Investorer må følge nøye med

Investorer må følge nøye med på markedsprisene ettersom den neste traden avhenger av om du kommer til å tjene penger eller om du må begrense tap

Daytrading investeringer risikabelt

Det er mer risikabelt og mer sannsynlig at du opplever noen tap, men kan også være mer lønnsomt enn langsiktige investeringer, dersom det gjøres riktig.

Mens daytrading-investeringer ikke høres så apetittelige ut, er det definitivt et alternativ med høy risiko og høy fortjeneste. Dersom du er komfortabel med trading og å jobbe i kryptovaluta-markedet, kan dette være det beste alternativet for deg.

Du bør også dobbeltsjekke at den investeringsplattformen eller metoden du skal bruke aksepterer Bitcoin. Disse retningslinjene bør hjelpe deg å finne ut hvor du investerer i Bitcoin.

Bitcoin Mining

bitcoin mining

En annen metode for å investere i Bitcoin er å bli involvert i Bitcoin mining: Prosessen med å sikre og bekrefte transaksjoner gjennom å bruke dataprogrammer. Så fort en transaksjon er bekreftet og lagt til blokkjeden eller ryggraden til Bitcoin, blir et “mining pool” belønnet med én Bitcoin.

Det krever dedikerte datamaskiner med høy prosessorkraft og stabil elektrisitet. I dag blir de fleste med i et “mining pool” hvor dere legger sammen ressurser for å bidra til mining-prosessen.

Er det verdt å bruke Bitcoin mining som er måte for å investere i Bitcoin? Det spørs. Dersom du har mulighet og ønsker å bidra med ressurser til mining som en investering, er det anbefalt å bruke en Bitcoin-kalkulator for å se om mining er et godt alternativ for deg.

Merknader om skatt og myndigheter

Merknader om skatt og myndigheter

Å lære å investere i Bitcoin kan være både spennende og skummelt. Du kan tjene mye penger på investeringene dine, men vær sikker på at du vet hvordan du gjør det lovlig. Myndighetene kan ha reguleringer på fortjeneste fra Bitcoin-investeringer. De kan også være skattepliktige. Sjekk dette først.

Dersom det finnes regler for innrapportering av fortjeneste i skattespørsmål, restriksjoner eller reguleringer rundt Bitcoin i landet ditt, må du vite om disse før du kommer i gang!

Konklusjon

Investing i Bitcoin kan virke forvirrende, risikabelt og vanskelig i begynnelsen, men det er flere metoder for å investere og smart og skape fortjeneste. Hemmeligheten er å forsikre deg om at du lærer så mye du kan før du investerer i det hele tatt!

Vi har gitt deg et sammendrag om hvordan du kommer i gang, men dersom du fremdeles er usikker på hvordan du investerer i Bitcoin eller andre aspekter i den spennende verdenen av kryptovaluta, kan du lese flere av våre omfattende guider på nevnte tema gjennom artikkelen. Lykke til og god investering!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Scroll to Top

Ikke slit med økonomien. Finn en metode for å tjene penger, i dag.

Bli én av tusenvis som har endret livene sine ved å tjene penger på nett…

Over 15 forskjellige påviste og lønnsomme metoder.

siste nyhetsbanner
Vi tjente 22 250 kr via ProfitFarmers i løpet av noen få uker.
Vil du vite hvordan også du kan tjene penger med ProfitFarmers?