Tjen penger på binære opsjoner

By 3. September 2015Tjene penge

binære opsjoner

Vanskelighetsgrad:

binære opsjoner

Tidsinnsats:

binære opsjoner

Inntjeningspotensiale:

binære opsjoner

Gjennomsnittlig timefortjeneste

0
kr.

Plusspenger score:

Den beste inntjeningsmetoden hos Plusspenger.no.

Binære opsjoner er en veldig enkel og rett frem metode for å tjene penger, og omhandler veldig enkelt om verdien av en handelsvare, som for eksempel verdien av en valuta, går opp eller ned innen en bestemt tidsperiode.

Se videoen for å se hvordan tjene penger

I videoen nedenfor kan du se og lære hvordan tjene penger på binære opsjoner, og samtidig se David fra Plusspenger.no tjene mer enn 2000 kr. I videoen lærer du nøyaktig hvordan handle med binære opsjoner og en strategi som kan øke dine sjanser for å vinne betraktelig.

 

 

Hos Plusspenger.no, har vi utviklet våre egne grafer, som viser de mest populære og beste verdier for handel, akkurat som i videoen.

Hvis du vil tjene penger på binære opsjoner anbefaler vi at du bruker BDSwiss.

binære opsjoner

Mer informasjon om binære opsjoner

Hvis du ønsker en mer inngående review av binære opsjoner bør du lese teksten nedenfor. Her får du en inngående review av følgende:

  • Hva er egentlig binære opsjoner
  • Hvordan handle med binære opsjoner
  • Hvorfor bør du handle binære opsjoner

Binære betyr at det er to mulige resultater og er opprinnelsen for begrepet “binære opsjoner”. Det er fordi å handle binære opsjoner resulterer i et av to utfall, nemlig en graf som indikerer en økning eller et fall i en verdi, mens aksjehandel begrenser deg til å tjene penger når en verdi øker.

En enkel måte å forstå binære opsjoner

Binære opsjoner kan ikke sammenliknes med gambling, da det er veldig mye ferdighet og strategi involvert. Likevel, kan du på noen måter sammenlikne binære opsjoner og veddemål, da dette også involverer kunnskap og strategi.

Binære opsjoner er ikke det eneste begrepet for denne typen investering, Noen mindre kjente navn for binære opsjoner er “digitale opsjoner”, “alt-eller-ingenting opsjoner” og “over-og-under opsjoner”

En binær opsjon er en slags prognose, evaluering eller ‘gjetning’ for om en gitt verdi vil øke eller falle innen en gitt tidsramme. Du gir ditt eget bud på om en verdi, som for eksempel olje, faller eller øker. Hvis du har plassert pengene på om verdien øker innen 15 minutter, og den faktisk gjør det, så vinner du handelen og mottar mellom 75% og 90% av beløpet du betalte inn.

Handel med binære opsjoner finner sted på online handelsplattformer, som BD Swiss, som er regulert til meglerhandel med binære opsjoner.

Om du handler for €100, vil handelsplattformen plassere din binære opsjonshandel. Hvis du vinner handelen, tar plattformen en liten kommisjon, og hvis du taper, tar plattformen tilsvarende litt av tapet. Så det er absolutt i handleplattformens beste interesse at du vinner handlene dine!

Nå, se for deg at du handler binære opsjoner fremfor å vedde.

Du er en stor fan av fotballaget FCB, du vet hvordan de spiller, hvilke kamper de har spilt i det siste, spillerne deres, etc. Din kunnskap om laget gir deg en veldig god ide om de vil vinne eller tape kampene deres. Basert på hva du vet om laget, er du temmelig sikker på at de vinner kampen i kveld, så du satser 1000kr på at de vinner. Som du forutsa, vinner FCB, og derfor får du tilbake 1,1 ganger innsatsen din. Du har tjent 100kr, men om du hadde tapt, ville du ha tapt 1000kr.

I stedet for å vite en hel del om FCB, vet du en hel del om verdien av Gull. Du har sett grafer som viser utviklingen av Gull, og basert på denne utviklingen, har du stor tro på at det vil øke i verdi. I stedet for å satse 1000kr på en seier for FCB, ‘satser’ du den verdien på at Gull vil øke innen 30 minutter. Din ‘innsats’ går gjennom, og verdien av Gull øker – Derfor får du tilbake dine 1000kr + 80 % av verdien, og dermed tjener du 800kr. Om du hadde tapt, ville du kun tapt 90% av de 1000kr, i stedet for hele beløpet som i veddemål.

Å handle med binære opsjoner er mye mer attraktivt enn veddemål, og mye mer attraktivt enn klassiske investeringsformer, som aksjer og fondshandel.

binære opsjoner

Hvorfor du vil handle med binære opsjoner

Hovedgrunnen for å handle med binære opsjoner er selvsagt – uten å overdrive – du kan tjene veldig mye penger. Det er åpenbart andre måter å tjene penger på også, men ingen metode gir deg så mye inntekt på en så kort periode.

Det er ekstremt enkelt å håndtere binære opsjoner, og det fleste mennesker kan komme i gang med å handle innen 5 minutter. Som den definitivt beste megleren av binære opsjoner, har BDSwiss et enkelt og rett frem grensesnitt, som er enkelt å få taket på for alle. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for å finne ut av hvordan du skal handle binære opsjoner!

Med binære opsjoner tjener du penger raskere enn med noen annen form for investering som vi har testet hos www.plusspenger.no.

Til forskjell fra ting, som aksjer, eiendom og virksomhet, trenger du ikke å vente årevis før du ser en gevinst fra investeringen i binære opsjoner. Du kan handle på variasjoner av verdier over perioder helt ned i 1 minutt, som betyr at du kan gå fra 10.000kr til 20.000kr på brøkdelen av et krund.

Det finnes eksempler på tusenvis av personer over hele verden, selv noen i Norge, som lever av å handle binære opsjoner. Typisk bruker tradere ikke mer enn 5 timer i uken og tjener nok penger til at de ikke behøver å bekymre seg for å jobbe mer enn det.

Hva disse personene har til felles er at de følger en strategi når de handler med binære opsjoner. Jo mer de tester strategiene, jo bedre blir de på å bruke dem, og på kort tid får de avkastning på 9 av 10 handler.

Noe helt enestående med binære opsjoner er det faktum at kan tjene penger selv på den minste variasjon i verdi. Hvis du satset basert på at verdien av olje skal øke innenfor en tidsperiode på 1 time, og den økte med 0,001% i perioden, så tjener du akkurat like mye som du ville ha gjort om den økte 20%.

Dette betyr at du alltid kan tjene penger på binære opsjoner da det alltid vil være variasjoner på utvikling av verdiene.

Når du handler på ting som aksjer eller investerer penger i eiendom, tjener du kun penger om det du kjøpte økte i verdi. Med binære opsjoner kan du enkelt satse på at en verdien av en handelsvare faller og fortsatt tjene like mye penger som du ville ha gjort om den økte.

Mer informasjon

Å handle med binære opsjoner er en veldig enkel og grei måte å tjene penger på med de rette verktøyene (grafer).

Prosentdelen av kjøpsbeløpet du får igjen er større enn for noen annen form for investering, og hvis du taper satsingen din, taper du ikke engang hele beløpet du handlet for. Det er lett å få pengene dine til å mangedoble seg, og selv om du gjør det bare relativt greit, vil du ha 10 ganger så mye penger å handle med relativt raskt.

Om du har godt grep på markedet/verdiutviklingen, en evne til å oppdage trender i grafer, eller selv bare en magefølelse om ting som du kan stole på, så er definitivt binære opsjoner noe for deg!

Et siste ord om å handle binære opsjoner

Av de mange hundre forskjellige metodene vi har testet her hos www.plusspenger.no kan vi trygt si at binære opsjoner er inntjeningsmetoden med det beste potensialet. Vi vil anbefale alle å forsøke å handle med binære opsjoner som er en utmerket måte å tjene penger på!

Å handle med binære opsjoner er enkelt, forståelig og gir forbløffende fortjeneste. Når du starter med å handle binære opsjoner, er det viktig å finne en megler du kan stole 100% på, da det har forekommet eksempler på svindlere i dette området. Vi anbefaler BD Swiss handelsplattformen og står 100% bak dem.

Vi ønsker deg lykke til med din handel med binære opsjoner!